• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.

Kızlar mama sandalyesi konuşulmuş ben bikac hafta önce biraz araştırmıştım ikeanın mama sandalyesi baya revaçtaydı kullanan herkes güzel yorumlar yazmış bebeklerde çok seviyomuş ayakları sallanabiliyo diye :KK66: ffiyatıda uygun

İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

iyi akşamlar güzel yürekliler
bugun saglik ocagina gittik şükür kilo almis onceki ay a gire cok az ana olsun boyumuz iyi uzamis maşallah...
saglik ocağından çıkınca aylardan sonra sohbete gittim cok özlemişim arkadaşları o ortami cok şükür artik normal hayata döndüm demek oluyor bu benim için
kv de yoktu rahat ettim.daha gelme nisan ciksin mayis çıksın diyip duruyordu daha dinleyemem onu. ben vakiftayken aradı sohbetteyim diyince yok hastasın yok cocuk mikrop kapar vs birsürü şey saydi bisey olmaz anne diyip kapattim
mikrop kapicak neyi var ki normal bir ev gibi ve cocuk odası var zaten biz arkadaşla hep ordaydik ay cok iyi geldi valla.cuma günleri gidicem ins.

mama sandalyesinden bahsedilmis.biz almistil ufaklık daha doğmadan
cok cok pahali degil ama esim yorumlara bakarak wellgro diye bi marka almıştı gayet de iyi ayaklı ve de

tarifleriniz de iştahımi kabartti himm mis
ben de en son misafierime Yaptıklarımdan Havuçlu cevizli kek uzerine kendim kakaolu krema yapıyorum ve salatalardan barbunya salatası yapnistim cok da lezzetli oluyor tavsiye ederim
geçenlerde yazacaktım ama konu açılmışken söyleyeyim
malum hepimiz de misafir agirliyoruz bol bol
yaptigim ikramliklari soylesek bizler icin farklı lezzetler olur. farkli memleket ve yörelerin kadınları olarak
Hep ev hep evden sonra farklı yüzler görmek iyi geliyo gerçekten. Çok iyi yapmışsın canım dinleme kvyi boşver

Başınız sağolsun canım

Bizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsamO diyorum. Her şey Zeynoş için :KK70:
Bu arada misafirleriniz için tramisu yapımı kolay, hafif ve lezzetlidir. Tarifimi arzu edene verebilirim. Beğenmeyen çıkmadı şimdiye kadar :KK66: Salatalardan da kırmızı fasülye salatası, tavuklu kuskus, mantarlı semizotu önerebilirim. Bir de ben rahat zamanımda sosyete mantısı için kıymalı minik gül börekleri hazırlayıp buzluğa atıyorum. Yağlı suyla ıslatıp fırınlıyorum. Sarımsaklı yoğurt ve üzerine salçalı sos... oiiiiyyyy acıktım gece gece :KK70:
hayırlı olsun canım mevludunuz bekleriz tarifi :KK66:
@Pınar45 başınızsaolsun aklıma takmıştı görmeyince senı Allah sabır version
Duha22 Duha22 oglusunamasallah çok sevındım hayatının normal olmasına hep böyle mutlu ol

Gunaydınhepınıze annem gelıyor bugun esım yarınızzmıre goereve gıdıuor hepınızı opuuorun dış randevum var sonrada ıyıolursam mısafurlıge davetlıuım ınternetım az merak etmeuın :-)

Bizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsam diyorum. Her şey Zeynoş için :KK70:
Bu arada misafirleriniz için tramisu yapımı kolay, hafif ve lezzetlidir. Tarifimi arzu edene verebilirim. Beğenmeyen çıkmadı şimdiye kadar :KK66: Salatalardan da kırmızı fasülye salatası, tavuklu kuskus, mantarlı semizotu önerebilirim. Bir de ben rahat zamanımda sosyete mantısı için kıymalı minik gül börekleri hazırlayıp buzluğa atıyorum. Yağlı suyla ıslatıp fırınlıyorum. Sarımsaklı yoğurt ve üzerine salçalı sos... oiiiiyyyy acıktım gece gece :KK70:
Canim Allah kabul etsin mevlidini .. kolay gelsin sana. Benim kızımın ismi de zeynep :) kaderleri de güzel olur inş :)

Başınız sağolsun canım.

