2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:KK43: bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:KK43: iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
:KK43:daha yenimi görmüş ler allah allah ya cnm ne diycemi bilemedim allah daha beterinden saklasin inşallah.tek böbrekle de sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder cnm vardır bundada bi Hayır :KK42:

Ben kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayın:KK43: ben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep:KK43:

Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...

Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki:KK43: :KK43: :KK43:

Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..

Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter
Canım benim ne desem bilemiyorum, dualarım seninle...

Canım ben Çiçekleri dibinden kesmiştim hep metalleri çıktı alttan :KK43: kötü oldu silikonladım.. Ablam çiçeği o teller ile sardıktan sonra çiçeğin arkasında kalan kısmı Yapraklı gövdeyi silikonladı sağlam dursun çiçek sarkmasın diye sonra da kurdele işe süsledi. Çubuklarını kapadı. Örnek resim yüklemiştim şekerler sayfasına. Hiç de belli olmuyor.. Bak istersen.. Malzemeleri önüne koyunca anlar yaparsın zaten.. Yeterki ilk Çiçekleri en dipten Ayırma bemim gibi :)

bugün üşenmezsem yapmaya başlayayım diyorum bakalım. dediğin gibi yapmaya çalışırım, beceririm inşallah. her halükarda birkaç tanesi ziyan olacak gibi geliyor ama neyse.. :KK48:

Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:KK43: bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:KK43: iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....

eflalim Allah büyük, ondan gelen her şeye razı oluyoruz. Bol bol dua edicez kuzuna bir sıkıntı yaşamaması için. Mutlaka bakmışsındır ama şurada hiç iç karartıcı şeyler yazmıyor bak http://www.kenthospital.com/TR/KSayfa/28/tek-bobrekle-yasamak.html . Allah kuzuna sağlık, senin yüreğine de ferahlık versin bir an önce.

:KK43:daha yenimi görmüş ler allah allah ya cnm ne diycemi bilemedim allah daha beterinden saklasin inşallah.tek böbrekle de sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder cnm vardır bundada bi Hayır :KK42:
sağol canım evet yeni görüldü :(
Canım benim ne desem bilemiyorum, dualarım seninle...
sağol canım
bugün üşenmezsem yapmaya başlayayım diyorum bakalım. dediğin gibi yapmaya çalışırım, beceririm inşallah. her halükarda birkaç tanesi ziyan olacak gibi geliyor ama neyse.. :KK48:

eflalim Allah büyük, ondan gelen her şeye razı oluyoruz. Bol bol dua edicez kuzuna bir sıkıntı yaşamaması için. Mutlaka bakmışsındır ama şurada hiç iç karartıcı şeyler yazmıyor bak http://www.kenthospital.com/TR/KSayfa/28/tek-bobrekle-yasamak.html . Allah kuzuna sağlık, senin yüreğine de ferahlık versin bir an önce.

sağol canım, baktım okudum canım orayı, amin

kızlar agenezi diye yazınca daha çok yazı buldum, dr başka yere yerleşmiş olabilir dedi, pelviğe yerleşebiliyormuş çoğu zaman öyle oluncada sıkıntı olmuyormuş, üniversite hastanesi şart oldu, gerçi doğumdan sonra netleşirmiş

kızlar agenezi diye yazınca daha çok yazı buldum, dr başka yere yerleşmiş olabilir dedi, pelviğe yerleşebiliyormuş çoğu zaman öyle oluncada sıkıntı olmuyormuş, üniversite hastanesi şart oldu, gerçi doğumdan sonra netleşirmiş
inşallah sıkıntı yaratmayacak bir durumdur. ne zaman gideceksin üniversite hastanesine? bizi de haberdar et mutlaka.

Gözünüz aydın tebrik ederim canım Rabbim oğluna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Vaktin olur mu bilmem ama doğumunu da bebeğini de merak ediyoruz, nasıl oldu, ne zaman oldu:) müsait olduğunda yaz bize:) Allah bağışlasın:) oh:)

Beşiğe geçince güzel durur canım Sıkma canını bir de kaliteli tülden yapmışsın genelde delikli tül kullanıyorlar Beşik süslemede.. Ellerine sağlık :)

Canım ben Çiçekleri dibinden kesmiştim hep metalleri çıktı alttan :( kötü oldu silikonladım.. Ablam çiçeği o teller ile sardıktan sonra çiçeğin arkasında kalan kısmı Yapraklı gövdeyi silikonladı sağlam dursun çiçek sarkmasın diye sonra da kurdele işe süsledi. Çubuklarını kapadı. Örnek resim yüklemiştim şekerler sayfasına. Hiç de belli olmuyor.. Bak istersen.. Malzemeleri önüne koyunca anlar yaparsın zaten.. Yeterki ilk Çiçekleri en dipten Ayırma bemim gibi :)

Canım ben bir Sürü bineron aldım:) ama gerek yoktur herhalde.. Bir tane almayı beceremiyorum konu bebek olunca. En iyisi medela calma ve Dr brown kolik Önleyici dediler. Aklında olsun ..

