Günaydın kızlar bu arada o kadar hastayım ki gece bitmek bilmedi kızım da hasta ahmette hep beraber hastayız diye halay çeksek yeridir

eşim ise gitti ve tatbikat var iki gün yok bü halde çocuklara yetmek ne zor Allah yardım etsin bana dün başlangıçtı kızimda çok istedi diye arkadasıma gittik orda sanki iyileşti kızım yalnız eve gelince yine kötü oldu ins hastaligin en zor gecesi dündür ve gecmistir çünkü sabaha kadar çin gibi oturdu uykusu gelmemiş cadının hasta diye bende bişey demedm şimdide uyuyor ve bu hafta eşim yok diye ne planlar yapmıştım ama bi hastalık geldi ve yine eve mahkum olduk

bu senenin mevsimsel durumu benim pıskolojımı altust etti Rabbim hayırlısını versin evdede iyice kötü oluyorum sanırım hafif depresyon belirtisi var yada arada lohusalık geri geliyor bana
ahmet in hırıltısı burun akıntısı falan yok distan bakınca sanki lyılesmıs gibi ama arada oksurunce balgamlı oksuruyor kızlar napsam bılemedım sadece emzırıp burnunu aciyorum şimdi bu çocuk tam hasta mi değil mi belli değil atlatıyor mu sizce ondan mi böyle bi akıl verin benim kafa çok karışık bugün gecede uyumadık ya