2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
zasabit63035 .!.:
Doktora giden annisler güzel haberler alsın inşallah :) iki hafta sonra gidicem tekrar doktora ocak 15 gözüküyo doğum bakalım biz ne zaman kavuşuruz bebişimle :nazar::KK46::anneadayı:

Ayy bnde sabirsizlaniyorum bnde ocak 2de gidicem kontrole bklm

:KK70::KK70:Kadin sove sove rahatliyor, hakli ama bide sultanahmete gitmisler:KK70::KK70:

haklıııııı sonuna kadar

ayy küstün mü sen kıyamam ama hem oraya hem buraya bakan bir sürü kişi var mesela ben oraya bakıyorum ama pek sohbete katılamıyorum artık kim kimdi takip edemiyorum zaten :eek:

Valla bence burası daha güzel face falan bu kadar kalabalıkla o olmaz yani
kalan sağlar bizimdir :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

harika yaa bizdemi böyle olcazz acaba :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben olurum kesin bağırırdım yani :-):-):-):-):-):-)

aynenn bende bakıyorum oraya yani insan merak ediyo doğum varmı yokmu bende sohbete katılmadım hiç doğumları bildiriyodum ama nazlıdan snra pek söylemedim doğum etkılendim ya :cry::cry::cry:
onlar whatsaapta bile grup kurmuşlar ordan konuşuyolar:KK55::KK55:

evet telefonlarını alıyolardı birbirlerinin orda 2 tane daha doğum olmuştu demek burdakiler den değilmiş

Ah canim sen de cok cekmissin. Oturdugum yerden kalkmak isyemiyorum resmen. Tavuk suyuna corba iyi gelir dedi annem ve kv. Yaptilar tum gun pirasa corba kuru erik kuru kayisi bol su ictim. Tuvalete korkarak ciktim. Kanama olmadi ama rabbe bin sukur yumusadi. O memeler oyle duruo ama. Esim de bakamio bile degil ki kremimi sursun! Ah bu erkekler
canım bu ısın tek tedavısı amelyat benm hıc oyle sorunum olmadı ama arkadaslkardfan olanlar yıllarca bosa cekmısız dedıler
aynenn bende bakıyorum oraya yani insan merak ediyo doğum varmı yokmu bende sohbete katılmadım hiç doğumları bildiriyodum ama nazlıdan snra pek söylemedim doğum etkılendim ya :cry::cry::cry:
onlar whatsaapta bile grup kurmuşlar ordan konuşuyolar:KK55::KK55:
canım bızm kasım annelernde de oyleydık sonunda gruplar dagıldı bazen kısı olarak tanımak ıyı olmuyo

Ah canim calisiyorum ben hala. Ay sonuna kadar da calisicam. Haftasonlari ufak ufak hallederiz artik.
Kolay gelsin canım zor artık çalışmak
çok geçmiş olsun canım bi kaç gündür çok okuyamamıştım geçmişi daha doğrusu yetişememiştim kaçırmışım senin yazını. çok sevindim bebeğin iyi olmasına doktor konusunda da nerde için rahat etcekse oraya git senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli sonuçta
sağol canım aynen biz iyi olalım diğerleri beni ilgilendirmiyor
iş kocada bitiyor tatlım
yoksa senin annen babanda onun annesi babasıda yorum yapıyor bişiler söylüyor
dediğim gibi iş karı kocada bitiyor
haa nasihat illaki verecekler verirler ama
evlilikte kaynanaların kayınbabaların sözü gecmemeli..
son söz karı kocanın olmalı....
sende kocana güzel güzel anlat
kaynananın senin tarafında olması iyi olmuş ayrıca
sağol canım kv hep beni tutar çok sever sağolsun eşime hep kızar:) üzme kızı diye, eşimle konuşucam bu saatten sonra o da beni üzmez artık daha dikkatli bana karşı :)
bugün minione minione ciminde kontrolu vardı sanırım
oda güzel haberlerle gelsin inş...
bu arada Nego Nego cim doktorum ocagın ilk haftası gibi yapcak sanırım benim sezeryanı
yanlız gün vermedi daha
aynı hafta doğurcaz sanki:KK49:
canım aramızda bir gün var muhtemelen yakın olur tabi benim minik acele etmezse:)
sakin olmaya çalış canım sen kendin söyle kp bir daha böyle bir şey söylerse başka çare bırakmıyorlar insana Allah sabır versin sanada sabırlı ol ki bebeğin de kasılmasın üzülmesin
aynen canım zaten gerekirse söylerim lafımı hiç çekmem ben:)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım benim valla ne karışıyo ona soran mı oldu
sanki sen keyfinden açacan oranı buranı insanın sinirini çıkartıyorlar
işte sanki ben bayılıyorum ilk defa bir erkek dr görücek yani kadın doğumcu ama napalım adamın da çok umrunda bıkmış onlar görmekten:)
Merhaba kızlar bu gün doktor kontrolümüz var birazdan benim için dua edermisiniz herşey yolunda olsun..bebegim tersti en son bakalım ne durumda bu gün ilk dogumum normaldi bunuda öyle istiyorum :) insan bilmediginden korkarmışya sezeryandan korkuyorum nedense...yinede hayırlısı hakkımızda."Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.." diyorum.Hepinizi öpüyorum bu gün kontrolü olan arkadaşlar inşallah iyi haberler alırsınız :)))
canım inşaallah dönmüştür bebeğin iyidir
Kayınpederin böyle birşeye karıştığını da ilk defa duyuyorum hayret bişi, bu konu açılınca onun adını anma bence canım yoksay geç. Onun yüzünden dimi filan gibi muhabbetlere girdikçe sanki onun da söz hakkı varmış gibi olabilir
Bi de o yönü var zaten canım üstüne ortak gelmiş gibi doğumdan sonra nasıl bırakcam o yastığı diye düşünüyorum şimdiden . Bu hamile yastıkları olay yaa benim evime temizliğe gelen abla da dr ilişki yasağı koymuş , bizi ayrı tutsun diye o yastığı koyduk sanmış mantığa bak :KK70:
ooo canım benim kp resmen türünün tek örneği:mad::mad: anlatsam roman olur cinsinden, kv me hayret ediyorum bu adama nasıl katlanıyor gerçi mecburen katlanıyorda ömür törpüsü ya çok fena, bütün eş dost sülale tuhaf buluyor kendisini:KK70: senin dediğin mantıklı canım daha babasını katmıycam direk söylerim eşime
Bendim o ben az kaldı dogurmana sabret diyorum:KK70:gecenlerde iyice daginik oldun hic bi ise yardim etmiyosun hemen yatip uyuyorsun dedim diyoki bu hamilelik insanı cok yıpratıyor üstüme cok gelme iyi degilim diyor:KK59:psikolojisi bozuldu adamin dogsaydi bebegimiz bi de simdi lohusaligini cekicem kocamin:KK70::KK70:
ay canım şaka mı yapıyor ciddi mi eşin:KK70::KK70: çok güldüm
Çok teşekkür ederim canım asitli hiç icmiyorum diğerleri için de dikkat edicem artık:KK19:bugün daha iyiyim lansor iyi geldi herhalde inşallah olmaz bidaha çok kötü:KK36::nazar:
iyi olmana sevindim canım
bugün tüm dr a gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inş

hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun canım inş :) bebeişlerimizi sağ sağlim eli ayağı düzgün elimize alalım doğum şekli önemli değil

ayy çok sevindim canım yaa eşinin geldiğine :KK73::KK73: şu son günlerde en büyük destekçimiz onlar :KK37:
rabbime emanetiz biz ve bebeklerimiz pozitif düşün hep bak dr da iyi şeyler söylemiş eşin de gelmiş daha ne istersin:KK9:

:-):-):-)

amiin yaaa inş canm:KK36:

canım hafta sonu halletmeye çalış ne zaman ne olacağı belli değil baksana :KK51: rabbim hayırlı doğumlar versin bebişler zamanında gelsin inş

off offf bu insanlar neden karışır ki iki ikişinin arasına :KK67:
resmen diğer inanlar yüzünden mtsuz oluyorsun eşinle anası da olsa babası da olsa kapınızı kapatıp evinize gidince sadece ikiniz kalıyorsunz onlara be demek düşer :KK67:
canım oluruna bırak artık sende hayırlısı neyse o olsun de rabbimden hayırlısını iste artık:KK51:

:rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

ayy hatırlamıyorum yaaa :KK70:

canım hayırlı haberlerle gel inş rabbim gönlüne göre versin
sağol canım bende hayırlısı diyorum inan artık şu olsun bu olsun demiyorum adamın karışması beni sinir ediyor haddini bilmesi lazım artık
ayyyy gıcık adam yaaaa oğlunu nasıl etkilemiş
gitmiyorum de ister gel ister gelme de
hem de ne gıcık
Slm anneler ben doguramayan anne :) hala beklıyorum derya mıydı dılek mı 1cm acılma olan korkma bak benımde 2cm ama hala yok bısey ben bu gıdısle kırkı doldururum pazartesı yne olacak catı o zmaan uc cm olmassa tabı :) annem ıyıkı burda her ısıme kosuyoır saolsun bende bı oraya devrılıyorum bı buraya sorup duruyor herkes sancın var mı dye yok anam... Dr a gıden arkadaslar hadıo guzel haberlerle gelınnn ..
canım daha var nasılsa dur sen erken olur diyordun ya hep o yüzden böyle hissediyorsun sanırım, pazartesine kadar senin açılman epey olmuş oacak gör bak hem de kolayca:KK66:

ayyy bu ne ya koptum resmen:KK70::KK70::KK70::KK70: küfür edesim geldi:KK70::KK70::KK70:
Dün itibariyle bebiş çantamıź hazır lakin kendi eşyalarımı ancak bavul alacak gibi. Siz naptınız kendi eşyalarınızı neye koyuyorsunuz

