2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın şekerler:KK68:

cok oldu gun aydin olali lakin kahvalti yapamadım henuz..patetes tarifini yapacaktim eflalimin verdigi evde patates yokmus.ben de simit yaptim firinda pisiyo buyrun yiyelim canlar:kk77:
Günaydınn :KK54:
Ohh afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık. Ben tek başıma kahvaltı yapamıyorum ya oğlana yaptırırken atıştırıyorum bende bişeyler öyle geciştiriyorum. Eşim öğlen yemeğe geliyor onla birlikte yiyorum

canım biz herdaim meyve kuruyemiş alıyoruz yedıgı herşey organık köyden gelıyor nerdeyse.. aburcuburu da zaten başlasa bitiremez çünkü iştahı yok sabah ac karnına keçiboynuzu özüü içiyor ama küçükken yani anne sütü bırakınca alerjık astım başlangıcı vardı bronsıtle bırlesınce hasta oldu yavrum hassas dedi doktor cagımızım hastalıgı cocuklarda en çok alerjık astım görülüyormuş sonra atlatılıyormuş az kaldı dr 7 yasına kadar gever dedi ama o zaamaana kadar girdiği farklı ortam tozları..parfüm deterjan kokusu hasta olmasına zemin hazırlıyor..İnş gececek canım zaten iştahsız ondanda cabuk düşüyor
Canim gecmis olsun erkek kardesimde oyleydi inunki ergenlikten sonra gecti cok sukur

Kizlar degisik bir ruya gordum ruyamda cok zayif dogmus bi kiz bebek vardi bizim bi akrabamizin kiziymis, hastanede bebegi ziyareye gidiyoduk, bebegin teyzesi ordaydi o bakiyormus annesi cok uzgumus duramiyormus yaninda filan.. Cok degisik geldi.. Gerci dun en yakin arkadasimn hamile oldugunu ogrendim onun etkisindemi kaldim bilmemki..

canım biz herdaim meyve kuruyemiş alıyoruz yedıgı herşey organık köyden gelıyor nerdeyse.. aburcuburu da zaten başlasa bitiremez çünkü iştahı yok sabah ac karnına keçiboynuzu özüü içiyor ama küçükken yani anne sütü bırakınca alerjık astım başlangıcı vardı bronsıtle bırlesınce hasta oldu yavrum hassas dedi doktor cagımızım hastalıgı cocuklarda en çok alerjık astım görülüyormuş sonra atlatılıyormuş az kaldı dr 7 yasına kadar gever dedi ama o zaamaana kadar girdiği farklı ortam tozları..parfüm deterjan kokusu hasta olmasına zemin hazırlıyor..İnş gececek canım zaten iştahsız ondanda cabuk düşüyor
Geçmiş olsun canım doktor doğru söylemiş sonradan geçiyor benim yiğenimde öyleydi şimdi 1. Sınıfa gidiyor o stlattı şükür nasıl anlatıyorsun oda öyle halada iştahsız zor çocuk bunlar ben bilirim yengem ne çekti ondan inşallah ipek kuzusununda son hastalığı olur..

Günaydın şekerler:KK68:

cok oldu gun aydin olali lakin kahvalti yapamadım henuz..patetes tarifini yapacaktim eflalimin verdigi evde patates yokmus.ben de simit yaptim firinda pisiyo buyrun yiyelim canlar:kk77:
Ohhh afiyet olsun simitide ne severim ben:))

Kızlar benim oğlum tam bir baba bağımlısı..
Onu uyuturum babası öksürsün uyanıp yanına gitmek ister eşim konuşsun hemen gözleri fıldır fıldır açılır onun için eşime konuşma yasağı koydum evde:))
Eşim vc ye beya banyoya gitsin gider kapısında oturup onu bekliyor aklı fikri babasında benim bıdığın:))

pek sakin yahu nerdesiniz evdede sıkılmıştim koca yok oglus uyuyo.ben tabiki mutfaga kosuyrum...ne olacak bu halimin sonu.biri bana dur desin..yemekten degİl yapmaktan yoruldum valla.

aysimason aysimason benim sipa da oyle baba da baba az gördükleri icin baba daha cazip geliyo yaramazlara galiba.esim disardan gelnce abdullahin yüzündeki o sevinci bi görsen bab babb ba diyo zaten.
Aynen aynen babası içeri girsin soyunup dökülmesine bile müsade etmiyor:))
Eşim sabahları zor uyanan tiplerden 1 saat uyanması ile uğraşırdım eskiden artık abdullah sayesinde çabucak uyanıyor sabahları onu ısırarak uyandırıyor:-) tabi eşiminde hoşuna gidiyor ben onu ısırsam kalkıp evin içinde beni yakalayıp dövene kadar durmaz:-)

