2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amin canım sağolasın :) ama erkek bebişçik.
Aaa angelsturkey angelsturkey in kizi vardi hattA profilinde kizinin resmi vardi anaaam massallah nasil guzel bebis demistim ikinizde angel olunca karisti hatlar ama masallah senin oglunda kiz guzeli gibi yanaklar tombis allh nazardan saklasin :)

:KK53:
benim oğlumu da ısırmıştı canım 2 haftada anca geçti ama etrafı öyle beyazlamamıştı..

Benim oğlanda hala oturanıyor canım aynen senin dediğin gibi ikiye katlanıyor..
Ayın 8 inde 6 ayımız bitiyor..
hah ıyı barı bende bı yerı agrır bısey olur dıye cocugu dık oturtmaya zorlutordum
Çok güzel canım güle güle kullan:))

Canım bize neden anne diyorlar?
En ufak birşeyde içimizin sızladığı için onları herşeyden koruduğumuz için..

aysimason aysimason hah ıyı barı bende bısey olur dıye zorluyordum dık otursun dıye :KK53:

CAnım bende habire düzeltiyom oğlumu :-) bütün bebişler aynı demekki..
Hele birde ocak bibişler bir fenalar ki allah hepsine sağlık, sıhat, uzun önürler versin inşallah

@asliayet Süpersin .nerden buluyorsun bu sözleri haa... Hic öyle bir kabiliyetim yoktur. Oldukca soguk biriyimdir.yuzume söyleyen cok olmustur.resmisin derler.
Calisma hayatima başlayınca birazcik acildim kabak cicegi gibi:KK70:

Günaydın uykusuz anneler:))
Biz geç yattık erken uyandıkne olacak bu halimiz..
Abdullah paşa sanki oruç tutacakmış gibi sahur vakti uyanıyor şimdide uyumamak için bana şirinlik yapıyor:-)

kızlar benım oglm tam oturamıyor yanı belını tutamıyor oturtunca ıkıye katlanıyor bu normal mı o_O
normal canım oturma hele dik desteksiz düşmeden 8 aylikken falan zor is vesselam oturma deyip geçme:KK28:

Bebek arabamiz hala yoktu, gorumcem alaxam demisti onu bekliyirduk oda bayramda gelecekti yurdisinda yasiyor.
Dun mesaj attiki bu modeli kuzrni bize hediye alacakmis. Cok mutlu oldum cok brgendim. Rengi pudra siyah olacak hrm kiza hem oglana uyumlu olsun diye.
Kargoyla geliyor cok heycanliyim :KK49:
Gunde 2 kez kizimi arka bahceye birazda markete cikariyorum kolum kopuyordu. Hergun yuruyuse cikarim artik

Yaninda baska aksessuarlari da var onlari fa alacak mi bilmiyorum. İnsallah tam srt alir :KK8:Eki Görüntüle 1572103
inş istediğin gibi tam takım alır canım ama almasada çok güzel güzel günlerde kullansin nisa:KK68:

Aaa angelsturkey angelsturkey in kizi vardi hattA profilinde kizinin resmi vardi anaaam massallah nasil guzel bebis demistim ikinizde angel olunca karisti hatlar ama masallah senin oglunda kiz guzeli gibi yanaklar tombis allh nazardan saklasin :)
angeller karıştı:stop: koskoca deluganluya kız muamelesi yaptın napalim sana:KK25:

@sarfansari arabanız hayırlı olsun darısı bıze kolum kopuyor hayır sever dedesı babaannesıne duyrulur kuru kuru kurban oluyum yaş yaş gadan alıyımla olmuyor bu ışler (bızım burda boyle derler sende bılın mı @eflalim :KK53::KK53::KK53:)
ben biliyorum :cool: yozgatlı arkadaşım konusurdu birde güllügünü yerim der:KK23:

@asliayet Süpersin .nerden buluyorsun bu sözleri haa... Hic öyle bir kabiliyetim yoktur. Oldukca soguk biriyimdir.yuzume söyleyen cok olmustur.resmisin derler.
Calisma hayatima başlayınca birazcik acildim kabak cicegi gibi:KK70:
olsun duhacik biz seni böyle seviyoruz herkesin karakteri farklı asliyi öyle seni boyle:KK19:

Günaydın kızlar kardeşim sınavlarını bitirmiş memlekete gitmeden bana geldi ahmeti özlemiş abla iyiki küçükken tombikmis bu ne hareket ya kurt kaynıyor diyor :KK17: her gören anlıyor gecen sağlık ocaginda dr bu çocuk pek sosyal şimdi atlayacak arabadan diyor Allah m kazasız belasız şu oğlanı yetiştirmeyi nasip et:KK51:

Günaydın kızlar kardeşim sınavlarını bitirmiş memlekete gitmeden bana geldi ahmeti özlemiş abla iyiki küçükken tombikmis bu ne hareket ya kurt kaynıyor diyor :KK17: her gören anlıyor gecen sağlık ocaginda dr bu çocuk pek sosyal şimdi atlayacak arabadan diyor Allah m kazasız belasız şu oğlanı yetiştirmeyi nasip et:KK51:
hahah yerim onu maşallah :) allah yardımcın olsun canım

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_222955.webp
    IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20150530_223003.webp
    IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20150530_223044.webp
    IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 35
Bi de kızlar ben çok takıntı yapıyorum ya. Rahat olamıyorum hiç. Evlat kalp sızısı yapıyor sürekli insanda.

Canım çok normal :) bende Öyleyim hatta ilk zamanlar eşim bir konttolde beni şikayet etti :)) doktor bir azarladı bunu:) sen mi doğurdun tabi yapacak anne o hem de lohusa diyr kızdı ehehe:) yani çok normal :) Allah kaza bela vermeden büyütmeyi nasip etsin inş

Back
X