bu gidişle bende bavula geçiricem benimkini

Şimdi o videodaki kadar olmasada benimde eşime çoooooook patlamışlığım var ki kızlar benim eşim eş olarak gıcık ama baba olarak süper bakar oğlumuza ben bütün gün bırakıp gitsem bakar yıkar doyurur gezdirir her şeyini yapar yani, zaten kaç aydır o uyutuyor akşamları:KK70: bütün bunlara rağmen oğlum çok ama çoooook hareketli meraklı aklı biraz fazla çalışan bır bır konuşan bir uşak:KK70::KK70: beni delirtince açıyorum teli eşime artııkkk içimi döküyorum delirtti yine beni oğlun bu arada oğlum oğlun oluyor hemen:KK70: sen işe git ohhhh ben akşama kadar evdeyim nefes alamıyorum bir gün sen dur ben çıkıcam akşama kadar gelmiycem diye neler saçmalıyorum, o kadar lafı sayıp birde ağlayıp yüzüne kapatıyorum:KK70::KK70: ben ne fenaymışım ya:oops::oops: sanki adam gezmeye gidiyor işe gidiyor :KK48: gerçi bu sene kreşe vermediği için acısını çıkarıyorum ondan o yüzden yani:oops:

Sabah kp ile ilgili yazdım ama kızlar merak etmeyin ben bir sakinleştim ki sormayın, illa bir musibet yaşamam lazımmış aklımın başıma gelmesi için, hiç eşime dır dır yapmadım normalde ooooo kıyameti koparmıştım:rolleyes:

Kızlar bakın bu tulum çok kolay tığla yapılmış bayıldım

bebek-orgu-uyku-tulumu-anlatimli-resimli-.webp

Güzel bi günün sabahindan herkese günaydinlar...
bugün @beyazsiyah07 arkadasimiz saat 10 da sezeryana girecek.
Allah yar yardimcisi olsun, bebegini sorunsuz kucagina alsin burdan guzel haberlerini paylassin ins...
günaydın tatlım,aramızda senle tam 1 hafta var gözüküyor,benm bu çarş randevum randevu öncesi ilk defa nst,1 hafta sonra yani 37 de çatı muayenesi densi en son,sende durumlar ne,randevu sıklığın,halen bebeğin tersmi sezeryanmı deniyor ve tarih veriliyormu ?

bugün minione minione ciminde kontrolu vardı sanırım
oda güzel haberlerle gelsin inş...
bu arada Nego Nego cim doktorum ocagın ilk haftası gibi yapcak sanırım benim sezeryanı
yanlız gün vermedi daha
aynı hafta doğurcaz sanki:KK49:

yokk tatlımm haftaya çarşamba kısmetse,sesim çıkmıyor bu çılgın napıyor demiyorsun hiççç,paylaşılmış yünler örgüler,bir baktım dolapta bir mavi bir beyaz yün,birde tığ:p
ayy dedim ben bunlan bişi yapıyım,bilmiyorum çok ii ama zincir trabzan aklımda kalmış,converse bebek patik yapımı gördüm you tube da

yap sök yap sökk yapp bakk aayyhhh halen teki bitmedi bir haltada beznermi bilmiyorum ,ilki dev gibi oldu nerdeyse bana olcak:KK53::KK48:
ikincide o kdr ufakki oyuncak bebeğime giydirirm artık:KK48::KK48::KK48: yada süs olcak asarım beşiğine:KK48::KK48:
can sıkıntısı işte,bitince atarım,yada atmıyım rezil olmıyım:KK48:

yokk tatlımm haftaya çarşamba kısmetse,sesim çıkmıyor bu çılgın napıyor demiyorsun hiççç,paylaşılmış yünler örgüler,bir baktım dolapta bir mavi bir beyaz yün,birde tığ:p
ayy dedim ben bunlan bişi yapıyım,bilmiyorum çok ii ama zincir trabzan aklımda kalmış,converse bebek patik yapımı gördüm you tube da

yap sök yap sökk yapp bakk aayyhhh halen teki bitmedi bir haltada beznermi bilmiyorum ,ilki dev gibi oldu nerdeyse bana olcak:KK53::KK48:
ikincide o kdr ufakki oyuncak bebeğime giydirirm artık:KK48::KK48::KK48: yada süs olcak asarım beşiğine:KK48::KK48:
can sıkıntısı işte,bitince atarım,yada atmıyım rezil olmıyım:KK48:

çok gzellmiş ya keşke yapabilsem çok hoşuma gidiyor converse patikler.Ahh bu beceriksizlik başa bela :KK70::KK70:

çok gzellmiş ya keşke yapabilsem çok hoşuma gidiyor converse patikler.Ahh bu beceriksizlik başa bela :KK70::KK70:
inanki benimde bu konularda hiç yeteneğim yok hemen hemen ilk tecrübem olcak,baka baka yapıyorum şuan,kadın zaten jet hızıylaa anlatıyor sanki 40 yıllık usta varmış gibi karşısında ama kımını kendimce sallayıp yapmaya çalışıyorum bitince atıcam tabi biterse:KK48:

Back
X