• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oglum bivdudak bukuyor anlatamam cok aliniyor ablasina oda seninle buyuyuncw oynamaz diyorum tamam ozur dileim diyo en ufak ahmet dokunsun bi yerinw anne ahmet bana buruyor aacimi cekiyor falan demeler pek Or ama napalim birbirlwnrinin arkadasi olacaklar olur o kadar
Yaa iste benim.oglum sanirim senin kizindan.kucuk anlamiyo.hicbisey vurmayida oyun saniyo.heralde severken birden vuruyo sonra sarilmak istiyo bi seneyi kazasiz belasiz atlarirak.ikisi icinde ii olur heralde

Yaa iste benim.oglum sanirim senin kizindan.kucuk anlamiyo.hicbisey vurmayida oyun saniyo.heralde severken birden vuruyo sonra sarilmak istiyo bi seneyi kazasiz belasiz atlarirak.ikisi icinde ii olur heralde
ins canim sonra biz rahat edecegiz onlar oynarken ins aynen o dovdukce vurdukca seviniyoe birden aert vurunca aliniyor cok fena bu folik asit bebekleri birde bazen cocugu bana vermiyor benim cocugum siye dusun dr oluyir kontrol wdiyor resmen oyuncagi gibi davraniyor

ins canim sonra biz rahat edecegiz onlar oynarken ins aynen o dovdukce vurdukca seviniyoe birden aert vurunca aliniyor cok fena bu folik asit bebekleri birde bazen cocugu bana vermiyor benim cocugum siye dusun dr oluyir kontrol wdiyor resmen oyuncagi gibi davraniyor
Allahim ya masallah kizina cok.guzel oyunlar oynar kardesiyle simdiden baslamis o ilk cocuk.kendimiz icin ikinci cocuk.kardesi icin oldu gibi. :)

büyük oğlumun bağırması tak dedirtti canımıza

hiç bir şey işe yaramadı

o öyle yaptıkça bende bağırıyorum

bugün puan yöntemi deniycem

100 puanı var mesela her bağırmasında bir puanı gidecek

tabletle oynamayı çok seviyor
haftasonu babası oynatıyordu

üç haftadır oynatmıyoruz sözümüzü dinlemediği için

puan sistemide onun için

bağırmaz söz dinlerse puanını kesmiycem

o da tabletle oynayacak

saat sekizden beri 12 puanı gitti

12 kere bağırdı:))))

belki işe yarar bu yöntem:)

Eflalim eldeki puan bağırınca eksiliyor ya bu ona ceza gibi oluyor sanki.onun yerine bağırmadığı durumlarda ; az önce bağırmadın bu nedenle benden puan kazandın desen örneğin bu 20 puana ulaştığında tabletle oyun hakkı kazansa ona ödül gibi olur.hatta eve bir karton üzerine aldığı puanları yapıştırırsan stikırlarla da olur çok hoşuna gider eminim gidip gelip puanım arttımı diye bakar olumlu davranışları pekişmiş olur böylece.2 çocuklu annelere tavsiyemdir ;)

Merhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorum:KK43: aranızda yaşayan var mı
Bizimde öyle merak etme ağız burun yolu onlarda çok yakın olduğundan böyle oluyor

Eflalim eldeki puan bağırınca eksiliyor ya bu ona ceza gibi oluyor sanki.onun yerine bağırmadığı durumlarda ; az önce bağırmadın bu nedenle benden puan kazandın desen örneğin bu 20 puana ulaştığında tabletle oyun hakkı kazansa ona ödül gibi olur.hatta eve bir karton üzerine aldığı puanları yapıştırırsan stikırlarla da olur çok hoşuna gider eminim gidip gelip puanım arttımı diye bakar olumlu davranışları pekişmiş olur böylece.2 çocuklu annelere tavsiyemdir :KK66:
bende bunu gulenyuz tablosu seklonde ypiyorum canim tesekurler ;)

