• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Atesi 38 oldu calpol verdim ılık suyla duş aldırdım su anda da emziriyorum .? Şimdi biraz düştü gibi ama gece cıkar mı ki? Bide kac olursa dr ye gitmem gerekiyo cok üzüldüm :KK43:
Canım çok geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsın.bol bol emzir çabuk atlatacak bak göreceksin.en iyi antibiyotik anne sütü.yükselirse 1 çay kaşığı calpol verirsin.3,4 saat arayla.gece de takip et koltuk altlarına ve alın bölgesine özellikle dikkat et.inşallah yükselmez yükselmezse hiç hastaneye gitme çünkü ordan da çok mikrop kapıyorlar ama olurda yükselirse mutlaka git tabi

eflalim cok iyi etmişsiniz
ben henuz çıkamıyorum çünkü hic arabamiz yok bizim
bugün esim annesine demis araba alcaz diye o da ben alayım demiş iyisinden olsun demis
ama hic araba bakmadım fikrim yok
esim kv ye gidince abdullah aglayinca, oğlum babaannen sana bez parası vermiyo mu diyerek aglamis numarasi yapıyo cok komikti cok gulmustik
ve kv nin cevabi; vereyim de o da göze gorunmez ki. guya cisleyip aticaz ya....kadın ne niyetle yapiyo ama neyse anladin sen. şimdi araba alcakmis.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah..
Biz bugün oğlumla akraba ziyaretine gittik çok iyi geldi bize giderken eşim bıraktı yanımıza bebek arabasını almıştık dönüşte kendimiz geldik markete uğradık benim minnoş bebek arabasında gezmeyi çok seviyor
angelsturkey angelsturkey canom geçmiş olsun inşallah kuzun tez vakitte iyileşir.
minione minione sanada geçmiş olsun Canom..
@bestemeste canom ilk banyonuz hayırlı olsun elinin titremesi normal ben ilk oğlumu yıkadığımda doğru dürüst yıkayamadım çok telaşlandım ama insan alışıyor sende alışırsın:KK9:

Kızlar kanguru almaya karar verdim incelemeler sonucu ergo baby alacağım ama normalde çok pahalı 250 den başlıyor.sahibinden comda 185 e sıfır buldum 2 farklı satıcıdan ilgilenenler varsa bakabilir
Ben de almak istiyorum cnm ama aldığım bicok seyi kullanamadigimiz icin elim gitmiyo..
minione minione gecmis olsun cnm..
@bestemeste hadi gozun aydin cnm gerisi de gelir bundan sonra artik..
angelsturkey angelsturkey cnm ara ara olc atesini sen yapman gerekenleri yapmissin..

Biz de bugun avm ye gittik kizim cok sukur arabasinda uyudu sonra da pazara gittik ilk kez ve sagolsun uslu uslu durdu..sonra da banyo yaptirdik şimdi uyutmaya calisiyorum..
Yarin temizlik var evde aksamdan yemegimi yapsam iyi olur kadinlara..tabi benim minik uyursa..

eflalim cok iyi etmişsiniz
ben henuz çıkamıyorum çünkü hic arabamiz yok bizim
bugün esim annesine demis araba alcaz diye o da ben alayım demiş iyisinden olsun demis
ama hic araba bakmadım fikrim yok
esim kv ye gidince abdullah aglayinca, oğlum babaannen sana bez parası vermiyo mu diyerek aglamis numarasi yapıyo cok komikti cok gulmustik
ve kv nin cevabi; vereyim de o da göze gorunmez ki. guya cisleyip aticaz ya....kadın ne niyetle yapiyo ama neyse anladin sen. şimdi araba alcakmis.
Ah canım seninki neyseki göze görünsün diye bile olsa alıyo benimki inanırmısın bir takım üst bile almadı.en ucuzundan anakucağı almış ama hareket bile etmiyo o derece kötü hiç kullanamadık yani.başkada hiçbirşey almadı aman istemiyorumda zaten çok şükür alabiliyoruz muhtaç değiliz.ben arabayı nuna kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim çok pratik ve az yer kaplıyor

