2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
artık beni hem heyecan sardı hem de bir telaş bi kaç eksiğimiz var onu da gidiyim alıyım akşam gerçi küvet ve filemiz yok sadece bu ikisini alacağım hazır olsun hazırda beklesin hatstane çantamı da Allah izin verirse kapatıcam artık annem hasta bezimizi filan almış sağolsun bi de bu sarı tülbent işi var bilmiyorum ben koyucam ama hastaneye götürmeye gerek var mı yoksa evde mi örtülüyor

canımsın:)

ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)

ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canım

canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)

bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)

canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı

sağol canım, sana da kolay gelsin

maşaallah canım

canım çok güzeller

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

bebişine maşaallah canım en son benimkide 38 haftalık çıktı 3100 dü ama erken doğaca anlamına gelmiyor o sadece kilosu haftasına göre önde yani vaktinde olur

inşaallah girebilir eşin

maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)

sağol canım

ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versin

tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün

merakla bekliyorum:)

af Allah'ım affff !!!!!!!!!!

senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var ya

sağol canım

sağol canım inşaallah

canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadı

canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallah

üzülme canım ya

canım o iğne batması açılma acısı oluyor işte

sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)

canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olur

canım ne güzel artmış suyun çok sevindim

aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)

yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç oldu

ay canım ne güzel bir haber bu her şey iyi gidecek inanıyorum maşaallah

Amin Sağol Hoppa

artık beni hem heyecan sardı hem de bir telaş bi kaç eksiğimiz var onu da gidiyim alıyım akşam gerçi küvet ve filemiz yok sadece bu ikisini alacağım hazır olsun hazırda beklesin hatstane çantamı da Allah izin verirse kapatıcam artık annem hasta bezimizi filan almış sağolsun bi de bu sarı tülbent işi var bilmiyorum ben koyucam ama hastaneye götürmeye gerek var mı yoksa evde mi örtülüyor
tamamla tabi canım,sarı tülbent kullanmadım ben

Allahım diyodum ne zaman olcak bu diye.. Büyük gün geldi cattı.. Hedef oldum yine.. Eflalim sen bastan beri burdasın en iyi sen bilirsin.. Be kız bu benım cwktigim.. :KK66:)) gülemmi aglammı bilemedim.....
Birisi kib ne diye sormuştu kötü içeriği bildir demekmiş. O malum mesajı o butonla rapor edebilirsin. Ben hakaret içeriyor yazıp ettim. Küçük çocuklar gibi eziksin yazmış bence de gülsek mi ağlasak mı. Neyse...

Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..

Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..

Sevgili arkadaslarım, akrabalarım beni seven herkes.. Bebegim kucagımda.....
Mutluyuz!!! İlginiz in cok tesekkür ediyoruz...

İşte o an melegimi kokluyorum.. Müjdeler olsun .. Anne oldum..

Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....

Müjde!!! Artık anneyim...

Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR

ay cok guzeller ya bayıldım ben bunlara, en cokda krem rengi olanını begendim, ben örmeyi bilmiyorum ama etrafta ören cok var birilerine ördüreyim en iyisi. Bu arada eflalcim sevindim senin rahatlamana, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir, ah annelik ne zor, evladının en ufak sıkıntısı olsun istemiyor insan, maddi manevi her seyi dört dörtlük olsun istiyoruz. Rabbim mutlulukla onları büyütmeyi nasip etsin bizlere inşallah..

