Günaydın herkese maceralarımız yazarken olumsuzlukları yazmadım sıra onda:)
Miniğimin kan değerleri kilosu kv ye dert oldu, beni dellendirdi sonunda, bayramda kaynımın kv sine bile söylemiş o da böbrek var ya böbrek onun suyundan bir damla versin b12 yi artırır demiş, hep beraber bahçede kahvaltıdaydık, ben de yok daha neler 8 aylık bebeğe sakatat verilir mi hiç dedim birde böbreği sakladım verirsen diyor

ben sinir oldum ki ne oldum, miniğime döndüm oğlum senin kan değerlerini duymayan kalmadı dünya meselesi oldu dedim

ya be kadın sanane ona ne , cahillikte sınır yok, birde eltimin oğlunu bıraktı bizimkini kiloya taktı, kızlar az çok fotolardan gördünüz ilk 6 ay tombişti oğlum, hep yazdım tosun diye diye nazar ettiler, kilo almadı verdi falan, annem çok üzülüyor resmen erittiler nazardan diye, eve çıktık oğluma yemek yedirirken patladım eşime, bak annene kaç kere söyledim kilosu hakkında yememesi hakkında bir şey söyleme anne çok üzülüyorum diye ama annen ısrarla her görmesinde ah yavrum eridi ahh yemiyor ne olacak diye beni delirtiyor, yeğenin bitti sıra bizimkinde yeter dedim, el birliğiyle üzüntüden sütümümü kesmeye çalışıyorsunuz bu ne ya dedim, senin kardeşinin kaynanasına ben benim oğlumun kan tahlilinden duymayan kaldı mı acaba dedim

annene kıvırmadan açıkça söyle bir daha kilo konusu yemek konusunu açmasın kalbini kırmak istemiyorum dedim, ben annesiyim ya annesi benden çok mu düşüyor herkes yavrumu dedim!!!
Ya kızlar kilo boy yazmıycam dedim bugüne kadar ama yazıyorum burayada 8600 72 cm, eğer kilo vermese ve diğer ay alsaydı 9 kiloyu geçecekti ki doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireler normal diyor, evet ilk atı ay kilosu persentilde % 90 lardaydı ama ne yapabilirim, okudum üfledim ama inanın her gören tosun dedi yavruma , nazardan çatlamadığına şükrediyorum ben artık
aynı bayram günü annem geldi o da kan değeriyle ilgili bir şey dedi bende mahsus kızdım eşimin yanında anneme yeter kapatın bu konuyu diye, sonra eşim gidince annemle babama durumu anlattım kızdı onlarda kaynanama, babam cahil cahil iş yapmayın kızım sakın dedi
ohh yazdım rahatladım