2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Buraya yazdıktan sonra doktora tekrar sordum o iğne yapılırsa doğumun tetiklemesi Lazım, zaten erken riski varsa neden yapalım? Doğum başlayınca yapılır vs dedi..
Oğlun konusunda de içinin rahat etmesine sevindim:)

Gene been:) eflalim çok hassas ve duygusal bir dönemden geçerken ve hak hukuk derken bu kadar Ayrıntılı düşünüp üzüyprusn kendini.. Ilk bebeğe bilmemekten zamansızlıktan vs yapamamış olabilirsin ama bu bebeğine içinde varsa yap. Hem süslerle oğlunun da dikkati dağılır eğlence gibi gelir hem de bu yaşlarda Ayrım kıskançlık duygularının temelini atma. Bebeğe özel değil ailevi bi olay olduğu için kutluyorsunuz. Şimdiden ona yaptı bana yapmadı diye öğrenmesin çocuklar, asıl ayrım bu oluyor. sonra diğeri de ona durumu yokken yapmadı bana varken sakındı der.. Kardeşlik paylaşmak demek kaldı ki bunları takmayacaklar kafalarına ama sen Aralarına ona aldım buna almadım diye Ayırma.

Çok normal Canım Çarşamba koşturarak doktora gittim göbeğim hiç olmadığı kadar ağır ve sertti ama normalmiş artık.

Bizde de öyle, lohusalık bitmeden yaklaşılmaz. :)

Canım Allah kolaylık versin azıcık kalmış inş kucağına Alıp okşayacağın günlere.. Dualarımız seninle doğum yapan ve Sancı çeken arkadaşlarla her zaman..

Canım çok da acil değildir dayanılmayacak gibi değilse istersen doktorunu bekle malum son haftalar her yere baskı yapıyor bebekler..

Canım ben silikonla yapıştırdım çiçeği çok kısa kestiğim için ama ablam ucuyla doladı daha güzel ve sıkı durdu sarkmadı yani üstüne kurdele ve silikon yaptı tabiki..

Ben de öyle beklentimi minimum tutup maximum hatırlatma yapıyorum hayalkırıklığı az oluyor :))

Canım ben ısıtıp kullanırım temiz olmak önemli tabi ama aşırı steril olmaya gerek yok. Ama sizin su sarı akıyormuş onu bilemedim.. Bebek doğunca çocuk doktoruna da danışabilirsiniz bence..

Aynı kafadan ben de istiyorum :)) benim eşim de ortak bi iş arkadaşımızı aylardır uğramadığımız evimizde kalmaya davet etmiş şu an Türkiye de ve yatak odasındaki pembe nevresimim bile koyu gri olmuş oraya adamcağızı yatıracak.. Inş bitlenmez adam :)) bir De adam yabancı mı diyor sanki kork yıllık akrabamız..

Canom partievi partidünyası gibi mağazalarda dolduruyorlar hemen..

Ben de nazardan korkuyorum hep engelliyorum kendimi :) ama en güzel dua etmek..

Canım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık kesene bereket :KK66: bize Dr hep aynı takım ailem vs geliyor ama ben de Yaptım süsleri :) eti pufa da dün akşam çok gülmüştüm ama harika olmuş ellerine Dağlık :))
canım anlamadım ben bu adamları .. cidden farkında değiller mi , üzerlerine iş kalacak diye numara mı yapıyorlar???

Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:KK43: bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:KK43: iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Canım nasıl oldu ya.. Ayrıntılı ultrasonda görünen bir şey değil mi bu ? Söyleyecek bir şey bulamadım şimdi.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım bir yanlışlık falan olmuştur...

kızlar agenezi diye yazınca daha çok yazı buldum, dr başka yere yerleşmiş olabilir dedi, pelviğe yerleşebiliyormuş çoğu zaman öyle oluncada sıkıntı olmuyormuş, üniversite hastanesi şart oldu, gerçi doğumdan sonra netleşirmiş
canım şu an için elinden geldiği kadar stres yapmamaya çalış lütfen. Doğuma az bir zaman kaldı zaten . Şu bir kaç zaman onun gelişimi acısından çok önemli.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabret ... Şu an elinden hiç bir şey gelmeyecek ne yazık ki .. yapabileceğin tek şey stresini kontrol altına almak :(

Mini bi pembe kedi deil arkadaşım öyle olsa bunu burda sormazdim. Küvet in içini komple kaplayan, kovanın da büyük bölümünü kaplayan bişi.. bariz büyüklükte..
resimde kuçuk çikmiş dedigin gbi buyukse daha oncede dedigim gbi onun boyutuna uygun sticker alip silikonla yapiştrcaksın baskada bşy olmZ ona.

inşallah sıkıntı yaratmayacak bir durumdur. ne zaman gideceksin üniversite hastanesine? bizi de haberdar et mutlaka.

