2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

maşallh canım iyi görünüyorsun gayet :) sabunlar şahane olmuş ellerine sağlık

Slm kıZlar çok geriye gidemedim kusura bakmayın umarım sıkıntılı bir durum yoktur işe gittim bugün birde doktor randevum vardı 3:45 te saat 6:10 da çıktım doktorun yanından ameliyatı varmış çok bekledim ama neyse ki oğlum iyi çok şükür doğum Kanalı'na 38 girer dedi suyuda iyiymiş kilosu 2700 dedi hemogram testi yapışmıştı orada bir sıkıntı yok 3 hafta sonra gelebilir dedi böyle işte sizler nasılsınız

maşallah canım bebeğine :nazar:

İyi geceler kızlar bugun çk işim vardı giremedim . Onbes sayfa birikmiş hepsini okudum . İş yapmcm dedim ama mecbur ypmk zorunda kaldım . Bn yapmasam km yapck kimsem yokki burda annecim olsaydı off efkarlandım gene. Kv yle soguguz . Aynı binada oturuyoruz ama uç aydır ne geldi ne aradı . Szn ne gzl kv olsun annenz kardeslernz yardm ediyolar bnm kmsm yok ve bu halde boyumdan buyuk işler yaptım . Bebegm duşuk kilolu dogarsa çk pişmn olcm vijdn azabi duycm . Şimdi bile vijdn yapıyrm bn yorulnca bebgmde yorulyr çk az harekt ediyor . Zaten ilk bastn beri hp asagıdydı bu iş guç bni erkn dogurtturck çok uzuluyrm bu duruma offff :KK43:

rabbim yardımcımız olsun canm takma bu boş şeyleri kfana amaaan temizlik dediği nedir ki boşver

rabbim daha büyük dertler vermesin umrumda değil açıkçası benm

Kızlar aksam kıyafetlerimi degiştirirken boynumdan gögsüme inan damarlar resmen öle belirmişti ki ....
Korktum bi an.. İç çamasorımı giyerken böle dıklat ettim..bütün vucudum bebegime hazırlanıyo dedim.. Ne mucize birsey !!!!'öö gögüslerim süt yapıyo galibaaaa

bende aynı durumdayım neden diye düşünüyordum bu damarlar sütmüymüş:KK57:
inş öyledir bol sütümüz olur da bebeklerimize de yarar inş

Merhaba güzel anneler.alinti yapmayı pek beceremiyorum böyle yazayım dedim. Geçmişi okudum dogumlar olmuş doğum tarihleri alınmış. Hepimiz için herseyin hayırlısı olsun inşallah. Temizlik için kendinizi çok yormayin olduğu kadar. Eve gelen gidende bi zahmet hoş görsün artık.
Tüm suslere bayıldım özendim ellerinize emeğinize sağlık.
Yarın ankaraya yolculuk var yani artık bugün saat 12'yi geçmiş çoktan. Pazar günude sınavım. Benim ve bebeğim için dua edin ne olur hem oralarda doğurmamam için hem de sınavım güzel geçsin diye. Çok korkuyorum kocama oralarda doktor, hastane aratmaktan, Bebeğimi yollarda perişan etmekten. Eşim gitmeelim dedi ama ailenizin geleceği için bu sınava girmem lazım. Dualarınizda bizi unutmayin. Biraz uyusam iyi olacak. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

rabbim yardımcın olsun canım inş iyi geçer sınavın ve hayırlısıyla evine dönersin

@PINAR45 canım herfün küçük elektirk süpürgm var onunla alıyorum tabiki.. Kzım bişiler yerken dagıtoy etrafa nimet sonucta acmasam olmuyo.. Haftada 3 defa büyük sulu elektrikle cektiriyorum.. Hergün silerim.. Camasıım itmez utfakta işim bitmez.. Bn evi hergün silip süpürmk zorundayım.. Psikoljık olarak rahatlamk için irde bnde astım var cocukken geçirmişim ama evi silmedim siyelim psikoljık kasınıyorum.. Aha diyorum evde toz var bu sefer hapsırıyprum..
Su anda eskısı kadar enerjık degilim haliyle.. Fazlada yoraöam kendimi... Son günlerim artık Allah korusun.. Bebegi riske atmaya degmez...

ayyyy:rolleyes:okurken sıkıntı geldi yaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hayatta yapamam bu kadar iş:rolleyes:

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus :KK36:

gözün aydın canım Alllah analı babalı büyütsün inş eminim o duygu anlatılamaz yaşanır sadece:KK37:
bol bol faydalı sütün olsun inş

merhaba hanimlar buda benim prensesim insallah ocak ayinda alicam kucagima:)Eki Görüntüle 1334508 ismide erva inci :)

oyyy maşallah bebeğine:nazar:

Yavvv gunler gecmek bilmiyor... ne zaman bitecek bu gunler? Ne zman alicaz minikleri kucagimiza??

