2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Adam gibi bir cocuk doktoru bana da henuz denk gelmedi canim, esim benim memnuniyetsiz oldugumu dusunuyor ama dogru duzgun ilgilenen anlatan bir doktor karsimiza ciktida mi ben begenmedim diyorum. Kaka tahlili mutlaka yaptir canim, kan degeri de normal cunku bu aylarda referans araligi 9dan basliyor diye okumustum, ben de tahlil yaptirdim kansizlik su.an yok diye erteledim kan ilaci kullanmayi.
Sağol canım devletteki doktorumuza diyicem kaka tahlilini kadın çok yumuşa ters değil kabul eder, yeşil kokulu olması bir aydır hem de normal değil bence, kadir Tuğcuya sordum çok beslemekten düzelir diyor ama benim oğlum zaten hep çok emerdi, eşimde bana öyle derdi baktı ki ben hep bu konuda haklı çıkıyorum şimdi kime desem götürüyor:) az oku biraz bu kadar çok şey bilmek insanı yorar istersen sen git doktor ol diyor:) bencede kanı normal bakalım kadir tuğcu ne diyecek:) 9.8 çıktı bizimki, b12 yi merak ediyorum kaç çıktı acaba sonucu verirler umarım.

Adam gibi bir cocuk doktoru bana da henuz denk gelmedi canim, esim benim memnuniyetsiz oldugumu dusunuyor ama dogru duzgun ilgilenen anlatan bir doktor karsimiza ciktida mi ben begenmedim diyorum. Kaka tahlili mutlaka yaptir canim, kan degeri de normal cunku bu aylarda referans araligi 9dan basliyor diye okumustum, ben de tahlil yaptirdim kansizlik su.an yok diye erteledim kan ilaci kullanmayi.
Eflalim bu mesaj sanaydi alinti yapamadim

Kuzum ya bu anda gülerken batırdı aşıyı ha hain doktor :KK62: yavrum benim.. ay güya kullanmayacaktim örümceği inan pes ettim:cry::cry: bu arada muz denedin mi eymene hem enerji verir hem potasyum kaynağı hemde kilo aldırır bizimkine bu ara vermiyorum alicam bende üstünede yada içine kayısı karıştır kabız olmaz ... Evet misafir gelecek ama gorumcem bugün ben aliyorum sizi dedi hain köfte benden önce alıp benim menüyü kapacak:KK53::KK53::KK53: off bugünkü menüye göre yarın için tekrar menü düşün işin yoksa:KK12::KK12:15 kişi olacak:confused:
Ayyy yazık ya güvenini sarsmış dr:)

canım sürekli koymadığın sürece bir şey olmaz ben yemek yaparken birde ev süpürürken koyuyordum, bütün gün koyanlar var o zararlı

bak sen görümceye fena olmuş:) ben ne alıyorum ne gidiyorum bu sene kendime hayrım yok:)

Kuzum ya bu anda gülerken batırdı aşıyı ha hain doktor :KK62: yavrum benim.. ay güya kullanmayacaktim örümceği inan pes ettim:cry::cry: bu arada muz denedin mi eymene hem enerji verir hem potasyum kaynağı hemde kilo aldırır bizimkine bu ara vermiyorum alicam bende üstünede yada içine kayısı karıştır kabız olmaz ... Evet misafir gelecek ama gorumcem bugün ben aliyorum sizi dedi hain köfte benden önce alıp benim menüyü kapacak:KK53::KK53::KK53: off bugünkü menüye göre yarın için tekrar menü düşün işin yoksa:KK12::KK12:15 kişi olacak:confused:
bu arada muzu denedim canım çok az yedi

Oğluşunun iyi olduğuna sevindim canım hadi bakalım yeni doktorla hayırlı haberlerinixi duyarız inşallah..
Ohh hayırlı olsun mis evin tadını çıkarın yakın olsaydım gelirdim ama istsnbul nereee ankara nereee:-)
biraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)
canım ya inan paraben var diye tereddüt ediyorum sonra da diyorum kızıma inat ettim vermedim kansIZlık yaptı belki içindeki paraben tolere edilebilir düzeydeydi ama kansızlığı bi türlü toplayamadik:KK43: ahme te bu verip bi vermiyorum ama icimde rahat degil sanki vermeliymişim gibi geliyor

