2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen odum kopuyor tutmaları bıle gozume batıyor.. bebegım herseyı emıyor elını tutmus bıde aaa bak bak nasıl yalıyor nerden bılıyı elın temız mı cocugun agzına nıye verıyon amacın ne yanı off gece gece sınırım zıpladı yıne...
Ayy kıyamam üzülme artık canım bi daha yaparlarsa söylersin

Günaydın kızlar 9,30 asi var 10 da toplantım oglumu havaya bırakacagım ins ateslenmez genelde asi sonrası uyuyor biraz ateş düşürücü de birakirim bakalım ins erken gelebilirim

Ben o huzursuz modu 1.5 Ay kadar çektim berbattı yaa her gün aynı, oturup ben de ağlıyordum İnşallah kroniklesmez Canım
peki neler yaptın ? ben suyla elini ayaklarını yıkayınca sakinleşiyor bir,,, üzerimden tır geçmiş gibiyim,,,şimdi kucağımda oğluşum,, iyiyiz ama daha uyanmadı,,,,

Selam arkadaşlarm

biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti

3tane dr a götürdüm hepsi baş çevresi büyüdükçe sıkıntı olmayacağını söyledi

ablamın kızında da aynı sıkıntı vardı ve az çok bilgim vardı bu konuda

Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi

yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi

ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
tontikim bişeyden habersiz yerlerde yuvarlanıp gülücük atmakla meşgul

Selam arkadaşlarm

biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti

Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi

yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi

ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
Çok üzüldüm allah korusun inşallah gerek kalmaz.
Bütün bebekler allaha emanet.

Selam arkadaşlarm

Canim ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum İnşallah gerek kalmaz ameliyata ne denir bilmiyorum ama içini sakin tutmaya calis bebeğin icin dualarım seninle ve bebeğinle

Selam arkadaşlarm

Canim cok gecmis olsun, insallah ameliyata gerek kalmadan atlatir minigin, onlar bizim dusundugumuzden daha gucluler, sen de esinle guclu dur, dualarim seninle...

peki neler yaptın ? ben suyla elini ayaklarını yıkayınca sakinleşiyor bir,,, üzerimden tır geçmiş gibiyim,,,şimdi kucağımda oğluşum,, iyiyiz ama daha uyanmadı,,,,
Habire evi turluyoduk daha da fenaysa altını açınca sakinlesiyodu o da olmazsa terasa cikariyodum açık hava iyi geliyo hatta bigün kendim saçma sapan ne bulduysam üzerime geçirip oğlusun da üzerine battaniye sarıp sokakta turlamaya gittiigimiz de oldu dışarı çıkınca sakinleşiyodu ama üzerimi giyinmeme fırsat vermiyordu

Günaydın kızlar sahurdan beri bebeğim ara ara oksuruyor burnu tıkanmış sanırım hasta oluyo doğal yollardan nasıl geçirebilirim ilerlemeden :KK43: Dün de rota aşısı olmuştuk İnşallah ters etkilemez o da
Ihlamur verenler oluyor canim, iyice ogren yada doktora danisip ver, burnunu sik sik temizle, evi havalandir, gecmis olsun, rotayla pek ilgisi olcagini sanmam.

ne olur bana bı akıl verın ben neden kımseye hayır dıyemıyorum hanımlar neden nedennnn ? dun ıftara mısafır vardı arkadasın cocugu yok. yok boyle gıydırmelısın artık!!!! yok sunu yedır yok su ıcır sanane arkadas benım bebegım + senın bı gram tecruben yok bu akıll vermeler nedennn !!!! neyse mısafır dedım guler yuz gosterdım sonra bebegıme su ıcırdı hemde sogukkk!!! ve ben hıc bısey dıyemedım dun aksamdan berı kendıme saydırıyorum yemınle yaa...!!!!!
bana ogretın nasıl hayır o benım bebegım ben nasıl ıstersem oyle yedırırım oyle gıydırırım oyle ıcırırım dıyebılırım? sız nasıl dıyorsunuz
Canim doktora at topu. Benim annemler de surekli bir seyler yedirme hevesindeler. Ben de bir sey diyemiyorum cok alinganlar cunku. Doktora ozellikle sordum sakin vermeyin dedi falan diyorum. Ne deseler doktor soyle dedi boyle dedi falan diye uyduruyorum napayim:) ise yariyor mu? Ehh..

