2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tanilanmis alerjimiz zaten var. Ama bu sivi eksikliginden oldu sanirim, alerjiyi a dan z ye ogrendim artik.
tatlım benim oğlumda alerjik,,
benim bildiğim bebeğin vücudunun susuz kalmasının sinyalleri,,
bezinin ıslanmaması 6 saatte,
ağladığı zman gözyaşı olmaması,
uyuşukluk
kuru ağız ve dudak,,,
bıngıldağın çökmesi,,
tabii bebeklerin vücudunun susuz kalması çok tehlikeli,,,sen suyunu ver tabii ama bence doktorunla da görüş benim oğlumda da pempe ve kırmızı kaka olmuşdu,,,, çok zor işimiz,,, umarım 6 ayla beraber bunlarda geçer,,,
geçmiş olsun yeniden,,,

tatlım benim oğlumda alerjik,,
benim bildiğim bebeğin vücudunun susuz kalmasının sinyalleri,,
bezinin ıslanmaması 6 saatte,
ağladığı zman gözyaşı olmaması,
uyuşukluk
kuru ağız ve dudak,,,
bıngıldağın çökmesi,,
tabii bebeklerin vücudunun susuz kalması çok tehlikeli,,,sen suyunu ver tabii ama bence doktorunla da görüş benim oğlumda da pempe ve kırmızı kaka olmuşdu,,,, çok zor işimiz,,, umarım 6 ayla beraber bunlarda geçer,,,
geçmiş olsun yeniden,,,
Insallah atlatiriz, idrarda kristallesme denilen sey oldu muhtemelen, kakada degildi canim, Allah tum alerjili bebeklere sifa annelerine guc versin, cok zor...

SeLam kızlar nasılsınız bıdıklarınız nasıl? Bşiz dün pikniğe gittiK abdullah paşa arada huysuzluk yaptı ama güzel geçti ızun zamandır böyle ailece pikniğe gitmiyorduk..
Babasına resimlerimizi gösterdik oğlum çok eğlenmiş artık hep sizi götüreceğim dedi inşallah uygular bu dediklerini şimdide abdullahımla abimlere gideceğim ablam orda habire arıyorlar sizde gelin diye biz kaçar hadi kendinize iyi bakın öpüldümüz

Insallah atlatiriz, idrarda kristallesme denilen sey oldu muhtemelen, kakada degildi canim, Allah tum alerjili bebeklere sifa annelerine guc versin, cok zor...
oo pardon yanlış anlamışım,,, evet o susuzlukdan kaynaklanıyor diye biliyorum,, çok geçmiş olsun,,,,
umarım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olur her zaman :),,,,

Zaten tadimlik veriliyor bu aylarda camim, ara verip sonra tekrar deneyin diyorlar sevmezse.
Anladim cnm bugun söyle yaptim corbada tat yok cunku havuc mevsimi geçtiği icin koymuyorum onun yerine tat verecek bi sey koyayim dedim ve.kavun suyu ekledim düne göre biraZ daha sevdi..
raindrop26t: 41385171 .!.:
Gunaydin kizlar, herkes iyidir umarim, benim minigin bezinde pembelik fark ettim dun, su vermeye basladim, sanirim anne sutu yazin sivi ihtiyacına yetmiyor, bir de sabah bezi cok az dolu oluyor
Cnm ben su veriyorum ve cok seviyor nerdeyse suyla doyacak versem..

canım inşallah alışır kuzucuğun

canım görümcen bakmıycakmıydı, zor işin Allah kolaylık versin

canım benim Allah yardımcın olsun ne desem bilemedim bazı bebekler çok zor ama büyüdüğü zaman çok sakin söz dinleyen bir çocuk olur bunu düşün kendini rahatlat

niye utanıyorsun canım hep evdeydin iyi olmuş, eymende öyle kaç gündür

canım mizacı öyle oluyor senin elinde değil büyük oğlum öyleydi ısrarla girerdim kalabalığa ama çılgınca ağlardı, şimdi 4 yaşında iki senedir iyi diyeyim, belki seninki alışır zamanla
Alisir insallah diyeyim

yabancı insanlara bebişini vermeden önce bebek senin kucağındayken yabancı kişiyle biraz vakit geçirmen gerekiyor,,ki bebeğin yabancı kişiye güven duyması gerekiyor,, birde yabancılardan hoşlanmadıkları döneme giriyoruz artık yavaş yavaş,,,
Sagol canim bu hic aklima gelmedi bundan donra oyle yapicam

Anladim cnm bugun söyle yaptim corbada tat yok cunku havuc mevsimi geçtiği icin koymuyorum onun yerine tat verecek bi sey koyayim dedim ve.kavun suyu ekledim düne göre biraZ daha sevdi..

