2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese, hanımlar açık açık sorucam çünkü ben artık gerçekten iyi ve normal değilim, güne zaten mutsuz başlıyorum, her gün beşte dörtte uyanmak gece oyu beşik sallamak gün boyu ıııı ııııı ııı diyen mız mız oğlumla uğraşmak, sürekli ağlayan bağıran istekleri bitmeyen büyük oğlumla uğraşmak beni bitirdi, hep Allah'ım yeter diyorum düzelsinler artık diyorum:( o kadar sıkıntı yaşarken bile isyan etmeyen ben resmen isyankar oldum ve bu halimden nefret ediyorum:( bir benmiyim böyle söylenen şikayet eden ben tekmiyim , bir ben mi tahammülsüzüm:( ciddi anlamda ben anneliği haketmiyorum, büyüğe kızıp bağırdıkça kendi görüntümden sesimden tiksiniyorum, tabi bu halimi sürekli tenkit eden eşim beni daha çok suçlu hissettiriyor.

Eşim büyükte çok yardımcı olurdu küçükte zoraki yapıyor çünkü büyük hep yakasında babasının ama bende gün içinde ikisine birden bakıyorum ben napıyım, ben anneyim diye bütün yükü taşımalımıyım, ev işi temizlik yemek, inanın artık ev süprümek lüks oldu zaten istemiyorum önceden terapi gibi gelirdi şimdi yine iş var diyorum:(

Kendime çok kızıyorum Allah alacak elinden bu nimetleri çocuklarını sağlığını o zaman uyanmanın güne başlamanın değerini anlayacaksın kendi işini yapmanın değerini anlayacaksın diyorum ama ne fayda ruhum resmen sıkıştı...

Mutlu kadın mutlu anne olmak istiyorum çocuklarım mutu olsun istiyorum

Dün çok zor bir günde eymen resmen gün boyu ağladı uyumak istemedi uyumadı, ben leş gibi oldum artık iftara yakın görümcemi çağırdım ne olur gel de duşa gireyim saçımı bile yıkamam hemen çıkarım dedim, sağolsun geldi öncesinde eşimi aradım mesaj yazdım ne olur erken gel mesai bitince çık perişanım bayılıcam artık dedim, nerdeee görümcem geldi peşine eşim lütfetti, gelir gelmez geçti akvaryuma bakıyor!!! Yaaa nasıl adamsın nasıl babasın! Görümcem bile kzıdı yengem perişan çocukların burda sen ona bakıyorsun diye! Neyse girdim çıktım, bizimki büyükle lütfen ilgileniyor, görümcemi gönderdim ama eymen mız mız mız ben gerçekten artık bayılacak hale geldim, eşime çamaşırları topla dedim toplamamış,elinde telefon haber bakıyor, bağırdım yeter artık kalkta yardım et diye sonra adımı huysuza çıkarıyor

Giyindim kv me indim okusun kuzuma diye sağolsun okudu sakinleşti bahçeye inip uyuttum, kv me de dedim yeter artık anne ben bu kadar kendimi paralıyorum oğlunun gamsızlığından bıktım diye, biliyorum kızım söylüyorum anlamıyor diye kızdı o da oğluna

Kızlar 6.ay kontrolünde kan ve idrar tahlili yapılıyormus hicbirsey yapmadı doktor. Üstelik bir türlü çiş yapmıyor bebeğim çok az yapıyor bazı geceler sabaha kadar hiç yapmamış oluyor yaklaşık bir aydır çişini pembe lekeler geliyor her seferinde havalar sıcak sıvı eksikligi olur dedi çiş yapmaması da terledigi için terleme ile atıyor sıvıyı vücuttan önemli değil dedi. ( Pipi ucunda darlikta var cis sorunu ondanda olabilir benim fikrim bu )Aklım takıldı şimdi başka doktora götüreyim mi ? Şimdiye kadar hiç tahlil yapılmadı oğluma hepiniz tahlil yaptirdiniz mi ??? Ben ne yapayım şimdi ??