Bu arada bende ısırıktan nasibimi aldım süt içerken ısıtdı sıpa:KK53:

Canim gecmis olsun erkek kardesimde oyleydi inunki ergenlikten sonra gecti cok sukur
Saol canm gececek.inanıyorum/
Kizlar degisik bir ruya gordum ruyamda cok zayif dogmus bi kiz bebek vardi bizim bi akrabamizin kiziymis, hastanede bebegi ziyareye gidiyoduk, bebegin teyzesi ordaydi o bakiyormus annesi cok uzgumus duramiyormus yaninda filan.. Cok degisik geldi.. Gerci dun en yakin arkadasimn hamile oldugunu ogrendim onun etkisindemi kaldim bilmemki..
hayır olsun inşallah etkilenmissibdr inş

Biz Dr yemeye gidecektik ama kvler çerez getirmeye geliyormuş diye gidemedik :KK43:(( iki dk ds bebek çantasını bile hazırlamıştım:))
Afiyet olsun kilo Olmasın inş:)
kına hazırlıkları baslasin:)

Geçmiş olsun canım doktor doğru söylemiş sonradan geçiyor benim yiğenimde öyleydi şimdi 1. Sınıfa gidiyor o stlattı şükür nasıl anlatıyorsun oda öyle halada iştahsız zor çocuk bunlar ben bilirim yengem ne çekti ondan inşallah ipek kuzusununda son hastalığı olur..
saol kuzum aynen öyle neler yaşadım ama geçecek inaniyorum zor çocuğu Allah ona göre anne babaya gönderir hem Allah daha kötü vermesin bunlar gelir ge cer ne sıkıntılı cocuklar var

Kızlar benim oğlum tam bir baba bağımlısı..
Onu uyuturum babası öksürsün uyanıp yanına gitmek ister eşim konuşsun hemen gözleri fıldır fıldır açılır onun için eşime konuşma yasağı koydum evde:))
Eşim vc ye beya banyoya gitsin gider kapısında oturup onu bekliyor aklı fikri babasında benim bıdığın:))
keşke benimkide olsa çok seviyor ama ona gidiyor kapıda boynuna atlıyor wcde bekliyor yinede aklı memede ;)

pek sakin yahu nerdesiniz evdede sıkılmıştim koca yok oglus uyuyo.ben tabiki mutfaga kosuyrum...ne olacak bu halimin sonu.biri bana dur desin..yemekten degİl yapmaktan yoruldum valla.
artık öğleden sonraları size emanet canımım;)az yemek yap dicemde evde olunca hep koca mutfakta geçiyor omrumuz benimki olmasada mutfakta omrum;)

Biz Dr yemeye gidecektik ama kvler çerez getirmeye geliyormuş diye gidemedik :KK43:(( iki dk ds bebek çantasını bile hazırlamıştım:))
Afiyet olsun kilo Olmasın inş:)
tüh çerez yerine canının çektiğinden getirselermis keşke. Bendeki nasıl bi açlıksa bebek çantası bile hazırlamadan gittik yolda da uyudu iyi oldu dönüşte uyutma derdi de kalmadı :KK48:

Kızlar çıldırıcam. Artık:( uyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...

Nasıl nazara geldik inanamıyorum bayramdan beri Ağzına bir şey sürmez oldu açmıyor ağzını bakmıyor bile..

Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var:((

Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor:((

Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem :((((((

Kızlar çıldırıcam. Artık:KK43: uyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...

Nasıl nazara geldik inanamıyorum bayramdan beri Ağzına bir şey sürmez oldu açmıyor ağzını bakmıyor bile..

Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var:KK43:(

Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor:KK43:(

Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem :KK43:(((((
Canım bi rahatsızlığı olmasın??
Doktora gösterdinmi bazen biyerleri ağrıyor onun içinde yemiyorlar..
Benim oğlumda diş çıkarma döneminde yemiyordu rahatsız olunca iştahlarıda hepten kapanıyor:(

Kızlar çıldırıcam. Artık:KK43: uyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...

Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var:KK43:(

Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor:KK43:(

Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem :KK43:(((((
canım artik elini tamamen bırakıp yürüyor mu maşallah kuzuya bunu gören insanlarda nazar yapabilir dikkat et derim bu ara bizimki de depresyonda benle değil meme ile ayrıldım diye yemegide protesto ediyor ..inan ise başlasan yada 2.çocukta sunu yapmicam desende çocuk şekillendiriyor olayı sen değil hic yıpratma kendini Allah yardımcın olsun dr görürdün mu bizimkinin yememe sebebi mesela dış ve ayrılık...inş şifa iştah gelir sareye:KK66:

Back
X