Eflalim canım rabbim yar ve yardımcın olsun.. Bebeginde böle bi sıkıntı görülmesi cok saaırttı beni.. Bi yanlışlık olmasını diliyorum.. Pasana coook dua edicem.. Canım arkadasım üzülme stres girme su an surumn buna müsait degil.. Sen hamilesin canım bebeginide üzüyosun suanda.. Soguk kanlı olmaya calıs.. Hastaelere gidince bizide müsait olduunda bilgilendir..
Rabbim baska dertler vermesin.. Bebeginin tek böbregi varsada söle bi örenek vereyim tanıdıkgım cok insa var normal hayatını sürdüren...
En yakını halam 40 yasında 3 cocuu var ve cok saglıklı.. Böbregi saglıkkı olursa o onun rahat bi hayat normal bi hayat yasaması için yeterli..
İşte bunusuanda anlayabılecek durumdamısın bilmiyorum... Canım ya sabır cek..Dularımız seninle inşaallah...;(

peki ultrasonda böbregin tekini görüyorda diğerini neden göremedi pelvikteyse baksın bulsun ya
orda burda olabilir falan denir mi ... böyle bişe olabilir mi:KK62::KK62::KK62:
iyi araştırt canım sen detaylı detaylı baksınlar iyice

aa eftalim yeni okudum çok uzuldum .Allah yardımcın olsun . Ya nası onceden bilinmediki . Ayrıntılı olarak doktorlarğn incelemesi lazım butun organlarını . Benim eltinin oglununda dogustan bobreginin biri kuçukmuş. Ama anne karnında bilinmedi dogunca altı aylıkkn filan ortaya çıktı . Ah ne dicemi bilemedim .

Saol canim.farisi basina dicem ama seninde oda takimin geliyor benden zor isin :)

Saol canim
Ayy bazen banada geliyor öyle haller :KK43: yardim eden koçan var ne mutlu sana benimkinin elinden hic bi halt gelmez odun ya odun :KK43:
İlk firsatta assagiya inelim der anasi assagida oturuyoda :KK43: sanki annesine bakiyorum ben hastayken o bana bakacak :KK43: odun iste nolcak bak yine kizdim :-)

Canim etiket baskisi degilmi yoksa kendinden mi baskisi.

Ayy canim valla ne diyecegimi bilemedim.

Ayy seninki seninle maytap geciyo olmasin bak merak ettim simdi :)

Aynen canim ya devlet en ufak şeyde zaten oraya sutluyo.bide ölçümlerde yanlis :KK43: geçen hafta 2100 gram gelen kizin bu hafta iki ayri cihazda universite hastanesinde 1760 gr geldi,zaten geriden geliyo bende sasirmistim o kadar kilo olmasına :KK43:

Canim ya o kadar çok üzüldüm inşallah yanlislik vardır.yanlis görmüşlerdir.hani su 3 yada 4 boyutlular varya ona girsen bide belki de onda cikti bilmiyom ama.dun hastanede biriyle konustimda ondanda sivi alcaklarmis ona girmiste gerek kalmamis.gerçi sen özele gidiyon orda farkettiler.devletteki gibi değildir cihazları ama.belki yanlislik vardır ya :KK43: :KK43:

eftalim inş doktorlar gorememiştr bşka yere yerleşmişte olanilir. Eger boyle bi durumda bi sikinti olmuyosa bşka yere yerlşmiş olsun ve dokt bu yuxdn gorememiş olsun . Dogunca netleşir tabi ama senin için rahat etmezki dogana kadar . Arastrma hastanesinde bi bktr cnm ama ordada sonuçlar çok geç çikar ve çok ugrastırırlar seni . Hakkında hayırlısı olsun..

Cooo gecmis olsun canim. Bol dua edicez. Haberdar et bizi lutfen

[QUOeflalim, post: 38296441, member: 214143"]Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:KK43: bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:KK43: iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....

Çok çOk geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: :KK43:[/QUOTE]

İnşallah hiçbir şey çıkmayacak cnm allah büyüktür buda bi sınav sonunda pelvige yerleşmiş diycek doktorlar gör bak ...

Gecmiş olsun canm.. Allahım saglık sıfa versın ınsallah... Arkadasların da dedıgı gıbı o sekılde hsyatına cok saglıklı devam edebılenler var.. Üzülme dicem ama cok zor bılıyorum.. Dua etcez bebısıne merak etme..

