S ssule07 canim eger istahin coksa dikkat et senin profil resmini hatrliyorum incecik hos bi kizsn emzirmekten kaynakli bu istah eger beynine doynuyorum sinyali gonderirsen inan doyamazsn hatta sutten kesincede benim agzim doyuyormusta gozum doymuyormus onu anladm simdi kirki cikmadi ise ozellikle spor yapma eliptik bisiklette 41.gun basla normal dogumsjn dikislern falan gerilmesn benimde var salonda hala dikkat ettigim icin spora halim kalmiyo sıkılasm_ icin kyllancam bi hafta sonra cikarip gunde en fazla dedigin gibi 15dk yapicam ....sutun etkilenmicek sekilde ye mutlaka ama abarhma kaliteli seyler ye tahinden bisey olmax ama abartili ekmek yeme sonra ben, .gibi emzirirken aldigin kiloalr ustune 2.cocuguda yaparsan vegmeye calistigi kilo iki katina cikarkizima hamile iken 66ile baslamstm o yuzen ona ulasmadan once bi 70olmak icin cabaliyorum siylwdiklerimi dusun kuxunu ve kendini dusunerek ye
Cnm moralini bozma yavas yavas vereceksin yalnizsn stresten yemissindrDoğumdan sonra tam 10kg almışım
NeyyyyyDoğumdan sonra tam 10kg almışım
Suyu hic içen biri değildim.ama sut için günde 3 lt içmeye calisiyorum.Safransari hosgeldin cnm bekliyoruz paylasimlarini yarndab itibaren aslinsa daha cok gider di kilo suyumu az ictin sezeryan sisligi olabilir kirkin cikana kadar baya gider
Basarilar canim hadi bakalim ornek anne olacag yazaSuyu hic içen biri değildim.ama sut için günde 3 lt içmeye calisiyorum.
Annem yanimda hareketin az oldu ve sürekli yedirdi ondan az gitti sanirim. Annem bugün gidiyor maratonum yarin basliyor benim.
Kirkin cikana kadar sis gitmiyor bol su ic ancak oyle normal mi sezeryan miBendende epeyce kilo gitti ama hala şişkinlik var bende ayaklarım bile hala şiş eski kıyafetlerimin içine sigamiyorum hala 17 gün oldu ne zaman gidecek bu şişkinlik ?
Bende de 20 kilodan 7 kilo.gitti sadece canim.Ya benden niye 7 kilo gitti sadeceHala da yerimde sayiyorum. Ben de duzenimi oturtacam tam yine kv geldi ogluyla. Carsamba ya da persembe gidecekler insaallah. Ondan sonra da cumartesi 40imiz cikiyo zaten. 29 martta da mevlidimiz var. O zamana kadar toparlanmam lazim iyice :/
canim bozma moralini gidecek hepsi ins mart sonuna daha bi bucuk ay bi 4kilo gidebikirYa benden niye 7 kilo gitti sadeceHala da yerimde sayiyorum. Ben de duzenimi oturtacam tam yine kv geldi ogluyla. Carsamba ya da persembe gidecekler insaallah. Ondan sonra da cumartesi 40imiz cikiyo zaten. 29 martta da mevlidimiz var. O zamana kadar toparlanmam lazim iyice :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?