kizlar haziranda goreve baslamayi dusunuyorum seminerlerde o yuzden yavas yavas sut toplama niyetindeyim. SOyle yapılabiliyor mu onu merak ettim.Topladigim sutleri buzdolabinda biriktirsem 1 gunde topluca koysam Olur mu onlari..Cunku sütüm ancak yetiyor bi seferde 100 cc atamam.Her emzirme sonrasi mesela 20 cc filan biriktirsem Olur mu acaba, gun sonunda da birikeni dondurucuya atsam..
Bi de kizimin kafasinda konak vardi epey sadece zeytinyagi denedim gecirmedi sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı na 1 tatli kasigi karbonat koyup kafasina surdum yarim saat beklettim banyo yaptirmadan önce de ince tarakla taradim gecti tavsiye ederim..

M miss_curious canım ben de sırf oyüzden almıyordum ya kullanamazsam boşa para gidecek diye.ama düşündüm ilk bebeğim ve belki de hayatımı kolaylaştıracak bir ürün olacak denemeden bilemem o riski göze alcam artık

Ah canım seninki neyseki göze görünsün diye bile olsa alıyo benimki inanırmısın bir takım üst bile almadı.en ucuzundan anakucağı almış ama hareket bile etmiyo o derece kötü hiç kullanamadık yani.başkada hiçbirşey almadı aman istemiyorumda zaten çok şükür alabiliyoruz muhtaç değiliz.ben arabayı nuna kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim çok pratik ve az yer kaplıyor
sagol canim
hakkını yemeyeyim şimdi kv nin.doğana kadar bişey almadi ama simdi torununu çok seviyor aliyor kiyafet bayagi bi almis kaliteli.bana doğum hediyesi bilezik takti ahh kocamdan hayırlı çıktı bu konuda kendisi has odundur da eflalim iyi anlar...agzimla istedim yine de almadi en güzel hediye abdullah dedi...
hos ben çalışıyordum alabiliyorlar dedi herhalde nasıl olsa...simdi maasim yok ya ondan alıyo yoksa almazdi tanıdığım kv ise.
canim aslında ihtiyac meselesi de degil bu durum gönül umuyor sevmeye gelince oğlum kizim diye dogurduklarimiza sahip çıkıyorlar... kırılıyorsun haliyle ben çok uzulmustum dogurana kadar hic ihtiyacın var mi sormadı diye.

Son düzenleme:
kizlar haziranda goreve baslamayi dusunuyorum seminerlerde o yuzden yavas yavas sut toplama niyetindeyim. SOyle yapılabiliyor mu onu merak ettim.Topladigim sutleri buzdolabinda biriktirsem 1 gunde topluca koysam Olur mu onlari..Cunku sütüm ancak yetiyor bi seferde 100 cc atamam.Her emzirme sonrasi mesela 20 cc filan biriktirsem Olur mu acaba, gun sonunda da birikeni dondurucuya atsam..
Bi de kizimin kafasinda konak vardi epey sadece zeytinyagi denedim gecirmedi sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı na 1 tatli kasigi karbonat koyup kafasina surdum yarim saat beklettim banyo yaptirmadan önce de ince tarakla taradim gecti tavsiye ederim..
Buzdolabında hiçbirşey olmaz en mantıklısı öyle yapmak zaten birkerede çok çıkmaz akşama biriktirip atarsın.yalnız şunu atlamamak gerekiyor vücut bebeğin ayına göre protein yağ dengesini ayarlıyor yani bebeğimiz 1 aylıkken ürettiğimiz sütün içeriği ile şimdiki aynı değil.büyüyorlar ve sütün içeriği de değişiyor ihtiyacına göre.bana kalırsa haziranın sütünü şimdi stoklama

