- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sürdüğüm kremden olmuştur anlamadım valla canım. Gerçi bir kaç kez sürdüm. Geçer belki. Belki de böcek ısırmıştır. Dediğin gibi ondan bize anne diyorlar. Bizim kadar kimsenin içi sızlamaz.benim oğlumu da ısırmıştı canım 2 haftada anca geçti ama etrafı öyle beyazlamamıştı..
Benim oğlanda hala oturanıyor canım aynen senin dediğin gibi ikiye katlanıyor..
Ayın 8 inde 6 ayımız bitiyor..
Çok güzel canım güle güle kullan:))
Canım bize neden anne diyorlar?
En ufak birşeyde içimizin sızladığı için onları herşeyden koruduğumuz için..
Aynen canım insan kendisine söz geçiremiyor. Benimki de dönüyor canım kolunu kurtaramıyor daha. Gece bi baktım öyle uyumuş yanımda. Bazen de ağlıyor acı acı.Bende de oluyor normal olsa gerek. Bugun yatak odasinda bizim yatakta altını değiştim biraz birakayim dedim oynasın kendi kendine mutfaga gittim işe dalmisim.baktim oglusun sesi cikmiyor odaya bi fırladım yüzüstü donmus ilk kez dun aksam döndü. Kolunu da kurtarananis yuzunu kapamis aglmiyor da ama o an bacaklarim ılık ılık oldu.cok korktum harejetsiz gorunce.bi cevirdim bana gülüyor sipa.oglum niye aglamiyorsun dedim.gelip düzelteyim seni.sessiz olmasi kotu oluyor.uzattim da..annelik boyle her an tedirginim elimde olmayarak.e tabi bir de daha tedirgin bi eşin olursa isin daha da zorlaşıyor. Tedbiri alip takdiri Allah a birakmak gerek hersey olucagina varir diyorum ama kendime söz geciremiyorum
Amin canım teşekkür ederim :)Aaa @angelsturkey in kizi vardi hattA profilinde kizinin resmi vardi anaaam massallah nasil guzel bebis demistim ikinizde angel olunca karisti hatlar ama masallah senin oglunda kiz guzeli gibi yanaklar tombis allh nazardan saklasin :)
Amin canım. İnsan çok kötü hissediyor kendini haklısın.OFF BENDE OYLEYIM GECEN kanepeden dusurdum bebısımı hala kendıme essek kafalı deyıp duruyorum allah bebıslerımızı korusun...
Ben denemedim cnm amaKizlar icinizde hic su mamipower dan kullanan var mi?ben promalt iciyorum iyi geliyor ama o cok kalorili bunu alsam diyorumda hic yorum bulamadim emin olamadim..
Kızlar merhaba... bebeğime sebze püresi vermek istiyorum ama pek hoşlanmadı, nasıl tatlandırabilirim
Canim pudra rengi cok kullanisli olmuyor ozel gunlerde giyilir ama gunkuk giyim icin ben tercih etmiyorumEki Görüntüle 1573036 Eki Görüntüle 1573035
Kızlar bu tuniklrr nasıl ben mürdüm rengini beğendim ama bedeni yok pudra renginin bedeni var açık renk olduğu için kilolu gösterir diye düşünüyorum alsammı acaba??
Bende beğenmedim zaten pudrasını diğer renk çok hoşuma gitti stokta 5 ürün vardı onlar da tükendiCanim pudra rengi cok kullanisli olmuyor ozel gunlerde giyilir ama gunkuk giyim icin ben tercih etmiyorum
Bende alttakini beğendimEki Görüntüle 1573036 Eki Görüntüle 1573035
Kızlar bu tuniklrr nasıl ben mürdüm rengini beğendim ama bedeni yok pudra renginin bedeni var açık renk olduğu için kilolu gösterir diye düşünüyorum alsammı acaba??
Benimki yardım ederdi de onu da ramazan vurdu heralde, tüm gün hiç bişi yapmadım oglusum da tüm gün hiç uyumadı uyusa da gerçi devirip yatardım saat 23 de toparlamaya başladım şimdi anca bitirdim mutfak savaş alanı gibiydioff derdımı actın yemınle benım koca cook tembeldır bende tabı hele bı kac gundur bı bardak kaldırasım yok bulasık yıkıyorm sadece oda yaz vaktı kokmasın dıye allahtan makına varda kurtarıyor bayasoylemesı ayıp dunun bulasıgı duruyor
![]()