Selam arkadaşlarm

Icim acidi canim allah yardimciniz olsun ameliyata gerek kalmaz Inşallah rabbim sifa versin dua edicem oglusuna

Selam arkadaşlarm

Cok uzuldum canim cok gecmis olsun. Dua edicem canim bebegin icin. Biliyorum zor ama moralinizi yuksek tutmaya calisin. Insallah ameliyata gerek kalmaz. Ama olur da operasyon ille de gerekli olursa soyle dusun. Ameliyat olacak ve bebegin duzelecek. Belki kucuk bir operasyondur hem. Allah dermansiz dert vermesin. Bunlarin hepsi gelir gecer canim sen sikma canini fazla.

ne olur bana bı akıl verın ben neden kımseye hayır dıyemıyorum hanımlar neden nedennnn ? dun ıftara mısafır vardı arkadasın cocugu yok. yok boyle gıydırmelısın artık!!!! yok sunu yedır yok su ıcır sanane arkadas benım bebegım + senın bı gram tecruben yok bu akıll vermeler nedennn !!!! neyse mısafır dedım guler yuz gosterdım sonra bebegıme su ıcırdı hemde sogukkk!!! ve ben hıc bısey dıyemedım dun aksamdan berı kendıme saydırıyorum yemınle yaa...!!!!!
bana ogretın nasıl hayır o benım bebegım ben nasıl ıstersem oyle yedırırım oyle gıydırırım oyle ıcırırım dıyebılırım? sız nasıl dıyorsunuz
Canım diyeceksin açıkça su içirmiyorum henüz diyeceksin alınan alınsın bebekler söz konusu olunca başkasını alınması hiç umrumda değil işin açığı, normalde kırmıyım diye çok dikkat ederim ama çocuklarım söz konusu olunca kimseyi takmam açık ve net
Yok kız annemle degil anneannemle cebellesiyorum koca kadın ne uğraşıyorsun dersin (cok asiri yasli da degil gerci )ama bildiğin gibi değil yaa beni her gördüğünde delirtiyor mesela su verilecek diye takıyor kafaya hayır diyorum yazık çocuğa susuz kalmış filan sanki ben düşünmüyorum da o kiyamiyo havalarına giriyo dün çocuk büyümeyi senden ogrenecektim sanki dedi masadaki herhangi bi bardakta duran suyu istedi oğluma icirecekmis ben öyle su vermiyorum herşeyi geç kaynamış bile değil dedim diye dayanamadım artık ben sana çocuk büyütmeyi ogretmiyorum kendi çocuğumu Böyle büyütüyorum dedim küstü. Ama ablalar daha zordur yaa
çok zor canım birde suçlu hissettirirler bilirim o duyguyu ama önemli olan bebeğin sonradan pişmanlığını sen yaşarsın bir şey olsa Allah korusun
Az önce de yazdım son dediğin cümleyi ben anneanneme söyledim dün. İtici olmak istemiyorum canım ama birşey söylemeyince abartıyor insanlar bazen ben de çok abartmadiklari sürece sesimi cikarmiyodum annemin komşusu bigün poposuna vura vura sevdi ki oğlum hiç alışık değil öyle sarsılmalarA filan neyse bırakır Şimdi bişi demiyim derken oğlum bi ağladı o zaman bi daha sessiz kalmayacağım dedim içim acıdı .sonuçta o kendini koruyamıyor derdini anlatacak zamana gelene kadar en azından biz söyleyeceğiz ya da cok rahatsız oluyorsan mesafe koy bi arkadaşımın 1.5 yaşında bebeği var bigün hadi gezelim dedim aldım arabayla onları da gidiyoruz oğlum da uyuyo arkada kızı sürekli aaaaaa diye bağırıyor o bagirdikca oğlum uyanıyor sıçrayarak kadın bi sus demedi çocuğuna tamam anlayacak yaşta değil ama ben olsam susturmak için elimden geleni yapardım. Çok da samimi arkadaşım ama bi daha da bi yere gitmedim gitmem onunla. Ayyy ne cok yazdım bu konuda öyle dertli ve sinirliyim ki daha da yazarim yani kusura bakma
ah canım biz böyle ince düşünüyoruz niye insanlar düşünmüyor gerçekten anlayamıyorum rahat insanları ben, vura vura sevme sıkma bunla ilgili bende yazıcam bir şeyler:)
yok ne kusuru bende bunlardan sıkayetcıyım dun gıttıler anaaa ben bı delırdım off mılletle ugrasmk zorrr....anneme anlattım sen bebısını kıskanıyon dıyor tabı kıskanırım. kadın tutmus parmagını yalatıyor cocuga yaaa
canım ne kıskanması sen annesisin doğal olanı yapıyorsun bebeğini korumak istiyorsun
hihami hihami ben de çok guleryuzluyum söylerm ama kirmadan bu ara çok dertlıyım okuldada herkes alıyor resmen okulun maskotu oldu her gelen öpüyor bizimki yabancılamıyor bide kıkır kıkır millete hele sigara koşan arkadaşlara vermek istemiyorum ama alıyorlar ..neyse bugün son gündü yarın havasına bırakacağım sabah asıdan sonra ...
çok zor canım ya gülen bebek bu yüzden iyi olmuyor bazen:) eymende güleç emir ağlardı 3 yaşına kadar sürdü
Canimm rabbim kolaylik versin umarim yer kuzucuk muhakkak sevdigi bisiler olur denemeye devam mecbur napcan:KK51:
amin canım sağol
aynen odum kopuyor tutmaları bıle gozume batıyor.. bebegım herseyı emıyor elını tutmus bıde aaa bak bak nasıl yalıyor nerden bılıyı elın temız mı cocugun agzına nıye verıyon amacın ne yanı off gece gece sınırım zıpladı yıne...
offf offf benimde ablamla annem yüzünü çenesini yalatıyor şaka gibi
Günaydın kızlar 9,30 asi var 10 da toplantım oglumu havaya bırakacagım ins ateslenmez genelde asi sonrası uyuyor biraz ateş düşürücü de birakirim bakalım ins erken gelebilirim
inşallah canım
Selam arkadaşlarm

