2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

@Mrv5534 merve sen verirsin ben eminjm iki cocukla o kadar eyin ustesinden geldikde kilo nedirki hadi bakalim almazsn zaten bebis emdigi icin ama biraz insa baslamakta zorlaniliyor hadi yarn baslayalim nerdeyse ayni kiloday z birbirimizi gaza getirelm ne yedik ne yemedk soyleyelim ben73.9p

Tamm kiz...adetde olmadim daha bi olsam rahatlicam..
Hergun leslie yapalim yada egzersiz spora dair herset olur..bnde 73. Kusur cikouom.gamze ayda 4 kilo vetsem pff

Gunaydin kizlar
Erkenciyiz tabiki....
Sporumu yaptom 15 dk leslie
Kdhvalti yapcan cokkk hafif
Vericem bubkiloyu
Sabah ac karna tartildin 73'6 ciktim
Ya Allah bismillah hadi bakalin

canm ben hastaym tam uygulayamasamda spordan zıyade cocuklara kosturuyorum kızımda cok hasta dun hastaneden gelırken dolmus olmadıgı ıcın epey yurudum ..
sabah tartıldım 72.9um tabi iştahszlıktan yoksa ben sayardm yerımde

kılom o kadar kotu degılde artık acayıp sekılsız vucdum su hasta halımle hıc dusunemıyorum bunları ıns bu hafata ıcı duzelım yazarm

selam kizlar erlenciyiz malum birazdan kahvalti yapicam peynir zeytin tahin helvasi yesillik ve kepk ekmekle sabaj tartildim hastaliktan dun abr cubur yedim ama iyi gidiyorum 72.4 olmusum 78.8_72.4=6.4 VERDIGIME INANAMIYORUM TABI tabi biraz piskolojimi bozdu falan ama suan iyiyim

[QUOTE="Girlboymom, post: 39879391, member: 613381" kizlar erlenciyiz malum birazdan kahvalti yapicam peynir zeytin tahin helvasi yesillik ve kepk ekmekle sabaj tartildim hastaliktan dun abr cubur yedim ama iyi gidiyorum 72.4 olmusum 78.8_72.4=6.4 VERDIGIME INANAMIYORUM TABI tabi biraz piskolojimi bozdu falan ama suan iyiyim[/QUOTE]
Canim tebril ederim cok iyi vermissin, hadi devami gelsin insallah, ben bu ara dikkat edemiyorum tatliyi fazla kaciriyorum, meyve suyu filanda cok sveiyorum ondada bi suru seker var organik katkisiz aliyorum ama yinede meyve zaten cok sekerli bisyy. Dun arkadasa.gittim yedikce yedik

praline canim umudunu kaybetme ve kacamak yapsan bile ertesi gun tekrar basla kar kardir diye dusun ben dun akdam hastaligin etkidiyle halleyleri lop lop yedim ama sabah tekrR basladm hep biraktigin yerden devam hazir meyve suyu yerine meyveyi direjk ye eline catir cutur

Iyi geceler hatunlar.ben ayni yerimde saymakla beraber yedikce yiyorum malesed..
Bende insuulin direnci var ne yapmam lazim nilmiyorun
Doymak nedir bilmiyorum
Nasil yapicam nasil edicen kilo vernek istiyrun...belim agriyo bacaklarim agriyo kilomu vucudum bile tartmiyor
73.9 ciktim..dogumdan sonra 9 kilo verdigimle kaldim....Allahim sen bize bana yardim et.
Hem saglikli olmak hem guzel olmaj noye bukadar zor....

@Mrv5534 canm tek yapman gereken karar vermk seker ihtiyacin arttigi anda istedigin kadar meyve ye ben oyle yaptm bak daha gecen ayin basinda siz kilobuzu yaznca bana hayal gibi geliyordu simdi senle ayniyim sen neden yapamayasnki hem sekerle kanser testi yapildigini biliyor musun bende cok severm sekerli seyleri ama puding ve meyve ile gecistryrm bebisin icin yapmayi dusun

bende 72-73 arasi degisiyorum iki cocukla sporda yapamiyorum yedigimede dikkat edemiyorum sabah kahvaltiyi atistirmalik yapiyorum sonra arada abur cubur cok yiyorum pratik oluyo aksam yemegi ve sonrasi kendimi frenleyemiyorum zaten

D damlasu83 eger sagliklu beslenmek istiyorsan gercekten istemelisin emzirme donemj cok tehlikli mideni buyutme dur demezsen oyle gider

Canım meyve suyunu canım istiyor, bi hararet geliyor meyve suyu içince rahatlıytorum, günde çok rahat 1 litre içerim ama 2 bardakla kendimi durdurmaya çalışıyorum.. canım maşallah sen azimlisin, havalarda güzelleşiyor, yazın kilo vermek daha kolay bence, evde fazla durmayız

canim iki bardaktan bisey olmaz sen diger yediklerine dikkat et

merhaba ben de 15 ocakta doğum yaptım ama hala sütüm az mama vermek zorunda kalıyorum.bir de bebeğim emmeye başladıktan 10 dk sonra uyuyakalıyor bana önerebileceğiniz bir şey var mı

merhaba ben de 15 ocakta doğum yaptım ama hala sütüm az mama vermek zorunda kalıyorum.bir de bebeğim emmeye başladıktan 10 dk sonra uyuyakalıyor bana önerebileceğiniz bir şey var mı
canim boza hirma humana dereotu yesil mercimek...kuru dut sutu artiriyor tomrisin emzirme gunlugunu okudun mu

Kesinlikle humana still tee... Doğum yaptığım gün içmeye başladım ve düzenli kullandım, sonra çaylarım bitti ve 15 gün kadar içmedim, o zaman farkı anladım göğüslerim yumuşak yumuşaktı, şimdi içmeye başladım tekrar ve sütüm yine arttı. Düzenli kullanmak bende işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…