Bebeğim çok huzursuz aksamlari uyumuyor ağlıyor hep hatta uykudan uyanıyor ağlıyor ciglik atarak agliyor sütüm de az hatta bazen hiç gelmiyor devam sütünü de içmiyor ek gıdayı da günde 3-4 kere veriyorum ama bir keresinde biraz yiyor baska yemiyor meyve puresini reddediyor meyveyi filede emip suyunu iciyor sadece . Su icirmekte sorun suyu zorla vermeye calisiyorum. Susuz kalıp böbrekler zarar görecek diye korkuyorum . Doktor sağlıklı görünüyor dışta cikmamis ama yine de huzursuzluğu distendir dedi. Tahlil falan yapmadı sağlıklı olduğunu nasıl anladı bu ay 100 gr almış oğlum kilo almayi sabit te kalabilirdi sorun değil dedi başka doktora gitsem mi ???

Kızlar 6.ay kontrolünde kan ve idrar tahlili yapılıyormus hicbirsey yapmadı doktor. Üstelik bir türlü çiş yapmıyor bebeğim çok az yapıyor bazı geceler sabaha kadar hiç yapmamış oluyor yaklaşık bir aydır çişini pembe lekeler geliyor her seferinde havalar sıcak sıvı eksikligi olur dedi çiş yapmaması da terledigi için terleme ile atıyor sıvıyı vücuttan önemli değil dedi. ( Pipi ucunda darlikta var cis sorunu ondanda olabilir benim fikrim bu )Aklım takıldı şimdi başka doktora götüreyim mi ? Şimdiye kadar hiç tahlil yapılmadı oğluma hepiniz tahlil yaptirdiniz mi ??? Ben ne yapayım şimdi ??

Bebeğim çok huzursuz aksamlari uyumuyor ağlıyor hep hatta uykudan uyanıyor ağlıyor ciglik atarak agliyor sütüm de az hatta bazen hiç gelmiyor devam sütünü de içmiyor ek gıdayı da günde 3-4 kere veriyorum ama bir keresinde biraz yiyor baska yemiyor meyve puresini reddediyor meyveyi filede emip suyunu iciyor sadece . Su icirmekte sorun suyu zorla vermeye calisiyorum. Susuz kalıp böbrekler zarar görecek diye korkuyorum . Doktor sağlıklı görünüyor dışta cikmamis ama yine de huzursuzluğu distendir dedi. Tahlil falan yapmadı sağlıklı olduğunu nasıl anladı bu ay 100 gr almış oğlum kilo almayi sabit te kalabilirdi sorun değil dedi başka doktora gitsem mi ???

Canım mutlaka başka doktora götür, muhtemelen doymuyor

Maşaallah sana süper kadın:KK200:
saol tatlım ya superlik değil ama ara da enerjik oluyorum ;)

Günaydın herkese. kizlar bebeklerinizin gözleri ne renk? ben 8 ocakta dogum yaptim.kizimin gozleri mavi yesil arasi bişey degisir mi acaba,? degismesini hic istemiyorum
canım artık değişmez benimki kahve gözlü