ecepelin29 ecepelin29 canım onu da denerim sağol

düzelsinde

ama ne zaman bağıracağı belli değil nasıl olacak o iş

tuvalet eğitiminde dediğin yöntemi yaptım

ilk işe yaradı sonra sürekli gülen yü stickere istedi

onunda cazibesi gitti

dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor

kınadığım çocuk hareketleri oğlumda mevcut:(((

birde ben çok disiplinliyim sadece oğluma değil

uyulması gereken kurallar olmalı

oğlumda bunlara uymalı yoksa çok sinir oluyorum:(

Selam hanımlar, dün temizliğe başlayacaktım ama miniğim durmadı yapamadım, bugün yatak odasını temizledim kv mi çağırdım küçüğe baktı yoksa mümkün değil yapamazdm, büyükte ayrı huysuz zaten ah yaz gelse de bahçeye insek bol bol, belki durulur:)

Minişimin pipi ucu dar gibi geldi önceden öyle değildi onun için götürücez, testisi inmedi hala eşimin canı çok sıkılıyor altı aya kadar bekle dedi dr lar ama götürücez beklemek istemiyor, sıkıntısı çok yavrumun Allah dermansız acı dertler vermesin yavrularımıza

Bir günde bütün evi temizleyen ben bir odayı anca temizledim çok hamlamışım, annelerimiz nasıl yapıyormuş ne akıllı bebeklermişiz biz ya:)

Kilolarımdan çok ama çok sıkıldım ben gözüme fena batıyor çatlaklar kilolar koca göğüsler:KK53::KK53::KK53::KK53: hala yiyorumda yiyorum

Ramazanda oruç tutmak istiyorum büyük oğlumda emziriyorum diye tutmamıştım bu sefer ek gıdaya geçmiş olucaz, inşallah gücüm kuvvetim olur, malum benimkiler beşte kalkıyorlar ben sahurdan sonra uyumuycam yani:KK53::KK53::KK53:

Geçmişe bakayım:KK69::KK69:
Kolay gelsin canım xor çocukla ben de yapıcam ama nasil bilmem Çatlaklarına birsey diyemem de cunku ben de hic olmadi annem ablakarimda da yok catlagin da irsi olduguna kanaat getirdim
Gel gelelim kilolara bende de öyle aldi başını gidiyor tam kadın oldum he.kiyafetler olmuyor yiyorum da yiyorum yemezsem sutum azalıyor hemen.
Duha22 Duha22 yok canim ya ne bitmesi daha 4 tane alt kanallar kaplamalar duruyor cok ia var ya iste yogurt peynir sut yemeSem zamaninda neyseki cocuklarim saglikli besleniyor bende zayiflamak icin basladim yoguet yemee cok.guzel.aliskanlik oldu
kocam da cok komik dedigim gibi ne alsa eve bana hedieymis iste :-) ama hakkini yemeyim bu dogumda hedie aldi ilkinde alamamsti or duumda maddi sartlar diye
@bestemeste cok guldum ya demek kultablasi :-)

@hihami koptum :rolleyes::rolleyes::KK70:
Ay cok işin var desene yoğurt ye canim Allahtan cok severim...ins hazır yoğurt yemiyirsundur demi
ay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen ama:KK66:

canım nasıl oldu geçti mi?

ben seni yurt dışında sanıyordum:)

çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsun

canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. ayda

tabi ki almaz:KK53::KK53:

güle güle kullan saçını:)

ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)

bugün başladım canım:)

iç canım bütün ilaçlarda yazıyor o

6. ayda başlayacaksın canım

aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odun:KK70::KK70:

onlar dökülmüyor canım en alttakiler yani

süper

canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularıma

benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okudu

canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)

bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozuldu

o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durum

ay canım inşallah çabuk geçer ağrısı

çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)

aynı canım birde alt dudağını emiyor:)

benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)

aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyım:KK70::KK70::KK70::KK70: çok güldüm ya

canı m rahatsız değilse müdahale etme bekle
Ins canim düşünür muyum ki
Ben kendimde o enerjiyi göremiyorum
Eltim hem kariyer yapıyo hem cocuk.formasyon alıyordu mat.ogretmeni başörtüsü probleminden ancak sindi calismaya yelteniyir ama cocuk da yapiyir cok sasisiriyorum.şahsen ben çalışınca bi de çocukla nasıl olcak diye kaygisini yaşıyorum daha o gun gelmeden.kendimde kuvvet görmüyorum cok mu nazik biriyim acep.cevreme bakıyorum da ya mecburen kendimi kıyas ediyorum başkalarıyla.boylelerini takdir ediyorum
Oyy bu yasta çöktüm resmen ha hayattan yoruldum