Basin saolsun pinar Allah rahmrt etsin

selam kızlar
çok nadır giriyorum vaktımın cogu bebekle geciyor
facebook instagram derken buraya pek vakit kalmıyor
sormak istediğim bir şey var
doğumdan sonra bebek olunca sizdede ölüm korkusu oluştumu?
dogumdan sonra yasadıgım o talihsiz olaydan mı bilmiyorum, ama sizde de oluyormu merak ediyorum?
bebekten sonra sanki yaşlanmışım az bi ömrüm kalmış, ömrümün çogu bitip gitmiş yaşlanmışım gibi hissediyorum.
gelecegi düşündüğümde acaba oğlumun düğününü görebilcekmıyım o zamana kadar yasayabilecekmiyim kaygıları yaşıyorum.
bebekten sonra hayatım kilitlenmiş gibi hisler...
bi daha asla özgür olamıycakmışım rahat yaşayamayacakmışım gibi duygular...
bazen bebekten önceki evlenmeden önceki hallerimi özgürlüğümü, kaygısızlığımı özleme halleri...
sürekli bana bişe olursa bebegim ne olacak tedirginliği?
kocama birşey olursa tek başıma nasıl buyuteceğim çocugu stresi?
bunların hepsi doğumdan sonra oluştu.
önceden geleceği düşündüğüm zaman içime umut dolardı, gelecek beni olumlu anlamda heyecanlandırırdı
şimdi gelecek dendiği zaman kaygı endişe duygularından başka hiç bir şey hissetmiyorum :KK43:
sadece cok ıyı bildiğim bir şey var oğlumu deli gibi seviyorum...

PINAR45 PINAR45 başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

selamlar eskisi gibi giremiyorum

kızlar mevlüt yapma işi beni gerdi de gerdi

kendimi zorunlu hissetmek

evi temizlemeye uğraşmak

bir sürü eksik var onun için eşimin keyfini beklemek

daraldım bu gidişle haziranda yapıcam

yetemiyorum hiç bir şeye

yarın oğlumun doğum günü ve hiç bir şey hazırlamadım

eşim doğum günü kutlanmasına karşı alıştırmıycakmışım böyle patylere

dünde başka meseleden çok kötü tartıştık

evi terkediyordum...

oğlum uyansında biraz yürüyüşe çıkayım ben en iyisi

Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin

evi temizlemeye uğraşmak

yetemiyorum hiç bir şeye

evi terkediyordum...

Çık canım kafan rahatlar.evin çocukların tüm sorumluluğunu biz üstleniyoruz yükümüz ağırken tek başına koşturmak kolay değil.mevlüt için de kasma kendini zamanı da önemli değil ikramlarda.1 günde olacak bitecek mükemmel olması gerekmez

Bizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsam diyorum. Her şey Zeynoş için :KK70:
hayırlıolsun mevlidinix...tiramisu tarifini alabilirim canim.
o mantiyi da cokkk severim mis
başınız sagolsun.mekanı cennet olsun ins.
hayırlı olsun canım mevludunuz bekleriz tarifi :KK66:
@Pınar45 başınızsaolsun aklıma takmıştı görmeyince senı Allah sabır version
Duha22 Duha22 oglusunamasallah çok sevındım hayatının normal olmasına hep böyle mutlu ol

