2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım ahh ahh anlıyorum seni.. 2 hafta kadar önce aynı dertten muzdarip olduğumu yazmıştım. Hemde benimki kanamalı. Şişlikte 2 tane.. Dr bi krem önerdi o kadar iyi geldi ki anlatamam. 1 haftadır kullanıyorum şişlikler hissedilir derecede küçüldü diyebilirim.. Şiddetle tavsiye ediyorum.. Dene pişman olmicaksın.. İsmi: Procto-Glyvenol Krem

Tskler canim yanit icin. Alsam mi yaa doktoruma yazdim 2 saat geçti daha cvp gelmedi of oturamiyorum yaaaaa

Güzel haberler alan tüm annelerin gözü aydın. Böyle haberlerle tamamlarız inşallah kalan süremizi.

Temizlikçi konusu konuşulmuş, ben hamileliğin başından beri her hafta alıyorum. Ilk zamanlar riskli olduğum için alıyordum, sonra da eşim istemedi hiç işe girişmemi. Her hafta yarım günlüğüne 50 lira veriyoruz. Kadın hem kayınvalideme hem de eşimin teyzelerine geliyor yıllardır, aileden biri gibi artık onlar için. Ama doğumdan sonra düzenli almayı düşünmüyorum, kendim yapmak istiyorum artık ben de temizliğimi. Bebekle ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama :)

Dafiduck Dafiduck doğum konusunda konuştunuz mu hiç Nezihi Bey'le? Ya da hastanenin koşullarını falan sordun mu? Ben bu perşembe gitmeyi düsünüyorum doktora, sonra da hastaneyle görüşürüm belki.
konuşamadım daha canım haftaya gidicem doktora o zaman konuşurum inşallah sen perşembe görüşebilirsen hastaneyle banada yazar mısın canım

ben alttan muayene oldum 2 kere ama hamile değildim o zaman
evliliğin başında çok akıntım vardı bakteriyel vajinosiz çıktı bende fitil falan kullandım
fitili bile ben yerleştiremiyordum oraya düşün
nasıl doğuracam ben yaaaa

bende hamilelik öncesi kere olmuştum vajinal mantar çıkmıştı ama o dr bayandı

Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.

gözün aydın canım inş tez zamanda evinize gidersiniz kocaman bir aile olarak hep braber

slm güzel annişler trt 1 de iyi fikir programında çocuklarla iletişimden falan bahsediyorlar izlemek isteyen olur belki..

Hanımlar merhaba benim ikizlerim aceleci çıktı. 3 Aralıkta 31+4'te aniden suyumun gelmesi sonucu sezaryen ile doğum yaptım. 3 cm açılmam vardı ama bebeklerim küçük olduğu için normal doğum stresine dayanamayacaklarını söyledi doktorum. 1100 ve 1400 gram doğdular hala kuvözdeler, en az 1 ay kalacaklar. Çok şükür organ gelişimleri tamamlanmış, oksijen desteği almıyorlar.
Uzun zamandır stres yapıyorum diye fazla okumuyordum. Doğumdan sonra da yorgunluktan fırsat bulamadım. Umarım herkes iyidir.
Gözünüz aydın cnm inşallah en kısa zamanda evinize donersiniz miniklerinle :)

Canim gozunuz aydin. Saglikla dunyaya gelmisler cok sukur. En kisa zamanda da kuvozden cikarlar da evinize donersiniz insaallah.. Guzel haberlerini bekliyoruz insaallah..

ayy benim evliliğim ilk yılı kabus gibiydi,ben ve annem kv den fikirlerimiz çok farklıydı,o konularda malesef kalp kırmadan zıtlaşmadan orta yolu bulmaya hep çalıştık,çok inat bir kadın,iyidr ama kafaya koyduğunu yapmak ister,zaten hep niyeti alt üst oturmaktı en baştan beri,ki aslaaa izin vermedim buna,ev var istediğimiz semtte ne munasebet,kiracınız var hem o dairede,sırf bu sebeptel olaylar çıktı naptı ne etti oğluyla ayrıldık tam 1,5 sene,aşk işte karşılıklıydı işyerilerimiz :KK45: tam 1,5 yıl kedi ciğere bakar gibi hergün baktı,kısmet işte bir gün barıştık,sözlendik evlendik yıllar geçti,asla kötü bir kadın değil,iyilik yapma peşindedir hep ama işte malesef seneler önceki döktüğüm gözyaşı üzüntü yılan hikayesi muhabbeti gibi kuyruk acısı misali her zaman aklıma gelir,ben annemle hiçbir zmn ev gezmesine gitmedim,annem çok modern bir kadındır,gençleri sıkmaz,gelinine 1 kere emri vaki yapmamıştır,eve misafirimiz gelirdi hoşgeldiniz derdim,çıkardım odama:KK48:
neyse evlendik,gelin gezmesi oluyor dedi,herhafta bir yere gideceğiz,içimden deliriyorum,birde ben işe gidiyordum cmt leri seçerdiki gelebileyim diye,söylene söyle hiç tanımadığım hep yaşlı kadınların olduğu o evlere gittim,artık kaç kapı yaptık hatırlamıyorum,sonra kendi evinde cumaları olan günlere çağırmaya çalıştı hep bahaneler ürettim gitmeye gitmeye,sonunda hamile kaldım ki o zmn zaten hiç beklentisi olmadı velasıl 5 senede kurtuldum diyebilirim,çok şükür:KK71:
Oyyyhhhhhh canım valla aynı bizde de ya.. bende bekarken annemle bir kere bile biryere gittigimi hatirlamam. Gelene de hg der odama gecerdim. Ee normali de bu. Benim arkadaslarim geldiginde annem de gelip bizle mi oturucak.
Evlenince isler degisti. Hicte alisik olmadigim bisey.. bende hafta ortası çalışıyodum cumartesi de yarım gün nöbetlerim oluyodu bazen o ne zamn biyere gidelim dese nöbetim var bu hafta diyodum o da pazar günü gideriz o zamn diyodu gene gidiyoduk yani.. :) bi pazar günü var dinlensin demez çünkü ona göre ben evde kalınca is guc daha çok yoruyorum kendimi. Bi yere gidince en azından dinleniyorum yemek hazırlanıp geliyo falan.. :))))))) kendi öyle ya beni de öyle saniyo.. :)

