ben ergobaby abd ye email attım onlarda beni avrupa bölgesine yönlendirdiler, ben kanguru burada.com adresinden aldım ve bana o satıcının kayıtlı olmadığını büyük ihtimalle sahte olabileceğini söylediler,,,
ama lakin intenette bir sürü websites, var, sahte orj,nal ergobaby nasıl ayırd edebilirim diye oraya baktıımda orjinal gibi görünüyor,,,
bende gözümü kapadım kullanıyorum ama tabii 259 tl de para verdim,,,,
bu arada kakasından kan gelmesinin sebebi belli bir şeylere alerji olması olabilir,,,
benim oğlumda oldu,,, dr um bana diyet verdi,,,,bir süre çikolata, süt, yumurta, yogurt gibi şeyleri yemedim daha sonra çikolata yedim baktım kakasında kan var mı? soonra yumurta yedim kan yok, daha sonra yogurt yedim oldu biraz onun için çok az yogurt tüketiyorum birde bakla yemiyorum,,,
tabii doktoruna da sor,,,
özelikle eğer kızında benim oğlum gibi alerjik ise doktorlar kesinlikle ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyin diyorlar, çünkü büyük bu ihtşmal bu alerjiler kaybolucak ama ek gıdaya geçersen hem alerjiler kalıcak, evlerden uzak alerjiye bağlı alerjik astımı olabilir yetişkinliğinde,,,,(benim ailemde alerjik insan çok fazla, alerjik astımı olan da çok fazla),,,,
geçmiş olsun yeniden,,, ama sürekli kızının kakasını kontrol et,,, ben hep bakıyorum bazende k..sında boncuk bulma deyimi buradan geldi herhalde diyorum,,, :)))))