Canım meyve suyunu canım istiyor, bi hararet geliyor meyve suyu içince rahatlıytorum, günde çok rahat 1 litre içerim ama 2 bardakla kendimi durdurmaya çalışıyorum.. canım maşallah sen azimlisin, havalarda güzelleşiyor, yazın kilo vermek daha kolay bence, evde fazla durmayızpraline canim umudunu kaybetme ve kacamak yapsan bile ertesi gun tekrar basla kar kardir diye dusun ben dun akdam hastaligin etkidiyle halleyleri lop lop yedim ama sabah tekrR basladm hep biraktigin yerden devam hazir meyve suyu yerine meyveyi direjk ye eline catir cutur
canim iki bardaktan bisey olmaz sen diger yediklerine dikkat etCanım meyve suyunu canım istiyor, bi hararet geliyor meyve suyu içince rahatlıytorum, günde çok rahat 1 litre içerim ama 2 bardakla kendimi durdurmaya çalışıyorum.. canım maşallah sen azimlisin, havalarda güzelleşiyor, yazın kilo vermek daha kolay bence, evde fazla durmayız
canim boza hirma humana dereotu yesil mercimek...kuru dut sutu artiriyor tomrisin emzirme gunlugunu okudun mumerhaba ben de 15 ocakta doğum yaptım ama hala sütüm az mama vermek zorunda kalıyorum.bir de bebeğim emmeye başladıktan 10 dk sonra uyuyakalıyor bana önerebileceğiniz bir şey var mı
Kesinlikle humana still tee... Doğum yaptığım gün içmeye başladım ve düzenli kullandım, sonra çaylarım bitti ve 15 gün kadar içmedim, o zaman farkı anladım göğüslerim yumuşak yumuşaktı, şimdi içmeye başladım tekrar ve sütüm yine arttı. Düzenli kullanmak bende işe yarıyor.merhaba ben de 15 ocakta doğum yaptım ama hala sütüm az mama vermek zorunda kalıyorum.bir de bebeğim emmeye başladıktan 10 dk sonra uyuyakalıyor bana önerebileceğiniz bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?