Canım söze gitmek istersen değişiklik olur vs dersen kısaca Yüzük takılmaya yakın vs uğrat sonra da duramıyorum der kaçarsın. Nişanı da şimdiden stres yapma. Kimse el kadar bebekle senden nişana gelmeni beklemez. Canın istemezse gitmezsin. Yok süsleneyim püsleneyim moral olur dersen de azıcık gider oturur kalkar dönersin. Hiç stres yapma şimdiden...

Çok zarif çok tatlı olmuşlar adin bey in sabunları:) ben bu kese kağıdı rengini de çok zaeif buluyorum klas olmuş inan ki... Hiç de sönük değil ellerine sağlık:) maşallah sabunları ve en önemlisi sana göbişine ve bebişine :) çok tatlı hepsi..

:))) şbalon ve straforla süslemişler bugün aynısını gördüm, burada yeni bi Bebiş Doğdu apartmanda :) kocaman adını yazmışlar:) çok güzel duruyor canım...

Canım bazı işleri annene bırak gelince yrdım etsin.. Yapmak zorunda olduklarını yap kendini yormadan... Allah kolaylık versin... Ne bebekler var anneleri Çapa yaparken tarlada doğuruyor 4 kilo ve bizim aile öyle temizlik konusunda hamarat değil bebeklerimiz 2700ü Geçmez, yani ille ilgisi olmuyor hiç kendini üzme yorma vicdan yapma.. Gönlüne göre sağlıkla kucağına alırsın inş Bebeğini :)

Allah yardımcın olsun bol şanslar inş kazasız belasız gider hayırlısıyla sınavını geçer gelirsiniz inş;)

Canım bebek doğmadan ana kucağına al bence. Hem hastaneden çıkarken kullanırsın hem de doktora vs giderken bebeği ona koyarsın. Araba sürüyorsan bebek orada 12 aya kadar duruyor ve eşinle dışarı çıktığında yine bebek onun içinde durur hani her türlü ihtiyaç.. Kucaktan kucağa bebek huzursuz olur ya da uyurken uyanır vs. Ama kuaföre gitsen kahvaltıya gitsen koy bebeği içine üstünü ört işlerini hallet vs..

Ben de tr'de Şart OLDUĞUNU biliyorum ama kontrol edeni var etmeyeni var sanırım... Bizim burada da cezası yüksek o Yüzden aldık yerleştirdik bebeğimizi bekliyor :))

Canım sabun çok pis iş ayrı kap ayrı bilmem ne ve de hamileliğin evresinde biraz da Zararlı gibi ağır kokusu vs. Süslerin çok güzel yeterli her şeyi yapıyorsun artık kendimi yorma ya da oturduğun yerden yapabileceğin şeylerle ilgilen bence..:
sagol mssuperfinim . Haklısın eskiden çok daha agır işler varmiş ama anneannelerimiz hep dort kilo dogurdum der .

3 iyi ya benim arkadaşımın ilk bebeği 2250 ikinci bebeği için cok uğraştı kilo alsın diye 2750 dogunca sevindi hemde maşallah iyiydi bebek 500 gr bile çok fark etmişti ya. 2500 un altında olmasın da zaten 3000 -3500 ideal bence.
prenses tabiki uçte iyi daha duşuk kilolu bbkler var ama uç buçukta olsa fena olmazdı hani . Hem dogarknde brz iri çıcuk guçlu olur iter kendini . Bnm arkadasn bbgi 2 buçuk dogdu. Zayıf oldgu için itememiş kndini ve kalp atışları zayıflamiş . Bazı durumlarda kiloda onemli . Bnm oglan dort kilodan fazlaydı ama çok kolay dogdu. Herseyden oncesi saglık tabikide .

