Denedim canim aglamasi artiyor emmeyince de.Acaba emmwk için mi uyanıyor emzirmek yerine tekrar uyutmayı denedin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim canim aglamasi artiyor emmeyince de.Acaba emmwk için mi uyanıyor emzirmek yerine tekrar uyutmayı denedin mi
inş gerek kalmaz canım...bixim de cuma 3 aylık kontrolü var.çarşamba bebeğin muayene günü,suan dayanılmayacak kdr durumda değilim o yüzden çarşamba hazır hastaneye gideceğiz diye gitmiyorum cnm Allah korusun o güne kdr herhangi bir ileşme olmazsa o gün görünürüm cnm
Bu gece uyandiginda iyice uykusunu acicam. isiklari yakip evde turlayacagim. Bakalim nolacakCnm biz hep boyleyiz..
sut ile alakali değil bence, gogsum dolu olsa bile benim kizim da oyle yapiyo. .
Geçmiş olsun cnm göğüs agrisi da hic biseye benzemiyor ya benimde ucu kötü bu aralar gecen bi beyazlik vardi sıkmıstım simdi ucu tamamen beyazladı keske oynamasaydımGuzel pazarlar kizlar
Dunden beri benim
Sag gogsum pert durumda oncedende sertlikler oluyordu mastit oluyordum masajla sicak dusla emzirmekle geciyordu,ama bu seferki cok farkli bikere gogsumun ustunde degil alti komple tas gibi kitle olarak degil butun bir sertlik soz konusu,sanki damarlar tas gibi olmus ve ordan gogus ucuma vuruyor sanirim sut kanallari tikali bol bol
EmZiriyorum ama ahhh ahhh o emdikce icim kalkio acidan memenin icleri cekiliyor gibi oluyor dayanamadim antibiyotik iciyoruminsallah gecer
Oh ne guzel ben esimle hayatta yikiyamam beni sinirden oldururKızlar ilk defa oglumu babasiyla banyo yaptirdik allahim ne heyecanlandim yaaaelim ayagim titredi ama sonunda basardik o degilde banyo sonrasi o zıbını giydirmek ne zormuş yapışıyo sanki kolunu kıracagım zannettim hep annem banyo yaptirip banyo sonrasi o giydirmisti
is başa düştü artık hep ben yaptiricam
![]()
Bizde daha hic yıkamadıkKızlar ilk defa oglumu babasiyla banyo yaptirdik allahim ne heyecanlandim yaaaelim ayagim titredi ama sonunda basardik o degilde banyo sonrasi o zıbını giydirmek ne zormuş yapışıyo sanki kolunu kıracagım zannettim hep annem banyo yaptirip banyo sonrasi o giydirmisti
![]()
Iyi gezmeler cnm alisir minikselamlar addalarda hoppalardaydık:)
dün eşimle oğluşlarımla bir saat yürüdük
bugün görümceme gittik
minik ağladı ama sonra ana kucağında uyudu arabada
orda da huysuzluğu oldu tabi
yavaş yavaş alışıcaz ama eve gelince çok mutlu oldu:)
İlk banyonuz hayırlı olsun canım, biz de 15. günden beri kendimiz yaptırıyoruz, iş başa düşünce zor da olsa yaptırılıyor, bizimki suyu burnundan çekmeye çalışıyor böyle olunca da kafa yıkama faslı pek bir ağlamalı geçiyor, onun dışında vücudunun yıkanmasını seviyor, bir de eşim elini tutunca sakinleşiyor.Kızlar ilk defa oglumu babasiyla banyo yaptirdik allahim ne heyecanlandim yaaaelim ayagim titredi ama sonunda basardik o degilde banyo sonrasi o zıbını giydirmek ne zormuş yapışıyo sanki kolunu kıracagım zannettim hep annem banyo yaptirip banyo sonrasi o giydirmisti
![]()
canim ufskligim da hasta bol bol emzir en iyi ilaç o.inan bizimki ilaçları hic sevmedi tükürdu veremedik ama süt yetiyo emzir canim...ben de hastayim ama şükür oğluş benden hafif geçiriyorKızlar sapasağlam kızım kuzeninden hastalık kaptı sanırım yanakları kızardı ateşine bakıyım dedm 37.3 olmuşaglıycam nerdeyse üzüntüden bu ikinci hastalığı ikisini de kuzenden kaptı o kadar iyi bakıyorum ama hastalanıyo of
bi öneriniz varmı napcam şimdi ben
((( agrı kesici versem mi yoksa dr ye mi götürsem
Gecmis olsun canım atesi yukselirse ver bencede 37.5 den sonra diye biliyorum ama yanlis yönlendirmeym tecrübeli olanlar yazsinKızlar sapasağlam kızım kuzeninden hastalık kaptı sanırım yanakları kızardı ateşine bakıyım dedm 37.3 olmuşaglıycam nerdeyse üzüntüden bu ikinci hastalığı ikisini de kuzenden kaptı o kadar iyi bakıyorum ama hastalanıyo of
bi öneriniz varmı napcam şimdi ben
((( agrı kesici versem mi yoksa dr ye mi götürsem
ateşi biraz daha yükselir mecbur kalırsan calpol ver canim.
canim ufskligim da hasta bol bol emzir en iyi ilaç o.inan bizimki ilaçları hic sevmedi tükürdu veremedik ama süt yetiyo emzir canim...ben de hastayim ama şükür oğluş benden hafif geçiriyor
ateşi biraz daha yükselir mecbur kalırsan calpol ver canim.
Oh çok iyi yapmışsınız en önemlisi sana iyi gelmiştir değişiklik.biz de bugün çıktık dışarıda yemeğe,bizimki yine ağladı durdu ama rahat olmaya takmamaya şartladım kendimi napayım yoksa hiçbiryere çıkamam.selamlar addalarda hoppalardaydık:)
dün eşimle oğluşlarımla bir saat yürüdük
bugün görümceme gittik
minik ağladı ama sonra ana kucağında uyudu arabada
orda da huysuzluğu oldu tabi
yavaş yavaş alışıcaz ama eve gelince çok mutlu oldu:)