eflalim cok iyi etmişsiniz
ben henuz çıkamıyorum çünkü hic arabamiz yok bizim
bugün esim annesine demis araba alcaz diye o da ben alayım demiş iyisinden olsun demis
ama hic araba bakmadım fikrim yok
esim kv ye gidince abdullah aglayinca, oğlum babaannen sana bez parası vermiyo mu diyerek aglamis numarasi yapıyo cok komikti cok gulmustik
ve kv nin cevabi; vereyim de o da göze gorunmez ki. guya cisleyip aticaz ya....kadın ne niyetle yapiyo ama neyse anladin sen. şimdi araba alcakmis.
ay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen ama
Aynini tel da annemde dedi ama dusunuyorumm cnm bulamiyorum gecenlerde mc gibi bitsey istedim yiyemedim sen oyle yazinca dun esim gitti almaya insallahh gecer o zmn
canım nasıl oldu geçti mi?
Biz ankaralıyız ben gecen sene evlenip fethiyeye gittim . Akraba anne baba onları görmeye geldik
ben seni yurt dışında sanıyordum:)
çok hastayim aksilik oğlum da sabah a kadar uyumsdi uzeri acilmis kusmus ıslak uzeri ben bitkin bir haldehic ilgilenemefim dayanamadım agladim baba uyuyor tabi.
sabah biraz yardimci oldu tamam
çocukla hasta olmak ne zormus meğer
birazdan acile gidicez parol içiyorum ama bogazim fena ilacsiz epey çektirir.
çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsun
Kızlar 3.ay aşı yok dimi aşı kartina baktim da mayis ayina yazmis diger asiyi yanlis mi yazdi acaba ebe ya da ben mi dinlemedim kadini
canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. ayda
Kizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygu

bizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
tabi ki almaz

Saclarım cok uzundu gittin kısa kestirdim şimdi fönle guzel ama fönsüüz nasıl duracak sürekli fönlemekmi gerekecek merak ettim inşallah pişman olmam bide reim nasıl yyklenito beceremedim daha dogru bulamadım hep telden giriyorum yrldem oluyomu
güle güle kullan saçını:)
selam jizlar dun gece donduk istanbulda coj guzeldu minicik bebeyle gezen bi ben birde turistlerdi bi aa resim yuklerim yorgunluktan oluyorum ins bi ara gecmiside ikurum
ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)
Nego
temizliğe mi başladın canim yoksun:)
@speachact arkadaş yok epeydir kizi hastaydi yanılmıyorsam ins iyidirler.
bugün başladım canım:)
kızlar acile gittik dr bogazin cok fena dedi
sultamat diye antibiyotik yazdi hafif bebege zararı olmaz dedi ama prospektsunde kullanilmax yazıyo şaştım kaldım
iç canım bütün ilaçlarda yazıyor o
Kızlar size bir sorum olacak bizim aşı kartımızda muhallebi tarifi var tarifi yazayımda sonra sorumu sorayım.
1 çay bardağı su ile 1tatlı kaşığı pirinç unu aüır ateşte pişirilir muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirilir ve içine 3 ölçek devam maması eklenir..
Acaba ben bunu kaçıncı ayda oğluma vereyim kartta onunla ilgili bilgi verilmemiş 8ocakta oğlum 4 aylık olacak
6. ayda başlayacaksın canım
Bizimki de doğum sonrası bi hediye almadı onu geçtim çiçek bile almadı onuda geçtim evlenme bile teklif etmedi o kadar yanî kütüğüm Benim
aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odun