aynen ya bu ay geçmiyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sanırım her an doğum telaşı korkusu olduğundan:rolleyes:

gunaydin kizlar yazamadim bi turlu, doktor 22 aralik pazartesi saat 10 da sezaryana alicak yani dogum tarihimiz belirlendi. aralik annesi oluyorum : ))) kan sulandirici igne oldugum icin hergun doktor daha fazla riske atmak istemedigini soylefi.bende durumlar boyle benim gibi olan var mi

gününüz hayırlı olsun canım :KK37:

AH atakan. Keske sorunum o olsaydi sadece. 25 haftalik ken suyum geldi. Sindi hastabedyim bi haftadir. Komple bitmis. Bebegim cok sukur yasiyor. Nekadar anne karninda kalsa kar diyorlar. Cok endişe liyim. Acaba dogum yapsam . I. Ama yasama riski yuzde elli deniliyo. Beklesem organlar tam gelisemeyebilir deniliyor. Cok kotu bir durum. Nolur dua edin. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin yasatsin inşallah.

rabbim yardımcın olsun inş sağ salim alırsın kucağına inş bebeğini

Avent in ürünü benim resmini koydugum mu ? Ben de kanz mağazasında baktım satıcı bu ürün cam plastik olandan daha pahali ama tavsiye etmem gaz sorunu yaşarsınız, plastik de ise gaz yapmama özelliği var dedi
:KK19:eğer senin dediğin gibiyse avent i kesin alırım ya. :KK19:
Ben çok incelemedim satıcı öyle deyince chicconun emzik kısmında hava yutmasini engellemek için delik gibi bir kisi var di resimde de belli aventin emzik kısmında herhangi bir şey var mı hava yutma sini engellemek için yoksa tabanda mi var bir özellik sana satıcı açıklama yaptı mı ya da senin dikkatini çekti mi ?

Canim dur foto yuklemeye calisim. Joker varsa git bence. Ben nuk marka alacaktim kiz bunu cok ovdu. Plastik alma derim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 102
Avent in ürünü benim resmini koydugum mu ? Ben de kanz mağazasında baktım satıcı bu ürün cam plastik olandan daha pahali ama tavsiye etmem gaz sorunu yaşarsınız, plastik de ise gaz yapmama özelliği var dedi
:KK19:eğer senin dediğin gibiyse avent i kesin alırım ya. :KK19:
Ben çok incelemedim satıcı öyle deyince chicconun emzik kısmında hava yutmasini engellemek için delik gibi bir kisi var di resimde de belli aventin emzik kısmında herhangi bir şey var mı hava yutma sini engellemek için yoksa tabanda mi var bir özellik sana satıcı açıklama yaptı mı ya da senin dikkatini çekti mi ?

Canim dur foto yuklemeye calisim

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus :KK36:
Ay cnm ya Gözünüz aydın geçmiş olsun ayyy çok güzeldir şimdi cnm darısı bizlere inşallah :nazar::nazar::KK46:

gunaydin kizlar yazamadim bi turlu, doktor 22 aralik pazartesi saat 10 da sezaryana alicak yani dogum tarihimiz belirlendi. aralik annesi oluyorum : ))) kan sulandirici igne oldugum icin hergun doktor daha fazla riske atmak istemedigini soylefi.bende durumlar boyle benim gibi olan var mi
Bende iğne vuruyorum hergün cnm birden coraspirin içiyorum hergün ama doktorum bişey demedi normal olmasından yanayım dedi bebiş dönmemis bekliyoruz allahım hepimize yardım etsin inşallah :) kolay doğumlar diliyorum ..

dedim dr uma gideyim bari gitmicektim bu hafta ama neyse dedim geç olur
aradım hastaneyi bugün yokmuş artık pazartesi giderim napıyım bugün nasip değilmiş
belki şu kalça ağrıma çare bulur bekletmiyim boşuna çok zorluyor beni

Canım gözünüz aydın, kaç gündür merak ediyoduk seni çok şükür kavuşmuşsun bebişine. Ayrıntıları merakla bekliyoruz :KK68:

aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi :KK43:
Ben ben ben :-)
Ablamdan ana kucagi aldim ama arabamiz hala yok.onuda halamiz alicak nasilsa kulanamicaz diye acele etkiyi sanirsam :-) zaten o kadar pahali bisey almicak travel sistemlerden falan. :KK43: aslında çokta hoşuma gidiyorlar.
Ana kucagini ablam ben alcam dedi ondan biz almadim. Ablam da almis ama izmirdeler onlar ben ankaradayim. İnşallah annemlerle yollar anakucagini kendi yariyil tatilinde gelebilecek çocuklarinin okulu var. Ben portbebe aldim.hastaneden portbebeyle cikmaz mi acaba bebek.
Canim ben port bebe aldim.onu kullanicam en azindan hastaneden cikarken.bizim bura asiri soğuk oluyor hastaneden cikarken bile usumesin yavrum.:) ama anlamdan ana kucagi aldim onura kullanirim tabi.ama port bebede ise yarar.
Devlete randevu alıp her gittiğimde randevu aldığım doktora değilde hep farklı doktorlara denk geliyo ve sürekli şeker varmı yokmu diye tahlil yaptırıyorum
Neden öyle canım kendi doktoruna aliyosan onun olması lazim degilmi.bende devlete gidiyorum ama öyle bi şeyle karsilasmadim.hadi diyelim doktorun isi var bi gün var dur iki gun vardır.şimdide üniversiteye devam edicem ora daha kotu doktor seçme samsun yok sansima hangi doktor varsa :-) :-) bi gittiğim bi daha olmaz gibime geliyo

Ayy ne güzel canim.Allahim sorunsuz bi şekilde kucagina almani nasip etsin inşallah şafak 9 senin :-)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla napalım sabah sabah benim kızda farklı bir enerji var hiç bukadar kıpraşık olmazdı korkuyorumda bi derdimi var acaba
Ne güzel canim iste sabah sabah enerji dolu yavrun :-)
Hic korkma gelicek ya yanina heyecandandir :-) :-)

Gunaydinlarr.
Nasilsiniz kizlar.Biz iyiyiz çok sukur.Doktorun demesiyle sabah tansiyonumu olctum ama 8/6 cikti.yarim saat sonrada 9/6 cikti.sadece sabah olc yeter dedi ama ben her ihtimale karsi bi kaç defa olceyim.gerçi digitallerden ama onların olcumunede pek guvenilmiyo.
Benim cokk isim var ve kahvaltimi anca yaptim.mutfak dolabim silincek.kapilar silinecek.bugün yapmam lazim yarin misafirim var.Esim gelene kadar bitirmem lazim markete cikicazz :( fazla çene çalmadan ise koyulayim ben. :-) :-)

Gunaydinlarr.
Nasilsiniz kizlar.Biz iyiyiz çok sukur.Doktorun demesiyle sabah tansiyonumu olctum ama 8/6 cikti.yarim saat sonrada 9/6 cikti.sadece sabah olc yeter dedi ama ben her ihtimale karsi bi kaç defa olceyim.gerçi digitallerden ama onların olcumunede pek guvenilmiyo.
Benim cokk isim var ve kahvaltimi anca yaptim.mutfak dolabim silincek.kapilar silinecek.bugün yapmam lazim yarin misafirim var.Esim gelene kadar bitirmem lazim markete cikicazz :KK43: fazla çene çalmadan ise koyulayim ben. :-) :-)
Kolay gelsin canım

son 2 haftadır çok uyuşuk mu oldum nedir arkadaş yaa hiç iş yapmıyorum zaten kalçam da izin vermiyor eğilip kalkmama

neyse yaa sabahtan beri uyanığım sadece çamaşır attım çıktı serdim o kadar blaşıklar bile duruyor lavaboda dizmedim makinaya :( eşim olmadan yapamıyorum artık hiç bişey ona bağmlı oldum
ona yazıııık :110:

yatağımın içinde yuvarlanıyorum anca gelse de kurtarsa beni şu durumdan offf 2 den sonra anca gelir o yaaaa:mad::mad::mad::mad:

Gunaydinlarr.
Benim cokk isim var ve kahvaltimi anca yaptim.mutfak dolabim silincek.kapilar silinecek.bugün yapmam lazim yarin misafirim var.Esim gelene kadar bitirmem lazim markete cikicazz :KK43: fazla çene çalmadan ise koyulayim ben. :-) :-)

kolay gelsin canım sana

Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Ben 2014 ocak annesiyim oğlum 4 aylık.ben çok zor bir hamilelik geçirdim hep kanamam oldu yatmak zorunda kaldım çok fazla tecrübe edindim. Çık şükür bebeğim sağlıklı ve kucağımda. Size tavsiyem stres yapmayın ne sıkıntınız varsa unutmayın kı geçecek.hissettiğiniz herşey bebeğınızı de etkiliyor.sorunuz olursa elimden geldiğnce seve seve cevaplarım. Sağlıkla kalın. Bu arada 100 tefriciye de ben okurum sizler için:)
merhaba sızın msj. okuyunca yazmak ıstedım ben de 14 haftalık hamıleyım ve sureklı kanama akıntı oluyor.yatmam gerektıgını soyledı doktor.Nedenı plasenta prevıa esının asagıda olması.Sız neden yattınız sureklı onu merak ettım

Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Bi küvet seti aldım oğlum için netten. ama gelen üründe kız baskısı var. Onu nasıl yok edebilirim ve ya nasıl üstünü kapatabilir?

Eklentiler

• 20141213_121646.webp
    20141213_121646.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 90
Back
X