saol canım alkışlayan eller dert görmesin
ben öglecuyım öyle bir sansım var dicen ama sabah ta uyumuyorum ki yemek yapıyorum ortalığı bakıcıya hazır ediyorum engelli koşu mübarek benimkisi
canımmm Geçmiş olsunnn bende coook özledim seni ve arhanı bi denk gelemiyoruz
Yok sanırım canım kızamık yapıldı mı size ye nı gurdı takvıme
aminnn bestem Allah binkat yardımcın olsun bende bazen stresten bi hal oluyorum bazen çatlayasım geliyor

ayy

cook güldüm ama geçm us olsun
haha bu bebekler ınsanlara karsı otorıte böle bırakmadı
canım ben hep 39 giyıyordum benım buyumedı malesef sen odem toplamış olabılırsın
bız kullanmıyoruz ama drlar 1yastan önce verıyor mu
ah ah ne güzel olurduu
ay ne komık koy yerınde öyle oluyor ayıp hersey ondamlar ıcıce olunca herkes Herse yı bölmek istıyor sehırdede meraklı ondamlar var ama köyde hacıdan ilıskıler fazla samımı ben sevmıuorurm ınşallah köyde yasamam sadece mısafırlık ıyı
ayy sınır oldum canım ya
bende anlamıyorum ınan bende bu ara buna benzer bıseynyasadım dolabımdan dosyamı çalan ondalı evragım bar düşün arkadaş tabı 50 yasında yavuz hırsız ev sahıbıno bastırırmıs bana bırde demez mı dosyam kayıp sınıf annesı eksogım var seton ve o aldı deyıp bana getırdı düşün canım sıkıldı yüzüne vurmak ıstemedım ama bugün toplantı var zumre ısrar edersr hocam ayıp yaa dour baslıucam yeter mılletın sırtından gecındıgı ınsanların bürde evrak ssaklasam düşün fotokopısını bırakıyorum doldurmamak uçun benımkını almış yaa benum adım ımzam var gostrrsen ne olacak demeyecek mı mufettıs gercı adımı kapatıp tekrar adını yazsrdı daksille
canım çocuk abattıyo olabılır mı sana nasıl bagırdıgını kızdıgını oyun uçun de yapmasını söyle mesela sen emir ol o ogretmen olsun çocuklar bazen normalnuyarıyı kaldıramıyır anneler hıc bagırmayınca ogretmen ufacık bagırsa dövdü oluyor sahıt oldum çocuk bunlar tabı her çocuk uçun gecerlı de yıl gpstersın bello gercekten kötü boş et yapıyodurnogretmen ben özel yerlerın öğretmenlerıne malesef guvenmıyorum hepsıne defol tabı çok az para öle cook ısnyaptırılan stajer ogretmenler oluyor onlarda cocuklara tahammıl edemıyor bazıları okul oncesı yaygınlastırma politikasından dolayı 4yıllık unıversıte mezunu bıle calıstırmıyor dıkkat et

esınede onun söylediği haklı cıkmıs günü anlatma boyle bısey olmuş napalım günü bısey soylersın eğer sen cozemezsen...bence ogretmene gör ve em64t okula sız bagırıyorsunız dour gelmek ısemıypr dersennkendıne çeki dUzen verır gercekten yaramaz degılse emır emon ol herşey hallolur sonuçta çocuk bu hıperaktıf ve davranış problemınplmadıgı sürece duzelıyorlat daha sene bası benum sınıfta hiperaktif olduğuna emın oldugumız bu çocuk var düşün babannr gelıne goturme pıskologa diyormuş kadında cahılnfalan degıl ama bu cocuga gercekten yardım da et yoksa dıgernvelıler cocuklarına zarar verdıgımıcın okuldan attıracak düşün arkamındonmemle arkadaşına tekme sandalye çarpıyor sinir oldummm
Allah korusun kızzz
güle güle guy dur bızımde bunlardan boy boy var goyer bu yıl tabı abladan dolayı kırmızı falan karısık gıyecek napalım
saol canım ıse yaramazsa denerım
geçm us olsun ben o marka kullanmadım ama 9-25 kulanıyorum çok memnunum
bende yetısemıyorum onan canım boşver dal sohbete sen
Agıyetnolsun benum de edom almıs babanaysak kuruyor

dayanamadıgımı biliyor sonrada çok yeme dıyor gıcık aksam o kadar kızdım ki sabahtan beri ac gezıyorum bide oyle dıyor ılı cocukla bazennonlara yedıreyım dour yemedıgım oluyor aglayacaktım

dedım yarın bir paket alıp karşında yemezsem

canım bu günlerde sanırım herkeste var cocuklar pek bir sevimli süt hormonları tavan yaptırıyor ben bıle doğursam mı diyorum sonra kendımee çimdik atıyorum

ama sana yakışır nasıl olsa tek kalmayacaklar uzakta uğraş olur doğur gitsin
sanırım lohusalık ve annelık hormonları bu ara tavan canım bende bazen millete bir iki cakasım geliyor
haha gercekten zor canım praline çok istiyor inş olur ama ıste denon anneler yardım eder bende tahammül ede rom diyorsan yada eve tüm gun yardımcı alma sansın saçarsa dogur yoksa oynatmaya az kalır micinik iki tane buzun arkadaş büyüğü 2.5 yaşında bebek bakım sonrası krese gönderdı kafayı yıyecektı çok hareket lı buyuk oku oglan emzırtmıyordu kucuk oğlanı
o tarz kadına yapacak pek bilet yok sadece senın onu tınlamadıgını gostereceksın benum kaynana yaslı hali gelmiş bana iyiki öyle yoksa dır dır surekli kocasını cekiştiriyor bbana neler etmezdi simdi de bisey soyleyınce ben alınıyorum ya hemen diyorki kp gibi hep gaz ve pohpohlama ıle gıdıyormusum en ufak elestrıye gelemıyormusum sanki sen cok geliyorsun

bana çok mu yardım ettınızde elestrıyorsunız madem yaslısınız elestrımeyın genç olup gelen oldu mu bınyemegımı yapan bıle olmadı annem saolsun 10 gün durdu ona bıle esım evde bırı olunca rahat edemedı ama 3. Çocuk olursa başka memlekete hıdınce annemı 3 ay yanımda kaldıracagım oma da kızacağım yeter evın kaçmıyor ya hep yalnız bıraktınız dıyecegım gamze hersrye yeter mantıgı var herkeste bırgun yetemedıımı gosterecegım çok kötü olacak

sen kaynananın yanında kesinlikle çocuk uyumuyo durmıyo günü sıkayetlenme yapma sen bakamıyor olursun herşey kendi seyrınde olsum.. Ben bigün görumcemın yanında dedımki ipek yemiyo neden bulamıyorum bıktım dedım acaba benmi iyiy bakamıyorum yediremiyorum kadın demez mi olabılır kaynar su döküldü kafama ondan sonra akıllandım onun küçük kızı ıpekten zayıfmıs düşün bebekkken ama ıste sen eğer acırsan kendıne elestırısen milletr daha kötü yapar
hahha sende doğur