Bir de canim ayi bike geçiyor ona cagirmazsa gitmem.o bana geleyim demese cagirmam
Kv de dedigin gibi gezmelerde biraradayiz ne yazikki
hanımlar ocak anneleri bebekleri hep mi güzel ne:)
Hem de ne güzel yerimbebekleri severim annelerini
oyyy oğlum yan döndü yan oyun halısında az önce tam olarak döndü geri sırt üstü döndü:KK37::KK37:
Oyy masallah Eymen e
ahahaa aynısı bendede var aa ben takmıyorum oda benden büyük üzerimde birşey görse bayılır ama üstüne kondurmaz .
ben daha başkasını beğendim diye üste çıkar ama benim bir dez avantajım var aramızda büyük bir beden farkı var ben 42 o 48,50 falan giyiyor.
bizimkinin en son vukuatı tüp bebekti ben tüp bebek yaptım erkek oldu diye oda büyük eltime ne varki benimde olmasa bende yaparım demş üstelik iki kızı var bu nasıl mantık ya oğlumu bile kıskanıyor düşün ben bir çocuğum olsundiye etmediğim dua ağlamadığım gün kalmadı rabbime şükürler dualarımı kabul etti
olsun varsın o beni sevmesin kendi kaybeder allah tez vakittede eltimin gönlüne göre verir inşallah benim kızdığım tek nokta gereksiz yere beni kıskanıp kaynanamı şişirmesi
Benimki de öyle aramizda dağlar kadar kilo farki var
Halbuki herkesin fiziği farkli sana yakisan başkasına yakışmaz anlayana
Bununla napicam ki evi ayrı yolu sapa daha ne uğraşıyor benimle hic anlamıyorum
Kizi bile bana etegimi görse bndan annemin de var cantami görse anneminde var diyo.ben de yaninda annen benimkinden almis diyorum ama yok arsiz yine yapıyo yapicagini
Benden yaşça buyuk küçük cahil birsey olsa neyse.
Gorseniz cok akilli karakterli dersiniz ama görünüşte.

goncaaaaa goncaaaaa bizde yaptırdık rota aşısı

rotateq bizimkinin markası dediğin sıkıntılar olmadı

ama yazdıkların normal diye biliyorum

ecepelin29 ecepelin29 canım onu da denerim sağol

düzelsinde

ama ne zaman bağıracağı belli değil nasıl olacak o iş

tuvalet eğitiminde dediğin yöntemi yaptım

ilk işe yaradı sonra sürekli gülen yü stickere istedi

onunda cazibesi gitti

dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor

kınadığım çocuk hareketleri oğlumda mevcut:KK43:((

birde ben çok disiplinliyim sadece oğluma değil

uyulması gereken kurallar olmalı

oğlumda bunlara uymalı yoksa çok sinir oluyorum:KK43:
Ah canim kuralci olma yazik edersin kendine.yenmeye calis bu huyunu cok üzülürsun kimse halinden anlamaz ki

Merhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorum:KK43: aranızda yaşayan var mı
Bizim kızımızda da vardı. Fışkırır şekilde olmadığı müddetçe problem yok. (Bizimki fışkırır gibiydi. İdrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş)

aysimason aysimason senin eltin hasetinden demiş

kilosu çok iyi

şöyle diyeyim benim eltiminki altı aylık o kiloda

benimki gerçekten bakamıyor Duha22 Duha22 iyi biliyor

bebeği ilk doğduğunda verem etmişti bizi neyse

ben ona bile demem ki kendi sorar nasıl yengesi büyümüşmü

kilo almışmı diye bende büyümüş tabi maşaallah derim

morali bozulmasın diye

benim oğlumun kilosuda iyi maşaallah

kaynım tombiş tombiş ne güzel gelişimi demiş

kv nin yanında eltim ne dese beğenirsin

benim oğlumunda boyu uzun demiş:))))