canım inşallah gerek kalmaz ameliyata Rabbim şifa verir dua edin bol bol çok iyi anlıyorum seni bizimkinede ameliyat gözüküyor:(
Günaydın kızlar sahurdan beri bebeğim ara ara oksuruyor burnu tıkanmış sanırım hasta oluyo doğal yollardan nasıl geçirebilirim ilerlemeden :KK43: Dün de rota aşısı olmuştuk İnşallah ters etkilemez o da
canım eymende öyleydi burnunu temizledim,evde ilacı vardı ondan verdim geçti bir kere öksürük için antibiyotik kullandık o yüzden endişelendim dr un önceki verdiği soğuk algınlığı ilacını verdim, emirde aynen öyle şimdi ona da veriyorum dün aile hekimi gördü aynı ilacı dedi zaten, normalde ilaca karşıyım ama bu dönemde ilaçsız mücadele edecek gücüm gerçekten kalmadı benim:( çok geçmiş olsun sizede
Gunaydin canlar hayirli cumalar rabbim tum hastalara ozellikle bebeklere sifa versin kimseyi darda birakmasin

amin canım amin

Selam arkadaşlarm

Canim cok zor anlayabiliyrum.ins gerek kalmaz ahmet arhanimiza.Allahim sifa sını verdin kuzucuga.yine de bi drla karar vermeyin bikac dr a daha danisin götürün derim canim
Gecmis olsun canim burnunu temizle sik sık ve bol bol emzir canım