Nego Nego ahmeti uyutma arasında sana cevap vermek istedim canım.... seni her acıdan anlıyorum kızım bazen beni çileden çıkarıyor bağırıyorum çağırıyorum çocuğa bazen gergin davranıyorum uzun zamandır şiddet meyilli poposuna vururdum oda yok tek yaptığım başa çıkamayıp inatlikbyapinca kendimden mahrum bırakıyorum odasında dusunmesini istiyorum özür diliyor hatasını anlıyor sonunda ama son çare olarak bunu yapıyorum .. ve çok yüz-göz olduğumuz için ondan uzak kalıp birbirimizi ozlememize first veriyorum. Parka cikariyorum ki bana sarmasın diye..sonra es konusuna gelince eşlerimiz nerdeyse aynı ha benim eşim yardım etmez ev işi yapmaz hatta üstüne kanarya besliyor nefret e de rim etrafa biseyler saçan bi hayvan beslemesinden sırf kavga cikmasin diyestrec kaplıyor kafesleri düşün salonum masasi büyük örtü serip üstünde onlar yaşıyor güZelim salonda sonra desenki o yetmez gibi farklı beni rahat si z eden hobiler edinir balkonda birsuru çiçek yetiştiriyor her yere dökülüyor şükür oluyorum ..ve o kadar çok şükür ettiği huyu var ki beni deli ediyor sürekli eleştiriyor falan falan ama su var canım arkadaşım ben kabullendim Dün lokma aldım gorumcemlere bir sürü laf etti israf olacak zaten tatlı yapmışlardır diye oysaki benim canım çekti ağzına geleni saydı ki 5 tl lik şey için değmeyecek şekilde kalbimi kırdı ama ben naptim gıcık sanane dedim konuşma benle dedim sonra icimden ben doğru yaptım sen istediğin kadar konuş eşşek başı dedim :-) aman erkekler boş konuşur kadından anlamaz ama sen onun seni mutlu etmesini ya da başkasının beklersen çok geç kalırsın eflal...cocuklarin ikiside 3 yaşına gelene kadar bi fetret dönemi oluyor anne ici na ama çocuklar bi 3 yaşına gelsin gör ne uykusuz kalicaz ne bu kadar uzulucez canım benim sadece biraz sabırla ilerde bi taşla iki kış vuracaksın...ama bence seni asıl mutsuz eden şey kendini güzel hissetmemen daha doğrusu kilolu hissediyorsun istediğin gibi giyinemiyorsun eski eflalli istiyorsun...bana kalırsa hergun bi saatcik sadece ama sadece bi saat çocukları biraksan kayinvalidene yada eşine bi tur atsan etrafta o bile iyi gelecek sana bizim molamız yok ondan bunalıyoruz ama baktım bana kimse bu molayı vermiyor açtım ağzına yumdum gözümü eşime sen geldiğin anda çıkar bi sat yürürum istemedi tabi yok çok yorgunhm yok şöyle kusura bakma ben insanım bencilsin bi saat istiyorum hiç bir faydan yok bunu yap bari dedim bir o ki derken artık mizirdanmiyor ..benim Sana diyecegim bunlar cicim inş ferahlarsin

saol tatlım ya superlik değil ama ara da enerjik oluyorum :KK66:

canım artık değişmez benimki kahve gözlü

Nego Nego ahmeti uyutma arasında sana cevap vermek istedim canım.... seni her acıdan anlıyorum kızım bazen beni çileden çıkarıyor bağırıyorum çağırıyorum çocuğa bazen gergin davranıyorum uzun zamandır şiddet meyilli poposuna vururdum oda yok tek yaptığım başa çıkamayıp inatlikbyapinca kendimden mahrum bırakıyorum odasında dusunmesini istiyorum özür diliyor hatasını anlıyor sonunda ama son çare olarak bunu yapıyorum .. ve çok yüz-göz olduğumuz için ondan uzak kalıp birbirimizi ozlememize first veriyorum. Parka cikariyorum ki bana sarmasın diye..sonra es konusuna gelince eşlerimiz nerdeyse aynı ha benim eşim yardım etmez ev işi yapmaz hatta üstüne kanarya besliyor nefret e de rim etrafa biseyler saçan bi hayvan beslemesinden sırf kavga cikmasin diyestrec kaplıyor kafesleri düşün salonum masasi büyük örtü serip üstünde onlar yaşıyor güZelim salonda sonra desenki o yetmez gibi farklı beni rahat si z eden hobiler edinir balkonda birsuru çiçek yetiştiriyor her yere dökülüyor şükür oluyorum ..ve o kadar çok şükür ettiği huyu var ki beni deli ediyor sürekli eleştiriyor falan falan ama su var canım arkadaşım ben kabullendim Dün lokma aldım gorumcemlere bir sürü laf etti israf olacak zaten tatlı yapmışlardır diye oysaki benim canım çekti ağzına geleni saydı ki 5 tl lik şey için değmeyecek şekilde kalbimi kırdı ama ben naptim gıcık sanane dedim konuşma benle dedim sonra icimden ben doğru yaptım sen istediğin kadar konuş eşşek başı dedim :-) aman erkekler boş konuşur kadından anlamaz ama sen onun seni mutlu etmesini ya da başkasının beklersen çok geç kalırsın eflal...cocuklarin ikiside 3 yaşına gelene kadar bi fetret dönemi oluyor anne ici na ama çocuklar bi 3 yaşına gelsin gör ne uykusuz kalicaz ne bu kadar uzulucez canım benim sadece biraz sabırla ilerde bi taşla iki kış vuracaksın...ama bence seni asıl mutsuz eden şey kendini güzel hissetmemen daha doğrusu kilolu hissediyorsun istediğin gibi giyinemiyorsun eski eflalli istiyorsun...bana kalırsa hergun bi saatcik sadece ama sadece bi saat çocukları biraksan kayinvalidene yada eşine bi tur atsan etrafta o bile iyi gelecek sana bizim molamız yok ondan bunalıyoruz ama baktım bana kimse bu molayı vermiyor açtım ağzına yumdum gözümü eşime sen geldiğin anda çıkar bi sat yürürum istemedi tabi yok çok yorgunhm yok şöyle kusura bakma ben insanım bencilsin bi saat istiyorum hiç bir faydan yok bunu yap bari dedim bir o ki derken artık mizirdanmiyor ..benim Sana diyecegim bunlar cicim inş ferahlarsin
canım benim çok sağol uzun uzun yazmışsın, eşim istiyor ki ben süper oluyum şikayet etmiyim hem de hizmetçi oluyum tabi masrafım olmasın ...

kendime vakit ayırmak mı gerçekten olmuyor, büyük oğlum her gün babaannesinde artık baş edemiyorum ağlıyor ağlıyor, odasına bende bırakıyorum sessiz dursa ağlıyor ağlıyor bağırıyor çığlık çığlığa, daha çok geriliyorum, oğlum çok güzel bir çocuktu biz beceremedik ben beceremedim mahvettim güzelim oğlumun huyunu:( kreş işinde rest çektim eşime ya yazdırırsın ya ben yazdırıcam, senden ayrılır yine yazdırırım bir arada durup daha kötü olmaktan iyidir yazdım, öyle kolaydı yazmış görürsün kolay mı zor mu dedim, baktım o gün teline fiyat arştırması yapmış:)

kv dem yani eşimden daha çok yardımcı zaten büyüğe bakıyor birde küçüğe bak demeye yüzüm yok, utana sıkıla anne yarım saat gelsene temizlik yapsam diyorum, kadın seve seve geliyor ama artık bizlere koşturmaktan hasta oldu

bütün bunlar olurken yardım istediğim eşim beni suçluyor eleştiriyor:(

kaynım gözümün önünde onunda gözünün önünde, bak diyorum her hafta evini kardeşin temizliyor onun karısı gibi mi oluyum o zaman yaranırmıyım sana diyorum, süt olsun diye yiyorum mutsuz olduğum halde bu kilodayım onun gibi kendi fiziğimi çocuğumun sütünden önce mi tutayım aç mı dolaşayım o zaman iyi anne olurmuyum gözünde diyorum, adamın derdi benim bağırmam, ya bağırtma bağırtma be adam ben evlenince böylemiydim soldurdun sen beni...

