2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ben de bir şey diycem bu çatı muayenesi konusunda daha önce ağda konusunu konuşmuştuk benim ağdacım 35 36 37 haftalar riskli yapmam 38 de gel dedi ama doktor muayenem 37 de şimdi yani hazırlıksız gidicem doktor yapalım derse müsait değilim bir sonraki hafta yapsak olmaz mı desem ayıp mı olur çünkü kendim halledip gitmek istemiyorum tam gelmiycek ağdaya doğumda temiz olamıycam ayrıca benim doktorum sanırım kendisi yapmıyor ebelerine yaptıryormuş böyle bir duyum aldım sizce napmalıyım

bence eşine jilet falan yaptırt bende öyle yapacam her hafta ağdaya gidemeyiz ki

evlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Merhaba kızlar bu gün doktor kontrolümüz var birazdan benim için dua edermisiniz herşey yolunda olsun..bebegim tersti en son bakalım ne durumda bu gün ilk dogumum normaldi bunuda öyle istiyorum :) insan bilmediginden korkarmışya sezeryandan korkuyorum nedense...yinede hayırlısı hakkımızda."Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.." diyorum.Hepinizi öpüyorum bu gün kontrolü olan arkadaşlar inşallah iyi haberler alırsınız :)))

Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!

Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam

Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!

Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya
Kayınpederin böyle birşeye karıştığını da ilk defa duyuyorum hayret bişi, bu konu açılınca onun adını anma bence canım yoksay geç. Onun yüzünden dimi filan gibi muhabbetlere girdikçe sanki onun da söz hakkı varmış gibi olabilir
Gunaydin kizlar,bu gece gec saattede olsa uyudum, oh cok guzeldi:D. Bende cati agrisi pek olmuyor ama bu son gunlerde karnimda bir agri oluyor, bide mesaneme sanirim neresi oldugunu cozemesigim bi bolgeye baski hissediyorum ayaktayken, aci vermiyor ama rahatsiz edici tuhaf bi his.

@Mrssuperfine hihami hihami @Larkin Kizlar bu kocalarin hepai ayni heralde benimkininde hamile yastigimda gozu var, bazende kiskaniyor onceden bana sarilirdin ssimdi kendine yeni koca buldun diyor:KK48:
Bi de o yönü var zaten canım üstüne ortak gelmiş gibi doğumdan sonra nasıl bırakcam o yastığı diye düşünüyorum şimdiden . Bu hamile yastıkları olay yaa benim evime temizliğe gelen abla da dr ilişki yasağı koymuş , bizi ayrı tutsun diye o yastığı koyduk sanmış mantığa bak :KK70:

kızlar ya ben çok korkuyorum.1cm lik açılma artarmı sizce ya daha çok var doğuma ama bebiş gelmek istiyor.çok heyecanlıyım ben heran gelebilir

ne güzel bi tarih 29 ocak :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

aşkımızın doğduğu tarih keşke ben o zaman doğursaydım ama 42+0 o tarih bana

1 cm açılmanın 2 hafta beklediği de oluyor canım

Bir de bir arkadaş Demişti ben hamileyken kocam daha hamile diye. O yorgunsa eşi daha yorgun olmuş vs diyr bestemeste ya da ladyleyla mıydı unuttuk kusura bakmayın kızlar:)

Benim eşim de hamile yastığıma sarılmış yatıyor, sen kendine Netten sipariş versene ben onsuz uyuyamıyorum diyor:) dayak mı istiyor ne artık anlamadım gitti :))
Bendim o ben az kaldı dogurmana sabret diyorum:KK70:gecenlerde iyice daginik oldun hic bi ise yardim etmiyosun hemen yatip uyuyorsun dedim diyoki bu hamilelik insanı cok yıpratıyor üstüme cok gelme iyi degilim diyor:KK59:psikolojisi bozuldu adamin dogsaydi bebegimiz bi de simdi lohusaligini cekicem kocamin:KK70::KK70:

canım sadece ilaçla olmaz
beslenmene cok dikkat et
baharat, kafein, asitli yiyecek içecek, sogan, domates, kızartmalar, muz, lahana, sıcak yiyecek içecek bunlardan uzak dur
yemek yedikten sonra en az yarım saat dik otur uzanma,
ah ben ne cektim bi ara yanmalardan gögsüm sırtım deliniyordu resmen
şükür atlattım
sanada gecmiş olsun dikkat et yemene içmene ilacınıda al çok rahatlatıyo
Çok teşekkür ederim canım asitli hiç icmiyorum diğerleri için de dikkat edicem artık:KK19:bugün daha iyiyim lansor iyi geldi herhalde inşallah olmaz bidaha çok kötü:KK36::nazar:

@eflalim elhamdülillah için ferahlamış. İyi doktorlardan böyle şeyler duymak çok iyi gerçekten.
Ben kendimi kötü hissediyorum yaa.
Daha bir-iki hafta önce Allah muhtaç etmesin erkek doktora, öyle bi gerekli olur ki göz hiçbir şeyi görmez diye söyleniyordum
Kötüyü çağırmışım gibi:cry:
Hayır olsun inşallah. Yaşanan her şeyde bir hayır vardır diyelim...