Halsizsen üstüne gitme dinlen vücudunu dinle canım. Yatmak istiyorsan yat zorlarsan daha bitkin düşersin. Dinlen Sonra yine enerjin gelir.
inşallah canım çok sağol yarında böyle olursa doktora giderim ben alışkın değilim hiç şimdiye kadar başım falan dönmemişti benim nazar ettim heralda kendime:KK46::KK46:

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
ayyy Allahımmmm :)Çok panik oldum bak şimdi.Muhtemel doğurma tarihimiz aynı.Dilekcim sorunsuzca alırsın inşallah bebişini kucağına canımm :)

Bellatrix Lestrange Bellatrix Lestrange @Mrv5534 kizlar bende yas olayina ve bebegin kilosu muhabbetine gicik olmusttum daha bikac seyde var aman kalsin, herkes icini dokmus yazmadan duramadim:KK53: .
yaş muhabbetini bilmiyorum canım da benim bebişim sağlıklı olsun varsın 2500gr doğsun zaten bizimki de pek 4 kg doğacak gibi görünmüyor 3100 3400 arası doğar dedi burada hepimiz medeni insanlarız herkesin kararına saygı duymalıyız samimi bulmamak eziklemek aşağılamak medeni insanlara yakışan davranışlar değil zaten ha mahalle ağzıyla konuşmalar bize hiç yakışmaz bu arada mahalle kadınlarını aşağılamıyorum aslaaa ama din dil ırk farketmeden saygı duyulmalıııııııııııııııııııııııııııııı

Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..

Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..

Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....

Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR
bende sen doğurdun sandım kız allah iyiliğini versin emi:KK49::KK49:

Ayy merve telefondan okuyorum ilk yarisini gorunce sok oldum. Demin burdaydi hangi ara dogurdu diye. Ay az kslsin ben doguruyodum sayende

hepsine bayıldımmm güzel annneeeeeee cok tşk ederim

kızlar dünde sordum cok yardımmm alamadım yaaaaa doğum yapınca msj atcam herkeze sizce ne yazmalıyımmm yardım lütfen
kuzenimin bbeği olduğunda halam yazmıştı bize bebeğimiz aramıza katıldı filan bişiyler yazmıştı ama ben mesaj atmıcam bi sürü arayan olur şimdi hiç uğraşamam tembel adamım ben telefonla konuşmayıı filan da sevmediğim için :D

bende sen doğurdun sandım kız allah iyiliğini versin emi:KK49::KK49:

Ayy merve telefondan okuyorum ilk yarisini gorunce sok oldum. Demin burdaydi hangi ara dogurdu diye. Ay az kslsin ben doguruyodum sayende

hepsine bayıldımmm güzel annneeeeeee cok tşk ederim
Kızlar yani gercekten özürdiliyorum... Basta yazmam gerekenı sona yazmısım.. Ayy cok guldum kendıme..
Adenmıra demişsindr hadi dogurdu bu kadar msjı ne ara yazdı..neyse bu aksamı böle gulerek analım....

Bdsayar canım aklıma gelirse yine yazarım...begenmene sevındim canın;)

kızlar, bebişin çamaşırlarını yıkayacağım inşallah
tavsiye ettiğiniz dalanın sabun tozunu da buldum
ama onu makinenin deterjan gözüne mi koyacağım yoksa makinenin içine yani çamaşırların üzerine mi
acele cevaplarınızı bekliyorum ki makineyi çalıştırayım

böyle durumlarda insan çok korkuyor. cumartesi kardeşim halıyı topluyordu yıkmaya vermek için. koca halıyla farketmeden karnıma vurdu küt diye. nasıl korktuk hepimiz. tüm gün hareketlerini kontrol ettim bende. can taşımak çok büyük sorumluluk.
Aynen hepimizin başına bişeyler geliyor ne kadar dikkat etsek de. Iki gün önce sabah eşim işe gitmeden karnımı eliyle tuttu bebeğin hareketine bakmak istedi ayaktaydı ben sırt üstü yatıyordum sonra yere çömeldi eli karnımdayken ağırlığını verdi eliyle ödüm koptu ezildi çocuk diye. Bilerek yapmadı ama ezdi biraz, sonra doktoru aradım sancı ya da hareketlerde azalma olursa gel dedi şükür olmadı ama Allah'a emanet oluyor böyle kazalar.

Back
X