Aynen ya çok ilginç ama istisnasız her dışarı çıkmam da bu sözleri duydum hatta Kayınvalidem in komşusu oğlumun üzerinde yarım kollu çıtçıtlı bad vardı üzerini ince bir bezle ört yada bir şey giydir böyle olmaz hava sıcak diye cam aciyor sunuz çocuk da böyle hasta olur dedi şok oldum tamam örter üzerini dedim gecistirdim sonra hadi ört ne bekliyor dedi tshirt ile şort giydirdim sustu kadın gidince hemen çıkardım terleme yavrucak 15-20 dk durdu kadın Kayınvalidem de evde yoktu bir şey de diyemedim farklı anlatır falan diye bana da neye benzemissin nasıl olmuşsun çok kilo almışsın daha da golitmez yerleşir o kilolar dedi kayınValide haber ettim hemen geldi bende oglumu alıp odadan çıktım Kayınvalideme de demişki gelinin kilo alınca çok güzel olmuş eskiden çok kazısı şimdi tam kadın vücudu olmuş. Ne garip insanlar var hastanede sıra beklerken bir kadın geldi sen ne yapıyorsun çocuğa dedi hiç corap siz gezdirilir mi hava ne kadar sıcak olursa olsun ben hiç corapsiz gezdirmedim çocuklarımı dedi.Çok ilginç canım. Ben çorapsız gezdiriyorum. Hava çok sıcak çünkü.
Düşündüm de böyle şeyler söyleyenler hep orta yaş üzeri bakimsiz ev hanimi kadinlar. Yanlış anlaşılmasın ben de ev hanimiyim. Sanırım kiskaniyorlar bakımlı falan görünce kıyafete makyaj saça bakınca bunları yapmaktan bebekle ilgilenmiyoruz diye düşünüyorlar ya da hem bunları yapıp hem AVM lerde gezip hem bebek bakmamız kiskaniyorlar . Şimdi herseyin kolayı var falan ama şu zamanda anne olmak bence daha zor bulasik makinesi var ama evde dolap dolap tabak bardak var . Eskiden evlerde hali minder tamam şimdi aynalar dolaplar ev de çok ayrıntı var. Bakımlı olmak lazım kuaförü falan var eskiden giyim bakım falan annem derki eskiden sütyen takan baş örtüsünün önünden minicik kahkul çıkaran olursa ay ne bakımlı süslü derdik diyor birde bizim şimdi yaptıklarımı zi düşünün. Hele çocukların bir sürü eşyası oyuncaklari var. Ay herseyi doğru öğretelim diye uğraşıyoruz çok fazla yanlış örnek var televizyon internet sokak tehlikesi cok fazla var. Eskiden çocuklar parkta oynar anneler işlerini yapar yemek hazır olunca çağırırdi. Biz ise çocuğum parkta iken onun yanında durmak zorundayız tek birakamayacagimiz bir dünya da yaşıyoruz sapiklarin en çok çocuk parklarında dolandığini biliyoruz . Çalışmak zorundayız sadece eşin çalışması yeterli değil bu maddi sorunu olan için onun dışında okuyoruz eğitimimiz var çalışmak hakkımız bunun da zorluğu var tabi . Bir de beslenmesine dikkat etmek lazım sağlıklı besin bulmak zor falan daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır biz bu zoru başarıyor hem böyle bir zamanda bebek bakıyoruz hemde evin ve bebeğin kölesi olmadan kendi Yaşamımıza devam ediyor bakımlı kendine vakit ayıran çocuğuyla beraber gezip eğlenen anneler olabiliyoruz eee haliyle kiskaniliyoruz !!!