maşallh canım iyi görünüyorsun gayet :) sabunlar şahane olmuş ellerine sağlık

maşallah canım bebeğine :nazar:

rabbim yardımcımız olsun canm takma bu boş şeyleri kfana amaaan temizlik dediği nedir ki boşver

rabbim daha büyük dertler vermesin umrumda değil açıkçası benm

bende aynı durumdayım neden diye düşünüyordum bu damarlar sütmüymüş:KK57:
inş öyledir bol sütümüz olur da bebeklerimize de yarar inş

rabbim yardımcın olsun canım inş iyi geçer sınavın ve hayırlısıyla evine dönersin

ayyyy:rolleyes:okurken sıkıntı geldi yaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hayatta yapamam bu kadar iş:rolleyes:

gözün aydın canım Alllah analı babalı büyütsün inş eminim o duygu anlatılamaz yaşanır sadece:KK37:
bol bol faydalı sütün olsun inş

oyyy maşallah bebeğine:nazar:

aynen ya bu ay geçmiyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sanırım her an doğum telaşı korkusu olduğundan:rolleyes:

gününüz hayırlı olsun canım :KK37:

rabbim yardımcın olsun inş sağ salim alırsın kucağına inş bebeğini
ahh baby senin etrafında dort donen bi kv den varda ondn umrunda degil bide bnm uç yasında oglum var ne kadarda olsa çocuklu evle çocuksz bir olmuyor. Neyseki az kaldı işlerimi bitirip artık huzurla bklemk istiyorum bbegimi . Allah hepimize saglıkla kucagimiza almayı nasip etsin inş.

Eflalim canım rabbim yar ve yardımcın olsun.. Bebeginde böle bi sıkıntı görülmesi cok saaırttı beni.. Bi yanlışlık olmasını diliyorum.. Pasana coook dua edicem.. Canım arkadasım üzülme stres girme su an surumn buna müsait degil.. Sen hamilesin canım bebeginide üzüyosun suanda.. Soguk kanlı olmaya calıs.. Hastaelere gidince bizide müsait olduunda bilgilendir..
Rabbim baska dertler vermesin.. Bebeginin tek böbregi varsada söle bi örenek vereyim tanıdıkgım cok insa var normal hayatını sürdüren...
En yakını halam 40 yasında 3 cocuu var ve cok saglıklı.. Böbregi saglıkkı olursa o onun rahat bi hayat normal bi hayat yasaması için yeterli..
İşte bunusuanda anlayabılecek durumdamısın bilmiyorum... Canım ya sabır cek..Dularımız seninle inşaallah...;(

peki ultrasonda böbregin tekini görüyorda diğerini neden göremedi pelvikteyse baksın bulsun ya
orda burda olabilir falan denir mi ... böyle bişe olabilir mi:KK62::KK62::KK62:
iyi araştırt canım sen detaylı detaylı baksınlar iyice

Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:( bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:( iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
aa eftalim yeni okudum çok uzuldum .Allah yardımcın olsun . Ya nası onceden bilinmediki . Ayrıntılı olarak doktorlarğn incelemesi lazım butun organlarını . Benim eltinin oglununda dogustan bobreginin biri kuçukmuş. Ama anne karnında bilinmedi dogunca altı aylıkkn filan ortaya çıktı . Ah ne dicemi bilemedim .

Kolay gelsin canım
Saol canim.farisi basina dicem ama seninde oda takimin geliyor benden zor isin :)
son 2 haftadır çok uyuşuk mu oldum nedir arkadaş yaa hiç iş yapmıyorum zaten kalçam da izin vermiyor eğilip kalkmama

neyse yaa sabahtan beri uyanığım sadece çamaşır attım çıktı serdim o kadar blaşıklar bile duruyor lavaboda dizmedim makinaya :KK43: eşim olmadan yapamıyorum artık hiç bişey ona bağmlı oldum
ona yazıııık :110:

yatağımın içinde yuvarlanıyorum anca gelse de kurtarsa beni şu durumdan offf 2 den sonra anca gelir o yaaaa:mad::mad::mad::mad:

kolay gelsin canım sana
Saol canim
Ayy bazen banada geliyor öyle haller :KK43: yardim eden koçan var ne mutlu sana benimkinin elinden hic bi halt gelmez odun ya odun :KK43:
İlk firsatta assagiya inelim der anasi assagida oturuyoda :KK43: sanki annesine bakiyorum ben hastayken o bana bakacak :KK43: odun iste nolcak bak yine kizdim :-)
Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Bi küvet seti aldım oğlum için netten. ama gelen üründe kız baskısı var. Onu nasıl yok edebilirim ve ya nasıl üstünü kapatabilir?
Canim etiket baskisi degilmi yoksa kendinden mi baskisi.