3 yaş diyorsun ya bizimki 4 yaş hala sabahın köründe ayakta:(

haftasonu eşim hadi yürüyelim dedi, istemiyorum dedim çünkü inan küçük hep ağlıyor büyükte huysuzluk yapıyor burnumdan geliyor, siz çıkın dedim, sonra baktım minik hiç durmuyor iftar yakındı dur ben çıkıp yürüyüm dedim ayyy çıkmaz olaydım ağla ağla bir sokak bile yürüyemedik, üstelik iftarda da evde yalnız kaldım uyumadı bahçede, çıkıp gezemiyorum ki küçükle:(

Canım kucukle gezmeyeceksin yalnız tek özgür ce ben onu kastettim günler uzun esin kacta geliyor bırak ona ikisinede baksın sende alisacaksin oda çocuğunu bırakıp gitmek seni user ama bırakmazsan daha kotu oluyorsun farkında değil misin canım ..dur bi düşün mutsuz heran başında durannpiskolojisi bozuk anne mi bi saat ayrı kaldığım iyi annemi

Nego Nego maleseff bende aciyrum paraya ama aliyrum.alirken tel aciyo dar alma lutfen diye.dusuk bel giyiyorum belimde fildir fildir dönüyor etekler bazen de beline pens attiriyorum.napican canim esim hala dar der ama git kendin al diyicem. Etek uzerimde bol duracak toto belli olnayacak.hamilelikten oncede hep 44 46 giyerdim.kimse inanmiyo zaten.

Canım kucukle gezmeyeceksin yalnız tek özgür ce ben onu kastettim günler uzun esin kacta geliyor bırak ona ikisinede baksın sende alisacaksin oda çocuğunu bırakıp gitmek seni user ama bırakmazsan daha kotu oluyorsun farkında değil misin canım ..dur bi düşün mutsuz heran başında durannpiskolojisi bozuk anne mi bi saat ayrı kaldığım iyi annemi
Canım anladım ama bakmaz ki öyle tek başına, o bakacak ben gezicem benden kötü anne olmaz demediğini bırakmaz:( baş başa bir şey yapalım derim çocuklar ne olacak der ee babaannesi bakar derim yok büyüsünlerde der!
Nego Nego maleseff bende aciyrum paraya ama aliyrum.alirken tel aciyo dar alma lutfen diye.dusuk bel giyiyorum belimde fildir fildir dönüyor etekler bazen de beline pens attiriyorum.napican canim esim hala dar der ama git kendin al diyicem. Etek uzerimde bol duracak toto belli olnayacak.hamilelikten oncede hep 44 46 giyerdim.kimse inanmiyo zaten.

ayy canım benimkide öyle aynen ama pek takmıyorum artık:) zaten kimin yanında ne giyeceğimi nasıl oturup kalkacağımı biliyorum ben diyorum artık

Canım albüme koydum lc de aldıklarımı hoş gelmedi daha:)

Minik durmuyor sonra girerim inşaallah

Günaydın herkese, hanımlar açık açık sorucam çünkü ben artık gerçekten iyi ve normal değilim, güne zaten mutsuz başlıyorum, her gün beşte dörtte uyanmak gece oyu beşik sallamak gün boyu ıııı ııııı ııı diyen mız mız oğlumla uğraşmak, sürekli ağlayan bağıran istekleri bitmeyen büyük oğlumla uğraşmak beni bitirdi, hep Allah'ım yeter diyorum düzelsinler artık diyorum:KK43: o kadar sıkıntı yaşarken bile isyan etmeyen ben resmen isyankar oldum ve bu halimden nefret ediyorum:KK43: bir benmiyim böyle söylenen şikayet eden ben tekmiyim , bir ben mi tahammülsüzüm:KK43: ciddi anlamda ben anneliği haketmiyorum, büyüğe kızıp bağırdıkça kendi görüntümden sesimden tiksiniyorum, tabi bu halimi sürekli tenkit eden eşim beni daha çok suçlu hissettiriyor.

Eşim büyükte çok yardımcı olurdu küçükte zoraki yapıyor çünkü büyük hep yakasında babasının ama bende gün içinde ikisine birden bakıyorum ben napıyım, ben anneyim diye bütün yükü taşımalımıyım, ev işi temizlik yemek, inanın artık ev süprümek lüks oldu zaten istemiyorum önceden terapi gibi gelirdi şimdi yine iş var diyorum:KK43:

Kendime çok kızıyorum Allah alacak elinden bu nimetleri çocuklarını sağlığını o zaman uyanmanın güne başlamanın değerini anlayacaksın kendi işini yapmanın değerini anlayacaksın diyorum ama ne fayda ruhum resmen sıkıştı...

