- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Malesef pişik alerjik vücutların kaçınılmazı bizde de var doktor deniz suyu deniz suyu deniz suyu dedi ne kadar imkanınız varsa denize gitsin havuza değil dedi.. Ben günde iki kez yıkıyorum ferahlasın diye şampuansız su ile ve tülbentvari washcloths denen bezlerle kuruluyorum mustela pişik kremini kullanıyorym arada zeytinyağına ek ve gazlı şeylerden uzak dürüyorum dün canım çekti diye Palladium sa kahve içtim akşam bebeğimde pişikmasaj her yönden bebeği çok rahatlıyor, ben artık banyodan sonra yapıyorum, birde boyun altına ve bacaklarında ki katlanma yerlerine losyon sürüyorum çünkü hafif pişikler başladı,,,,
bu arada pişik oluşmaması neler yapıyorsunuz ? ben sabah bir kalkıyorum boynu kıpkırmızı oğlumun,,, daha yaz başlamadı bile,,,,, deliricemmm

Benim kızım da Çığlık atıyor ay çığlık armayı öğrendi diyordum meğer yavrum açlıktan Çığlık atıyormuşsuçlu hissetme, sonuçta öğreniyoruz hepimiz elimizden gelenin en iyisi için çabalıyoruz,,,
benimde oğlum ilk başlarda esnediğinde ağlardı,,, sonradan anladım ki gazı çok olduğundan esnediğinde karnı gerildiğ için ağlarmış,,, tabi ben bunu 2-3 hafta sonra farkettim,,, içim cızzz etti,,,