- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
- 198
Ohhh ne gzl olmuss valla kutu gibi kosede olup korumali olmasi super tehlukelwre karsi,bosver goruntuyu tatlim rahatiniza keyfinize bakinYatarak emzirme meselesi konuşulmuş. Ben emziriyorum, ikimizde uyuya kalıyoruz çok şükür terslik olacak bir durum olmuyor. Eğer yatarken emzirmezsem ne o ben uyku diye bir şey kalmaz.
Sabah 6 dan itibaren emerek uyuyor, yoksa kalkar. Eh bende uyuyorum onunla.
Zaten bazen emiyor emiyor sonra birden bire kafasını çekip arkasını dönüp uyuyor.
Büyük insan yapsa trip yapıyor derim
Yattığımız yeri bir görseniz çok gülersiniz
Ben Adem Güneş - Anadolu Pedagojisi okuyorum, o kurallara uymaya çalışıyorum o yüzden beraber yatıyoruz oğluşla.
E dört dönüyor yatakta düşmeden nasıl olacak yerde mi yatsak, orda mı yatsak burda mı yatsak derkeeeeeennn;
Mustafa'nın beşiğinin yatağını yatak odamızda bizim yatağın yanına koyduk yere. Benim yatağımda bayağı alçak bu arada.
Yatağı tammm bizim yatakla duvar arasında. 3 tarafı çevrili yani.
Onun yatağının önüne oturma odasının büyük minderini koyduk, onunda önüne normal bir yastık.
Kalkıp gitmeye çalışıyor bazen düşmesin diye kademeli iniş yaptık ona.
3 kişilik yatak gibi oldu yani.
Tabi benim yatağımla onun yatağı arasında yükseklik farkı var onunki daha alçak ama çok değil fark.
İlk başlarda yatağının altına yorgan vs koyup tam bizim yatakla eşit yapmıştık ama böyle daha iyi oldu.
Yani hemen yanımda güvenli bir şekilde yatıyor.
Emzireceğim zaman onun yanına geçiyorum emziriyorum, bazen orda kalıyorum bazen yatağa geri dönüyorum.
Kendisi sabah uyandığında ya benim üzerimden geçip yatağa tırmanıyor ya da ona yaptığımız yoldan aşağı iniyor
Çok dağınık bir görüntüsü var, biraz kötü bir görünüm haliyle, yoksam ki çekerdim otosunu sizler için
Gündüzleri de beşiğinde yatırıyorum. Beşiğinin içindede pamuk yorgan var bi kaç kat.
İşte böyle anlatabildim mi bilmiyorum ama ben çok rahat ettim böyle.
Biz uyamadik adem beye ,besigimiz cok kucuk geldi 4. Aya kdr ayni odada yattik,birde satan satici 1 yasa kdr demisti,iste bilincsizlikten kaynakli goze gzl gelip almistik ,nerdee yatagin eni 50 cm uzunlugu 75 cm yuksekligi 30 cm ayaga kalksa hopp yere duser Allah korusun
O kdt masraf yaptik super odasi oldu o zmnlarda hicch hbrim yoktu bu guvenli baglanma olayindan hop aldik koyduk odasina ,nerdeyse 4 aydir odasinda huzurla uyuyo,bizim odada yatmasindan cokda bi farki yok cunku odamizin arasi 4 mt bile yok ,o daha uyanip sagdan sola donerken cikardigi cit sesine ben cok sukur basinda oluyorum
Hatta o kdr alismiski tek yatmaya ,3 gecedie armutluda ayni yataktayiz yan yana yatiyoruz ayagi biyerime deyse tekmeler atiyo itiyo eli deyse itiyooo gotunu donup yatiyo valla guya ayni yataktayiz :)))