2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bana bir akıl verin.. tuvalet problemim var bi süredir yemedğim kuru erik kuru kayısı kalmadı :KK43:( daha ne yapabilirim sizce ??
canım ben ameliyat olduğumda kabız olmamak için kayısı epey yemiştim.kuru kayısıyı nasıl kullanıyoun bilmiyorum ama akşam suya koyupta sabah içiliyo.
ameliyat zamanımda birde kuru üzüm denemiştik hoşaf olarak fayda etmişti bana bi dene istersen.kurutulmuş meyveler yüksek oranda içerdiğinden faydalı olabiliyo sade olarakta tüketebilirsin.kuru incir de duymuştum.
üzüm suyu hazırlarıda aynı etkiyi gösterebilir belki tam bilemiyorum ama.

Merhaba kızlar yeniden ..doktordan geldim benim kız pek inatçı çıktı dönmemiş ..doktorum bundan sonra bekleyecegiz artık son ana kadar dedi.onun dışında herşey iyi sancı yoktu nts de ama 1cm lik açılma varmış.ikinci hamilelik oldugu için sancıları bekleyebiliriz ilk olsaydı gelecek haftaya sezeryan olabilirdiniz dedi.Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun herşeyde bir hayır varmış.Bizden haberler böyle canlarım :))
Canim bu 1 cm lik açılma nst de mi belli oluyor yoksa alttan kontrol mü yapıp ta 1 cmlik acilma var dedi

hemşireye boş oda varsa bakabilirmiyim dedim
boş bi oda gösterdi Allah muhafaza kutu gibi küçücük ve çok biçimsizdi girmemle cıkmam bir oldu öyle görünce
eltim odası o odanın yanında saray kalır düşün
boş odaların hepsinede bakacaktım ama uyuz kocam hadi artık gidelim diye söylene söylene kafamı şişirdiği için diğer odalara bakamadım
valla sezeryan günüm belli olsun gidip ordaki hemşirelerle konuşacagım
bende hemşireyim bana geniş oda ayarlayın diyicem:63:
normalde bunu yapmazdım ama valla o gösterdiği küçücük biçimsiz odayı gördümya konuşmak farz oldu

çok haklısın hatta ve hatta,dielim 5 ocak sezeryan günün misal,4 ocak eşyalarınız yanınızda olacak şekilde akşam 7-8 gibi gidip rica edin mümkünse o akşam boş olan buyuk olan ahhhh keşke 419 olsa misal o odayı rica edip süslemeye başlasan keşke,sabahda odana girerdin ne gzl olurdu,belki izin verirler

kızlar sizde karnınız hareket etsin etmesin,göbeğinizi okşayıp yüksek bir ses tonuyla bebeğinizle konuşup onu çok sevdiğinizi aldıklarınızı anlatıyormusunuz ona,ben bunu 5 aydır yapıyorum:KK48::KK48::KK48:
çünkü ilk hamile kaldığımda acaip araştırıyordum,anne kanrındaki bebek annesinin sesini ve dinlediği seslere çok hakim olurmuş doğunca o sesi tanırmış,eğer huysuzlanırsa o sesi dinletin rahatlatın onu diye yazı okumuştum,gerçi bilgilerde bu hafta bebeğiniz işitiyor denildiği zamanalrda beyaz tv de yaprak dökümünün eski bölümlerini izliyorduk oğlumla:KK48::KK48::KK48:
alirıza beyle hayriye hnm a daha alışkın olmaz dimi:KK17::mad:
canım ilkte konuşuyordum da bunda büyük oğluma laf anlatmaktan küçüğe sıra gelmiyor:) ayyy alışmasın onlara ya çocuk depresyona girer:KK70:
valla maşallah ben de hiçbir zaman ezilen gelinlerden olmadım ezdirmem kendimi yani o kim ki senin doğumuna karışıyor bu senin yaşayacağın özel bir an yani ha erkek ha kadın ne farkeder ki önemli olan işini iyi yapması değil mi bana çok ters düğşünceler bunlar

aynen canım ezdirmem ben azcık cadıyım:KK70: işin şakası bu tabi, canım işte herkesin yaşam tarzı görüşü farklı maalesef

ya resmen kendi kp mi gördüm herif herşeye karışıyor bir cümlesiyle eşimi etkiliyor seninki de öyle olmuş karıştırma eflalim boşver siz bir ailesiniz dolayısıyla böyle kararları aile olarak yani eşin ve sen vermelisiniz bu duurmda kp dış kapının dış mandalı oluyor bana göre

