2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya benim sütüm tamamen bitecek gibi göguslerim küçüldü iyice dün gece 10 dan beri sağıyorum çıkan süt 30 cc :KK12:belki manuel cekemiyor diye elektrikli pompa aldim işe yaramadi bari 6 ayı doldursaydık neyse oglumun rızkı bu kadarmış diyorum ama iç sesimi susturamiyorum :110:
Cnm emzirip sagiyosan ondan cikmiyor olabilir mi?

Cnm emzirip sagiyosan ondan cikmiyor olabilir mi?
Nerde canim keske emse epey oldu oglum emmeyi birakti sadece sagiyorum biberonla iciyor oda azaldikca azaldi oysa su an rahatimda cok yorulmuyorum sinirli falanda degilim öğünde atlamiyorum ama anlamadim niye böyle oluyor:KK51:

Nil hanim uyuyor o ara bi bakayim dedim..
bugun cok sukur regl oldum, umarim sutum ona bagli azalmistir bi an once bitmesini bekliyorum. .
Sık sık emziriyorum kizimi, cok fazla istemiyor ama her firsati değerlendirmeye çalışıcam. .
Bu arada kizim son bikac gundur gece 1 kez uyaniyor kisa sureli emip uyuyor tekrar..
Ben de bugun regl oldum.ins azalmaz canim.
masallah bil hanima valla cok iyi bi kez uyanmasi maşallah onceden abdullah da oyleydi simdi saat basi kalkiyoruz emmeye bazen de uyaniyor bir sure geceleri
Dün sütüm az diye dondurucudan sut Cikardim biberona koydum icemedi, kasikla verdim doktu yine icemedi..Sute karsi cocukta bi antipati olustu sanki ek gidayi uzatinca agzini aciyor hemen..
Bundan sonra once emzirip 45 dk sonra ek gida vericem çünkü uyandiktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya basliyo yine istemiyo..
Benimki 45 dk sonra tekrar acikir meme ister :KK70: hala cok sık emiyoruz
Cnm ya tam olarak bu degil ama buna benzer bi yöntemi arkadasim uyguluyordu, ben lohusa iken evime geldi ve koltukların üzerinde oğlu portakal minciklayip yemisti her yere doke doke:KK43:
samimi bi arkadasim ama evime cagirmaya korkuyorum yine..:KK51:
olur mu oyle ya uyguluyorsan evinde uygula başkasını rahatsız etme.dikkat et hic olmazsa.ne insanlar var sinir oluyrum umursuzlara

Kızlar ya benim sütüm tamamen bitecek gibi göguslerim küçüldü iyice dün gece 10 dan beri sağıyorum çıkan süt 30 cc :KK12:belki manuel cekemiyor diye elektrikli pompa aldim işe yaramadi bari 6 ayı doldursaydık neyse oglumun rızkı bu kadarmış diyorum ama iç sesimi susturamiyorum :110:
canim hepimiz de ayni dert var normal demekki artik baska besinlerde yiyorlar bu kadar yetiyor demekki.hem bi kac ay sonra sadece vitamin sifa amaçlı olacak sütümüz doyurnak icin olmayacak.lütfen stres yapma canim

aysimason aysimason canim gecnis olsun.dogum yapinca evlenince gecer derler ama yeni dogum yapmis biri olarak hala sanci cekiyorsun ins gecer canim cok zor.bende de olurdu dogumdan bu yana o kadar degil darisi sana ins.hele cocukla yatamazsin da

Kizlar o dediginiz yontemi uygulamaya korkarim.gecen seftali püresi yoğurtla vereyim dedim cok kotu oldu öğürdu kizardi oglum korktum.bu da öyle ya yutamazsa filan bilmiyrum ya cesaret edemem ben.
ne zaman pütürlü yiyecek alisacak acep

