bende doğar doğmaz yaptırmak istiyordum benim sünnetçi bir tanıdığım var onunla konuşdum,, en iyisi 3 aylık olsun öyle kestirt dedi veya en azından 5 kg olsun dedi,,,kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde![]()
bizim akrabalrın hepsi 3-4 aylıkken kestirtti,, sasğolsun sünnetçi olunca ailede,, ve hepsi sünnet düğünlerini çocukların aklı erince yaptırıcak,,, hem sünnet düğünleri de bile artık çocuk ya önceden yada sonradan sünnet ettiriliyor,,,
ben düğün yapmayacağım için benim bir problemim yok,,,