çok geçmiş olsun arkadaşım.. İçini ferah tutmaya çalış unutma sen üzülürsen bebeğin de üzülür.

eflalım ne dıyecegmı bılemnedım ya ayrntılı ultrasonda neden cıkmadı acaba bence gonlunu ferah tut Rabbım saglıkla verecek oglunu

cnmmmm cok gecmiş olsun kuzummm nasıl şimdi öğrendin ya ayrıntılı ultrosanda cıkmadımı güzelll anne rabbim sanada eşinede güç versin dualarımız seninle

Çok üzüldüm canım ama derdi veren Allah dermanını da verir elbet.

Nego Nego cnm çok geçmiş olsun muziceler yaratan Rabbim bebeğin içinde mucizeler yaratsın inşallah rabbim şifasını versin

CÇok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim inşaallah korktugumuzdan sakinsin. Çok üzülme canım ya. Benim kaynim tek bobregi olduğunu 28 yaşında öğrenmiş. Rabbim yardım edecektir. Dualarım oglusunla.

Canım nasıl oldu ya.. Ayrıntılı ultrasonda görünen bir şey değil mi bu ? Söyleyecek bir şey bulamadım şimdi.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım bir yanlışlık falan olmuştur...

canım şu an için elinden geldiği kadar stres yapmamaya çalış lütfen. Doğuma az bir zaman kaldı zaten . Şu bir kaç zaman onun gelişimi acısından çok önemli.. Ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabret ... Şu an elinden hiç bir şey gelmeyecek ne yazık ki .. yapabileceğin tek şey stresini kontrol altına almak :KK43:

Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de:( tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine:(

Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında

Devlette ki dr umun beni yönlendireceğini düşünüyorum çok özverili bir dr

Tabi ki haber vericem kızlar, lütfen dua edin sağlıkla doğsun büyüsün yavrum:KK61:

o kadarda abartma kız sende bişey olmaz azıcık işten . Hatta iyi bile olur dogumda açilman kolay olur . Agır iş yapmadan hafif temşzlk iyi gelir . Kalk toparlanda diz şu bulaşikları makineye ( hahah ne kotu kaynana olurum bn ya kalk çabukk ; )) )

aayyy kaynanamdan bile betersin kızzz o hayatta böyle bişey demez bana:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:diyemez:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kızlar
saten güneşlik falan derken, gardırobuma bakarken demode yazlık beyaz pile fırfırlı bi elbisem vardı hiç giymediğim
bundan ben bişi yaparım dedim ve hastane bebek beşiği için bu örtüyü yaptım
oldumu bilmiyorum boydan 30cm, enide 185cm oldu
aman ne biliym odayı süslerken beşik boş klasın istemedim beşiğinde bi kılıfı var artık.
olmuş mu kullanılırmı sizce?:KK76:
bu arada size göstermek için toluiğneledim masa örtüsüne egri gibi durmuş ama egrilik yok aslında

Eklentiler

• 20141213_193411.webp
    20141213_193411.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 140
  • 20141213_194333.webp
    20141213_194333.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 126
  • 20141213_194421.webp
    20141213_194421.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20141213_194446.webp
    20141213_194446.webp
    14 KB · Görüntüleme: 126
  • 20141213_193250.webp
    20141213_193250.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 126
Çok çOk geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: :KK43:

Canım yazdıklarını yeni gördüm şok oldum. Allahım Şafi hay sıfatlarıyla Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bebek şimdi Büyüdükçe belki görülmemiştir bunca zaman o kadar doktor baktı, böyle bir şey olsaydı fark ederlerdi..

Ne olur kendini üzme, dualarımız seninle... Kendini suçlama, seni suçlamalarına da fırsat verme. Hamileliğimin başından beri su içsem istifra ettim hala pipetle Yudum yudum su içiyorum. Ben bir şey olduğuna inanmıyorum Rabbimin izniyle ama varsa da bu su ilaç vs ondan değildir. Dualarım seninle ve oğlunla.. Sağlıkla kucağına alacaksın inş..

Benim dayımın doğuştan tek böbreği var, hayatımda iki etkisi oldu der.
1. Ananem üzüldüğü için üzülmüştür
2. Askeriyeye girmek istemiş Gençken alınmamış. Öbür dayım ordudaydı.

Deli soruları at aklından kalbini ferah tut ibşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Demesi kolay ama yapması zor anne Yüreği.. Bol bol dua ediyoruz sana ve bebeğine. Rabbim sağlıkla sıhhatle ayıpsız kusursuz eksiksiz Noksansız beneğini sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı ve mutlu mesut huzurla büyütmeyi nasip etsin edecek inş.