Bugun regl oldum sırtimdan bi yük kalkti.
oruc tutuyordum bu sefer ya oglumun rizkina engel oluyorsam.tutmuyorum icim rahat etmiyo sütüm var idare edermi hep muallaktaydim regl oldum da azcik rahatladim....ama gercek su ki oructa emzikli ve hamilelere ruhsat verilmis yani sutumuzun azalması gibi ihtimal var ki Allah bu kolayligi saglamis.sartlari zorlamamak gerek sutumuzde sıkıntı varsa.ben simdi bi tuttum bi yedim.ilerde oglunun rızkına engel oldum diye pisnan olurmuyum diye düşünmüyor degilim.bu ramazanim boyle gecti.hanileyken daha kolay geldi bana emzirmeye gore.cok şükür hamileyken tuttum.

Merhaba kızlar...
Dün oğlum ilk defa döndü emeklemeye çalışıyordu:-)
Bugünde sabah kalktı bende ona uzaktan öpücük attım oda dudaklarını büzüyor öpücük atmaya çalışıyor ama birtürlü yapamadı:KK70::KK70:
Oğlum artık ben ne yapsam onu yapıyor:KK70::KK70:

Merhaba kızlar...
Bugünde sabah kalktı bende ona uzaktan öpücük attım oda dudaklarını büzüyor öpücük atmaya çalışıyor ama birtürlü yapamadı:KK70::KK70:
Maşallah opuyrum abdullahi:KK15:

Nego Nego canım ben o yöntemi hayatta uygulamam :-)
Sende iyi düşün derim yedirecem derken yarın öbürgün büyüyünce elinde gezipte yemek isteyebilir ben bundan korkuyorum:KK53:

@Girlboymom canımbende hep derim bu rüyaları bir tek benmi görüyorum ..
Rüya değil kabus kabus..
Ben uyanır uyanmaz eşime birtane yapışyırııyorum :KK57: adam böyle oluyor ne oldu şimdi diyor..
Bende bu rüyamda beni aldattığın içindi diyorum:KK70::KK70:

aysimason aysimason canim gecnis olsun.dogum yapinca evlenince gecer derler ama yeni dogum yapmis biri olarak hala sanci cekiyorsun ins gecer canim cok zor.bende de olurdu dogumdan bu yana o kadar degil darisi sana ins.hele cocukla yatamazsin da
Teşekkür ederim canım ben de bir değişiklik yok dün eşim beni hastaneye götürdü canım sen zaten böyle oluyorsun dedi normal değilmi dedi??
Bende sbdullah için gitmek istediğimi söyledim dinlenemiyorum bari ilaçla ayakta kalayım dedim doktor bu sefer bta hcg istedi..
Ben gerek yok dedim bir ipne tapın dedim yok tahlil çıkmayana kadar iğne yapamam dedi bende tahlilçıkana kadar annemlere grçtim dinlendim iyileştim benim ilacım dinlenmek...

Duha22 Duha22 canım sanada geçmiş olsun bende hasta olmaya biryandan sevindim sütüm azalmıştı bir 10 gün rahatımi inşallah

İstanbul maltepe deymiş bu anne.:KK43: yakın olanlar belki yardımcı olmak ister diye paylaşıyorum.allahım şifa versin yavrucuğa:KK61:

Eklentiler

• IMG_20150630_124741.webp
    IMG_20150630_124741.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
Nerde canim keske emse epey oldu oglum emmeyi birakti sadece sagiyorum biberonla iciyor oda azaldikca azaldi oysa su an rahatimda cok yorulmuyorum sinirli falanda degilim öğünde atlamiyorum ama anlamadim niye böyle oluyor:KK51:
Kafaya çok takmaktan yani sürekli süt mevzusunu düşünmekten olabilir mi?
Ben evden dışarda başka şeylerle meşgulken bir artış oluyo. ki dışarda daha az besleniyorum.
Denesen mi acaba?