Hepimize göre dış kapının mandalı ama eşi izin verip etkilendikten sonra ne yapsın ki kız.. Iş gerçekten de erkekte bitiyor :( önce onlar anlamalı aile olduğumuzu:)

Benim dinle Ezanla Namazla alakası olmayan umursamayan kaynım bile bebeğim için bu bebek gavur olur ezansız memlekette doğacak Demiş. Eşim Netten ezan indirdi doğunca dinletecekmiş:))) etkilendiği şeye ve kişiye bak:) sırf güzel kızıma laf demek için Konuşuyor işte :)

çok haklısın hatta ve hatta,dielim 5 ocak sezeryan günün misal,4 ocak eşyalarınız yanınızda olacak şekilde akşam 7-8 gibi gidip rica edin mümkünse o akşam boş olan buyuk olan ahhhh keşke 419 olsa misal o odayı rica edip süslemeye başlasan keşke,sabahda odana girerdin ne gzl olurdu,belki izin verirler
benim aklımdakide o esasen
ama kocamda eşyalarımı alıp bigün öncesinden bi giderki oda süslemeye sorma:KK67:

Ay benim eşim beş tane çocuk istiyorum genç nüfus azalmış diyo banane be sen doğur o zaman dedim beş tane iki üç tamam da beş ne be:KK57::KK57:kalabalık aileyide çok sever bide bende tersine az olsun öz olsun:KK50:neyse bakalım allahım korusun bu miniğimi kucağımıza alalım da bi sağlıkla:nazar::nazar::KK46::KK46:
aynen canım benimkide öyle, 2-3 cocuk az diyor şöyle 4-5 olsun dolu dolu :)) Allah hayırlısını nasip etsin ya hamilelik zor lohusalıktı hamilelikti derken 1 yıl iptal durumdayız yani:))

Hepimize göre dış kapının mandalı ama eşi izin verip etkilendikten sonra ne yapsın ki kız.. Iş gerçekten de erkekte bitiyor :KK43: önce onlar anlamalı aile olduğumuzu:)

Benim dinle Ezanla Namazla alakası olmayan umursamayan kaynım bile bebeğim için bu bebek gavur olur ezansız memlekette doğacak Demiş. Eşim Netten ezan indirdi doğunca dinletecekmiş:))) etkilendiği şeye ve kişiye bak:) sırf güzel kızıma laf demek için Konuşuyor işte :)
Lafa bak ya...bosver canim bos bos konusuyorlar iste

manyak ya
makat gelişi normal doğumla mı alacak
neyin kafasını yaşıyo bu adam:KK20:

adam zoru seviyor da o zoru seviyor diye ben kendimi bebeğimi riske atamam ki bi de özel hastane ve adam başhekim yardımcısı yani :D ama çok seviyorum biliyorum benimle dalga geçiyor illa dönmezse sezeryan yapacak yani :D

canım ilkte konuşuyordum da bunda büyük oğluma laf anlatmaktan küçüğe sıra gelmiyor:) ayyy alışmasın onlara ya çocuk depresyona girer:KK70:

aynen canım ezdirmem ben azcık cadıyım:KK70: işin şakası bu tabi, canım işte herkesin yaşam tarzı görüşü farklı maalesef
eflal ben senden de cadıyım adam iyi bişiy bile dese gıcık oluyorum ama sebepleri var tavbiiii :D

Bu konularda biraz hassasim canim ya erkek askere giderken dugun yapilir törenlerle ugurlanir sünnet yapilir torenlerle ne bileyim ya benim oglum olacak ama kiz cocuklarina karsi ayri bi ilgim hassasiyetim var böyle onlar sanki 2.plana atılıyor gibi hissedince üzülüyorum amannnn zaten hormonlardan herseye uzulur olduk:KK43:

Yok canım ya niye öyle olsun bence ailesine göre değişir ama öyle şeyler eskidenmiş, bizde kız cocuk nazlatılır, bizim her istediğimiz yapılır erkek kardeşim zavallı arada kaynar hep :)). Hem kızlarada kına yapılıyor ceyizler, doğum yapacagız diyede annelerimiz bizim için bir sürü hazırlık yapıyor, ben öyle şeylerin eskide kaldıgını düşünüyorum, sende üzülme :)

Hepimize göre dış kapının mandalı ama eşi izin verip etkilendikten sonra ne yapsın ki kız.. Iş gerçekten de erkekte bitiyor :KK43: önce onlar anlamalı aile olduğumuzu:)

benim eşim hem ana hem baba kuzusu geçen annesi annemi arayıp demiş ki size yakın oturdukları için gözümüz arkada değil filan tabi ben anamı doldurdum annem de dedi ki bunlar amerikada bile olsa gözünüzün arkada kalması için bi sebep yok ki yetişkin insanlar filan demiş ahhhhhhh cadı kaynanam benim benim kocamı bırak da diğer çocuklarına düş yaaaaa

evet yani poposu aşağıda normalde bebekler kafa aşağıda oluyor ama bizimkiler ters işte :D

canım normalde anne karnında bebek başı aşagıda poposu yukarda duruyorya
bizim bebelerimiz tam ters pozisyonda yani poposu asagıda kafası yukarda

tş ederim kızlar benimki sanki kucağıma almışımda uyuyor pozisyonunda resmen kafasını sağ dirseğimin orada hissediyorum hep

Kızlar geçen hafta gittiğimde bebeğim doğum pozisyonunu almıştı. Bugün hıçkırıkarını takip ettim sanki tekrar ters dönmüş gibi geldi. Hıçkırıkları göbeğimin üstünde hissediyorum. Geçen haftalarda hep aşağıda hissediyordum.

Sezaryen olacağım zaten fakat bebeğin bu dönüşleri ona zarar verir mi acaba?
ben hıçkırıklarını hep kukumun orda hissediyorum ters olduğundan mı ki acabaaa

ya resmen kendi kp mi gördüm herif herşeye karışıyor bir cümlesiyle eşimi etkiliyor seninki de öyle olmuş karıştırma eflalim boşver siz bir ailesiniz dolayısıyla böyle kararları aile olarak yani eşin ve sen vermelisiniz bu duurmda kp dış kapının dış mandalı oluyor bana göre
ben karıştırmam hiçbir şeyime,,,,,
benim kp tutturmuşdu düğün öncesi imam nikahı diye,,, ben ağzımı açıp bir yorum dahi yapmadım,, eşime de bir şey demedim,,, yapılmadı,,, ( yani ben gereksiz buluyorum),,,,
en son gittiğimde de bebek doğunca kurban kesin dedi,,, ( tövbe tövbe ) ,,, yani ısmarlama adak olmaz ki,,,, gene bir şey demedim,,,
ben bir yorum yapmayınca eşimde yapalım edelim diyemiyor,,, ( ama genelde bir sol kaşımı kaldırıyorum),,,

amannn canım boşver sal gitsin doktor seni öyle görünce ayy ne kadar pis kadın filan diyceğğini mi sanıyorsun onlar ona bakmıyor bile :D biliyorum biz kadınlar temiz olsun rezil olmayalım filan diyoruz da bu adamlar kadavrayla çalışıyor aklımmızda bulunsun sen jiletle güzelce temizlesen de rezil olmazsın
bnm doktor benim kıllı bacağımdan ödem muayenesi yapmıştıı :D

Aynen canım bende takmıyorum şu hamile halimle kılımı tüyümü dert edemem :)), hem normal bişey sonuçta vücutta tüy çıkar, doktorların hiç o konuya takıldıgını sanmıyorum, onlar neler görüyor.

Bebek icin pamuk konusulmustu bende e bebekten 20 tl ye bunu aldim bi de o medikallerden de mi alsam ki
20141217_143714.webp

Back
X