Senden haber bekliyoruz, dualarımız seninle..

aynen dediğin gibi başıma gelse Allah korusun şok etkisi bende kahrolurdum
bu arada ne kadar cahil insanlar var anne suyu az içmiş bebegin onun için tek böbregi var ne demek
bu nasıl bi açıklama
canım böyle bişe söz konusu bile olamaz
bu ne kendini bilmez bi açıklama, ne kadar etik dışı, çok sinirlendim.....
onu diyen kimse bi daha görüşmeyin sakın...
şöyle bi durumda bu nasıl bi yaklaşım yuh yaaa!!!

detaylı ultrasonda görülmemiş evet bu bi hata
ama diyelim ki görülmüş olsaydı daha önceden ne yapılabilirdi???
bilgim dahilinde konuşuyorum hiç bişey.
tabikide bunun hesabını sor ama oraya takılıp kalma
bundan sonrası için nasıl bi yol izliycegini tek böbrekli bi bebege nasıl bakım gerektiği konusunda iyice bilgilenmeye calış
enerjini daha cok buna harcamalısın bence.
Tabi en öncesinde tekrar baktır ultrasonla yanlış bakılma ihtimali yada dediğin gibi belki başka bi yere yerleşmiştir böbregin teki..
Allah ım yar yardımcın olsun Allah sabır versin

Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de:KK43: tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine:KK43:

Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında

Tabi ki haber vericem kızlar, lütfen dua edin sağlıkla doğsun büyüsün yavrum:KK61:
[/QUOTE]

Son düzenleme:
aynen dediğin gibi başıma gelse Allah korusun şok etkisi bende kahrolurdum
bu arada ne kadar cahil insanlar var anne suyu az içmiş bebegin onun için tek böbregi var ne demek
bu nasıl bi açıklama
canım böyle bişe söz konusu bile olamaz
bu ne kendini bilmez bi açıklama, ne kadar etik dışı, çok sinirlendim.....
onu diyen kimse bi daha görüşmeyin sakın...
şöyle bi durumda bu nasıl bi yaklaşım yuh yaaa!!!

detaylı ultrasonda görülmemiş evet bu bi hata
ama diyelim ki görülmüş olsaydı daha önceden ne yapılabilirdi???
bilgim dahilinde konuşuyorum hiç bişey.
tabikide bunun hesabını sor ama oraya takılıp kalma
bundan sonrası için nasıl bi yol izliycegini tek böbrekli bi bebege nasıl bakım gerektiği konusunda iyice bilgilenmeye calış
enerjini daha cok buna harcamalısın bence.
Tabi en öncesinde tekrar baktır ultrasonla yanlış bakılma ihtimali yada dediğin gibi belki başka bi yere yerleşmiştir böbregin teki..
Allah ım yar yardımcın olsun Allah sabır versin

benım bı aörabamın cocuguda oyleydı tek bobrekle dogdu.gayette saglıklı tombıs bır cocuk 6 yasına gırdı hıc bırseyı yok ayrıca tek bobrekle yasayan okadar cok ınsan varkı allah daha buyuk bı dert vermesın allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de:KK43: tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine:KK43:

[/QUOTE]

Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:KK43: bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Canım benim Allah çok büyük dilerim Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah dualarım seninle

benımde 4 aylıkken bebegın beynınde kıst oldugu goruldu ıkı tane unv. hastanesıne gıdıyorum hoca ınceledı eger kuculmez buyurse amıyosentez yaparız dedı 15 gun sonra yıne gel bakalım dedı 15 gun neler cektık down sendromlu olma durumu var dendı. ıkıncı gıdısımde kuculmeye baslamı amıyosenteze gerek yok dendı ama bırde kalbıne baklsın fetal eko cekıldı kalbınde ıkı tane acıklık var dedı dr dogumdan sonra 20 gun ıcınde gel bakalım dedı. dogacaz ama neelerle karsılacaz bılmıuorum allahyardımcımız olsu

benımde 4 aylıkken bebegın beynınde kıst oldugu goruldu ıkı tane unv. hastanesıne gıdıyorum hoca ınceledı eger kuculmez buyurse amıyosentez yaparız dedı 15 gun sonra yıne gel bakalım dedı 15 gun neler cektık down sendromlu olma durumu var dendı. ıkıncı gıdısımde kuculmeye baslamı amıyosenteze gerek yok dendı ama bırde kalbıne baklsın fetal eko cekıldı kalbınde ıkı tane acıklık var dedı dr dogumdan sonra 20 gun ıcınde gel bakalım dedı. dogacaz ama neelerle karsılacaz bılmıuorum allahyardımcımız olsu
Allah'ım şifa versin canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla doğar bebişin.

