• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar, dün temizliğe başlayacaktım ama miniğim durmadı yapamadım, bugün yatak odasını temizledim kv mi çağırdım küçüğe baktı yoksa mümkün değil yapamazdm, büyükte ayrı huysuz zaten ah yaz gelse de bahçeye insek bol bol, belki durulur:)

Minişimin pipi ucu dar gibi geldi önceden öyle değildi onun için götürücez, testisi inmedi hala eşimin canı çok sıkılıyor altı aya kadar bekle dedi dr lar ama götürücez beklemek istemiyor, sıkıntısı çok yavrumun Allah dermansız acı dertler vermesin yavrularımıza

Bir günde bütün evi temizleyen ben bir odayı anca temizledim çok hamlamışım, annelerimiz nasıl yapıyormuş ne akıllı bebeklermişiz biz ya:)

Kilolarımdan çok ama çok sıkıldım ben gözüme fena batıyor çatlaklar kilolar koca göğüsler:KK53::KK53::KK53::KK53: hala yiyorumda yiyorum

Ramazanda oruç tutmak istiyorum büyük oğlumda emziriyorum diye tutmamıştım bu sefer ek gıdaya geçmiş olucaz, inşallah gücüm kuvvetim olur, malum benimkiler beşte kalkıyorlar ben sahurdan sonra uyumuycam yani:KK53::KK53::KK53:

Geçmişe bakayım:KK69::KK69:
Valla cnm 2 cocukla oldugu kadar ne yapacaksın...

ay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen ama:KK66:

canım nasıl oldu geçti mi?

ben seni yurt dışında sanıyordum:)

çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsun

canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. ayda

tabi ki almaz:KK53::KK53:

güle güle kullan saçını:)

ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)

bugün başladım canım:)

iç canım bütün ilaçlarda yazıyor o

6. ayda başlayacaksın canım

aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odun:KK70::KK70:

onlar dökülmüyor canım en alttakiler yani

süper

canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularıma

benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okudu

canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)

bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozuldu

o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durum

ay canım inşallah çabuk geçer ağrısı

çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)

aynı canım birde alt dudağını emiyor:)

benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)

aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyım:KK70::KK70::KK70::KK70: çok güldüm ya

canı m rahatsız değilse müdahale etme bekle
Yuzde 80 ilesti cnm tesekkur ederim

geçmiş olsun canım diş çok zor:KK43:
canım bizimki 8 ocakta 4 ay bitiyor şimdi elini ncceliyor sürekli eli havada bakıyor çok komik duruyor:-):-)

:KK70::KK70:çok komik olmuş bu sabah benim oğlumda habire portlatıyordu bende güldüm oğlum portlattın diye eşim hemen sen yapıyorsun oğlumun üstüne atıyorsun dedi gıcık

anldım canım ben oğluma zaten mama veiyom 4 aydan sonra birşeyler vermeyi düşünüyom acaba ne versem bir bilgin varmı canım

hemde çok güzeller maşalllah:nazar:
darısı bizim başımıza
Çok utanarak itiraf ediyorum ki eşinin söylediğini ben yapıyorum:KK23::KK23:sezeryanden sonra bağırsaklar bozuldu napiiim:KK22:

Çok utanarak itiraf ediyorum ki eşinin söylediğini ben yapıyorum:KK23::KK23:sezeryanden sonra bağırsaklar bozuldu napiiim:KK22:
iyi canım seninki sezeryandan sonra olmuş ben hamleyken tutamıyordum şimdiye kadar sadece şimdi eşimin önünde kaçırmıyorum hamleyken çok fenaydı çok utanıyordum:KK22::KK22:

aysimason aysimason canım günlük sütlerden al uht değil

açık sütü bebeğine kullanma

evet bir bardağa günlük mayala

geceden mesela

yoğurt yapma makinası en iyisi aslında almak lazım

@t_ugba canım gece maması var markette görürsün

minione minione sevindim canım çok kötü oluyor

emdikçe bıçak saplanıyor sanki

09.024.1055.935401t3.jpg
images
3120708l.jpg
261054965701t3.jpg
Oyuncak_3910862.jpg
kızlar bu çantalara bayıldım ama çok pahalı

geceden mesela

teşekkür ederim canım yoğurt yapma makinalarına bakayım ben olmazsa alırım

geceden mesela

Ben aldim cnm makinayı şimdiden. .
Yalniz kayinvalidem kapiya Sütçü geliyormuş ondan alicam demisti olur mu oyle de..Malum o bakicak kiza..

mhulyak mhulyak direk süt olarak verilmiyorya

mayalanınca kimyası değişiyor

M miss_curious açık süt kaynatalınca faydası gidiyor

deniliyorya dr larda önermiyor bilemiyorum nasıl olur

oğluma kullanmamıştım

dr a sormak lazım

Ben aldim cnm makinayı şimdiden. .
Yalniz kayinvalidem kapiya Sütçü geliyormuş ondan alicam demisti olur mu oyle de..Malum o bakicak kiza..
canım hiç denedinmi makinayı birde hangi markayı ne kadara aldın?

saol canim kucuk sayilirim o zaman 88 ekimliyim :-) aslinda yasimdan buyuk gosteriyoum ama olsun icim genc benim :KK66: ayni sehire nees aldik pek guzeldi sekerim yazin geldigimizde vakit bol olursa gorusuus ins
Oyyy genceciksin iste hicte buyuk durmuyorsun tamda yasini gosteriyorsun insallah cnm ya

Back
X