2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Temizlikciden adını açılmış tam da sinirimin ustune . İnsanoğlu hakkaten çok vefasızlık bugün birkez daha anlamış bulunuyorum. 4 yıldır sürekli olarak temizliğe aldığım bi abla vardi . Bugün aradı ve ben artık gelmiyorum iş buldum dedi. Şok oldum resmen haftada 2 gün geliyordu ki bebek olduğundan beri çok rahatsizdim 2 gün gelmesinden çok dikkat sizdi bebekli ev olduğunu bi türlü kafası basmadı telefonunu antre de bırakıp gidiyordu örneğin ben kadın maddi olarak zor durumda kalmasın diye haftada 1 gün gel bile diyemezken yüzyüze konusmadan telefonla bıraktı yarın bana gelme günüydü ayy güvenip misafir filan alsam yandım yani ama bi daha kimseye de acimayacagim herkes çıkarına bakıyo valla
Aynen akılları hep parada.biz devletin verdiği paraya şükredip oturuyoruz adamlar pazarlık yapıyor.haketseler keşke

İyi akşamlar hatunlar akşam üstü oğlumla şöyle bi çay bahçesine gidelim dedik sonra annemde geldi oturduk bayaa iyi geldi bebek arabasınıda götürmüştüm oğlum bi güzel yattı..
Çay bahçesinin yanında park vardı
Oğlumu biraz salıncağa bindireyim dedim allahım asılan asılana yanında çocuğu olan baba bile asıldı midem bulandı şerefsiz hemen oğlumu kapıp annmin yanına gittim eşim ondan bırakmıyor yanlız çıkayım ne karsktersizler var yaa yanımda çocuğu gördüklerine rağmen asıldılar:KK43:

Ayy ne iyi olur canım gerçekten çok bunaldım bu tatile ihtiyacım var zor geçsin istemiyorum tavsiyelerinle evdeyken yapabileceklerimi yaparım. Denizde kolibasili mikrobu mu ne oluyomus tam anlamadım adını buydu sanırım eğer şu yutarsa 10 günlük tatilin 6 gününü hastanede geçirirsiniz dedi bi de bebeğe bişi yaptirirken ihtiyacı varmı diye dusunun denize kuma dinlenmek için sizin ihtiyacınız var ama bebegin böyle bir ihtiyacı yok dedi. Ama ben yine de sokarım biraz yaa dalgalı filan olmazsa bak senin dr un girebilir demiş. Evde de kuveti doldurup yuzduruyorum o kadar güzel yüzüyor ki denizde ne yapacak diye heves ediyordum
emin ol aklını kaybedecektir
çok mutlu olcak kesinlikle :)
ayrıca kolibasili denen mikrop birara çok yaygındı genellikle istanbulun selimpaşa celaliye silivri kesiminde 2008 yıllarında sanırım çok vardı,ama epeydır haberlerde bu mıkroptan bahsedılmıyor,ki kemer bir bölgede hiççç zannetmıyorum canım yaa
sen içini ferah tut
bu arada Pinking Tree Pinking Tree ın da dediği gibi ne iyi etti aklıma yattı şu yürüteçi yemek masasına bağlamak
ayy çok gzl olur
düz ayak yerlerde deneyebilirz kendi kendine özgürce gezer
tabi bilmiyorum yürüteç kullanıyormusun ?

İyi akşamlar hatunlar akşam üstü oğlumla şöyle bi çay bahçesine gidelim dedik sonra annemde geldi oturduk bayaa iyi geldi bebek arabasınıda götürmüştüm oğlum bi güzel yattı..
Oğlumu biraz salıncağa bindireyim dedim allahım asılan asılana yanında çocuğu olan baba bile asıldı midem bulandı şerefsiz hemen oğlumu kapıp annmin yanına gittim eşim ondan bırakmıyor yanlız çıkayım ne karsktersizler var yaa yanımda çocuğu gördüklerine rağmen asıldılar:KK43:
aaaa ne ayıp şeyy yaa
çocuklu bir kadına nasıl asılıyorlar
ahlaksız adi pisliklerr ya

Valla millet sapıtmış... Bende tatildeyim sizin gibi iki güzel Hanımı nasıl yalnız bırakmış babanız. SiZd eşlik etmemi ister misiniz dedi orta yaşlı bi amca :)))) gülsem mi ağlasam mı..