Canım ben sansliyim kaynanamin sütünü getiriyoruz onu kaynatıpmayaliyorum..ama olmasaydı herkesin aldığı sütçünün sütünü yapardım..hiç bulamazsam aoç sütleri var ankarada günlük onunla yapıyorum zaten sabah kahvaltısı için bebe buskivisini de ben sütle pisiriyorum peynir yumurta sarisi ve kusburnu marmelati karistiriyorum azicik azicik..bu aras ilk bir yıl inek sütü verilmez tezine de karşıyım benim yeğenime verdiler çok sağlıklı iştahlı bi çocuk ben inatla vermemiştim oğluma 10 aylikken hadiften vermeyi düşünüyorum
güle güle otur canım ohh miss :KK15: arhanda çok kolay atlatacak ameliyatsiz eminim
teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallah

Nego Nego geçmiş olsun canım eymene dr bulmak çok zor cidden

taşınma telaşı yazamadım bir türlü ne de geçmişi okuyabildm

Bi kez alıntıladım seni ama yazamadan kapatmak zorunda kaldım

4-5 günlük aradan sonra tekrar burdayım kızlar

geçmişi okuyamadım önemli bir şey olduysa söyleyin :)

cumartesi akşam taşındık şu an çok az Bi işim kaldı ama oruçla zor olmadı desem yalan olur

oğluşumun altıncı ay kontrolü aşılarını yaptırdım bu taşınma arasında ateş olmadı şükür ama iki aşı yapılan bacağında küçük Bi sertlik oluştu hamileyken her gün iğne olduğumdan bende de olurdu ve çok acırdı ama huzursuzluğu yok acımıyo heralde

bu ay formül desteği kaşık maması ve ek gıdalarla 700 gr almış kuzum 7500ü gördük şükür

Ayyy yazık ya güvenini sarsmış dr:)

canım sürekli koymadığın sürece bir şey olmaz ben yemek yaparken birde ev süpürürken koyuyordum, bütün gün koyanlar var o zararlı

bak sen görümceye fena olmuş:) ben ne alıyorum ne gidiyorum bu sene kendime hayrım yok:)
aslında bende almazdım ama yemekli hiç gelmiyorlar çalışıyorum diye yılda bi kez gelsinler seneyede ramazan da tayinimiz çıkıyor ondan alıyım dedim cnm:KK51: birde belki bugün görüştük ahmet küçük gelmeyelim derler benden günah gitsin

bu arada muzu denedim canım çok az yedi
çok sevindim canım birde tavsiyem geçen Pmetre Pmetre
De söylemişti ağzına habire biseyler tıkmıştır sanki yemek yiyormuş gibi değilde o anda rast gelmiş gibi işte elmayı ısır kendin onada değdir falan salatalık ver parmaginla sur falan ama sakın ek gıdaya ara verme unutturma kızımda yaptım meme düşkünü oldu çocuk
biraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)

teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallah
canım gataya yakin sayılırım bayramdan sonra tatile çıkıyorum memlekete gidiyorum bayrama da eğer burda olursam gataya ahmetleri tanıştırmaya gelebilirim belki:-)

aslında bende almazdım ama yemekli hiç gelmiyorlar çalışıyorum diye yılda bi kez gelsinler seneyede ramazan da tayinimiz çıkıyor ondan alıyım dedim cnm:KK51: birde belki bugün görüştük ahmet küçük gelmeyelim derler benden günah gitsin

De söylemişti ağzına habire biseyler tıkmıştır sanki yemek yiyormuş gibi değilde o anda rast gelmiş gibi işte elmayı ısır kendin onada değdir falan salatalık ver parmaginla sur falan ama sakın ek gıdaya ara verme unutturma kızımda yaptım meme düşkünü oldu çocuk
canım gataya yakin sayılırım bayramdan sonra tatile çıkıyorum memlekete gidiyorum bayrama da eğer burda olursam gataya ahmetleri tanıştırmaya gelebilirim belki:-)
süper olur valla geldiğimde mutlaka yazarım ;)

