Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tşk ediyorum hemen internetten bakayım tarifine öpüldünecepelin29 pirincsalatasi harika salgam suyuyla yapiliyor tavsiye ederim arkadasim yapoyor onu ben hic yapmadimyada julyen salata yapabilirsin herkes seviyor onu
ay Cnm Kolay gelsin benim de Yarın arkadasim gelicek bi kisi bişeyler hazirliyim diyorum. Ben tavuk salatasi yapmayi planliyorum arkadasim sevdigi icin..belki biliyosundur zaten..Hım biliyorum geçen hafta gelenlere ondan yapmıştım
Bildiğiniz farklı salata tarifi var mı
Hım biliyorum geçen hafta gelenlere ondan yapmıştım
Bildiğiniz farklı salata tarifi var mı
biz de bulgurla yapıyoruz aynı salatayı canım o da güzel oluyorecepelin29 pirincsalatasi harika salgam suyuyla yapiliyor tavsiye ederim arkadasim yapoyor onu ben hic yapmadimyada julyen salata yapabilirsin herkes seviyor onu
onlar emzirmiyor olabilir dicem ama ebru salli emzirdi ya bunlarin niye sezeyan yeri yok jic gobegi acik giyiyorlardaEce erken 15 gün önce epidural sezaryenle dogum yapti 10 kilo vermiş bileebru şallı 2 dogumunu da sezaryen yapmış hic dogurmamış gibi.... taş gibi hatun
illa ünlü mü olmak lazim
bende istiyoreee taş gibi olmak
![]()
Ece erkende emziriyomus cnm emzirmek ck yorucu diye yorum yapmis 1 ay sonra bikinili cikarlar ortaya pofffonlar emzirmiyor olabilir dicem ama ebru salli emzirdi ya bunlarin niye sezeyan yeri yok jic gobegi acik giyiyorlarda
O zaman bir araya gelirseniz 2. Çocuk çok sürmez oğluna kardes gelir3 yildir evliyiz 2 yilinda ayri kaldik. Gecen yil birlikteydik sadece allahtan o ara cocuk yapmisiz :) zor oluyor ya pzt sabah erkenden gidiyor. Pazar aksami icime bi yumru oturuyor . Pzt aksama kadar sikiliyorum sonra alisiyoruz tabi oglusumla. Cuma aksam gelince de bi garip oluyorum bazen ☺ insan her seye alisiyor ama kotu. Ilk zamanlar cok korkuyordum bebegime bir sey olursa nasil yaparim diye..
[/QUOTE]Bu arada ben calismayi ogrencilerimi ozledim norm fazlasiyim ogre
Bende ilk girdiğimde aynı durumdaydim hala da çoklu mesaj atamamA
Alti ustu bi soru sorcam her yere yazdim yani :) siz nerede calusiyorsunuz? diyecektim
Canım calpolu bizede verdiler ama hiç. Kullanmadım ben ateside çıkmadı şükür. Ama calpolun içeriğindeki bi madde ayda bi kere bile kullanılsa ilerde yüzde yetmiş astıma sebep oluyomuş bunuda geçen bi ark paylaşmış facede gazete haberi. Çok mecbur kalmadıkça kullanma derimcalpol ateş düşürücü olduğunu anladım ama bize doktor ateşdüşürücü olarak fitil vermişti ve zorlandım omu kullanırken madem böyle bir şurup vardı niye bize vermedi. Calpol u kullanmanın 3 aylık 5 aylık diye bir sınırı mı var acaba? veya her ateş durumunda kullanılabilir mi ? öyleyse evde bulundurayım bari
Ben de 3 yil mus ta calistim :) dogu baska oluyor. Oradaki ogrencilrin sicakligi burada yokBende ilk girdiğimde aynı durumdaydim hala da çoklu mesaj atamamben bitliste çalışıyorum..
Baktım listeden canım o isimde bi Dr var, bakalım deneyelim orayı da çok zor ya Dr bulamamakhihami canım dediğim dr evliya çelebideydi şimdi araştırma hastanesi olmuş dr ordamıdır bilmem biz ordayken devlet hastanesiydi
özelde de dr lar çok iyi olmayabiliyor
mesela burda büyük oğlumu hep özele götürdük en son yanlış teşhis yaptı
yine devlette süper bir dr bulduk oğlumun dr fobisini bile yendirdibu dr