yarış yapıyoruz sanki kaldı ki benimki iki ay küçük

ben emmedi diye 20 gün sağdım

o memem acıdı kanadı diye bir gün sağmadı

ağlıktan yoğun bakımda yatarken bebeği

aramızdaki fark bu

boş ver sende eşin seni biliyor millette kör değil

bebeğini görüyor onun demesiyle bir şey olmaz

sıkma canını

Napıyım ben bu kocami
Dun teli mi eline aldi gormat atmis hereyim gitti hic anlamam bu işlerden kk ya girmek mesele oldu opera classic kullaniyordum simdi guya yenisini indirdi eskisinden beter
Tel im sarji hic olmuyor olan da dayanmıyor
Esim de kk ya cok giriyorsun diye sarj cihaxi almıyor
Hep oturma odasında kanepede oturarak tel sarjda yazıyorum iyi mi dusunun beni

Esime sitem ettim evde mahkumum hivbiryere çıkmıyorum kac gundur bi hava alicaz bi havamizi alamadik markete gidicem Allahim ya su halime bakin eskiden market e mecburen gidiyor dum gicik oluyordum simdi can atıyorum
Neyseki dedim de bgun sarj cihazi alicak ins

aysimason aysimason ay ne sinirler ya kac yas buyuk kadin benim eltim cok iyidir saolsun gercekten cok severim ogluma baktirmayi dusunuyorum kismet olursa ..hem sen bakamazsan o mu bakacakmis manyak ya muhattap olma bence
M miss_curious cok ozledim bende hazirana az kaldi aslinda minikken tanimiyorlar baslasak iyimi olurdu bilmem eylulde baskadim kizimda ayni sekilde cok zor oldu :KK43:
İnan canım ben takmıyoruö zaten ben evlendiğimden beri bu kadın beni kıskanıyor üstelil bu kanaata ben varmadım eşim îlk evlendiğîmizde söylemişti bu senî kıskanıyor diye .
Beniim tek kızdığıö nokta bu şekilde eşime duyurmaları ama hala anlamadı eşimin beni çok sevdiğini ..
Neyse canım bırakalım bunları benimde bir eştim var dünyaşar tatlısı ben onu çok seviyorum bende ona rahatlıkla oğlumu teslim edebilirim çok iyidir

kiirmiizii kiirmiizii canım senin oğlun iki yaşındaydı sanırım

dikkat çekmek için yapıyordur

o vurunca tepki vermemeye çalış konuyu değiştir

dikkatini başka şeye çek

benimkide vurmuyor ama bağırıyor

öyle dikkat çekiyor

hoş ben tepki vermemeyi başaramıyorum

inşaallah sen başarırsın

birde kanepe üstünde sakın bırakma bebeğini

wc ye falan girerken beşiğine bırak mutlaka

oğlun ulaşamasın

aysimason aysimason senin eltin hasetinden demiş

kilosu çok iyi

şöyle diyeyim benim eltiminki altı aylık o kiloda

benimki gerçekten bakamıyor Duha22 Duha22 iyi biliyor

bebeği ilk doğduğunda verem etmişti bizi neyse

ben ona bile demem ki kendi sorar nasıl yengesi büyümüşmü

kilo almışmı diye bende büyümüş tabi maşaallah derim

morali bozulmasın diye

benim oğlumun kilosuda iyi maşaallah

kaynım tombiş tombiş ne güzel gelişimi demiş

kv nin yanında eltim ne dese beğenirsin

benim oğlumunda boyu uzun demiş:))))

yarış yapıyoruz sanki kaldı ki benimki iki ay küçük

ben emmedi diye 20 gün sağdım

o memem acıdı kanadı diye bir gün sağmadı

ağlıktan yoğun bakımda yatarken bebeği

aramızdaki fark bu

boş ver sende eşin seni biliyor millette kör değil

bebeğini görüyor onun demesiyle bir şey olmaz

sıkma canını
Canım bende biliyorum hasetinden yapıyor ama olur olmaz insan takılıyor allah eltimin kucağını erkek çocuklarla doldursun doldursunli birdaha bizimle uğraşmaya mecazi kalmasın

Back
X