Yok canım maksadını biliyoruz zaten burada üzülürsek de hep birlikte üzülüyoruz zaten kasti bir şey olmaz.. Ben minione paylaştı sandım dün de Acıklı bir Suriyeli haberi paylaşınca okuyup okuyup kendini üzmesin diye... Evet evi Güvenli hale getirmek gerek bemim evim dubleks çok tehlikeli

nasıl yapıcam bilmem.. Inş akıllı farkında çocuk olurlar...
Ben hamileyken temizliğe gelen biri vardı evdeki arpa şehriyeleri bile alırdı ama mecburdum hastaydım diye göz yumarfım bir de senin şampuanına çok güzel dersi şampuanlarını alırdı.. Hepsi hak Görüyor bunları malesef..
Allah korkusu olmayan canım malesef yapıyor 1 tl ilk bebek tokadını çalmış beb dönmeden evimi temizleyen kadın.. 1 tl ya..
Oh düşünceli baba evinizin direği:))) canım mutlaka ALIN odada oyalamak kolay yere vs konuyor ama yemek yerken bebek mama sandalyesi puset vs kesmiyor o zaman da kurdele ile bağlayıp salın bebeği iskelede bile kullanılır bebişe iskele.. Ben getirmedim koymuyorum evde ablamınki var ama otel vermiş burda :) mecbur kaldım dün koydum ŞşI'm oldu mu oluyor gani...
Ohh ellerinize Dağlık şimdiden.. Buzluktan çıkınca güzel oluyor mu? Benim kv konserve şeklinde yapıyor.:
Bana da herkes yap da sat diyor:))) ben kendi kızıma zor yapıyorum tabi o ayrı... Kendime yemek vile ısıtmazdım ah ah:) yolculuk da Bebeğin Sırtını da dinlenditirsin. Meyveler süt kavanoz derken aç kalmaz inş Bebeğin..
Pınarcım bilmediğimden soruyorum evdeki konservelerin süresi ne kadar ki? Onların da mı süresi var..( ben yüz tane Yaptım asla bitiremem Boşa o halde

(
Için kararsın diye değil Gözünü Açman için söyledim. Ben yandım sen yanma diye.. Kameran olsun evde hiç olmadı tekli kameralar var Motorola vs yanda Turkcell im kamerası onları al cepten izle..
Ben geldim hanımlar.. Kocamı evimi özledim

resmen çocuk gibiyim içim kan ağlıyor :)