Gunaydınhepınıze annem gelıyor bugun esım yarınızzmıre goereve gıdıuor hepınızı opuuorun dış randevum var sonrada ıyıolursam mısafurlıge davetlıuım ınternetım az merak etmeuın :-)
sagol canim
hadi gozunaydin anneciğin geliyormuş canim ins iyi olursun da gezersiniz
selam kızlar
çok nadır giriyorum vaktımın cogu bebekle geciyor
facebook instagram derken buraya pek vakit kalmıyor
sormak istediğim bir şey var
doğumdan sonra bebek olunca sizdede ölüm korkusu oluştumu?
dogumdan sonra yasadıgım o talihsiz olaydan mı bilmiyorum, ama sizde de oluyormu merak ediyorum?
bebekten sonra sanki yaşlanmışım az bi ömrüm kalmış, ömrümün çogu bitip gitmiş yaşlanmışım gibi hissediyorum.
gelecegi düşündüğümde acaba oğlumun düğününü görebilcekmıyım o zamana kadar yasayabilecekmiyim kaygıları yaşıyorum.
bebekten sonra hayatım kilitlenmiş gibi hisler...
bi daha asla özgür olamıycakmışım rahat yaşayamayacakmışım gibi duygular...
bazen bebekten önceki evlenmeden önceki hallerimi özgürlüğümü, kaygısızlığımı özleme halleri...
sürekli bana bişe olursa bebegim ne olacak tedirginliği?
kocama birşey olursa tek başıma nasıl buyuteceğim çocugu stresi?
bunların hepsi doğumdan sonra oluştu.
önceden geleceği düşündüğüm zaman içime umut dolardı, gelecek beni olumlu anlamda heyecanlandırırdı
şimdi gelecek dendiği zaman kaygı endişe duygularından başka hiç bir şey hissetmiyorum :KK43:
sadece cok ıyı bildiğim bir şey var oğlumu deli gibi seviyorum...
bende de ilk zamanlar daha farkli sıkıntılar ve bebeğimi kaybetme korkusu vardi.şükürler osun atlattim gibi....bunlar hep vesvese canim bizi rahatsiz eden.ben bol bol okudum dua ettim inan rahatladım rabbim e tevekkül ettim...tavsiye ederim kur an biliyorsan oku ya da dua et
ins Allahim sıkıntıni gidersin

evi temizlemeye uğraşmak

yetemiyorum hiç bir şeye

evi terkediyordum...

canım benim kendini niye sıkıntıya sokuyorsun.ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsin mevlidi
seni anlıyorum hem de çok iyi....esim de herseyi erteler de erteler ah ah ömrüm gitti. cok şükür yine de bugünümüze
sıkma canini.ogluna guzel bi dogum gunu yaparsin gününde yapmazsan bi sakıncası yokki.
esimde diyor bana hic desteklemez beni dogumgunuymus filan.ben de sogudum artik içimden de gelmiyo
Abdullah büyüyünce heveslenir ister ben de yaparım mecburen inş
sende dersin emir icin yapıyorum hevesleniyo diye anlar herhalde

Bende ilk girdiğimde aynı durumdaydim hala da çoklu mesaj atamam :-) ben bitliste çalışıyorum..

Raporla felan idare edebilirim diye dusunuyorum. Calismayi ben de ozledim ama eylul u bekleyecegim. Kendi annem kp ve kv de burda onlar bakacak ama su an bakamazlar. Esim tek cocuk haliyle ilk torun cok korkuyorlar. Cocuk gik dese bisi mi oldu doktora gidelim mi diyorlar:) senin bebis e kim bakiyor?

Evet burda iyi ortam şimdiden gideceğim yer nasıl olur diyorum.. burdaki gibi rahat ve guzel olmaz sanırım. .
Sinif ogretmeninin kaderi köy oldugu icin bati daha sikintili. senin icin o kadar kotu olmayabilir. Ama ogrenciler fena burda hepsi birer moda ikonu cekirdekten yetisiyorlar☺ ogrenciden saygi bekliyorsan oranin kiymetinibil

Basiniz sagolsun canim. Allah sevenlerine sabirlar versin

Back
X