Hem şişkoo çirkinim iltifat mı aldım diyeyim yolsa bebekli kadına bile asılıyorlar mı diyeyim bilemedim. Eşime de söylemedim aklı bende kalmasın diye.. Utancımdan kimseye diyemedim gerçi muhafazakar otelde kalıyorum göya.. Adam oda numarasını verdi nasıl cesaret etti Aklım almadı... Köşe kapmaca oynuyorum beni görünce de başıyla selam veriyor diye artık yeni bebekli bir aileye yanaştım o ailedeki Erkeğe de abi diyorum ki abim sansın:)

Şikayet etmek Lazım ya da terlemek.. Hiç korkmuyorlar.. Otelden ayrılırken karısına diyecem ama beni hem korkuttu hem rahatsız etti diyecem:)

canım 9 aylık ti ve acayip yabancılayn anne düşkünü meme düşkünü ek gıdayı reddeden bi çocuktu halası bakacakti başladı bakmaya 2 hafta boyunca hergun ağlar mi bi çocuk anne memme nenne diye sesi kısılıp ağlamaktan yorulup bitap düşüp artik çarşaf arasında sallarlarmış nen gelinceden tüm öğleden sonra dakika başı meme isterdi artik en sonunda hala iki haftasonunda ben buna bakamam çok ağlıyor dayanamıyorum gamze piskolojim bozuldu dedi :KK43: ondan sonra panik atak hastası oldu zaten bende okulda habire onu düşünüyordum biz istisna olanlardaniz çok zor ayrildik o ağladıkça benim de gögüşlerimden sut akardi inan millet görürdü istem dışı bu tabi ben o kadar hassas davranmiyordum alışacak elbett diyordum ama yüreğim yinede aciyormus demekki yani.ilk hafta ayrilirken bende çok ağladım :KK43: sonra halamız bakamam deyince okulda bana kısa sure yardimcilik yapan bi abla vardı saime hanim Allah ondan razi olsun hep bana dersi ben bakayim yok halas i bakacak derdim kısmet işte halas i bakamam deyince kaptım elinden cocugu ağlayarak cicciannemize götürdüm 8 ay evine sabah 7.20 de birakip 13.00 te aldım bi ay boyunca bebek arabasında sokakta kedi kopek kovaladılar kraker yediler parkta oturdular ve alıştı sabirla yumuşak huyuyla alıştırdı şükürler olsun ne zor zamanlardi ablanin esi yoktu kızıyla yaaiyordu kızım şuan 3,5 yaşında ve hala kimseyle kalmak istemez zor bi çocuk iştahsız falan ama akıllandı şükürler olsun hic Üzülme bizim olay ge rcekten zor oldu eğer ek gıda alan bi çocuk olursa daha kolay atlatıyor...benim ikinci kuzum ahmetim daha sakin yapılı şükürler olsun yabancilamasi nadir o yuzdne halamız tekrar buna bakmayi denemekbistiyir bu sefer eve gelecek ve inanıyorum olacak ablasida evde olacak alışması içinn ilk bi kaç gun Allahin izniyle atlatacaguz hic kasma cocuklar unutuyor ama annelere yürek acısı kaliyor
Bugün ona bakıp üzüldüm ağladım.içim çok sıkılıyor resmen bunalıma girdim.hiçbişryden tad alamıyorum.kimse beni anlamıyor.konuştuğum kişileride bunalıma sokuyorum.gurbetteyim kimseyi tanımıyorum.kafamda hep köyü senaryolar.eşimede kızgınım beni anlamıyor.endişeliyim.bize dua et olur mu.

