2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Rapunzel basıma ne geliyo niyetimden geliyo zaten.. Hiç meteessir degilim...;))
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Benim üzüldügüm konu buondanlar ne kadar büyüklenmeyi seviyo da bu ortaokul ilkokul muhabbeti diye asagılık sınıfına giriyo ..
Ortaokullular ilkokul mezunları diyim düşünceleri konusmaları böle biye alay konusu gbi oluyo..
Onlar insan degilmi..
Ben üniv mezunuyum( belirteyim) dısardan ikinci üniv iktisat 3. Sınıf tayım.
Ama öle insanlarla karsılastım ki okuma yazma bilmiyo bazen onların yerinde olmak bile istedim.. Ne kadar masum ne kadar insanlar..
İnsanların egitimleriyle yada konusmaların bu sekılde egitim düzeylerini kıyaslayanlarfan nefret ediyorum..
Hanfendi bidhada girmicek.. Girerse şikayet edicem..
Banlatcam.. Umrumda degil..sorunlu bi kişiydi.. Sorunu cözemedi ve gitti..;)))

Rapunzel basıma ne geliyo niyetimden geliyo zaten.. Hiç meteessir degilim...:KK66:)
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Benim üzüldügüm konu buondanlar ne kadar büyüklenmeyi seviyo da bu ortaokul ilkokul muhabbeti diye asagılık sınıfına giriyo ..
Ortaokullular ilkokul mezunları diyim düşünceleri konusmaları böle biye alay konusu gbi oluyo..
Onlar insan degilmi..
Ama öle insanlarla karsılastım ki okuma yazma bilmiyo bazen onların yerinde olmak bile istedim.. Ne kadar masum ne kadar insanlar..
İnsanların egitimleriyle yada konusmaların bu sekılde egitim düzeylerini kıyaslayanlarfan nefret ediyorum..
Banlatcam.. Umrumda degil..sorunlu bi kişiydi.. Sorunu cözemedi ve gitti..:KK66:))
ay bebeğim boşvern şu kızı ya geldi gecti diyinnn bizler keyfimize bakalım gülüp gecelimmm kuzum ya

Rapunzel basıma ne geliyo niyetimden geliyo zaten.. Hiç meteessir degilim...:KK66:)
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Onlar insan degilmi..
Banlatcam.. Umrumda degil..sorunlu bi kişiydi.. Sorunu cözemedi ve gitti..:KK66:))
mervecim sana git bdv ye konu aç burada konuyu dağıtıyosun falan diyen pınar mıydı yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

Kızlar şu yazıyı buldum ve çok rahatladım ben ayyy çıplka olmuyormuşuz:)

Sterilazsyon ve ameliyathane kuralları nedeniyle, ameliyathaneye gitmeden önce tamamen soyunursunuz, bir ameliyathane önlüğü giydirirler ve öyle götürürler ameliyata. Sondayı hazırlandığınız odada veya ameliyat masasında takarlar. Genel anestezi, spinal anestezi veya epidural anestezi de alsanız; memelerinizin etrafına EKG cihazının elektropedleri yerleştirilir, kalp atışlarınızın monitörize edilmesi için. Evet, sezaryen ameliyatının memelerle ilgisi yok. Ancak size giydirilen önlük steril olmadığından, ameliyat öncesi cilt sterilazasyonuna geçilmeden önce, önlüğünüz memelerinize kadar sıyrılır, yani memelerden aşağısı açıkta kalır, memelerin büyük-küçük, karnın büyük-küçük olmasına göre bu örtü memeleri hafif açıkta bırakacak kadar yukarı da çekilebilir. Sonrasında hemen batikon denilen sıvıyla ameliyat bölgesi, ameliyat bölgesinin altı ve üstü, yani memelere kadar tüm karnınız 3 kez silinir. Peşinden 3-4 kat steril yeşil örtü ile üzeriniz örtülür, sadece ameliyatın yapılacağı alan açıkta bırakılır, bu da en fazla 15 x 5 cm büyüklüğünde bir alan olur. Ameliyat bitiminde, üzerinize örtülen tüm yeşiller alınır, vajinanıza biriken kan tuşe yapılarak temizlenir (her doktor yapmaz), ameliyathaneye gelirken giydiğiniz önlükle üstünüz yeniden örtülür. Hatta ameliyat masasından sedyeye alındığınızda üstünüze çarşaf da örterler.