Nego Nego geçmiş olsun canım eymene dr bulmak çok zor cidden

taşınma telaşı yazamadım bir türlü ne de geçmişi okuyabildm

Bi kez alıntıladım seni ama yazamadan kapatmak zorunda kaldım
sağol canım

olsun canım taşınmak kolay mı düşünmen yeter, ben biliyorum düşünenleri:) şükür sende atlatmışsın telaşını mis gibi huzurla otur evinde
4-5 günlük aradan sonra tekrar burdayım kızlar

geçmişi okuyamadım önemli bir şey olduysa söyleyin :)

cumartesi akşam taşındık şu an çok az Bi işim kaldı ama oruçla zor olmadı desem yalan olur

oğluşumun altıncı ay kontrolü aşılarını yaptırdım bu taşınma arasında ateş olmadı şükür ama iki aşı yapılan bacağında küçük Bi sertlik oluştu hamileyken her gün iğne olduğumdan bende de olurdu ve çok acırdı ama huzursuzluğu yok acımıyo heralde

bu ay formül desteği kaşık maması ve ek gıdalarla 700 gr almış kuzum 7500ü gördük şükür
bende okuyamadım canım:)

maşallah canım oğluna azminin sonucunu almışsın aferin sana da kuzuyada:)

senede bir olur canım, bende güne alıyorum bakma öyle dediğime:) ama gerçekten eymende çok zorlanıyorum emir çok sakin bir bebekti:) 100 kişi gelse ağırlardım

canım o dediğini 4. aydan sonra yapmaya başladım işte elmayı salatalığı falan yalatıyordum ama dediğini yapıcam bırakmıyım o zaman sağol

Nego Nego canim epey macera yasamissiniz yazik eymenimize.dedigin gibi dr bulmak cok zor.bizimde sadece devlette var eh işteler.Allah düşürmesin.ins hicbiseycigi yoktur kuzucugun.
Allah yardımcınız olsun hepimizin olsun ins.

I imspecial cocukla zor ya ins dedigin gibi olur gelmezler.bizimkiler bebegin var gerek yok derler yine de beklerler.

C Cucu hosgeldin canim mis evini Güle güle kirlet.

Cok işim var kizlar alinti yapanadim.yarina misafir alicam aksilik çıkmazsa. Evimin pasagini ayikliyrum bugun.oglus da uyusada işimi yapsam.oruclu da hic temizlik cekilmiyor.hele ev hic süprülmüyor sicak bir taraftan.
Yarını atlatayim rahatlarim ins.

Merhaba kizlar cok sinir oldum kilolu oldugum yasadigim yerde kiyafet bulamiyorum 2 3 ay once bi etek buldum askili elbise tarzinda hemen kardesime resmini attim ben onu ramazan bayraminda giyecektim kardesim kaynimin nisanlisi bu arada gecen konusuyrz ne giyeceksin dedi bende o aldigim etegi dedim yok dedi onu giyme niye ee iste ben onun siyahini aldim demesin mi sinir oldum sonra bisey daha diyecem ama kizma dedi eeee dedim buyuk eltiye gostermis cok guzelmis bende aynisindan aliyim demis gelde sinirlenme ya ucumuzde ayni mi giyecez zaten kardesim bi ay oncesinden almis benden gizliyormus zatn ikiside ben ne alsam aynisini aliyorlardi iyice ucuz olduk iyi mi....

canım enfeksiyondan olabilir doktora götür derim

sağol canım hastalığı atlattım ama bedenen ruhen çok yorgunum yetişemiyorum hiç bir şeye

canım dün bende bir dr denedim hoşlanmadım ama kan aldırdı yazıcam ayrıntısını, b12 eksikliği iştahsızlık yapıyormuş kansızlıkta

sana dediğim doktoru denedin mi?

sağol canım ben izletmiyorum çok dikkat ediyorum bu konuya
Deneyemedim canım esim devlete goturmek istemiyo ,eskisi gibi zannediyo sanırım :KK43:
canım ya inan paraben var diye tereddüt ediyorum sonra da diyorum kızıma inat ettim vermedim kansIZlık yaptı belki içindeki paraben tolere edilebilir düzeydeydi ama kansızlığı bi türlü toplayamadik:KK43: ahme te bu verip bi vermiyorum ama icimde rahat degil sanki vermeliymişim gibi geliyor