ayrıca kolibasili denen mikrop birara çok yaygındı genellikle istanbulun selimpaşa celaliye silivri kesiminde 2008 yıllarında sanırım çok vardı,ama epeydır haberlerde bu mıkroptan bahsedılmıyor,ki kemer bir bölgede hiççç zannetmıyorum canım yaa
sen içini ferah tut
bu arada Pinking Tree Pinking Tree ın da dediği gibi ne iyi etti aklıma yattı şu yürüteçi yemek masasına bağlamak
ayy çok gzl olur
Bir de uzun kurdele götür bağlamak için:) bebeği de hareketsiz bırakmamış olursunuz, burada öyle yapan çok var... Iyi yolculuklar şimdiden gerçi çok var ::)
hihami hihami Karadeniz Marmara denizi için geçerli onlar. Akdeniz Ege de yoktur.. Ben kemerde çanakkale de Alanya da Marmaris te soktum bebeği denize aylardır.. Denize giren bebek kışın hasta olmaz derler hem:)
Yeterli çok tutma ve üşütmeyin çıkarken denizden

Pinking Tree Pinking Tree canım döndun mu keske kalabilseydin ama bende ailemin yaninda bile 10bugün.kalıyorum çok özlüyorum evimi duzenimi kocamı:KK23:
Yok canım buraya geldim anlamında dedim:) daha Dönmedim ama çok uzun oldu bu ayrılık:(
Allah kimseyi evinden yuvasından ayırmasın ühühüh :))

Anlamamki hiç teknolojiden biri hayrına yapsa.tekli kamera ne.nasıl izlicrö ceğten.eşime söyledim yanaşmadı.bende anlamam.
Canım bazen erkeklere laf anlatana kadar insan kendi hallediyor.
Ebebekte vs kamere satılıyor. Ya onlardan alcaksın ya da Turkcell in kamere kampanyası var onu kurduracaksın. iPhone gibi telefonlara izleme programı indirip heryerden de idileyip rahat edeceksin. Başka çıkar yolu yok. Bir de yüz vermemek Lazım sen işverensn o çalışan Olmalı.

En baştan ablalı diyaloglara girdin mi olmuyor..

Için sızlamasın yanlış anlama sadece Kontrolü elden bırakmamak Lazım konuşamıyor bu bebekler hem de özledikçe bakarsın.. Kamera Şart.. Nette bakıcı şirketi olan kadın bile kamera Şart Yazmış.. Önlemi almak Lazım..

Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın kazasız belasız huzurla mutlulukla sağlıkla büyütelim bebeklerimizi inşallah ve kolaylıkla..

Bakıcı bulmak öok zor ama konuşamayın bebeği emanet etmek akıl işi değil gibi. Evine mutlaka kamera taktır... Ben de işe başlamayı erteleyip dürüyorum...
Bir kere yabancı birini denedim bebeğime zarar verdi göbeğini sıkmış kamera kaydı da gar fotoğrafı da var. Bir kere de ablam işe başlayacak yeni denedi iki Yaşında oğlu var gün boyu Şerbet şekerli su içirmiş çocuğa:KK43:(( annesi hep özel mamalar yemekler yapardı yapıp da koymuş evde ama benim Çocuğum da şekerli çayla Büyüdü ne var nerde bu bolluk falan Demiş..: resmen çocuğun yiyeceği şeylere haset etmiş...
Evet iyi Olanları da var ama hepsi bedavadan para kazanma derdinde ben bunu gördüm..
Benim evime gelen hep oh ne güzel yer diyor tadını çıkarmaya BAKIYOR temizlikçiler bile...

