- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Insaallah dogrudur canim iyi dr bulmakda zorAnnelik ic gudun herzaman dogruyu söyler sen onu dinlebu dr ların hepsi baska baska seyler diyor gecen hafta buruun tikanikligi icin dr a goturduk kendi dr muz yoktu baska dr bakti gece sık sık uyaniyor mamasini mi arttirayim kasik mamasimi vereyim dedim ikisini de verme muhallebi pişir ver dedi bende dedimki ben daha ek gıdaya gecmedim ki bisey olmaz diyor
![]()
Canim ilk uc ay klo icin onemliydi ama bu ay bende almayabilir bile normal diyorum, kilodan yana degil endisem susuz kalirsa diye, oglum ayni huysuz degil gecen hafta mesela surekli emiyordu sutum yoktu, bu hafta eskisi gibi kendi birakiyor emmeyi, ac oldugunu dusunsem veririm hemen bendeBen olsaydım kilo aldımı almadımı diye düşünüp takmazdım sadece oğlumun açlıktan huysuzlanmadıba ve ağlamasına dayanamayıp verirdim mamayı sen en iyisini bilirsin ama oğluna göre git bence..
eskisi gibi huysuzmu bebiş canım?
Oyle canim zaten iki hafta once cok ciddi tartistik ondan sonra azaldi, evin icinden biri olmasa zerre umursamiycam ama esim her gun gordugum hayati paylastigim insan nasil umursamiycam zaten gamsiz olsaydim bu kadar incinmezdimNego canım sen bu aralar eşini çok takıp stres yaptın stres sütü olumsuz etkiliyor..
Ben bu olayın canlı örneğiyim kimseyi takma buna eşinde dahil olsun ben artık böylehareket ediyorum..
Canim senle tersini yasiyoruz bende oglumda 5. ayda ek gidaya gectim panikle o zaman aynen oglum 400 gr almisti ebe gec demisti bende cok acemiydim gecmistim tabi ma ma takviyeside yapmistim ben ama benim sutum azalmisti akmiyordu artik, simdi o yuzden ek gidaya gecmek istemiyorum sende tam tersi kizimda gec kaldim simdi kalmiyim diyorsun ikimizde icimizden geleni yapiyoruz:)ama benim sütüm var miktar olarak yettıgıne eminim şöyle anlatayim hala üstüme aktigi oluyor etmedigi zaman vakit geçince ama içerik yetmedi elimden gelen kaliteyi yaptım dsp kızımdada boyleydi benim onda geçmedi bunda gectm Allah pisman etmesin
Sut azsa ek gida+anne sutu+devam sutu seklinde oluyor
Canim bilmiyorum bir yanim iyi diyor bir yanim acaba
kalitemiz benzer demek ki[/QUOTE]