Afiyey olsun minnosa.suyu benim oglan da oyle verdikce iciyo

Slm kizlar öncelikle cok özledim sizleri aileden biri gibi oldu benim icin buradaki bazı anneler:KK200: zaman geciyor bebisler büyüyor ne güzel allah hepimize saglik sihhat versin...oglusla valiz hazirliyoruz teyzemize gidicez bayrama kadar kalicaz insallah..bu süreç banada eşimede cok iyi gelir umarim...bizi cok ozlerde yaptigi hatalari fark eder...herkes iyidir umarim

merhaba arkadaşlar, hepiniz güle güle büyütün bebeğinizi,
ben de şubat 2014 annesiyim, 16 aylık oldu kızım. emzirme ve süt konusunu konuşmuşsunuz, acaba benim sorunumu yaşayan çözüm bulan var mı aranızda?
benim kızım biberon ve mama kabul etmedi, ilk 5 ay anne sütü sonra da anne sütü + ek gıda verdik, halen de emmeye devam ediyor. iştahı az ama sağlıklı çok şükür. benim derdim sağ memeden normal ölçüde süt gelmesine rağmen (sağdığımda 120 ml), sol memeden en fazla 20 ml süt geliyordu. herkes önce solu ver orayı çalıştır dedi, ne yapsam da fayda etmedi, benim sol meme süt üretimi yapamıyor. böyle bir sorunu olan ve çözüm bulan oldu mu aranızda?
ikinci çocuk düşünüyorum ve aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum. çünkü kızıma sütüm zor yetmişti, saat başı emzirmekten perişan olmuştum, tek memeyle doymuyordu, yine de kilo alımı ortalama olduğu için mamaya başvurmadık, mama verelim dediğimizde de kız istemedi, öyle öyle bugünlere geldik...

canım daha önce okudum yazmadım blendır dn gecırıyorum çorbalari kabak patates ıspanak ırmıgı zeytinyagile pişirip blendır
gnydn kizlar..
burasi epey sicak alev esiyor resmen. .
benim minik gece cok sık uyaniyor, agliyor filan .Bazen sinirliyse emmiyor gece sakinleştiriyoruz oyle aliyor..
@eflalim misafir telasin gecti mi giremedin bikac gundur .
I imspecial seminerlerde :)
canım aynen birde ankara öğleden sonra hep yağmur ev işine yetişemiyorum bi garip araftayım ne evde ne disarda okula alısamadım kızım ve ahmet mutlu her gelen seviyor ahmet beyi kahvalti yaptırıp cikiyorum orada ettiriyorum gelince yoğurt ikindi meyve akşamda içerse çorba su veriyorum

Kizlar 3 gun sonra 5 aylik oluyoruz
Ve ben bugun hasta oldum ilk
İnsallah bundan sonra daha kolay kilo verebilirim
Inşallah verebilirsin canim ben dogumdan sonra 40 gun boyunca azalarak kanamam oldu kirkimdan sonra her ay duzenli bi sekilde adet oldum ama 1 gr bile kilo vermedim ustune kilo da aldimo_Osutum olmadi cok emziremedim belki ondan hic kilo veremedim ya da bünyem böyle bilmiyorum

Ben geçen ay lekelenme gibi olmuştum bugünlerde olmam lazım ne gelen var ne giden @safransari ins sen kolay verirsin ben bu karışıklıktan dikkat edemiyorum diğer sayfayada ugrayamadım 70ı koruma derdındeyım sadece Dafiduck Dafiduck sen süt olsun diye yedin sanırım canm bide emzırmek kolay verdırıyor
raindrop26 raindrop26 seminerler nasıl gidiyor canım başladn sende değil mi geçmiş olsun alerji için bu arada
aysimason aysimason bende özledim buraları iki haftacık sadece
Duha22 Duha22 çok sevindim duzelmenıze ins hep akıllı olur oğlun
@asliayet su için kolay gelsin bol sabır
minione minione dişiniz hayırlı olsun cicim ocak bebeklerinin ilk incilisi
@eflalim geçmişi okuyamadım ama sanırım misafir derdındesin tatlım kolay gelsin

Selam kzlar nasılsınız ben bugün evi temizle sil süpür yapacam ama ne mümkün yarında forum istanbula gideceğim yengemle beraber bebişleri alıp onlara ciciler bakacaz bu arada ramazan geliyor hatime başlamam lazım bebekle bitirmek zor olacak inşallah bitiririm.
Kızlar sizinde bebekler biryere gidince emmeyi bırakıyormu ben biryere gidince oğlum emmiyor ne yapıyorsam olmuyor mamada içmiyor aç olunca haliyle huysuzda oluyor ınun için biryere gidemiyorum..
I imspecial cqnım bekliyoruz seni sen yokken buralarda sakin :))

Back
X