- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
Bu da bendeki son durum
Eki Görüntüle 1334275
maşallh canım iyi görünüyorsun gayet :) sabunlar şahane olmuş ellerine sağlık
Slm kıZlar çok geriye gidemedim kusura bakmayın umarım sıkıntılı bir durum yoktur işe gittim bugün birde doktor randevum vardı 3:45 te saat 6:10 da çıktım doktorun yanından ameliyatı varmış çok bekledim ama neyse ki oğlum iyi çok şükür doğum Kanalı'na 38 girer dedi suyuda iyiymiş kilosu 2700 dedi hemogram testi yapışmıştı orada bir sıkıntı yok 3 hafta sonra gelebilir dedi böyle işte sizler nasılsınız
maşallah canım bebeğine

İyi geceler kızlar bugun çk işim vardı giremedim . Onbes sayfa birikmiş hepsini okudum . İş yapmcm dedim ama mecbur ypmk zorunda kaldım . Bn yapmasam km yapck kimsem yokki burda annecim olsaydı off efkarlandım gene. Kv yle soguguz . Aynı binada oturuyoruz ama uç aydır ne geldi ne aradı . Szn ne gzl kv olsun annenz kardeslernz yardm ediyolar bnm kmsm yok ve bu halde boyumdan buyuk işler yaptım . Bebegm duşuk kilolu dogarsa çk pişmn olcm vijdn azabi duycm . Şimdi bile vijdn yapıyrm bn yorulnca bebgmde yorulyr çk az harekt ediyor . Zaten ilk bastn beri hp asagıdydı bu iş guç bni erkn dogurtturck çok uzuluyrm bu duruma offff![]()
rabbim yardımcımız olsun canm takma bu boş şeyleri kfana amaaan temizlik dediği nedir ki boşver
rabbim daha büyük dertler vermesin umrumda değil açıkçası benm
Kızlar aksam kıyafetlerimi degiştirirken boynumdan gögsüme inan damarlar resmen öle belirmişti ki ....
Korktum bi an.. İç çamasorımı giyerken böle dıklat ettim..bütün vucudum bebegime hazırlanıyo dedim.. Ne mucize birsey !!!!'öö gögüslerim süt yapıyo galibaaaa
bende aynı durumdayım neden diye düşünüyordum bu damarlar sütmüymüş

inş öyledir bol sütümüz olur da bebeklerimize de yarar inş
Merhaba güzel anneler.alinti yapmayı pek beceremiyorum böyle yazayım dedim. Geçmişi okudum dogumlar olmuş doğum tarihleri alınmış. Hepimiz için herseyin hayırlısı olsun inşallah. Temizlik için kendinizi çok yormayin olduğu kadar. Eve gelen gidende bi zahmet hoş görsün artık.
Tüm suslere bayıldım özendim ellerinize emeğinize sağlık.
Yarın ankaraya yolculuk var yani artık bugün saat 12'yi geçmiş çoktan. Pazar günude sınavım. Benim ve bebeğim için dua edin ne olur hem oralarda doğurmamam için hem de sınavım güzel geçsin diye. Çok korkuyorum kocama oralarda doktor, hastane aratmaktan, Bebeğimi yollarda perişan etmekten. Eşim gitmeelim dedi ama ailenizin geleceği için bu sınava girmem lazım. Dualarınizda bizi unutmayin. Biraz uyusam iyi olacak. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
rabbim yardımcın olsun canım inş iyi geçer sınavın ve hayırlısıyla evine dönersin
@PINAR45 canım herfün küçük elektirk süpürgm var onunla alıyorum tabiki.. Kzım bişiler yerken dagıtoy etrafa nimet sonucta acmasam olmuyo.. Haftada 3 defa büyük sulu elektrikle cektiriyorum.. Hergün silerim.. Camasıım itmez utfakta işim bitmez.. Bn evi hergün silip süpürmk zorundayım.. Psikoljık olarak rahatlamk için irde bnde astım var cocukken geçirmişim ama evi silmedim siyelim psikoljık kasınıyorum.. Aha diyorum evde toz var bu sefer hapsırıyprum..
Su anda eskısı kadar enerjık degilim haliyle.. Fazlada yoraöam kendimi... Son günlerim artık Allah korusun.. Bebegi riske atmaya degmez...
ayyyy

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus![]()
gözün aydın canım Alllah analı babalı büyütsün inş eminim o duygu anlatılamaz yaşanır sadece

bol bol faydalı sütün olsun inş
merhaba hanimlar buda benim prensesim insallah ocak ayinda alicam kucagima:)Eki Görüntüle 1334508 ismide erva inci :)
oyyy maşallah bebeğine

Yavvv gunler gecmek bilmiyor... ne zaman bitecek bu gunler? Ne zman alicaz minikleri kucagimiza??
aynen ya bu ay geçmiyor

sanırım her an doğum telaşı korkusu olduğundan

gunaydin kizlar yazamadim bi turlu, doktor 22 aralik pazartesi saat 10 da sezaryana alicak yani dogum tarihimiz belirlendi. aralik annesi oluyorum : ))) kan sulandirici igne oldugum icin hergun doktor daha fazla riske atmak istemedigini soylefi.bende durumlar boyle benim gibi olan var mi
gününüz hayırlı olsun canım

AH atakan. Keske sorunum o olsaydi sadece. 25 haftalik ken suyum geldi. Sindi hastabedyim bi haftadir. Komple bitmis. Bebegim cok sukur yasiyor. Nekadar anne karninda kalsa kar diyorlar. Cok endişe liyim. Acaba dogum yapsam . I. Ama yasama riski yuzde elli deniliyo. Beklesem organlar tam gelisemeyebilir deniliyor. Cok kotu bir durum. Nolur dua edin. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin yasatsin inşallah.
rabbim yardımcın olsun inş sağ salim alırsın kucağına inş bebeğini