Ayy canim valla ne diyecegimi bilemedim.
accık daha bekliim biraz daha gelirse arıycam drcuğumu gecende de kıpırdamıo die soluğu dr da aldım ultrasonu görünce halay cekmeye başladı. yanlış alarmsa bi de :D
Ayy seninki seninle maytap geciyo olmasin bak merak ettim simdi :)
ı
bende sureklı unv. hastanesıne gıdıyorum mersındeyım oglumuda orda dogurmustum genelde bırsey soylemezler kendı aralarında konusurlar :)ama devllette dogum yapmaktansa unv. daha ıyı
Aynen canim ya devlet en ufak şeyde zaten oraya sutluyo.bide ölçümlerde yanlis :KK43: geçen hafta 2100 gram gelen kizin bu hafta iki ayri cihazda universite hastanesinde 1760 gr geldi,zaten geriden geliyo bende sasirmistim o kadar kilo olmasına :KK43:

sağolun kızlar ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık ağlamaktan başım çatlıyor,takdiri İlahi diyoruz elimizden bir şey gelmez, dr üzülmeyin tek böbrekli yaşayanlar çok bu sorun değil dedi bir anne olarak bu bana yeterli değil ki:KK43: araştırmaya başladım doğru düzgün bir şey yazmıyor

detaylıyı bende sordum o dönemde çok küçük oluyormuş böbrekler farkdilmeyebilir dedi dr, özelde ki dr bu öylesine bakarken farkektti, hemen radyolojiye gittik o da aynını söyledi yokmuş ya da başka bir yere yerleşmiş olabilirmiş..

devlette ki dr larıma da göstericem, üniversite hastanesinede gidicem duramam böyle:KK43:

bunca zaman nasıl farkedilmedi bilemiyorum dr pozisyonuyla alakalı şu an müsaitti baktım dedi normalde böbreği çok incelemeyiz dedi..

dua edin yeter bana

Ben kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayın:KK43: ben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep:KK43:

Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...

Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki:KK43: :KK43: :KK43:

Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..

Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter
Canim ya o kadar çok üzüldüm inşallah yanlislik vardır.yanlis görmüşlerdir.hani su 3 yada 4 boyutlular varya ona girsen bide belki de onda cikti bilmiyom ama.dun hastanede biriyle konustimda ondanda sivi alcaklarmis ona girmiste gerek kalmamis.gerçi sen özele gidiyon orda farkettiler.devletteki gibi değildir cihazları ama.belki yanlislik vardır ya :KK43: :KK43:

Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:( bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:( iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
eftalim inş doktorlar gorememiştr bşka yere yerleşmişte olanilir. Eger boyle bi durumda bi sikinti olmuyosa bşka yere yerlşmiş olsun ve dokt bu yuxdn gorememiş olsun . Dogunca netleşir tabi ama senin için rahat etmezki dogana kadar . Arastrma hastanesinde bi bktr cnm ama ordada sonuçlar çok geç çikar ve çok ugrastırırlar seni . Hakkında hayırlısı olsun..

selam annişkolar. benim nişanım gelmiş olabilir mi? iki üç gündür adet sancısının hafifletilmişini yaşıyodum. bu sabah vc gittiğimde camasırımda leke vardı. ama peceteye bişey gelmedi çok heycanlandımmmmm
daha erkn cnm 37 yeni bitmiş senin . Ama doguma hazırlık olabilir sanciların . Lekede iç çamaşirin renginden dolayı bazen kan lekesi gbi gozukebiliyr .

Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Bi küvet seti aldım oğlum için netten. ama gelen üründe kız baskısı var. Onu nasıl yok edebilirim ve ya nasıl üstünü kapatabilir?
cnm plastik boyası bulabilirsen ancak onunla kapatabilirsin bşka bişey gelmiyor aklıma. Yada silikonla sticker yapıştırabilirsin ustune bak bu dedgim daha mantıklı .bn olsm bole yapardım heralde. Yada istedgn urun dişinda farklı bşy geldyse geri gonder durumu belirt . İşte internet alişverişinin azizligi olabiliyr bazen çok begeniyosun eve bi geliyor bekledgn gbi çikmiyor

maşallh canım iyi görünüyorsun gayet :) sabunlar şahane olmuş ellerine sağlık

maşallah canım bebeğine :nazar:

rabbim yardımcımız olsun canm takma bu boş şeyleri kfana amaaan temizlik dediği nedir ki boşver

rabbim daha büyük dertler vermesin umrumda değil açıkçası benm

bende aynı durumdayım neden diye düşünüyordum bu damarlar sütmüymüş:KK57:
inş öyledir bol sütümüz olur da bebeklerimize de yarar inş

rabbim yardımcın olsun canım inş iyi geçer sınavın ve hayırlısıyla evine dönersin

ayyyy:rolleyes:okurken sıkıntı geldi yaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hayatta yapamam bu kadar iş:rolleyes:

gözün aydın canım Alllah analı babalı büyütsün inş eminim o duygu anlatılamaz yaşanır sadece:KK37:
bol bol faydalı sütün olsun inş

oyyy maşallah bebeğine:nazar:

aynen ya bu ay geçmiyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sanırım her an doğum telaşı korkusu olduğundan:rolleyes:

gününüz hayırlı olsun canım :KK37:

rabbim yardımcın olsun inş sağ salim alırsın kucağına inş bebeğini
E elifboz Ayni sey bana 26 haftada olduu. Cok cok ugraslar serumlar ilaclar bugune gelfik 35,5 benim kanama ve sancida vardi. Dr o gece annenin hayati bebekten oncedir gerekirse bebegi alacagiz demisti. İnan cok cok aci verici ki sende su an ayni durumdasindir. :((( umarim hersey yoluna girer. Surekli kontrol halinde tutulursaniz sorun olmayabilir ama inan herkes birbirinden farkli. Hatta kisi kendi icinde bile farkli oluyor her zaman. Umarim hersey yolunda gider ve bebecik sagsahlim kurtulur. Bu arada akciger ignesini yapsinlar her ihtimale karsin. Bisi olursa yaz canim. Umarim biraz daha dayanir minikin. Kendini hiic uzme hersey olacagina variyor unutma.ben o gece hastanede herkesle selfie bile cektim. Rahat ol ki bebecikte rahat olsun. Dualarim seninle. :))))

Kizlar bu uyku sorunu beni sinir etmeye basladi. Hayir yani ne deniim baska? Sut, papatya cayi, bitki cayi... teflonla kafama bi tane indiresim bayilip yatasim gelio o derece! ! Gozum kapalı ama dalamiyorum bi turlu! Bide özellikle sola yattigimda kulagimda bi agri aman allahim kikirdaginda acayip bi agri oluyo ayrca sanirim huzursuz bacak sendromu basladi hep soguk bi yer ario bacagim yatagin icinde.. bi caresi olan var mi nolur ya cidden kafama bsey indircem
Canimm bunlari bende yasiyorum cok sıkıntılı.. ama gun icinde dinlenmek en iyi cozum.. kalsiyum ve mahnezyumuna dikkat et yogurdun sutunu eksik etme.. ama diyorum ya dinlenmek en onemlisi bence.. kendimi yormayip yogurdu vs eksik etmedigimde rahat yatiyorum.. bide dun yanlislikla magnezyum diye kalsiyumu iki kez icmisim.. gece agrisiz sizisiz rahat uyudum aylar sonra ilk kez.. ben ona bagladim ama biomiyorum tabiki

son 2 haftadır çok uyuşuk mu oldum nedir arkadaş yaa hiç iş yapmıyorum zaten kalçam da izin vermiyor eğilip kalkmama

neyse yaa sabahtan beri uyanığım sadece çamaşır attım çıktı serdim o kadar blaşıklar bile duruyor lavaboda dizmedim makinaya :( eşim olmadan yapamıyorum artık hiç bişey ona bağmlı oldum
ona yazıııık :110:

yatağımın içinde yuvarlanıyorum anca gelse de kurtarsa beni şu durumdan offf 2 den sonra anca gelir o yaaaa:mad::mad::mad::mad:
o kadarda abartma kız sende bişey olmaz azıcık işten . Hatta iyi bile olur dogumda açilman kolay olur . Agır iş yapmadan hafif temşzlk iyi gelir . Kalk toparlanda diz şu bulaşikları makineye ( hahah ne kotu kaynana olurum bn ya kalk çabukk ; )) )

Back
X