- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Cnm ne zayıfi masallahi var oğlunun. .yaa gece gece kafayı yedim kızlar benim eltim en sonunda bana kafayı yedirtecek geçen akşam oğlumun resimlerini watsaptan eşime yollamıştım oda kaynıma gönderiyordu kaynımda hemen abdullah zayıflamış demiş eşime eim bana söyledi bende kesin bu onun değilde yanındakinin lafıdır dedim tabi içimden.. zaten ben ne zaman oraya gitsem ayy kilo almamış diyip duruyor kızlar oğlumun 3. ayki kilosu 6.900 gr normal değilmi gece gece bunu araştırıyom insanı vesveseye sokuyorlar resmen amacı ne anlamadım kesin bebeğe bakamıyor falan demiştir ki zaten diyor yine eltiden bahsettim kusura bakmayın kızlar
Ay bu insanlari anlamak mumkun degil, ben aklımdan boyle bi sey gecirsem bile asla boyle bi sey soylemem..Bunlar moral bozan cumleler..Iyi niyet barındırmiyor kesinlikle
Ben de bugun kv ye gidicem genelde kilosu ile ilgili yorum yapar zayiflamis seklinde, ilk gunler ac diye diye mama verdim kizima bosu bosuna..Allah tan tarti aldim,simdi alıyor tartiyorum diyorum bi sey derse..