- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Benim minik uyuyor, kalkar birazdan gece belli bi saatten sonra sık sık kalkti sabah da ben uyutmadim tapu islerimiz icin disari çıkmamız gerekiyordu. .Annemden kalan ev satildi ve nasip olursa kardeşler arasinda bolusup kendimize ev almak icin kullanicaz..
aksama iftara gidicem kizimla, babamiz baska biyere gidicek.
Son günlerde sütüm azaldi gibi gelmeye basladi, regl olmam gerekiyordu olmadim acaba etkilemis olabilir mi regl donemimde süt dolmuyor çünkü. .
meyve puresi dışında ek gidayi cok yemiyo benim cadi ustelemiyorum da bakalim..
bi de suyu ben kaynatmadan sise suyu veriyorum gerek yok demisti dr. Kontrolde kaynatmaya..
minigi baskalarina sevdirme konusunda ben biraz ılımlı yim ama esim oldukca katı vermiyor, opturmuyor kesinlikle..müdahale ediyor, kiyamiyor..Valla beni unuttu esim aşkı kızımiz oldu..

aksama iftara gidicem kizimla, babamiz baska biyere gidicek.
Son günlerde sütüm azaldi gibi gelmeye basladi, regl olmam gerekiyordu olmadim acaba etkilemis olabilir mi regl donemimde süt dolmuyor çünkü. .
meyve puresi dışında ek gidayi cok yemiyo benim cadi ustelemiyorum da bakalim..
bi de suyu ben kaynatmadan sise suyu veriyorum gerek yok demisti dr. Kontrolde kaynatmaya..
minigi baskalarina sevdirme konusunda ben biraz ılımlı yim ama esim oldukca katı vermiyor, opturmuyor kesinlikle..müdahale ediyor, kiyamiyor..Valla beni unuttu esim aşkı kızımiz oldu..