Canım çok geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsın.bol bol emzir çabuk atlatacak bak göreceksin.en iyi antibiyotik anne sütü.yükselirse 1 çay kaşığı calpol verirsin.3,4 saat arayla.gece de takip et koltuk altlarına ve alın bölgesine özellikle dikkat et.inşallah yükselmez yükselmezse hiç hastaneye gitme çünkü ordan da çok mikrop kapıyorlar ama olurda yükselirse mutlaka git tabi
Arkadaşlar cevaplarınız için çok tesekkür ederim içime su serpildi su an ates 37,5 ama cok inliyor yazık zavallı ya :(((( derdini de anlatamıyo

sagol canim
hakkını yemeyeyim şimdi kv nin.doğana kadar bişey almadi ama simdi torununu çok seviyor aliyor kiyafet bayagi bi almis kaliteli.bana doğum hediyesi bilezik takti ahh kocamdan hayırlı çıktı bu konuda
hos ben çalışıyordum alabiliyorlar dedi herhalde nasıl olsa...simdi maasim yok ya ondan alıyo yoksa almazdi tanıdığım kv ise.
canim aslında ihtiyac meselesi degil gönül umuyor haliyle kırılıyor ben çok uzulmustum dogurana kadar hic ihtiyacı var mi sormadı diye.
Öyle tabi insan bekliyor.sonuçta torunu ilgilensin alsın isterim ama bizimki malesef hiç düşünemiyor bunları.misafir gibi gelir gider öyle bilezikmiş altınmış bilmez

Arkadaşlar cevaplarınız için çok tesekkür ederim içime su serpildi su an ates 37,5 ama cok inliyor yazık zavallı ya :KK43:((( derdini de anlatamıyo
Oyyy kıyamam ben ona Allah şifasını versin.sen telaş yapma üzülme annesi sabaha bişeyi kalmayacak inşallah.ateşi çok değil korkma canım.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok tesekkür ederim içime su serpildi su an ates 37,5 ama cok inliyor yazık zavallı ya :KK43:((( derdini de anlatamıyo
Ay yavruum içim sızladı ben hamile kaldığımdan bu yana çok suygusal oldum :KK42:

sagol canim
hakkını yemeyeyim şimdi kv nin.doğana kadar bişey almadi ama simdi torununu çok seviyor aliyor kiyafet bayagi bi almis kaliteli.bana doğum hediyesi bilezik takti ahh kocamdan hayırlı çıktı bu konuda kendisi has odundur da eflalim iyi anlar...agzimla istedim yine de almadi en güzel hediye abdullah dedi...
canim aslında ihtiyac meselesi de degil bu durum gönül umuyor sevmeye gelince oğlum kizim diye dogurduklarimiza sahip çıkıyorlar... kırılıyorsun haliyle ben çok uzulmustum dogurana kadar hic ihtiyacın var mi sormadı diye.
Ohh daha ne istiyon benim kaynana hiç birşey yapmadı torununa 1çeyrek taktı oda burnumuzdan getirdi yeni doğum yapmış demeden gelip benimle kavgaya girdi ama eşimin hakını yiyemem oğluna bana ayrı çiçekler birde yüzük yaptı sağolsun

su zavallı kızıma bakın yaa yazık ilk defa ankaraya geldi gelmez olaydı evimizde yalnızdık bari ama hasta değildk en azındanEki Görüntüle 1501512
Canım allah acil şifalar versin ama o resimi kaldırabiliyorsan kaldır maşallah kızın kaç aylık allah nazarlardan korusun kızına nazar değmiş olabilir Nazar ayetleri oku üstüne ayetelkürsi felak nas ihlas oku üstüne içim sızladı kuzuya dikket et ona ne olur

Canım allah acil şifalar versin ama o resimi kaldırabiliyorsan kaldır maşallah kızın kaç aylık allah nazarlardan korusun kızına nazar değmiş olabilir Nazar ayetleri oku üstüne ayetelkürsi felak nas ihlas oku üstüne içim sızladı kuzuya dikket et ona ne olur
Sorma ya bu kem gözler hep tepemizde okuyorum canım saol sizden de dua bekliyorum bu mübarek günde .kızım 17 haftalık tamda aşı zamanına denk geldi allah evlatlarımızı nazardan saklasın. Bir annenin gözünün önünde evladının acı cekmesi ve annesinin caresiz kalması cok zormuş .

minione minione geçmiş olsun canım

bizde bir şey umuncada şişer derler

yani canın yiyecek bir şey isteyipte yiyemeyince

ben inanıyorum buna başıma geldi çünkü
Aynini tel da annemde dedi ama dusunuyorumm cnm bulamiyorum gecenlerde mc gibi bitsey istedim yiyemedim sen oyle yazinca dun esim gitti almaya insallahh gecer o zmn

Back
X