Burada bir konuda okumuştum çocuklar wcde kreşte soyunup sarılıyorlarmış öğretmenler yakalayınca bir şey demiyormuş anneleri okuldan alır diye.. Halbuki aileyi adam akıllı uyarsalar onlar da çocuğuna eğitim verir açıklar kollar vs ama her şey para:KK43:((
Nasıl soyunup sarılıyor ya düşündüğüm gibimi.AA nerden öğrenmişler hangi ailede hangi tvden ben bunu araştırır kaynağına inerdim o aileyide uyarır tüm sınıfa da seminer verirdim bu konuda.bunlar önemli kreşler bakıcılık değil aynı zamanda eğitim yeri değil mi.

yaa varya haspinallah diyorum başka şey demiyorum
oğlak burcuyum
inatım
haksızlığa gelemem
detaycıyım
aşırı titizim
ispatcıyım
en önemlisi süt veren br anneyim gece gece madem öyle işte böyle :KK49: deşifreyse deşifre:KK20:
praline praline arkadaşım ben sizin tinimini_hnm tinimini_hnm ile olan bir muhabbetinizin arasına mı girdim ?? ikinizin tartısma konusumu vardı ?? burnumu mu soktum ?? sen genelleme bır konuşma yapmadın mı?? daha doğrusu kullanayım kullanmayayım dıye soru sordun mu ?kullanacağını içine sinmediğini belirtmedin mi? ben fikrimi belirttim
sende tatıle çıkıyorsun bende tatıle çıkıyorum,geçende uzun bır yola çıkarken kavanoz maması aldım
şimdi yine çıkıyorum ve yıne aldım
ayrıcaa defalarca dediğin gecen haftalarda 1 defa açılmış bir konuydu,tüm konuşma arşivim duruyor istediğini sor dökeyim sana,BUNAMADIM Allah a şükür,sadece sorduğum hipp organık nasıl organık oluyor demişim,almışım zaten,yedirmek iç,n ki yedirmişim tadını sevmemiş,yinede ALDIM
geçen ay saçma gelır bır bakarsın bu ay ihtiyaç duyarsın sende alırsın
Allah muhtaç ettirmesin,aslaaa dediğin şeye bir bakarsın ihtiyaç duyarsın
vermem demedim idda etmedim aranıza girmedim,birkere bile hipp i araştırmadım ve bugun ilk defa araştırdım ve paylaştım
seni etiketlemedim,sana yorumlamadım ,engelleyip sildiğin bir insana neden yorum yapıp atlıyorsun ,lütfen bana artniyetten bahsetme...
we c.webp

Yok canım buraya geldim anlamında dedim:) daha Dönmedim ama çok uzun oldu bu ayrılık:KK43:
Allah kimseyi evinden yuvasından ayırmasın ühühüh :))

Canım bazen erkeklere laf anlatana kadar insan kendi hallediyor.
Ebebekte vs kamere satılıyor. Ya onlardan alcaksın ya da Turkcell in kamere kampanyası var onu kurduracaksın. iPhone gibi telefonlara izleme programı indirip heryerden de idileyip rahat edeceksin. Başka çıkar yolu yok. Bir de yüz vermemek Lazım sen işverensn o çalışan Olmalı.

En baştan ablalı diyaloglara girdin mi olmuyor..

Için sızlamasın yanlış anlama sadece Kontrolü elden bırakmamak Lazım konuşamıyor bu bebekler hem de özledikçe bakarsın.. Kamera Şart.. Nette bakıcı şirketi olan kadın bile kamera Şart Yazmış.. Önlemi almak Lazım..

Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın kazasız belasız huzurla mutlulukla sağlıkla büyütelim bebeklerimizi inşallah ve kolaylıkla..
Her işi beceririmde bu teknoloji işini hiç sevmem.aynen samimi olmicam sonra bi sıkıntı olduğunda rahat gönderemem.gelen kadın benden tecrübeli.bide bana diuoki önceki çalıştığı bayan geç gelirmiş onu söylüyo.ben daha bişey demeden.sanki o iş aramıyor ben onu arıyorum.aynen kamera şart yüzümüze gülüp arkadan istediğini yapabilir.