Mutlu kadın mutlu anne olmak istiyorum çocuklarım mutu olsun istiyorum

Dün çok zor bir günde eymen resmen gün boyu ağladı uyumak istemedi uyumadı, ben leş gibi oldum artık iftara yakın görümcemi çağırdım ne olur gel de duşa gireyim saçımı bile yıkamam hemen çıkarım dedim, sağolsun geldi öncesinde eşimi aradım mesaj yazdım ne olur erken gel mesai bitince çık perişanım bayılıcam artık dedim, nerdeee görümcem geldi peşine eşim lütfetti, gelir gelmez geçti akvaryuma bakıyor!!! Yaaa nasıl adamsın nasıl babasın! Görümcem bile kzıdı yengem perişan çocukların burda sen ona bakıyorsun diye! Neyse girdim çıktım, bizimki büyükle lütfen ilgileniyor, görümcemi gönderdim ama eymen mız mız mız ben gerçekten artık bayılacak hale geldim, eşime çamaşırları topla dedim toplamamış,elinde telefon haber bakıyor, bağırdım yeter artık kalkta yardım et diye sonra adımı huysuza çıkarıyor

Giyindim kv me indim okusun kuzuma diye sağolsun okudu sakinleşti bahçeye inip uyuttum, kv me de dedim yeter artık anne ben bu kadar kendimi paralıyorum oğlunun gamsızlığından bıktım diye, biliyorum kızım söylüyorum anlamıyor diye kızdı o da oğluna
Canım bence normal hissettiklerin iki çocuğun var ikisi de hareketliler üstelik ,sürekli yardım eden biri yok yanindA herşeyi kendi kendine halletmeye calisiyosun benim bu aralar hissetiklerimle aynı şeyleri yazmışsın ki sen çarpı 2 durumundasin. Bu aralar bende halsizlik tavan yapmış durumda ama dinlenecek vakit yok cidden Bence bu tempoya bi ara vermemiz lazım ben bi dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum değerlerime baksın sonuçta hamilelik geçirdik emziriyoruz bi de bu halde dört dörtlük beslenmemiz gerekiyor ama bunu hazırlamak da ayrı emek o yüzden vitamin filan ne verirse kullanayım diyorum ben. Geçen de yazmıştım ne kadar oruç tutmasak da ramazanın temposu de etkiliyor Bence bizi ,ben bu aralar annen gelince yatıp uyuyorum Bazı akşamlar oğlumu Ona bırakıp kızlarla takılıyorum iyi geliyor sen de yardım almaktan çekinme canım. Arada kv ye bırak yat uyu güzelce herşeyi de mükemmel yapmaya çalışma çocukların konusunda taviz verme ama evi işi yemek filan salla gitsin oldugu kadar

canım bende bugün oğluşumu götürdüm bizimde bir haftadır pembe lekeler oluyo bezimizde sordum normaldir dedi ama idrar tahlili istedi bide yarın vercez inşallah. başka doktora götür canım tahlil yaptırın bencede sizin bir aydır varmış lekeler bide

Canim cok sikkin arkadaslar
Bugun atama sonuzlari aciklandi ve ben yine atanamadim. 6. Kezdir yerlestitilemediniz yazisi goruyorum ekranda :KK43:
Ne olur bana dua edin.
Bozma moralini canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
Gunaydin kizlar, benim minik 4 gundur kaka yapmiyor, ilk kez boyle bir durum yasiyoruz her gun yapardi, bir iki kez kabak patates tattirdim sadece onun disinda sadece anne sutu aliyor, nette 10 gune kadar normal yaziyor ama cok geldi bana. Fitil aldim her ihtimale karsi ama kullanmali miyim ya da kacinci gun kullnayim? Bu arada keyfi yerinde.
Keyfi yerindeyse kullanma canım mama veriyorsan ya da sütünü sagiyorsan 1-2 damla zeytinyağı at içine bi de masajı var netten bakıp onu yapabilirsin

