Herkese merhaba güzel anneler ve bebekleri:)
Sonunda yaz geldi bu mevsime bayılıyorum bir an önce tatile gidesim denize giresin kızımı denizle tanıştırasım var:))
Dün beşinci ayımızı doldurduk:) eşim ek gıda için gün sayıyor.. Ek gıdayı yemek yiyecek anneyi bırakacak o da benimle gezecek zannediyor:))) bozmadım hayallerini :)) son bir ay sık dişini hatun diyor ama ben de kızımsız yapamıyorum ki :))
Ne düşünürsen o olur anne var meme var bebek var süt var bu kadar basit o süt gelecek onun Rızkı o.. Sen yemeğine uykuna dikkat et gerisini Düşünme bir de böyle dene... Ini bol hayırlı stün olur..
bebek kendine yeteni bilir hiç cc Hesabı yapıp Can'ını Sıkma bence...
Evet ben de okuyunca şaşırdım:)) Hayırlısı olsun:)
Ebeler doktorlar Korkutuyor hep mama ek gıda söylüyotrlar hiç takılma emzir bu Zaman'ları özleyeceğiz önümüzde uzun uzun zaman var diğer gıdalar için ama emzirmede yok..
Kolaylıkla gelsin annen inş.. Ben de bırakamıyorum
Ben de birçok müzik açıyorum çok seviyor ama ekrana baktırmoyorum genelde tavsiye etmiyorlar. Evet subliminal msj Yüzünden seyrettirmitorlar ÇOĞU çiZgi filmleri ben de ilk iki YAŞ korumayı düşünüyorum ama senin eşin hiç mi izletmeyecek?
Tv İpad karşısında yemek yiyen uslu duran zaptedilen biri olsun istemiyorum bebişimin