yaa varya haspinallah diyorum başka şey demiyorum
oğlak burcuyum
inatım
haksızlığa gelemem
detaycıyım
aşırı titizim
ispatcıyım
en önemlisi süt veren br anneyim gece gece madem öyle işte böyle :KK49: deşifreyse deşifre:KK20:
praline praline arkadaşım ben sizin tinimini_hnm tinimini_hnm ile olan bir muhabbetinizin arasına mı girdim ?? ikinizin tartısma konusumu vardı ?? burnumu mu soktum ?? sen genelleme bır konuşma yapmadın mı?? daha doğrusu kullanayım kullanmayayım dıye soru sordun mu ?kullanacağını içine sinmediğini belirtmedin mi? ben fikrimi belirttim
sende tatıle çıkıyorsun bende tatıle çıkıyorum,geçende uzun bır yola çıkarken kavanoz maması aldım
şimdi yine çıkıyorum ve yıne aldım
ayrıcaa defalarca dediğin gecen haftalarda 1 defa açılmış bir konuydu,tüm konuşma arşivim duruyor istediğini sor dökeyim sana,BUNAMADIM Allah a şükür,sadece sorduğum hipp organık nasıl organık oluyor demişim,almışım zaten,yedirmek iç,n ki yedirmişim tadını sevmemiş,yinede ALDIM
geçen ay saçma gelır bır bakarsın bu ay ihtiyaç duyarsın sende alırsın
Allah muhtaç ettirmesin,aslaaa dediğin şeye bir bakarsın ihtiyaç duyarsın
vermem demedim idda etmedim aranıza girmedim,birkere bile hipp i araştırmadım ve bugun ilk defa araştırdım ve paylaştım
seni etiketlemedim,sana yorumlamadım ,engelleyip sildiğin bir insana neden yorum yapıp atlıyorsun ,lütfen bana artniyetten bahsetme...Eki Görüntüle 1619587
Sayfanın fotosunu aldım
Dava acıyorum bebegimin resmini istediğin yerde yayınlayamazsın
Bi kere daha dava acıp kazanmıştım
Savunmanı iyi yap.
Burdaki bazı insanlar hakkında yapmış oldugun yorumlar var bende de
Onlarımı yayınlıym bende
Ve burda o insanlar la canımlı cicimli konuşuyorsun

Son düzenleme:
yaa kızlar kusura bakmayın ya
özel bir konuydu belkı foruma taşımamam gerekırdı ama inanın haksızlığa gelemıyorum,burdan başka kendımı ifade edecek bir yer olmadığı için burda açıklama yapmam gerekıyordu
ama gerçekten ben çok gerildim
burda rahatlayıp sohbet edemıyceksem eğer
rahatlayamacaksam bu foruma nıye giriyorum ki
yada girmiyim artık ben yaa

Canim kolayliklar dilerim, gercekten zor bir durum of of :KK43: calisan anne olmak kadinin en zor imtihani heralde, hem ev isleri hem kendi isin bide cocuklar, birde baskasima biraktim diye vocdan azabi.. İnsallah cok memnun kalirsiniz iki tarafli olarak. Sen gercekten sanslisin akraban sonucta,insanlar yabanciya emaner ediyor mecburiyetten..
evet canım Allaha şükür bu sefer akraba bakacak

Bugün ona bakıp üzüldüm ağladım.içim çok sıkılıyor resmen bunalıma girdim.hiçbişryden tad alamıyorum.kimse beni anlamıyor.konuştuğum kişileride bunalıma sokuyorum.gurbetteyim kimseyi tanımıyorum.kafamda hep köyü senaryolar.eşimede kızgınım beni anlamıyor.endişeliyim.bize dua et olur mu.
Ederim canım üzülme sağlık olsunda alisicaz
Sayfanın fotosunu aldım
Onlarımı yayınlıym bende
lütfen yapmayın bir birinize boyle şeyler bir sürü paylasiminz var kırmayın birbirinizi

yaa kızlar kusura bakmayın ya
özel bir konuydu belkı foruma taşımamam gerekırdı ama inanın haksızlığa gelemıyorum,burdan başka kendımı ifade edecek bir yer olmadığı için burda açıklama yapmam gerekıyordu
ama gerçekten ben çok gerildim
burda rahatlayıp sohbet edemıyceksem eğer
rahatlayamacaksam bu foruma nıye giriyorum ki
yada girmiyim artık ben yaa
sacmalama yaaa olur mu öyle şey tabiki gireceksin olur böyle tadsizliklar

