2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaa kızlar ben kasık maması hıc kullanmadım pırıncunu ırmık azcık pekmez karıstırıp pısırıyorum aynı mantık oluyor onlara pek güvenmiyorum ..bırde soyle anne ayrı veya annenın yaptıgı malzemelerle buyuyen çocuklar şanlı normal dıger hazırlı plan malzemelerı yıyenler biraz ırı oluyor sankı anneler kılolu çocuk sever dıye ıclerıne sısmanlatıcı koyuyorlar günü gelıyor yanlış mıyım bılmıyorum tabı :KK76:

Yaa kızlar ben kasık maması hıc kullanmadım pırıncunu ırmık azcık pekmez karıstırıp pısırıyorum aynı mantık oluyor onlara pek güvenmiyorum ..bırde soyle anne ayrı veya annenın yaptıgı malzemelerle buyuyen çocuklar şanlı normal dıger hazırlı plan malzemelerı yıyenler biraz ırı oluyor sankı anneler kılolu çocuk sever dıye ıclerıne sısmanlatıcı koyuyorlar günü gelıyor yanlış mıyım bılmıyorum tabı :KK76:
Çok doğrusun canım benim oğlumda artık kaşık mamasından sıkıldı bende prinç ununu yalacam daha mantıklı..
Bu arada tariflerin çok güzel hep ayrıntılarıyla paylaşırsan bizde faydalanırız:-)

Yengemler iftardan sonra yürüyüşe
çıkacaklar benide çağırıyorlar kararsızım çıksammı çıkmasammı abdullahta evden sıkıldı çıksaydım iyi olurdu

Çok doğrusun canım benim oğlumda artık kaşık mamasından sıkıldı bende prinç ununu yalacam daha mantıklı..
Bu arada tariflerin çok güzel hep ayrıntılarıyla paylaşırsan bizde faydalanırız:-)
Ben göz kararı yaparım ama aynı mantıkla ortalama yazayım ıkı tatlı kaşığı pırınc unu bı tatlı kasıgı ırmık bı tatlı kasıgı pekmez yarım su bardağı usa kıvamına bakarak suyunu eklersin canım pelte kıvamı yapıyorum ben içine robotta ceviz çektim eser miktarda atıyorum:-)

Slm kizlar..
I imspecial cnm tarifler icin sagol, ben de ilk.kez kasik maması almistim onu denesem mi bi diyorum çünkü benim minik hicbi sey yemiyor, baktim dis de yok..
pekmez verdim yemedi, bugun caresizlikten bulamac yaptım anne sutune peynir, bebe biskuvisi (hipp), yumurta karıştırdım yine yemedi..Tek tek zaten yemiyor. .Anlamadim gitti..
valla uzuntuden geceleri uyuyamiyorum..:KK43:

Oğlumun kollarının iç tarafında Bi kızarıklık oldu dünden beri

isilik mi acaba Bi alerji belirtisimi anlayamadım

Canim emirde kullandim ben hic oyle iri degil sismanda degil:) pirinc unuda saglikli degilki
Canim pirinc unuda saglikli degil yulaf unu kullan saglikli olsun didiyorsanQUOTE="Mrssuperfine, post: 41772949, member: 588394"]Anneler

Bebeklere ek gıda oda sıcaklığında mı verilmeli yoksa hafif ılıtılmalı mı?[/QUOTE]

Oda sicakliginda

aysimason aysimason çık bence canım iyi gelir sana da

Pinking Tree Pinking Tree genelde bayanların girdiği depresyona eşin girmiş sanırım :)
uzun zaman özgürlükten sonra bebekli hayata alışmak çokta kolay değil ama bırakıılmayacak kadar da küçükler kıyamayız hiç

yuhhh ya ne cesaret başkasının bebeğine ben korkarım bir şey vermeye
ayni teyzemiz bende iftardaydi gozumun icine baka baka visneli mozaik pastayi cikardi agzindan tam ogluma veriyordukiiiiii dur teyze verme diye kizdim ayip oldu ama napabilirim agzindan ckarip veriyordu yaa iyyyyyy

bende öyle olurum yetişmiycek çeşit az oldu yetmiycek düşüncesi hep olur, her zamanda yetişir fazla fazlar artar:)
Off aynen esim artik bu eve misafir gelmeyecek diyor cunku stresten ona sariyorum

İki kilo vermişim ramazanın başından beri tartılmamıştım dun 64ü gördüm şükür hamile kaldığım kiloya 5 ideal kiloma son 10kg
ideal kiloma geldiğimde 36 beden olaciim inşallah. :)
hayirli olsunn supermis kilon

Sevgili anneler
Bebeğiniz için satın aldığınız ürünlerde helal sertifikası olup olmadığına bakıyormusunuz?
Örneğin pirinç unu kenton da var
İrmik selva da var.

Iyi gclr kizlar..
kizima tarhana verdim et suyuna e bebekten almistim biraz yedi gibi evdeki eksi geldi snrm..
onun dışında gittiğim hastanenin bir baska cocuk doktoru ek gida icin corba tarifleri hazirlamis.Benim gibi tecrubesiz anneler faydalanmak isterse diye buraya koyuyorum resmini cekip..
20150714_002554.webp 20150714_002615.webp 20150714_002706.webp 20150714_002727.webp

Sevgili anneler
Bebeğiniz için satın aldığınız ürünlerde helal sertifikası olup olmadığına bakıyormusunuz?
Örneğin pirinç unu kenton da var
İrmik selva da var.
Bir bilgim yok cnm bu konuda sadece bir arkadasim bir site onerdi organikmis urunler ordan siparis ettim cavdar unu, arpa unu, yulaf ezmesi..

ayni teyzemiz bende iftardaydi gozumun icine baka baka visneli mozaik pastayi cikardi agzindan tam ogluma veriyordukiiiiii dur teyze verme diye kizdim ayip oldu ama napabilirim agzindan ckarip veriyordu yaa iyyyyyy

Off aynen esim artik bu eve misafir gelmeyecek diyor cunku stresten ona sariyorum

hayirli olsunn supermis kilon
daha da iyi olurdu aslında hiç tutmuyorum boğazımı şunu da yemeyivereyim yok :)
Iyi gclr kizlar..
kizima tarhana verdim et suyuna e bebekten almistim biraz yedi gibi evdeki eksi geldi snrm..
onun dışında gittiğim hastanenin bir baska cocuk doktoru ek gida icin corba tarifleri hazirlamis.Benim gibi tecrubesiz anneler faydalanmak isterse diye buraya koyuyorum resmini cekip..
Eki Görüntüle 1582488 Eki Görüntüle 1582489 Eki Görüntüle 1582490 Eki Görüntüle 1582491

canım çok sağol aldım görüntüleri
ç

Back
X