dün yazmamışım, canım lcw da indirimli oluyor o zaman bakıyorum açıkçası:) hem kalıpları geniş oluyor hem iade vs. sıkıntı olmuyor:) gelecek olanların fotosunu ekliyim biri bayram için diğerleri böyle işte eşimle gideceğimiz ev oturması olursa diye:) günlük şeyler yani, ben 90 lira vermem kıyafete:) elbise olursa veririm:) burda da alacak olursan var daha yüksek fiyatlarada, bekarken çok gezer uygun alırdım şimdi eşimle bazen pahalı aldığım oluyor gezmek istemeyince:) 48 beden mi ciddimisin canım ama sen çok zayıf duruyorsun gerçekten 48 beden sana büyük olur ben bu halimle 42-46 arası giyiyorum:)

canım ben hem püre yapıyım diyorum hem o arada önüne koyuyum diyorum bakalım nasıl olacak

ayy çok hoş kv den, kv de neşeli espirili bir tip mi öyle canlandı gözümde, canım bak bebek senin bebeğin kv nin heyecanınıda anlıyorum ama içine sinmeyen hiç bir şey için izin verme tatlı dille söyle emin ol o da alışır, ben bu kadar kalabalık kv kp kayınların içinde sözüme dinletiyorsam sen bir kişiye başarırsın çekinme hiç:)

merak ettim doktorunuzu:) benim denemediğim bir tane kaldı aslında bir kere acile büyük oğluma bakmıştı istanbuldan geliyordu haftanın belli günleri şimdi daimi burda, işte özel hastane ve tahliller vs. fiyatları çok arttı el değiştirdi hastane çünkü, hadi fiyat feda olsun yavrumuza ama endişem para için gereksiz tahlil istemeleri

amaaaan kardeşde olsa elti yine elti:KK53:

e siz kayseriye daha yakınsınız:) bizde şarkışlalıyız yani babam köyünden:) bizim köylüler de hep kayseriye giderler, yerleşmek için yani:)

canım aslında ben de rahatım bu bebeğimde daha rahatım ama işte sıkıntıları var biliyorsunuz benim kuzunun ameliyat olacak böbrek işi var:KK43:

yatırarak besleyince kulak enfeksiyonu olabiliyor ondan sordum canım, ağlamıyorsa oynarken keşfetmiştir kulağını:)

iyi olmuş ohh güle güle kullanın:) eskişehire gittiniz heralde:)

gerçekten elti olmuş senin kardeş:) boş ver canım ya illa oluyor ki ayrım, anne babalar bile yapmıyor mu evlat ayrımı

canım sivastayım istanbulda olsam, gideceğim dr kadir tuğcu olurdu:) gerçi sadece tatile geliyor amerikada yaşıyor adam:) sağol ilgin için

canım ben ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim ki toplamda 3-4 sefer bir iki kaşık anca yedi yemiyor ki kuzucum, o yüzden kak şaibeli

yurt dışında yokta tanıdığımız senin dediğin ilaçları araştırıcam belki vardır bi yolu getirtmenin, ben çay içiyorum canım onla ayık kalabiliyorum:) kan ilacı vs. hiç bakmıyorum bu anlamda kendime:KK43: ama kuzum için bakıcam artık sağol

bugünden itibaren devitide kan ilacınıda vericem sanırım:)

canım çok güzel bilgiler bunlar sevdim doktorunu:) peki sen aşı yaptırıyormusun istemiyordun bildiğim kadarıyla

aminnnnnnn aminnnnn

gözünüzaydın canım maşallah kuzuya üzme artık kendini:KK60:

:KK70::KK70:

canım ne desem ki Allah ferahlık versin hayırlı kapılar açsın

canım hiç telaş yapma sanırım bu geçiş dönemi, bizde geçen ay oldu aynen, ilkinde 6. gün yaptı sonra 5. gün 5. gün 4. gün derken şimdi bazen her gün yapıyor bazen iki günde bir, tek sıkıntımız yeşil kokulu olması, kaka sert olmadığı sürece endişelenme, kuru erik haşlayıp verebilirsin ya da gün kurusu
Sağol canım evet oraya gittik :)) yakın olmasak napardim bilmem herşeyi oradan buluyorum çünkü

Ben kaçar akşam görüşürüz:KK25:
Kolay gelsin canim

selam canlar.. çoook uykusuzuummmm ruh gibiyim gece yatamadım hiç sabahladık oğluşla :KK43:

bizim cuma günü kontrol vardı ya gidemedik malesef (götürcek kimsemiz olmadığı için) ilçeye uzağız biraz bugün sağolsun eşimin amcası hanımını götürcekti bizi de götürdü aynı yere gittik zaten..oğluşum gece çok ateşlendi ishal de var 12 de uyuttum 1 buçukta kalktı gene o ara sahur hazırladım kv kp e.. sonra calpol verdim oğluşa çok az faydası oldu keyfi yerine geldi biraz saat 5 e doğru anca uyuttum gene sonra babamız sabah 7 de geldi(gece vardiyasında) ve 8 de gittik doktora hep beraber doktor amca muayene etti sordu ateş ishal kusma öksürük falan varmı diye ateş ishal ve çok az öksürüğümüz var dedim bir de küçük çişi çok kötü kokuyo ve pembe lekeler oluyo bez'de dedim ne zamandır böyle dedi 1 haftadır dedim idrar tahlili istedi poşet taktılar oğluşumun pipisine bekledik bekledik yapmadı biz de amcagili bekletmeyelim diye geldik 11 buçukta. yarın gene gitcez yengenin iğnesi var bide bizde gideriz tahlil için

şimdi kızlar bişey sorcam siz güzel annelere:) oğluşumun çişini plastik bardağa koyup yarın götürsem olurmu acaba ? plastik bardağa koydum diyelim ağzını kapatmalıyım bardağın ? ayy kusura bakmayın saçma sorular oldu biraz ama hiç bilgim yok bu konularda malesef :KK43: helal edin hakkınızı uzun oldu sağolun şimdiden öpüyorum bebişlerinizi :*

Nego Nego . Canim benim.bende psikolojik olarak cokk sıkıntı cektim.bi Allah bilir bir ben. Inan cok normal hala annel8gimde kendimi sorguluyrum. Hele esim hep suclu onlar zaten eflalim. Cok pimpirikli cok düşkün sıktıkca sıkıyor beni oglus konusunda.sirf onun yuzunden ikinci cocuk filan yok öyle bi istek gitti korku var sadece.ama eşime cok yuklendim hala da başını sisiruyirum neler yaşadığımi bilmiyorsun hep senin yüzünden diye.elhamdulillah biraz daha iyiyim.gelgitler hala cok olsada.anneligin hakkında böyle suphelere düşme canim.zaten istemiyorsun böyle davranmayi bir de niye bağırdım filan diye kafa yorup iki kat fazla bunaliyorsun ehemmiyet verme sinirlendin ve geçti. Cok normal melek degiliz.ne yazikki anneyiz diye tum yükler omzumuzda buna da sinir oluyrum.keske kendine zaman ayirabilsen.hep evde olman surekli cocuk cocuk insan bunsliyor.arkadasin filan olsa bi kahve icmeye gitsen o sana gelse cok basit gibi duruyo ama muthis aciliyorsin rahatliyorsun.ne olursa olsun sukretmeyi unutmuycaz ben de cok kizdim nur gibi sihhatli oglun var hala şikayet ediyrum diye.anlik oluyor ve sonunda geçiyor canim.Allahim gonlune ferahlik versin yükünü hafifleten bi eş olsun eşin inşallah

Back
X