Sayfanın fotosunu aldım
Onlarımı yayınlıym bende
ap
yine bir buğdaytanesi açıklaması olmuş işte
hiç şaşırmadım
ne alaka kel alaka
konumuz burda kım kımın için ne dedi konusumu
ben onun için bunu dedim
sen de onun için onu demiştin bumudur yani
sen burda herkesin içinde aramızda geçen bir konuşma hakkında kendı bildiğince bahsediyorsun
ve ben bunu ispatlayıp bahsetmeyeyım öylemi??
Ayrıca
bebeğinin fotosunu her gün paylaş
albüme koyma
ortalık yerde açık yerde paylaş
sonra kalk bana dava açcakmış
yap onuda yappp
engelle sil,iftira at,hakkımda konuş,dava aç
ne yaparsan yap
her yaptığım her yazdığım şeyin arkasındayım

Kizlar kimsenin baskasinin anneligini yargilamaya hakki yok, bebegime sadece organik veriyorum bizde mumkun oldugunca organik beslenmeye calisiyoruz, tavuk yemeyoz, yumurta sadece organik, meyve sebzede oyle.. herkes alamiyor burda kimsenin icine kurt dusurmek istemiyorum, ama organik almamin sebebi, normal meyve sebzeleede ilac kullaniliyor olmasi, ustelik hormon ilaci.. Bende normal meyve verene kadar, hipp organik vermek daha icime siniyor.. Bu konu hakkinda baska yorum yazmayacagim, tum bebeklere saglik sifa olsun yedikleri..

Maşesef canım bari geleceği güne ramak kala söylemese.. Temizlikçi gelecek diye insan iyice salıyor kendini.. Bilsen salmazdın..

Biz yılın yarısından fazlası yurtdışında yaşıyoruz ama arada tr ye geliyoruz diye eski evime kadın alıyordum ben yokken de geliyordu Kocası yoktu maksat ona iş olsun yoksa boş evi niye temizleteyim.. Aniden kaye.. Iki üç yıl böyle çalıştı ben hamile kalıp yatağa düşünce çok kustuğumu falan GÖRDÜ ertesi gün mesajla. Ben gelmicem c hanım. Allah'a emanet dedi. Ben de o gün gelmicek sandım meğer hiç gelmeyecekmiş.. Bu kadının çocuğunu okutmuştum o sene de mezun olmuştu. Vay anamm dedim.. Allah kimseye Muhtaç etmesin..

Boşver canım Allah karşına daha iyilerini çıkarsın sen de biliyorsun adam çalıştırmak çok zor. Inş Güvenilir işinin ehli biri çıkar karşına ..
Amin canım aynen bana da ben yarın gelmiyorum şeklinde söyledi ben de tek günlük zannettim çok sinirliyim iki laf sokaydim da gideydi iyiydi :)

sen içini ferah tut
ayy çok gzl olur
Kullanmıyorum canım ama tatilde mantıklı olur mu acaba bilemedim tüm gün oturur pozisyonda olması düşündürüyor beni gerçi otelin bebek kresi de var ben bırakamam ama eğlenceli birşeyler yapıyolarsa bi bakarım duruma

Bu arada sağolun kızlar içimi rahatlattınız deniz konusunda Pinking Tree Pinking Tree

minione minione ben istediğim yerde istediğim fotoyu paylaşma özgürlüğüne sahibim
Ama başkası bunu yapamaz
Neyse avukat tuttuğun zaman o daha iyi acıklar sana

Back
X