Etiket deil ama hani cikartmalar olur ya öyle. Makasin ucuyla azcik kazidim çıkıyor ama küvet deforme oluyor..
Eğer geri vermeyle uğraşmak istemiyorsan biraz nette arastir tam hatirlamiyorum öyle kolay cikmasini sağlayan şeyler illaki vardir zarar vermeden cikmasini sağlamak.
ebrubirol ebrubirol benim gittiğim hastane eğitim ve araştırma Hastanesi olduğu için olabilir doktorlar sürekli seminerde ve telaşlı ve dikkat ettimde her gittiğimde 2 doktor oluyo odada sanırom birisi asistan biri ultrasonda bebeği kontrol ediyo diğeride gebe izlem forumunu yazıyo
Anladim canim benim gittiğim üniversite hastanesi de ayni dediğin gibi hatta 3 kişiler biri doktor biri asistan doktorun söylediklerini yaziyo diğerinde bandrol falan cikariyolar ya tahliller için onlari yapiyo.canlarim ya kiyamam isleri çok zor :-)
Muhtemelen benimde gittigimde ayni doktor olmicak senin gibi :-)
Beni hatırlayan vardır umarım. Sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum.
Ikizlerimizin doğum tarihi belli oldu. 36+0 da cuma günü gelecekler inşaallah. Rabbim hepimizin yavrularina hayırlı uzun ömür versin.
Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

[/QUOTE]
Canim kendini de fazla üzme.biliyorum demesi kolay ama Allah korusun erken doğum falan olmasin.bebeğinde üzülür Derdi veren Allah dermaninida verir inşallah.
:( :(

:( inşallah bisey cikmaz canim ya.çok zor bi durum Allah yardimciniz olsun.

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus :KK36:

Canim cok sevindim senin adina. Mis gibi kokla yavrunu bizim de yerimize.. Allah anali babali buyutsun.. ayrintilari bekliyoruz..

AH atakan. Keske sorunum o olsaydi sadece. 25 haftalik ken suyum geldi. Sindi hastabedyim bi haftadir. Komple bitmis. Bebegim cok sukur yasiyor. Nekadar anne karninda kalsa kar diyorlar. Cok endişe liyim. Acaba dogum yapsam . I. Ama yasama riski yuzde elli deniliyo. Beklesem organlar tam gelisemeyebilir deniliyor. Cok kotu bir durum. Nolur dua edin. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin yasatsin inşallah.

Allah yar ve yardimcin olsun. Umarim dah durur bebegin durabildigi kadar ve en hayirli zamanda saglikla dogar..

Kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var. Bi küvet seti aldım oğlum için netten. ama gelen üründe kız baskısı var. Onu nasıl yok edebilirim ve ya nasıl üstünü kapatabilir?

Canim mavi tonlarda ojeyle boyayabilirsin bence pembe yerleri :)

Canim resmen sok oldum. Senin halini dusunemiyorum bile. Insaallah sikinti yaratmayacak sekilde baska bi yere yerlesmistir. Gittigin hastanelerden aldigin sonuclari bize de haber ver.

AH atakan. Keske sorunum o olsaydi sadece. 25 haftalik ken suyum geldi. Sindi hastabedyim bi haftadir. Komple bitmis. Bebegim cok sukur yasiyor. Nekadar anne karninda kalsa kar diyorlar. Cok endişe liyim. Acaba dogum yapsam . I. Ama yasama riski yuzde elli deniliyo. Beklesem organlar tam gelisemeyebilir deniliyor. Cok kotu bir durum. Nolur dua edin. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin yasatsin inşallah.
geçmiş olsun,, kaç haftalık hamilesin???

selam annişkolar. benim nişanım gelmiş olabilir mi? iki üç gündür adet sancısının hafifletilmişini yaşıyodum. bu sabah vc gittiğimde camasırımda leke vardı. ama peceteye bişey gelmedi çok heycanlandımmmmm
olabilir,,, ama nişanın gelmesi doğumun hemen başladığına işret değildir,, bazı durumlarda bir hafta sonra bile başlayabilir,,,
birde ne hikmetse doğum yapmadan önce kadınlar çok acayip bir enerji ile dolarmış,, (yuva yapma sendromu ne deniyprmuş),, yani aslaında vücudumuzun bize verdiği doğum yapmak için kullanacağımız enerji,,,
ama genelde kadınlar bu son enerji patlamasını ev temizlemek ve alışveriş içişn harcarlarmış,,, ( hatta ayyy çok iş yaptım ondan mı doğum başladı derlermiş),,,,
küçük bir dip not,,,

Back
X