2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
minione minione sana yazmayı unuttum . Eti pufları çk begendm ellerine saglık . Çok yaratıcı ve renkli birisin . O etipufların renkli olanları varya onlarla yapsak guzel olmzmiki sennki gbi .
anca tatlım bu karnımla bim yakındı oraya gittim,yoksa o renklilerle çok daha güzl olurdu,eti nin sanırım onda var renkliler,kızlara pembesi bile vardır kesin,sizler yaparsanız en azından renklilerden yapın

Kızlar sabun yapsam.. Nasıl olur.. Sabun sipariş verdim ama kampanya bitmiş iptal ettim.. Mutfak delisi diye site var ordan malzemeyi alsam kendim yapsam cesaret edemiyom bi türlü ya..
Gerçi sabun yapan tekrar kampanya yapar ben mevlit okutturana kadar ama ne bilim el emegim olsun diyorum

anca tatlım bu karnımla bim yakındı oraya gittim,yoksa o renklilerle çok daha güzl olurdu,eti nin sanırım onda var renkliler,kızlara pembesi bile vardır kesin,sizler yaparsanız en azından renklilerden yapın
Şeyyyyy bizimkilerde erkek ama: )

ah o bim markette bni oldurdu . En yakın bizede bim oldgu için oraya gtmk zorunda kalym

Şimdi bnm ne eksigim klmıs iç çanasırım atlet alcam oda corab gögüs ucu kremi bu kadar..
Kolonyagı ve cıkolatalrı hala karar vermedim sanırı ben servis tepsisine koycam önceden desigim gibi ...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 88
Merve o renkliler sırf pembe degilki her renk var içinde. Minionenin dedigi sırf pembe renk olanlar var onlardan .

Kızlar sabun yapsam.. Nasıl olur.. Sabun sipariş verdim ama kampanya bitmiş iptal ettim.. Mutfak delisi diye site var ordan malzemeyi alsam kendim yapsam cesaret edemiyom bi türlü ya..
Gerçi sabun yapan tekrar kampanya yapar ben mevlit okutturana kadar ama ne bilim el emegim olsun diyorum
kız sen o sabunu yapana kadar dogurun . Boşver sabunu mabunu sen yarım kalır : )))

Niçin.... Neden.. Saglıklı olsunda 3 kılo olsun yawrucum;)
bnde saglksz olsunda uç buçuk olsun demedm ztn tobestagfurullah : ) uç kilo çocuk ele avuca gelmz bn korkarım snra elime alamam arkadasımn bbgi uç kilo dogdu zayıftı alamadım eline . Saglklı olsun uç buçuk olsun kim istemezki

Back
X