Hayırlı cumalar, bende yazıyım şu öpme sıkma vurma yalatma durumlarını:KK62: geçen gün kp in bacıları geldi iftara yani kp in taraf geldi biz malum bahçede yapıyoruz iftarı, bende tatlı salata yaptım, kp hazır bir yemek yaptı bahçede kv de yapmıştı zaten, neyse inşallah eymen durur dedim erkenden indim arabada uyuturken geldi misafirler, yemek yerken uyandı neyse çok huysuzluk yapmadı, masayı toplamaya yardım ederken eşimin halasına verdim o çok iyidir örselemez bebekleri saygı gösterir yetiştirme tarzına herkesin, hepsi çok sevdi ne güzel maviş maviş yanakları tombiş diye,severken maşallah dediler hep sağolsunlar, büyük oğlumu vermezdim kimseye o da yabancılar ağlardı zaten, bu oğluş hiç yabancılamıyor aguluyor gülücük saçıyor, eşimin amcasının gelini yanağını sıkmış güzel güzel duran oğlum beni görünce acı acı ağladı, uyku saati dedim ondan coştu, sonra bu hadsiz napıyım oğlum yenge sıkarak seviyor yanakların tam sıkmalık demez mi:KK62::KK62: öyle sinir oldum ki, yenge yanağını mı sıktı oğlum dedim sadece, dilim tutuldu, demedim ki biz öpmeye kıyamıyoruz ki lafımı çekmem, ben gidiyim uyutuyum dedim yüzüne bile bakmadım:KK62: bu gelin düşüncesiz, kızı var emirden büyük o kadar şımarık ki, halanın torunu da vardı kız daha küçük 2 yaşında bile değil o kız elinde oyuncak olmuş ağzını açıpta kızına bir şey demedi,ben dedim sürekli emir x küçük oğlum dikkat edin düşürürsünüz diye, bu rahat hanım tınmadı, o küçüğün annesi bir iki kere uyardı ama çocuk öyle şımarık ki sallamadı, eymeni sevmeye kalktı elini sürme ablası topla oynadınız eliniz pis dedim daha öpmeye çalıştı bende çektim yanından:KK62: ben kendi abisine dokundurtmuyoum eli pisken:KK62: karışık oldu azcık:KK48:

gelelim annemle ablama, yanaklarını yalatıyorlar, bugüne kadar sustum ama arık diyicem yüzünüzün yıkadınız mı diye:KK62:

ablamın biride sıkar ıstırır offff, şimdiden pazarlık yapıyor, şaka gibi, abla öpebilirsin ama sıkıp ıstırmak yok sakın dedim, hani bunda daha rahat olacaktın diyor:KK62: e öpmenize izin veriyorum ya gayet rahatım dedim:21::21: sıkmak ıstırmak ne ya ben kıyamıyorum yavruma siz nasıl sıkıyorsunuz şaka gibi:KK62:

alınırlar küserler amaaan banane yapmasınlar bende söyleyip küstürmüyüm:KK45:

o oğlumun yanağını sıkan gelin hanımı bir daha görünce sevmek isteyince yengesi sıkmadan sev diyicem içimde kaldı:KK62::KK62: birde bu hamile düşük riski var bir kaç düşüğü oldu hala yatmıyor dr kaç kere yatman lazım hastaneye demiş umursamıyor ne ilginç insanlar var değil mi:KK57:

Canim doktora at topu. Benim annemler de surekli bir seyler yedirme hevesindeler. Ben de bir sey diyemiyorum cok alinganlar cunku. Doktora ozellikle sordum sakin verm:rolleyes::KK31:eyin dedi falan diyorum. Ne deseler doktor soyle dedi boyle dedi falan diye uyduruyorum napayim:) ise yariyor mu? Ehh..
Dr ne biliyormus demiyorlar mi:KK34:
Bir de boyle demiyorlar mi hey Allahim kv nin genel lafi

Back
X