• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorum:KK43: aranızda yaşayan var mı
Benim kiZimin da burnundan geliyor arada. O zaman cok agliyor. Cani yaniyor herhalde bir de vcok korkuyor. Kizimin reflusu var ben ona bagliyorum.

gunaydin lizlar aksam biraz erken uyuyum dedim once kiim sonta ahmet saolsun uyutmadi ahmet cok zorlandi bu gece gazdan ikide bi uyandi meme istemedi geri itti falan niye oldu acaba amlamadm ..

)30;`

Günaydın kızlar bîz yîne pek uyuyamadık.
Bugün REGAİB kandili..
Tüm îslam aleminîn, sizin ve bebeklerinizin REGAİB kandili
mübarek olsun.
Bu bizim beneklerimizle ilk
kandilimiz sabah sabah ben
eşim oğlum birbirimizin kandilini kutladık bu arada bu bizim
Bebişimizle ilk kandilimiz
inşallah bu kandil ailelerimize
sağlık bereket ve huzur getirir...

Bugün oğlumun mevlidi var
Evde değil ama yinede çok işim var

hepinizin bebislerinin ,23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami kutlu olsun ankarada kar avr toren ins iptal olma kizimi okula goturecektm cok hevesliydi bakalim o
Sizinkide canım havalar burdada çok soğuk bahar gelmedi gitti bu sene....

Cnm kulak memesi ve arkasındaki pul pul kabuktan mı bahsediyorsun biz doktora gösterdik yağlı ciltte olur endişelenmeyin dedi
canim bizdede oluyor banyo sonrasi dis kulagi temizligorum
kulak deliginde ve kulagin ic kisimlarinda pul pul sarı kabuklanma bende kulak cubuguyla temizliyorum ama gecmiyor hep oluyor endisenlemistim ama neyse biraz daha bekleyim o zaman

Herkese gunnnaaaayyyydiiiinnnnn :KK55:bu 23 nisanda evdeyim okulda ogrencilerimle bu coskuyu kutlamak isterdim neyse seneye artık...tum cocuklarin ve cocuk kalanlarin 23 nisani kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE
FB_IMG_1429767987976.webp

cnm benim kizim da 3 ay kontrolunde 5900 idi,2900 ile hastaneden Çıktık aylik 1 kg aldik ve ben hep direndim herkesin söylediklerine kulak tikadim..
Bence gece mamasi vermen cok da anlamlı degil, neticede iyi kilo almis..
Saglıklı olsunlar da ve aylik almalari gereken kiloyu alsınlar cok da önemli degil tombul olmalari...
aynen cnm tombul olmasas olur gece mamasını bu ayki kilo alımı iyi değilse diye soyledim
Günaydın kızlar bîz yîne pek uyuyamadık.
Bugün REGAİB kandili..
Tüm îslam aleminîn, sizin ve bebeklerinizin REGAİB kandili
mübarek olsun.
Bu bizim beneklerimizle ilk
kandilimiz sabah sabah ben
eşim oğlum birbirimizin kandilini kutladık bu arada bu bizim
Bebişimizle ilk kandilimiz
inşallah bu kandil ailelerimize
sağlık bereket ve huzur getirir...

Bugün oğlumun mevlidi var
Evde değil ama yinede çok işim var
mevlidiniz hayırlı kandılınız mübarek olsun canm

Canim süt parası değil de doğum parası aldım ben 270 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam
ben geçen pazartesi çalışmaya başladım ,rapor kapandı ama hala birşey almadım mayısın 8 inden sonra rapor parası için ziraat bankasına bakılacak diye biliyorum. Rapor parasına ilave bir de süt parası mı varmış? birde ilk doğum yapana 300 2. ye 400 yardım v.s bişeylerde vardı.

kızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.

ben geçen pazartesi çalışmaya başladım ,rapor kapandı ama hala birşey almadım mayısın 8 inden sonra rapor parası için ziraat bankasına bakılacak diye biliyorum. Rapor parasına ilave bir de süt parası mı varmış? birde ilk doğum yapana 300 2. ye 400 yardım v.s bişeylerde vardı.
Sağlık güvencesi ne göre değişiyor galiba ben emekli Sandığı çalışaniyim sadece doğum parası aldım başka birşey yok bizde

kızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.
Canim ne kadar silersen sil temiz olmaz ama Streç film sarabilirsin ben denemedim ama

merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmisti:( o yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size

merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmisti:( o yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size

Back
X