Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok yorum yapmiyorum ama surekli okuyup takip ediyorum forumu. Bazen cok kirici, cok ters cevaplar veriyorsun Pinar. Ozellikle de insanlar seninle ayni dusuncede olmadigi zaman.. Seninle ayni sekilde dusunmuyo diye kimseyi samimiyetsizlikle suclamaya hakkin yok bence..
Gayet yaratici ve guzel olmus canim, ellerine saglik, cok guzel dusunmussun.
Canim size de cok gecmis olsun. Insaallah dogum sonrasinda bebeginle de seninle de ilgili hic bir problem yasamazsiniz. Rabb'im bebeklerimizi saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin..
konuya karışmıyım karışmıyım dedim ama hakkaten dayanamadım ya.uzun zamandır evet o şekilde konuşuyo pınar.tamam anne olabilir bazı şeyleri bizden iyide bilebilir ama o şekilde insanların fikrine samimiyetsiz göremez.Pınar sen sakamısın .... Ne bu kendını cok bişey biliyo halleri...
Biz ne diyoruz sen me diyorsın arkadasım işine gelmeyen bi kou olursa agzına geleni sölüyosun.. Biz karsımızdaki insanı görmesekte kalbinin kırılcanı yada yanlış anlıcanı düşünerekten yazıyoruz... Dün banada böle bi tavırlı konustun anlamadım ne bu kılo merakı ister 4 dogur ister 5.. Sana kötü bişi diyomsuz gbi saglıklı olsunda 4 kılo olmasına gerek tok demenın neresınde samımıyetsizlik..samimi bulmıyosan yazma cevap verme...
Evet burda cok paylastık.. Ama onu soranlar bebegim kılolu olsunda kılolu olsun diyenler degil usg de dr un bebegınız kılo almamıs gelişimi iyi degil diyen kişilerin sordugu sorular..
Sakaysan sınırını koru.. Kimseyi bu sekılde eleştiremessin..ben bişi diyince hep olay oluyo biliyorum, ya ortaokul muhabbeti oluyo kimilerine göre ama samimi bulmadıgım kişilerin söledikleri umrumda degil, ama pınar iyi bi annesin tmm bazı seyleri bilebilirsin.. Ama sana gelen yorumlara yada annelerin düşüncelerine böle alaycı alaycı konusma canım...
[/QUOTE]bugdaytangeçmiş o post: 38301844 .!.:aynen dediğin gibi başıma gelse Allah korusun şok etkisi bende kahrolurdum
bu arada ne kadar cahil insanlar var anne suyu az içmiş bebegin onun için tek böbregi var ne demek
bu nasıl bi açıklama
canım böyle bişe söz konusu bile olamaz
bu ne kendini bilmez bi açıklama, ne kadar etik dışı, çok sinirlendim.....
onu diyen kimse bi daha görüşmeyin sakın...
şöyle bi durumda bu nasıl bi yaklaşım yuh yaaa!!!
detaylı ultrasonda görülmemiş evet bu bi hata
ama diyelim ki görülmüş olsaydı daha önceden ne yapılabilirdi???
bilgim dahilinde konuşuyorum hiç bişey.
tabikide bunun hesabını sor ama oraya takılıp kalma
bundan sonrası için nasıl bi yol izliycegini tek böbrekli bi bebege nasıl bakım gerektiği konusunda iyice bilgilenmeye calış
enerjini daha cok buna harcamalısın bence.
Tabi en öncesinde tekrar baktır ultrasonla yanlış bakılma ihtimali yada dediğin gibi belki başka bi yere yerleşmiştir böbregin teki..
Allah ım yar yardımcın olsun Allah sabır versin
Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem detarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...
Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine
Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında
Devlette ki dr umun beni yönlendireceğini düşünüyorum çok özverili bir dr
Tabi ki haber vericem kızlar, lütfen dua edin sağlıkla doğsun büyüsün yavrum![]()
ben çorap yelek panduf da koydumCanlarım şimdi çantama koyduklarımı yazıyım eksik bulursaniZ soyleyinde tmmlayım olurmu
evet bir tane 10 lu hastane çikiş seti , bi tane 5 li zıbın takımı , bi tane 6 lı zıbın takımi , iki tane uzun kollu çıtçıtlı body , iki tane tek alt , iki tane penye battaniye , bi tane peluş battaniye koydum . Bezini ve ıslak mendilini alınca koycm . Varmi bşka eksgm ?
canim benim icini dökup rahatlayacaksn tabi.hepimizin dualari oglusun icin.baska doktorlara git arastirmaktan vazgecme.hepimiz senin yanindayiz pes etme tatlim ins güzel haberlerle dönersin bize geriBen kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayınben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep
Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...
Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki![]()
![]()
Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..
Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter
Cok iyi düşünmüssün canım.. Kvdeninde torunu canı sonucta kıyamaz ona..Kızlar ya bi konuda fikrinizi almak istedim. 3 yasında bi oğlum var. Bakıcı bulduk eve geliyor birkaç aydır. Oylleki ikinci doğunca da oğlum krese gider bebise bakar dedik. Baslarda çok iyiydi. Tabi ben o ara ise gidiyordum. Sonra sorunlar çıkınca rapor verdi evde kalmaya başladım. Tabi bakıcı gelmeye devam ediyor. Ben ona senden is yapmanın istemiyorum sadece oğlumu sev ve ona çok iyi bak dedim. O arada evi süpürdü bulaştıkları makinadan çıkardı hatta gecen cam sildi yapma deneme rağmen. Ama bazen ben odada dinlenirken onlar oglumla odasında oynuyor ve garip tepkiler veriyor. Mesela oğlum onu sıkarak sevmeye çalışıyor bizde yapar. Çok sert bir ses tonuyla naoiyorsun diyor.tabi ben yüzünü görmediğim için iskilleniyorum. Hemen arkasından çok sevecen bi şekilde ben seni çok seviyorum. Diyor. Cocuum bi yaşından beri bizimle masaya oturmasına rağmen bakıcı canı nerde isterse orda geçirdi simdi masaya oturmuyor benim yedirmemi bekliyor. En son gecen ben fenalastim yüzümü yikiyorum. Bakıcı oğluna kahvaltı hazırlıyor oğlum çok açılmış yutfen yutfen diyip kahvaltı istiyor bakıcı mimy niy mmm diye oğlumu güya taklit edip dalga geçti. Seninle bi daha konuşmam küstüm dedi. Oğlum çok hassas o boyle deyince oğlum dahada üzüldü. Tabi ben o halde birşey diyemedim (mide kanaması gecitiyormusum) fenaydim. Şimdi KV geldi ona gitma dedim. Kadına gelme dicem. Düşündüm taşındı KV kp bende kalsinlar. Oğluna da bakarlar banada. KV saolsun dip bucak olmasada is yapar yemek hazırlar oglumla ilgilenir . sadece evde sürekli birilerinin olması beni rahatsız ediyordu. Ama anladım ki oğluna yine en iyi onlar bakar. Seneye oğlum krese gider bebise bakar. Simdi bunu kadına nasıl solesem bilemefim
Canım kızın bu beşigin içinde öısıl öısıl ıyusın... Oyunlar oynasın güzel vakit geçirsin..güle güle kullan canımEki Görüntüle 1335218 kizimin besigi geldiii
Allah razı olsun mervecim hepimizin bebisleri icindeCanım kızın bu beşigin içinde öısıl öısıl ıyusın... Oyunlar oynasın güzel vakit geçirsin..güle güle kullan canım
Tesekkur ederim canim zahmet oldu bi bakayim ben dehttp://www.medikal-urunler.com/tibbi-ozel-korseler/abdominal-karin-korsesi.html
ilk önce bunun gibi bir şey alıcam,,, atlet giyiyorsun üstüne bu,, annem kullandı ameliyat olmuşdu,,, ama bunların kimisi sert kimisi yumuşak ,, ama çok işe yarıyor,,,
öteki korsemi annem yurt dışından aldı,, http://y www.ebay.com/itm/Sweet-Nothings-Easy-Up-Shapewear-Waistnipper-82368-Black-/231233934788
bu çok yumuşak bir korse,, ama sıkı onun için bir kaç ay sonra giyerim,,,
Canım ya ne bilimmmm bu aralar zaten herşeyi takiyorum simdi bide bu çıktı . konuda zor durumda bırakmak istemiyorum bi tarafta da canım varCok iyi düşünmüssün canım.. Kvdeninde torunu canı sonucta kıyamaz ona..