Ben masumum.
Yeni okumaya başladım.
Çok iyi de anlamadım.
Senin işine yarayabileceğini düşünemedim. :-(
:) ay canım güldürdün beni şaka yaptım sağol:)
bunu da okudum:)
cnm epey detaylı yazmışsın blw yi tesekkur ederiz paylasim icin..
benim uygulamam zor cunku kv bakacak ve asla elinde minciklamasina filan musade etmez..Kendi evinde bakacagi icin bi sey diyemem simdi..
cnm azapcicegi ile tanisiyor musun KK da? Taniyorsan bebis düşünüyordu var mi bi gelisme?
alıntı yaptım canım nerde bende öyle bilgi tecrübe yazma yeteneği:)

yani bende temizlik takıntısı olan biri olarak zor uygularım gibi geldi:)

evet canım ateş ölçme sayfasından tanıyorum en son aşılama yaptırmıştı tutmamıştı sonrada gelmedi sayfaya , çok takıyordu

sen nerden tanıyorsun?
Nil hanim uyuyor o ara bi bakayim dedim..
bugun cok sukur regl oldum, umarim sutum ona bagli azalmistir bi an once bitmesini bekliyorum. .
Sık sık emziriyorum kizimi, cok fazla istemiyor ama her firsati değerlendirmeye çalışıcam. .
Bu arada kizim son bikac gundur gece 1 kez uyaniyor kisa sureli emip uyuyor tekrar..
reglde azalıyor canım

emzir canım emzir alışır geri, maşallah nile
Dün sütüm az diye dondurucudan sut Cikardim biberona koydum icemedi, kasikla verdim doktu yine icemedi..Sute karsi cocukta bi antipati olustu sanki ek gidayi uzatinca agzini aciyor hemen..
Bundan sonra once emzirip 45 dk sonra ek gida vericem çünkü uyandiktan 1 saat sonra huzursuzlanmaya basliyo yine istemiyo..
canımo sütlerinide ziyan etme ek gıdaların içine kat, hippin kaşık mamalarından alıp ona katıp verebilirsin ya da muhallebi yapıp içine katabilirsin sütlerini
Yeni duydum boyle bi yöntemi hic bana uygun degil kimsede evine almaz valla bu yontemi uygulasam evimi batiriyor diye:KK70:bi de adimi pasakliya cikarirlar çocuğunun eline veriyor yiyecegi her yeri batiriyor diye:KK70:
ha ha hay canım başkasını evinde asla izin vermem ben mümkün değil:)
Cnm ya tam olarak bu degil ama buna benzer bi yöntemi arkadasim uyguluyordu, ben lohusa iken evime geldi ve koltukların üzerinde oğlu portakal minciklayip yemisti her yere doke doke:KK43:
samimi bi arkadasim ama evime cagirmaya korkuyorum yine..:KK51:
ayyy daha neler ya başkasının evinde böyle rahat olunmaz çok ayıp gerçekten
canım sağmaya devam et bırakma 10 ml de çıksa anne sütü çok kıymetli
Kizlar o dediginiz yontemi uygulamaya korkarim.gecen seftali püresi yoğurtla vereyim dedim cok kotu oldu öğürdu kizardi oglum korktum.bu da öyle ya yutamazsa filan bilmiyrum ya cesaret edemem ben.
ne zaman pütürlü yiyecek alisacak acep
canım öğürme çok doğal bir refleks bizim düşündüğümüzden daha güçlü bebekler, o şekilde zaten kendi yutamadığını çıkarıyor
Bugun regl oldum sırtimdan bi yük kalkti.
oruc tutuyordum bu sefer ya oglumun rizkina engel oluyorsam.tutmuyorum icim rahat etmiyo sütüm var idare edermi hep muallaktaydim regl oldum da azcik rahatladim....ama gercek su ki oructa emzikli ve hamilelere ruhsat verilmis yani sutumuzun azalması gibi ihtimal var ki Allah bu kolayligi saglamis.sartlari zorlamamak gerek sutumuzde sıkıntı varsa.ben simdi bi tuttum bi yedim.ilerde oglunun rızkına engel oldum diye pisnan olurmuyum diye düşünmüyor degilim.bu ramazanim boyle gecti.hanileyken daha kolay geldi bana emzirmeye gore.cok şükür hamileyken tuttum.
işte bende bir deneyeyim dedim ama cesaret edemiyorum tutmadığım halde susuyorum içim geçiyor
Merhaba kızlar...
maşallah oğluna annesi
Taksit taksit yazıyorum:KK70:
simdi dipkose bi temizlik yapayim.iyice kokana kadar bekliyorum ne miskinlik ama:rolleyes::rolleyes:
regl olunca rahat oluyo..vakit bol.oruc degiim namaz yok okuyamiyormda ver gücunu temizlige.:KK76:
ha ha hay çok hoşsun, bende artık kokana kadar yapmıyorum:)
Nego Nego canım ben o yöntemi hayatta uygulamam :-)
Sende iyi düşün derim yedirecem derken yarın öbürgün büyüyünce elinde gezipte yemek isteyebilir ben bundan korkuyorum:KK53:

@Girlboymom canımbende hep derim bu rüyaları bir tek benmi görüyorum ..
Rüya değil kabus kabus..
Ben uyanır uyanmaz eşime birtane yapışyırııyorum :KK57: adam böyle oluyor ne oldu şimdi diyor..
Bende bu rüyamda beni aldattığın içindi diyorum:KK70::KK70:

yok canım elinde gezip yiyebilemez benim uşaklar:KK53::KK53: anneleri hııı yapar:KK20::KK20: şaka bir yana direk öyle yapamamda büyük oğlumda ki gibi kendi yemesi için izin veririm, büyüğe bir yaşında alınmıştı mama sandalyesi ondan sonra çorba hariç çatalı koydum önüne hemen hemen her şeyi yiyordu kuzucuğum:) çorbaya bir senedir cesaret ediyorum tabi döküyor saçıyor benim içim gidiyor sonra diyorum böyle doyuyor sonuçta:) ama kimsenin evinde öyle örtüsüz vs. yedirmem

Kafaya çok takmaktan yani sürekli süt mevzusunu düşünmekten olabilir mi?
Ben evden dışarda başka şeylerle meşgulken bir artış oluyo. ki dışarda daha az besleniyorum.
Denesen mi acaba?
çok alakası var canım katılıyorum buna

Hanımlar düşündüm düşündüm blw zor bana göre:) ay döküldü ay saçıldı ben gelemem öyle strese sonra büyük oğlum ama o döküyor bende öyle yiyicem diye geriye dönerse yandım:KK53::KK53: tam blw olmasada büyüğe öyle uyguladım zaten, kendi yemesine izin verdim hep 1 yaşından sonra, öyle bir yerdi ki tabağı karman çorman olurdu eli yüzü kir pasak:KK70: domates hastasıdır, öyle videosu var dodomes yerken:KK48: dodomes derdi domatese, o tabağını karıştırdıkça ben geri ayırırdım yemeklerini, bu da yanlış işte müdahale ederdim, çorba içmesine 3 yaşında anca izin verdim:KK48: birde kendi başına bardakla içmesinede geç izin verdim sanırım:KK48: ama şöyle bir şey var eymende çok çok rahatım, üstü batmış kirlenmiş dert değil yani leke olacak diye umursamıyorum, nasılsa ardından giyecek kardeşi olamayacak:KK48:

Bugün nektarin denedim iki kaşık yedi gerisi yok hamdolsun buna da:) bu hafta başka doktora götürücez bakalım o ne diyecek oğluma

Eltimin oğlunda b12, demir, d vitamini eksikliği çıkmış, iğne ilaç vermiş dr, iğne vurunuyor şimdi, bizde veririz muhtemelen kan idrar, ayyy çok ağlar eymen nasıl vericez ya:KK61::KK61:

Back
X