- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşegül iyi geldi rahatladım biraz canım saolCanım iyice emzir sonrada iç istersen uzun bi sürede emzirme..
Tabi inek sütü alerji yapmayınca veriliyorCnm 1 yasina kadar pek onerilmiyor ama kardesimin cocuk doktoru verdirtiyordu mama icirmek yerine..Ben de inek sütü ile buyuyenlerdenim..gecen bi arkadasima sordum okuldan 4 aya kadar emzirebilmis sonra once keci sutu vermis sonra da inek sütü o sekilde buyutmus..
Canım bana doktoeumda hep parol önerdiği için bende onu tüketiyorum gerçi ben her türlü ilaç kullanılmasına karşıyım ama bazen gerekiyor eskiden adet sancısına hayatta ağrı kesici kullanmazdım ama şimdi bebişime bakabilmek için mecbu içiyorum.aysimason canım bende hemşireyim
Ezelden ebede hamile yada emzirenlerin liste başı analjeziği minosettir
İkinciside parol
Ben böyle biliyorum böyle gördüm :)
Çokta tedavi yaptım bu ilaçlarla gebe yada emzirenlere :)
Allah kabul etsin :)
Sorma canımyaa adamın dediği gibi peynir gibi hatunmuş
geçmiş olsun canımSelam kızlar çok hastayım bugün regl oldum takatim yok oğlumun üstünü bile zor değiştirdim..
minione canım regl olunca rahatlarım diyorsun ama bu sefer sancıdan duramıyor insan çok zor oluyor çıcukla..
güle güle giysin Ahmet adaşBuda bizim ayakkabımizEki Görüntüle 1618860![]()
bol şans kuzuKızlar doğumdan sonra kilolarım çok orantısız bi şekilde kaldı üst taraflarım normal ama kalça, basen, göbek duruyor..
Geçenlerde yengeme abiye bakmaya çıktık kardeşinin düğünü var, bendr bi tane balık model Abiye deneyeyim dedim demez olaydım kendi bedenim olan 42 ye popomu sıĞsıramadım Eskiden 38 bedenin içine rahatlıkla sığen ben beni aşmışım..
Neyse
Ben pilates topu almayı düşünüyorum ebru şallının cd dini alırım öyle böyle belki toparlarım birde ben dün kalça basen eritmek için egzersiz yapmaya başladım hadi bana şans dileyin..
Teşekkür ederim canım şimdi iyiyim şükür..geçmiş olsun canım
güle güle giysin Ahmet adaş
bol şans kuzu
bende göbek kaldı maalesef genel olarak fena görünmüyorum ama simit var :)
Bi de göğüslerimden şikayetçiyim hiçbir sutyenin içine sığmıyor deli oluyorum heryerden çıkıyor 75olsalardı keşke neler vermezdim![]()
Ayy aysimason senle ilgili mesajlar geciyorda sen yoksun bana gözükmüyosun bende diyorum konusu geçiyor kendisi yok diye meğer seni yanlislikla göz ardı etmişimCanım bana doktoeumda hep parol önerdiği için bende onu tüketiyorum gerçi ben her türlü ilaç kullanılmasına karşıyım ama bazen gerekiyor eskiden adet sancısına hayatta ağrı kesici kullanmazdım ama şimdi bebişime bakabilmek için mecbu içiyorum.
Bilgin için teşekkür ederim canım ben hemşire olmadığım için bu koılar beni aşıyor:)
75 te çok küçük oluyo canım benim evlenmeden önce 75 ti . Şimdi 90geçmiş olsun canım
güle güle giysin Ahmet adaş
bol şans kuzu
bende göbek kaldı maalesef genel olarak fena görünmüyorum ama simit var :)
Bi de göğüslerimden şikayetçiyim hiçbir sutyenin içine sığmıyor deli oluyorum heryerden çıkıyor 75olsalardı keşke neler vermezdim![]()
benmde şu an 90 canm ama sevmiyorm75 te çok küçük oluyo canım benim evlenmeden önce 75 ti . Şimdi 90![]()
Zeytinyagli saf sabun kullaniyorum canim ben, sacima bazen sampuanda kullaniylrum ama cogunlukla sabunKizlar tatli olmayan kahvalti tarifi olan var mi, tatli sevmiyor benim sipa..
Bi de sac ve vucut sampuani ile yıkıyodum kizimi mustela nin bitti sampuan aldim, vücudunu ne ile yikasam sabun filan mi alsam acaba?sizler ne kullaniyosunuz vucudu icin..
Hic belli olmaz :) neden olmasinTeşekkür ederim canım hedefim ebru şallı olmak diyecem ama onu yapmak için kırk fırın ekmek yememem lazım:))
Ayy aysimason senle ilgili mesajlar geciyorda sen yoksun bana gözükmüyosun bende diyorum konusu geçiyor kendisi yok diye meğer seni yanlislikla göz ardı etmişimDuzelttim
Çamaşır makinası çalışırken karşısına koy bebegi yedirİyi geceler bir sorunumuz var arkadaşlar .biz tatil dönüşü bikaç gün konakladık otelde bu yolculuk süresince ek gıda programımız aksadı.süt bisküvi muhallebi yoğurt arada meyve verebildim.şimdi eve geldik hep aynılarını istiyor tatlı olmayınca verdiğimi yemiyor.çorba ya da püre yediremiyorum.(bunlarada yeni başlamıştık zaten.7henüz bitti)oyunla veriyorum birkaç kaşık onuda çözmüş ağzını kapatıyor..tekrar başa döndük anlayacağınız nasıl bir yöntem uygulamalıyım sizce.
Asla kullanmadımKizlar nasipse yarin sabahtan yola cikiyoruz 3 gunluk kisa bir gezi olcak insallah, 2 aile, 3 cocuk olarak gidiyoruz.. Hipp kavanoz mamalardan aldim, vicdan azabida cekiyorumbir yandan, uzerinde organik yuzde yuz yaziyor.. Ya almanlar organik konusunda gercekten iyi, burda organik marketler filan vvar, sirf veggie beslenen insanlar vs.. Organige ulasmak cok zor degil yani.. O yuzden guveniyorum a tam guvenemiyorum iste, bit yanda bi meyve puresini komserve yapmak zor drgil gercek meyvedir diyorum, bir yandanda ya bisey varsa diye icim icimi kemiriyor.. Burda herkes yediriyor, cocuguna hic yemek pisirmemis arkadas bile var full kavanoz yedirmis..
Benim oğluş çok acıkınca yiyiyor bi dene istersen belki işe yarar canımİyi geceler bir sorunumuz var arkadaşlar .biz tatil dönüşü bikaç gün konakladık otelde bu yolculuk süresince ek gıda programımız aksadı.süt bisküvi muhallebi yoğurt arada meyve verebildim.şimdi eve geldik hep aynılarını istiyor tatlı olmayınca verdiğimi yemiyor.çorba ya da püre yediremiyorum.(bunlarada yeni başlamıştık zaten.7henüz bitti)oyunla veriyorum birkaç kaşık onuda çözmüş ağzını kapatıyor..tekrar başa döndük anlayacağınız nasıl bir yöntem uygulamalıyım sizce.