Canım ben sansliyim kaynanamin sütünü getiriyoruz onu kaynatıpmayaliyorum..ama olmasaydı herkesin aldığı sütçünün sütünü yapardım..hiç bulamazsam aoç sütleri var ankarada günlük onunla yapıyorum zaten sabah kahvaltısı için bebe buskivisini de ben sütle pisiriyorum peynir yumurta sarisi ve kusburnu marmelati karistiriyorum azicik azicik..bu aras ilk bir yıl inek sütü verilmez tezine de karşıyım benim yeğenime verdiler çok sağlıklı iştahlı bi çocuk ben inatla vermemiştim oğluma 10 aylikken hadiften vermeyi düşünüyorum
güle güle otur canım ohh miss :KK15: arhanda çok kolay atlatacak ameliyatsiz eminim
Canim az önce sordum doktora onların içindeki paraben yüzdelik olarak o kadar az ki zarar verici düzeyde değil ,bir kez nefes alınca bile daha çok zararlı madde giriyo vücuda dedi

Kızlar geldik dra kan tahlili verdik idrar ve ultrason için bekliyoruz. Kilosu o kadar az değil dedi. Beslenme aralığını 5 saate cikarmami soyledi. Mama miktarı sordum bebek ne kadar isterse miktarını kendi belirleyecek dedi. Ek gıda için de acele etme dedi 1 Ay daha böyle takip edelim ondan sonra beslenme düzenini belirleriz dedi. Bazı bebekler çok tepkili olabiliyo o yüzden bekleyelim dedi.Uzun Uzun muayene edip sorularımıza cevap verdi. Daha önce gelmediğine pişman oldum. İnşallah tahlil sonuclarimizda bi sıkıntı çıkmaz

Slm kizlar..
6.ay asimizi dün olduk, ateş olmadi sukur. .
kontrol iyi gecti ama kafamda bi suru soru isareti oluştu ek gidaya baslamistik ztn artik kahvalti verelim dedi.Kahvaltida yumurta sarisi, lor peyniri ya da labne, pekmez verebilirmisim..
Bugun bikac kasik yumurta sarisi verdim yavastan baslayayim diye, sutumle seyrelttim. .Bikac gun sonra da olmadı peynire baslarim ne kadar peynir isterse verebilirmisim..
Az emiyor dedim, normal dedi ustune sadece gece emse bile yeter demez mi. .Gunduz emmese cok sorun yapma dedi benim bildigim 6-8 ay % 70 anne sütü agirlikli beslenmesi lzm..
cevizi rondoda cekip verebilir misim, avakado da ayni isi gorur dedi..
Tarhana-mercimek corbasina baslayabilirmisim..Bugun tarhana denedim iki kaşık aldi midesi bulandi..Tadi berbatti cocuk nasi yesin. .Aksam mercimek corbasi veriyim sebzeli bakalim onu sevicek mi..
siz nasi yapiyosunuz tarhanayi nette epey arastirdim, yaptim ama sevmedi hic belki de bebe tarhanasi olmadığı icindir..
Corbalara kiyma koyabilirsin dedi, ne biliim ya hızlı geldi bana..

Slm kizlar..
6.ay asimizi dün olduk, ateş olmadi sukur. .
kontrol iyi gecti ama kafamda bi suru soru isareti oluştu ek gidaya baslamistik ztn artik kahvalti verelim dedi.Kahvaltida yumurta sarisi, lor peyniri ya da labne, pekmez verebilirmisim..
Bugun bikac kasik yumurta sarisi verdim yavastan baslayayim diye, sutumle seyrelttim. .Bikac gun sonra da olmadı peynire baslarim ne kadar peynir isterse verebilirmisim..
Az emiyor dedim, normal dedi ustune sadece gece emse bile yeter demez mi. .Gunduz emmese cok sorun yapma dedi benim bildigim 6-8 ay % 70 anne sütü agirlikli beslenmesi lzm..
cevizi rondoda cekip verebilir misim, avakado da ayni isi gorur dedi..
Tarhana-mercimek corbasina baslayabilirmisim..Bugun tarhana denedim iki kaşık aldi midesi bulandi..Tadi berbatti cocuk nasi yesin. .Aksam mercimek corbasi veriyim sebzeli bakalim onu sevicek mi..
siz nasi yapiyosunuz tarhanayi nette epey arastirdim, yaptim ama sevmedi hic belki de bebe tarhanasi olmadığı icindir..
Corbalara kiyma koyabilirsin dedi, ne biliim ya hızlı geldi bana..
Bana da cik hizli geldi canim, ozellikle yumurta ve et konusunda bence acele etme, ayrıca sadece gece emerse sutun cok azalir.

Back
X