Benim oğlumun saçlarıda dökülüyo ama ense kısmındakiler oldugu gibi duruyo onlar dökülmicekmi acaba
onlar dökülmüyor canım en alttakiler yani
süper
Ben merak edip sormuştum sakin bi sekilde..
Almayi mi dusunemedin dedim o da karar veremedim ne alacağıma dedi,5 ay olcak nerdeyse karar verememek bi bahane degildir artık. .Kucuk sembolik bi sey alabilirdi NetiCede düşünmesi yeterdi..
Dogum yaptigimdan bu yana kalbim kirik zaten bazi tutimlarindan artık eskisi gibi ustune dusmuyorum, cunku ben verdikce bekléntim de oluyo ister istemez .Amaaaa ileride bi gün niye böyle olduk derse cevabim hazir..Cok uğrasmisti esim beni kazanmak icin..sevgim sevgisinden besleniyor cunku..
canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularıma
Gnydn kizlar. .
bu gece kizimda bi kucakta uyuma sevdasi vardı anlamadım gitti..15 dk da bi kalkti nerdeyse, kucagimda siziyodu yerine koyunca yine uyaniyodu..normalde de 3. Veya 4. Denemede ancak besiginde uyuyo o da kisa bi sure..
epey yoruluyorum hal boyle olunca..
benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okudu
Günaydınlar
tabi bu saatte kalkmadik minis yatirmiyo ama
kahvaltiyi yeni yaptık
aksam kv ler vardi.eltim hamileymis 4.ye hic şaşırmadim eger isteyerk olduysa takdir ediyorum kendisini ama kazayla olduysa Allah yardimcisi olsun görüşemwdim henüz kendisiyle
ben isteyenuyorum nasıl 3 -4 tane daha fazla istiyorlar hayret ediyorum
cocuk cokkk büyük sorumluluk
canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)
Kızlar bebeğim 3 gündür derecede gaz sıkıştıriyor çok ağlıyor yavrum gaz damsida ise yaramıyor dogdugundan Beri Hiç bu kadar kötü olmamisti siz in bebeklrinizde devam ediyomusu gaz
bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozuldu
kızlar biraz alakasız ama
bu eltim evlendigim gunden beri benim giyfigimi yaptigimi aynisini yapiyor
misal üzerimde ki kiyafeti birileri beğenir alir aynisındn giyer bu bi kez olur ki arkadaş ses etmem
eltim cantamin başörtümun kuyafetkrimin aynisindan alıyor ve bana güzelmiş uzerideki filan diye sormuyo alttan alttan yapıyo
o kadar sıkıldım ki kac yas buyuksun benden diğer eltim böyle degil kendine göre karekteri tarzi var....yeni aldigim kıyafetleri yanında giymekten çekinir oldum çünkü cok uzak birisi degil hemen hemen her ortamda beraberiz ayni giyinmus oluyruz...ben cok begendigim birseyi bir rengi sırf onda var diye almıyrum
ve benden görüp almissin muamelesi yapiyo a bundan benim de var diyerek zeytinyağı gibi üste cikiyo
bu cocuk da ben dogurdum o doğurmazsa olmazz biliyorum eltimi
siz olsaniz ne yaparsınız çok bunaldim onun gibi yüzsuz olup niye aldığımı aldin da diyemiyorum
her konuda böyle evimi dizayn etme aldigim esya yaptığım pasta vs.
o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durum
ay agzimyamik resmen iki kanal daha yapildi ahmedim beni bekler
ay canım inşallah çabuk geçer ağrısı
vok gıcık bi durum kızlar aynen.
eşim e de diyorum. srni beğeniyor taklit ediyor aldirma boşver diyo
diyo da nasil boşvereyim
ve kendisi çocuğum olmadı diye 4 yil öyle laflar vurdu ki cok aglamisligim var.
en zoruma gideni de mecburen görüşmek zorunda olmak böyle insanlarla
off cok dolmusum kızlar gerçekten
çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)
Slm bayanlar,yrn 3 aylik oluyoruz bizden ayca buyuk olanlara bir sorum var oglum yaklasik 1 aydir ellerini sapur supur emiyo asla cekmiyorum ama halen tanimadimi bu ellerini yahu ne zamn devam edecek ne zamn bitecek sizlerin bittimi devam ediyormu
aynı canım birde alt dudağını emiyor:)
biz 2 mayista 4 aylik olucaz cnm hala sapur supur emiyoruz. .Ben seviniyorum en azından azicik oyalaniyo..Biz bi de alt dudagimizi kemiriyoruz arada o neyse..
benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)
Ayy kızlar gülme krizine girdim az önce . Oğluşu emziriyodum tel çaldı ofiste kullandığım bi programın üst versiyonunu tanıtmak için aramışlar konuşurken oğluş emmeyi bıraktı 2 kere gayet sesli bi şekilde gaaaart guuurt diye gaz çıkardı telefondaki bi duraksadı sonra devam etti

Ben yaptım zannetti heralde ben de bişey olmamış gibi devam ettim ne diyim

Kapatınca gülmeye başladım oğlum suratıma bakıyo şaşkın şaşkın sonra o da gülmeye başladı iki fazla güldürdü beni büyüyorlar mı nee
aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyım

çok güldüm ya
merhaba kızlar, bebeğim 1 haftadır hiç kaka yapmadı, poposuna zeytinyğı sürdüm dün gece ama hala yapmadı keyfi yerinde çok şükür ama neden yapmıyor ki endişeleniyorum bir yapsa ondan çok ben rahatlayacağım :S
anneler gününü hiç kendim için düşünmemiştim acaba benim kocacım bana hediye alır mı ya da hatırlar mı bilemiyorum :S inşallah hatırlar çok mutlu olurum valla :)
canı m rahatsız değilse müdahale etme bekle