Akıcın o hallerine ben bile işkillendim.. Höm nasıl sölüceksin kısmına gelince artık kvdenin geliceni bu yüzden beraber calısaöıcanı sölersin ola bişi yani..
Tırnak makası mama kaşığı biberon her ihtimale karşı tarak şampuan pişik kremi alt açma bezi emzik emzik kutusu da koydum ben ne olacağı belli olmaz diyeben çorap yelek panduf da koydum
Cnm devlette gercekten Allah yardım etsin bîZlere insan gibi davranmıyorlar bnm tanıdık doktor var Allah'tan ona gıdıyorum hep ama oda haftada 1 günDevlete randevu alıp her gittiğimde randevu aldığım doktora değilde hep farklı doktorlara denk geliyo ve sürekli şeker varmı yokmu diye tahlil yaptırıyorum
Mervem kendini yorma kimse madalya takmıyor bak Kardeşler'in de gelmiş şükür.. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklar büyütürüz inş :))Mrsssuperfin canım nasılsın.. Sabun konusunda evet hallısın.. Artık oturayım.. Yapabildigim kadar.. Suan zatn gözüm almıyo.. Malzeme almaya secmeye bile üşeniyorum... Neyse artık...
Oueende dogurdu.. İlk dogumlar hepsi degilde ortalamada 10 12 saat sürdügünü sölemişt dr um.. Rabbm saglıklı i şekılde kıcagımaza almayı nasip etsin inşallah..
Oeuennşe aramaızda 1 gün var.. Aslında ben ondan daha erknm ama dpgurunca bi heycan yaptım
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inş..gunaydin kizlar yazamadim bi turlu, doktor 22 aralik pazartesi saat 10 da sezaryana alicak yani dogum tarihimiz belirlendi. aralik annesi oluyorum : ))) kan sulandirici igne oldugum icin hergun doktor daha fazla riske atmak istemedigini soylefi.bende durumlar boyle benim gibi olan var mi
Ah keşke bi çaresi olsa bol yastıklara dayan dinlenmeye bak uyumasan da dinlen...Kizlar bu uyku sorunu beni sinir etmeye basladi. Hayir yani ne deniim baska? Sut, papatya cayi, bitki cayi... teflonla kafama bi tane indiresim bayilip yatasim gelio o derece! ! Gozum kapalı ama dalamiyorum bi turlu! Bide özellikle sola yattigimda kulagimda bi agri aman allahim kikirdaginda acayip bi agri oluyo ayrca sanirim huzursuz bacak sendromu basladi hep soguk bi yer ario bacagim yatagin icinde.. bi caresi olan var mi nolur ya cidden kafama bsey indircem
Derdi yok annesi Büyüdü de gelmeye hazırlık yapıyor onda :) için rahat olsun...günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla napalım sabah sabah benim kızda farklı bir enerji var hiç bukadar kıpraşık olmazdı korkuyorumda bi derdimi var acaba
Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Large ii olmuş canım bi beden küçüğünü al Göbek hemen gitmiyor çünkü..Kizlar doğum sonrası icin korse alaniniz var mi? Kasim anneleri kullaniyor da merak ettim nasil bisey almaliyiz? Ve kac beden? Ben hamilelikten once xs giyerdim simdi l giyyorum :) korseyi s mi almaliyim patlarim heralde. L alıp zamanla beden mi dusurmeli ki
Iki kucağını da Rabbim sağlıkla doldursun inş bir şey kalmamış :)Beni hatırlayan vardır umarım. Sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum.
Ikizlerimizin doğum tarihi belli oldu. 36+0 da cuma günü gelecekler inşaallah. Rabbim hepimizin yavrularina hayırlı uzun ömür versin.
Valla canım farkındadırlar da kafalarına vs takmıyorlar umursamıyorlar herhalde..canım anlamadım ben bu adamları .. cidden farkında değiller mi , üzerlerine iş kalacak diye numara mı yapıyorlar???