ayyy ne kdr doğru bilmiyorum ama dün tecrübeli annişler vardı dedilerki büyük geniş kalçalı kadın lar çok daha kolay doğururlarmış,tmm dev gibi bişi oldum çok şişmanladım ama bnm halen popom yokki,şimdi kolay doğuramıycakmıyım acaba:KK53:
hadi ya benim popo da küçük doğumun popoyla alakası var mıdır ki?:KK57:

Selam kızlar..parca parca uyuya uyuya bu saat oldu uyandı bişiler yedim... Kızıma oyuncaklarını serdim.. Bnde koltuga uzandım...
Gittikce agrılastım ... Yatamktan sırtım agrıyo galîba... Geçmişi okudum.. Kv deler görümceler... Catı muaynesi sonda takımı.....
Aklımda klanaları yazıcam.. Telefonda siteye girmek bazen çile oluyo...
5N1K canım cok geçmiş olsun.. Gözün aydın..rabbim kucagına almayı nasip etsin evlatlarını..' Sende dinlenmeye calıs bu arada.. Bol sütün olsun inşallah ...
Yawruların tez zamanda saglıklarına sana babasına kavussunlar...

Catı muayenesi i kaç sanıye süren bi durum kızlar. KendiniZi kasmayın sıkmayın öle cokta acı verici birsey degil serbest bırakınca...ama sıkarsakkendmizi acımasada öle sanıyoruz..

Sonda normal dogumda takmıyorlar diye biliyorum.. Sezeryanda hemen kalkamadıgı için takılıyor diye düşüüyorum.. Bna takmadılar..ama yengem genel anestezi ile sezeryan olmustu ona takmıslardı hemen kalkamıyor die.. Burda okudum bazı sezeryan olan arkadaslarada takmamıslar duruma göremi degişiyo.. Ama öantık olarak sezeryanda gerek görülür diye düşünüyorum.. Epiduraldada genel anestezidede annenin ayyaklanöası zaman alıyo yinede drsormak en güvenilir cvp heralde..

Bnm kvdem iyidir hostur fakat 65 yasında hani yemegimi yapar evimi toplar yapabilsigiyle ama ben ona hızmet gördüremem rahat olmam ister istemez..
Yani kvdemdense annem.. Kızımda bn cok kötü olmustum annem vardı yanımda iyiki annem vardı yoksa kv de bna bakamazdı.. Yürüyemedim cok kıloluydum kalkamadım yatamasımzz 3 gün eziyetti ama geçti..bu sefer kardeslerim birde annem gelir .. En fazla 20 gün kalırlar.. Doguö sancısı cekerken dua edecem rabbim sen bana güç kuvvet ver cabuk iyileşeyim senden baska kımseye minnet etmeyim diye:)

İşte benden bu kadar..
Bdsayar arkadasa yazdıgım msjlatdan dolayı kusura bakmayın kafaö dalgıdı basa yazmm gerekeni sona yazmısım dogurdum sanmıssınız..
İnş öle hem dogurur dogurmaz msj yazabilcek durumm olur.. Hihihih

Kızlar bı arada dogumun popoyla hiç b alakası olduunu sanmıyorum..
Bnm popo kayık gibiydi ama 22 saatte zor dogurdum... Rahım catısıyla alakası var.. Dar ise zor dogum oluyo ama degilse pırt diye doguruyolar bı kac saat sancı cekıp..

İste karsinizda bennn ve göbüşümmm:KK76: 20141213_110643.webp

Cok geçmiş olsun. Allah size bağışlasin bebislerinizi. Daha iyiye gidicek inş. :)

Selamlar

Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.

Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana

Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)

Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..

Back
X