@Mrv5534 harika olmuş oyun halısııı:KK36:
Tığla örülen şeylere hastayım zaten. bende ufak bir şey zannettim, öyle küçük oluyor ya oyun halıları.
Bu çok harika olmuş. Tamam feda olsun kızına ama yere sermeye kıyılamayacak kadar güzel:KK70:

@leble çok teşekkür ederim :-) faydalanacağım söylediğinden. Bende pamuk almıştım alt temizliği için, ama dediğin çok daha uygun fiyatlı ve kullanışlı, en kısa zamanda alacağım medikalden.

@lawyer06 canım bence de doktorun yanılmış gibi.
Benim transfer tarihim 30 nisan. Beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Ama gelişimine göre beklenen doğum tarihi 7 Ocak.
Doktorum 15 Ocak'ı baz alıyor. 8 Ocak'ta sezeryan için tarih verdi.
Hamilelik takvimimi aslında değiştirebilirim. Ama dursun bakalım şimdilik:KK70:

Sonda için de ayy normal doğursam bile taksınlar diye yalvarırım herhalde:KK70:
Yok yok normali bilmem ama sezeryanda takmak zorundalar zaten.
Takmayacakta ne olacak, tuvalet bu hemen gelir, uyuşukluk olmasa da kim kalkacakta yapacak, bismillah yeni çıkmışız ameliyattan:KK70:
Tüp bebek transferi esnasında idrar çok sıkışık olunması gerekiyor.
Bununla birlikte çok sıkışıkkken yani, spekulum denen o buz gibi yaratığa benzeyen metali takıyor, birde sıkma kendini diyor doktor grubu şeyimin karşısında:KK70::KK70::KK70:

Neyse :KK70: ben bir türlü sıkışamıyorum idrara transfer yapılması gerekiyor ama ne kadar su içsem yok:KK70:
Tekrra geri yolladılar beni, daha çok su iç diye.
Neyse tekrar aldılar beni ameliyathaneye yine sıkışamamışım onların istediği kadar.
Zort diye taktılar sondayı, bende oh transferden sonra kalkmama gerek kalmayacak diye seviniyorum.
Meğersem idrar boşaltmak için değil; idrar kesesini doldurmak için takmışlar sondayı.
Verdiler sondadan suyu karnım kocaman oldu, sonra çıkardılar sondayı.
Ben hiç anlamadım bile takma çıkarma meselesini. Daha büyük problemlerim olduğundandır belki:KK70:
Kocaman idrar ve su dolu bir karın, içimde buz gibi yaratık spekulum, sonuna kadar açılmış içinde makata baskı yapıyor acıdan, karnımda bir doktorun eli ve ultrason aleti, şeyimin karşısında 3 doktor 2 hemşire ve bebişleri içeri bırakmak için alet ve doktorun eli:KK70:
Evet sondayı hissetmemiş olmam çok normal:KK70:

Rabbim hiçbir kadını bunları yaşamaya mecbur etmesin.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller ihsan etsin inşallah:KK36:

ay o spekulum mudur nedir ıyyyy korkulu rüyam o benim

bugün tüm dr a gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inş

Canım ilki normaldi. Dr m şartlar uygun olduğu takdirde önce normal deneruz dedi çünkü suyu az olduğu için kendi gelmesini beklenmeyecek.

hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun canım inş :) bebeişlerimizi sağ sağlim eli ayağı düzgün elimize alalım doğum şekli önemli değil

Ayy kızlar artık yazamaz oldum, okuyorum ama yetişemiyorum sizlere... Alıntılar da uçup gittikçe sinir basıyor bana :)
Eşim geldi Sağolsun artık Yanımda Allah'ın izniyle.. Bugün doktora gittik güzrl konuştu içimiz rahatladı inş ama öte undan hep korkular korkular bebeğimi kucağıma alamayacak ona ismiyle seslenip büyüyemeyecekmişim gibi geliyor. Allah aileyle evlatla eşle imtihan etmesin hiçbirimizi..
Çok zor Nazlı ya bir Şeyler yazayım istedim beceremedim bile:KK43: doğum anında edilen dualar kabul olur derler ona edeceğim inş.. Çok zor Allah'ım sınamasın sağlık kolaylık huzurla kucağımıza alalım bebeklerimizi...
:KK43:(

ayy çok sevindim canım yaa eşinin geldiğine :KK73::KK73: şu son günlerde en büyük destekçimiz onlar :KK37:
rabbime emanetiz biz ve bebeklerimiz pozitif düşün hep bak dr da iyi şeyler söylemiş eşin de gelmiş daha ne istersin:KK9:

Bir de bir arkadaş Demişti ben hamileyken kocam daha hamile diye. O yorgunsa eşi daha yorgun olmuş vs diyr bestemeste ya da ladyleyla mıydı unuttuk kusura bakmayın kızlar:)