Çok cici olmuş beşik süsü de bitti sıra bebişin gelmesinde inş :)kızlar
saten güneşlik falan derken, gardırobuma bakarken demode yazlık beyaz pile fırfırlı bi elbisem vardı hiç giymediğim
bundan ben bişi yaparım dedim ve hastane bebek beşiği için bu örtüyü yaptım
oldumu bilmiyorum boydan 30cm, enide 185cm oldu
aman ne biliym odayı süslerken beşik boş klasın istemedim beşiğinde bi kılıfı var artık.
olmuş mu kullanılırmı sizce?
bu arada size göstermek için toluiğneledim masa örtüsüne egri gibi durmuş ama egrilik yok aslında
Canım çok az kalmış doğuma.. Ama keşke anlamadan doğursak :)) herkes anlamamanın imkansız olduğunu söylüyor :))Ben bugün temizlik yaptım adet ağrısı gibi ağrım oldu yürüyemiyorum sanki çok da yormadan kendimi yavaş yavaş yaptım amahayırlısı bakalım İnşallah geçer ddoğum sancısı gelir anlamam diye korkuyorum
![]()
Eki Görüntüle 1335218 kizimin besigi geldiii
Kızlar ya bi konuda fikrinizi almak istedim. 3 yasında bi oğlum var. Bakıcı bulduk eve geliyor birkaç aydır. Oylleki ikinci doğunca da oğlum krese gider bebise bakar dedik. Baslarda çok iyiydi. Tabi ben o ara ise gidiyordum. Sonra sorunlar çıkınca rapor verdi evde kalmaya başladım. Tabi bakıcı gelmeye devam ediyor. Ben ona senden is yapmanın istemiyorum sadece oğlumu sev ve ona çok iyi bak dedim. O arada evi süpürdü bulaştıkları makinadan çıkardı hatta gecen cam sildi yapma deneme rağmen. Ama bazen ben odada dinlenirken onlar oglumla odasında oynuyor ve garip tepkiler veriyor. Mesela oğlum onu sıkarak sevmeye çalışıyor bizde yapar. Çok sert bir ses tonuyla naoiyorsun diyor.tabi ben yüzünü görmediğim için iskilleniyorum. Hemen arkasından çok sevecen bi şekilde ben seni çok seviyorum. Diyor. Cocuum bi yaşından beri bizimle masaya oturmasına rağmen bakıcı canı nerde isterse orda geçirdi simdi masaya oturmuyor benim yedirmemi bekliyor. En son gecen ben fenalastim yüzümü yikiyorum. Bakıcı oğluna kahvaltı hazırlıyor oğlum çok açılmış yutfen yutfen diyip kahvaltı istiyor bakıcı mimy niy mmm diye oğlumu güya taklit edip dalga geçti. Seninle bi daha konuşmam küstüm dedi. Oğlum çok hassas o boyle deyince oğlum dahada üzüldü. Tabi ben o halde birşey diyemedim (mide kanaması gecitiyormusum) fenaydim. Şimdi KV geldi ona gitma dedim. Kadına gelme dicem. Düşündüm taşındı KV kp bende kalsinlar. Oğluna da bakarlar banada. KV saolsun dip bucak olmasada is yapar yemek hazırlar oglumla ilgilenir . sadece evde sürekli birilerinin olması beni rahatsız ediyordu. Ama anladım ki oğluna yine en iyi onlar bakar. Seneye oğlum krese gider bebise bakar. Simdi bunu kadına nasıl solesem bilemefim
Eflalim gerçekten çok şaşırdım bu duruma ve bu zamana kadar görülmemesine. Çok üzülmüşsündür eminim, neler hissettiğinş tahmin bile edemem. İnşallah bir yanlışlık vardır. Dilerim en kısa zamanda iyi haber alırsın.Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Emziği bir arkadaşımı daha yazmıştı. Emziğin 1,5 aydan önce tavsiye edilmediğini okumuştum bir yerde ama sebebini hatırlamıyorum şu anda. Doğar doğmaz emzik verecek misiniz, verilebiliyor mu veya bebek alıyor mu emziği hemen?Tırnak makası mama kaşığı biberon her ihtimale karşı tarak şampuan pişik kremi alt açma bezi emzik emzik kutusu da koydum ben ne olacağı belli olmaz diye