Yani ameliyat öncesi ve sonrasında çok kısa sürlerle memeleriniz hafif açılabilir, ama ameliyat boyunca hep kapalıdır. Ameliyathane çalışanlarının, hemşire, doktor, personel; mahremiyete saygısı elbet vardır, hastanın utanmaması için ellerinden geleni yaparlar.

Bunları bir kadın doğum uzmanı olarak yazdım, sevgiler..

ALINTI

allah seni emiiii :)):) senin doğum ne zaman kuzum sezaryan mı normalmi
Gülüyorum ...
Herkes kendine eder..
Onlar insan degilmi..
eşeğe altın semer de vursan eşektir her okuyan adam olmuyor malesef önemkli olan insan olabilmek bence zamanında onu aşağılamışlar ve kendi aşağılık kompleksine girdiği için böyle konuşuyor evet iyi niyetinden kaynaklanıyor bunun ben de farkındayım hep kendime derim zaten iyi niyetli bi insan olmucam diye :D ben de üniversitedeyken iyi niyetimden tek ders yüzünden sınıfta kalmıştım o zaman dilim yanmıştı amaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn sallaaa yaaaa çoluk çocukla mı uğraşıcaz bi de kişi kendinden bilrmiş işi biz burda birbirimizi tanıyoruz sonuçta

214143"]Gelelim bana

Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam

Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah

Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
[/QUOTE]
Canimm valla ben rahatladim senin adina.cok ama cok sevindim.insallah yarinda daha guzel seyler duyarsiniz.bize habrr ver yine mutlaka.

kızlar dünde sordum cok yardımmm alamadım yaaaaa doğum yapınca msj atcam herkeze sizce ne yazmalıyımmm yardım lütfen
canım bebeğinin adını yazarak aramıza katıldı iyiyiz yazabilirsin bilemiyorum ki o an ben teli elime almamıştım, eşim annem haber vermişti yakınlarımıza
Ben bayildimm ya bunlaraa cok guzellerr keske elimden gelsede bende islesem. cokk beceriksizimm :)

estağfurullah canım seninde başka şeylere becerin vardır

canım bebeğinin adını yazarak aramıza katıldı iyiyiz yazabilirsin bilemiyorum ki o an ben teli elime almamıştım, eşim annem haber vermişti yakınlarımıza

estağfurullah canım seninde başka şeylere becerin vardır
amladımm güzelll anne tşk ederim cvbınnn için

Bugün benim biraz basim dönüyor kızlar elim kolum hic bi ise gitmiyor cok halsizim hicbiseyim yoktu oysaki uzun zamandir gayet aktif hareketliydim niye böyle oldum ki ya:KK43:
Halsizsen üstüne gitme dinlen vücudunu dinle canım. Yatmak istiyorsan yat zorlarsan daha bitkin düşersin. Dinlen Sonra yine enerjin gelir.

Kontrolden geldim sata gore 35.0 ultrasonda 35.5 hersey normalmiis 2700 gr iyi dedi kilosuna nst ye girdim sanci yok . Haftaya tekrar gelll haftada bir mekik dkuyacaz hayirlisiyla erken gelmesinde

maşallah canım gözün aydın

Bir bayan vardi haftaya sali sezeryana alinacakmis. Jkadin sabahtan beri bekliyordu mahfoldu sancisi bi tutttu duramadi kadin hemen nst ye aldilar dogum sancisiymis hemen doguma aldilarrrr

ayy öyle bir anda mı oldu gerçekten :KK43:en korktuğum şey de bu

Back
X