Benim eşim de hamile yastığıma sarılmış yatıyor, sen kendine Netten sipariş versene ben onsuz uyuyamıyorum diyor:) dayak mı istiyor ne artık anlamadım gitti :))
:-):-):-)
Güzel bi günün sabahindan herkese günaydinlar...
bugün @beyazsiyah07 arkadasimiz saat 10 da sezeryana girecek.
Allah yar yardimcisi olsun, bebegini sorunsuz kucagina alsin burdan guzel haberlerini paylassin ins...

amiin yaaa inş canm:KK36:

Bu arada bugun tam 35+0 im. Su haftalari hala anlamis degilim. Doguracam kacinci haftada dogum yaptigimi bilemicem arkadas! :cool: kiyafeyleri yikayip utuledim ama yerlestirmedim. Canta desen yok. Bir tuvalet yoludur allahim git gel bitiremedim. Dakka basi gidilir mi? Hic kalkmasam da olur diyorum. Sancilar basladi ama tabi yalancilari. Cok acitiyor ayri. Gun gectikce bi rahatlik cokuyor ustume anlamadim gittim. Kapi susu yok oda susleri yok bebek sekerleri cikolatasi kolonyasi yok. Hasta bezim bile yok. :oops: bir de dogumuna iki saat kalan @beyazsiyah07 arkadasim Allah kolaylik versin sag salim birbirinize kavusun insallah canim. :KK73:

canım hafta sonu halletmeye çalış ne zaman ne olacağı belli değil baksana :KK51: rabbim hayırlı doğumlar versin bebişler zamanında gelsin inş

Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!

Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam

Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!

Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya

off offf bu insanlar neden karışır ki iki ikişinin arasına :KK67:
resmen diğer inanlar yüzünden mtsuz oluyorsun eşinle anası da olsa babası da olsa kapınızı kapatıp evinize gidince sadece ikiniz kalıyorsunz onlara be demek düşer :KK67:
canım oluruna bırak artık sende hayırlısı neyse o olsun de rabbimden hayırlısını iste artık:KK51:

Gunaydin kizlar,bu gece gec saattede olsa uyudum, oh cok guzeldi:D. Bende cati agrisi pek olmuyor ama bu son gunlerde karnimda bir agri oluyor, bide mesaneme sanirim neresi oldugunu cozemesigim bi bolgeye baski hissediyorum ayaktayken, aci vermiyor ama rahatsiz edici tuhaf bi his.

@Mrssuperfine hihami hihami @Larkin Kizlar bu kocalarin hepai ayni heralde benimkininde hamile yastigimda gozu var, bazende kiskaniyor onceden bana sarilirdin ssimdi kendine yeni koca buldun diyor:KK48:

:rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

ayyyy ozan akrabasını gezmeye götürüyodu o sahneyi izledin mi sen koptum orda ben :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy hatırlamıyorum yaaa :KK70:

Merhaba kızlar bu gün doktor kontrolümüz var birazdan benim için dua edermisiniz herşey yolunda olsun..bebegim tersti en son bakalım ne durumda bu gün ilk dogumum normaldi bunuda öyle istiyorum :) insan bilmediginden korkarmışya sezeryandan korkuyorum nedense...yinede hayırlısı hakkımızda."Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.." diyorum.Hepinizi öpüyorum bu gün kontrolü olan arkadaşlar inşallah iyi haberler alırsınız :)))

canım hayırlı haberlerle gel inş rabbim gönlüne göre versin

KIZLAR begenmenize sevindim..
Aslında bnde küçük yapıcaktım.. Niyetim öleydi ama dedim kızımın arkadasları gelir oynarlar onlarada yer kalsın...
Bn kendi küçklügümdn içmde kalmıs herlade.. İp bitene kadar ördümde ördüm..
Mrssuperfin cok kolay bu sadecw büyük oldugu için zaman alıyo ...
Kızm cok sevdi üstüne bekelerii pelıs hayvanları dizdik oynadk.. Bbaası gelince onada cay demledi içirdi ooho..o kadar sabrettigimr degdi şülür

aman 2 kardeş yuvarlanırlar üstünde işte ne güzel ellerine sağlık

Ayy kızlar artık yazamaz oldum, okuyorum ama yetişemiyorum sizlere... Alıntılar da uçup gittikçe sinir basıyor bana :)
Eşim geldi Sağolsun artık Yanımda Allah'ın izniyle.. Bugün doktora gittik güzrl konuştu içimiz rahatladı inş ama öte undan hep korkular korkular bebeğimi kucağıma alamayacak ona ismiyle seslenip büyüyemeyecekmişim gibi geliyor. Allah aileyle evlatla eşle imtihan etmesin hiçbirimizi..
Çok zor Nazlı ya bir Şeyler yazayım istedim beceremedim bile:KK43: doğum anında edilen dualar kabul olur derler ona edeceğim inş.. Çok zor Allah'ım sınamasın sağlık kolaylık huzurla kucağımıza alalım bebeklerimizi...
:KK43:(

gözünaydın canım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Back
X