2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim minik uyuyor, kalkar birazdan gece belli bi saatten sonra sık sık kalkti sabah da ben uyutmadim tapu islerimiz icin disari çıkmamız gerekiyordu. .Annemden kalan ev satildi ve nasip olursa kardeşler arasinda bolusup kendimize ev almak icin kullanicaz..
aksama iftara gidicem kizimla, babamiz baska biyere gidicek.
Son günlerde sütüm azaldi gibi gelmeye basladi, regl olmam gerekiyordu olmadim acaba etkilemis olabilir mi regl donemimde süt dolmuyor çünkü. .
meyve puresi dışında ek gidayi cok yemiyo benim cadi ustelemiyorum da bakalim..
bi de suyu ben kaynatmadan sise suyu veriyorum gerek yok demisti dr. Kontrolde kaynatmaya..
minigi baskalarina sevdirme konusunda ben biraz ılımlı yim ama esim oldukca katı vermiyor, opturmuyor kesinlikle..müdahale ediyor, kiyamiyor..Valla beni unuttu esim aşkı kızımiz oldu..:KK51::KK51:

Selam arkadaşlarm

biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti

3tane dr a götürdüm hepsi baş çevresi büyüdükçe sıkıntı olmayacağını söyledi

ablamın kızında da aynı sıkıntı vardı ve az çok bilgim vardı bu konuda

Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi

yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi

ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
tontikim bişeyden habersiz yerlerde yuvarlanıp gülücük atmakla meşgul
Gecmis olsun cok uzuldum inan bu mubarek gunde Rabbim evladina saglik nasip etsin derdi veren Allah dermaninida verir o bi melek onlarin bunyeleri cok gucludur gorursun bak annesi atlaticcak

Üzüldüm canım. Rabbim şifa versin inşallah.

hiiii canım benımmm allah yardımcın olsun bu konuda hıc bı fıkrım yok allah sıfa versın ınsallah....cok uzuldum..
amin kızlar sağolun
Canim cok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bize de sağlık ocaginda erken kapanacak gibi demişlerdi. Geçen hafta doktoruna götürdük, kapansada kafası büyüdükçe sorun yok dedi ama içime sinmiyor, Salı günü başka bir çocuk doktoruna daha götürücem bakalım o ne diyecek, ama sanırım çocuk nörologuna götürmeden içim rahat etmeyecek.

Internetten bayagi araştırdım, cok şükür dermansiz bir dert değilmiş, bu benim içimi çok rahatlattı, sende bol bol dua ederek içini ferah tut canım, bu bizim imtihanımız, sabırla, duayla ve tedaviyle iyi olacaklar inşallah..
canım Bi şüphen varsa mutlaka nöroloğa götür derim çünkü ben 3tane çocuk dr götürdüm baş çevresi büyüyor sıkıntı yok dedi hepsi

ben ablamın kızından biliyordum bu durumu kontrollerine hep gitmiştim onlarla dr dan duyduklarımla şüphelendim ama dr lar niye hiçbişey göremedi bilmiyorum

Cok gecmis olsun cnm, Rabbim sifa versin oglusuna. .
amin canm
Allah şifa versin canım ameliyatsa ameliyat tez zamanda yavrun şifa bulur inşallah..
amin canm tek düşündüğüm ameliyat sonrası acı çeker mi nasıl dayanır bunlar hep kafamda

amin kızlar sağolun

canım Bi şüphen varsa mutlaka nöroloğa götür derim çünkü ben 3tane çocuk dr götürdüm baş çevresi büyüyor sıkıntı yok dedi hepsi

ben ablamın kızından biliyordum bu durumu kontrollerine hep gitmiştim onlarla dr dan duyduklarımla şüphelendim ama dr lar niye hiçbişey göremedi bilmiyorum

amin canm

amin canm tek düşündüğüm ameliyat sonrası acı çeker mi nasıl dayanır bunlar hep kafamda
Canım sen iyi düşünki iyi olsun sende kendini bukadar üzme yavrunun şuanda sana ihtiyacı var sen sağlam durki oda senden güç alsın kafana takılan şeyleridr doktoruna sor canım içini rahatlatacaktır

canm inan ki burasıda iyi geldii rahatladım biraz çok sağolun hepiniz
canım. sabah okudum çok üzüldüm ancak yazıyorum Allah şifa veresin emınım gerek kalmayacak amelıyatı Gamze teyzesı Gülen Yüzünden öper onu Can'ını sıkma vardır BI hayır

asımızı olduk oğlum ıkı ayda 800 gr almış 4 cm uzamış gayet ıyı derdi ebe aşılarımız çok acıttı Ağrı kesıcı verdım herkese optum

Selam arkadaşlarm

biliyorsunuz bebeğimin bıngıldağı 3aylık kontrolünde kapanmak üzere olduğu söylenmişti

Bi kaç gündür alnındaki Bi sertlik farketiim ve dün tıp fakültesinde bu konuda çok iyi Bi dr var hemen ona götürdüm elle muayene sonucu tomografi istedi

yanlar be arka süturlar açık ama on sütur tamamen kapalı aklındaki kemik yapısı bu yüzdenmiş
bu şeklide devam ederse beyin gelişimini etkileyeceğini kafa içi basınç oluşturacağını bu yüzden bebeğimi ağustos ayında ameliyat edeceğini söyledi

ne yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum oğluşuma dua edin nolur dünden beri ruuh gibiyiz eşimle
çok geçmiş olsun,,, çok üzüldüm,,,,
başka bir doktora daha git derim,,, bir tane dokrora inanma,,,,

Günaydın kızlar sahurdan beri bebeğim ara ara oksuruyor burnu tıkanmış sanırım hasta oluyo doğal yollardan nasıl geçirebilirim ilerlemeden :KK43: Dün de rota aşısı olmuştuk İnşallah ters etkilemez o da
benim oğlum biraz kötü oldu mu,, evden dışarı çıkmıyorum,,, bütün gün yatakda oynaşıyoruz bol bol emziriyorum,,, burnunu temizliyorum,,, o gün banyo yaptırmıyorum,,, bende işe yarıyor,, umarım sende de yarar,,,

Selam arkadaşlarm

Canim cok gecmis olsun, insallah sorunsuz skintisiz atlatirsiniz, uzuldum gercekten, Rabbim sifa versin kuzucuga..

canım. sabah okudum çok üzüldüm ancak yazıyorum Allah şifa veresin emınım gerek kalmayacak amelıyatı Gamze teyzesı Gülen Yüzünden öper onu Can'ını sıkma vardır BI hayır

asımızı olduk oğlum ıkı ayda 800 gr almış 4 cm uzamış gayet ıyı derdi ebe aşılarımız çok acıttı Ağrı kesıcı verdım herkese optum

çok geçmiş olsun,,, çok üzüldüm,,,,
başka bir doktora daha git derim,,, bir tane dokrora inanma,,,,

Canim cok gecmis olsun, insallah sorunsuz skintisiz atlatirsiniz, uzuldum gercekten, Rabbim sifa versin kuzucuga..
hepiniz sağ olun canlar
Ankara ya gitmeyi düşünüyoruz bakalım

amin kızlar sağolun

amin canm

Cnm yetişkinle cocuk tabiki bir olmaz ama annem 2 kez beyin ameliyati olmustu ve hic de tahmin ettiğimiz gibi olmamıştı Cok şükür agrisi olmamisti ve ertesi gün yurutmuslerdi..sen kalbini ferah tut..

Masallah cnm oglusuna..

Back
X