2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

60 kiloya başladım 9 kilo aldım eski kiloma indim geri. İlk doğumda Karnım yumus yumustu bunda hemen toplandı taş gibi oldu anlamadım. Hiç doğurmamış gibiyim :)

Kizlar ben de geldimmm :) Ben 55le basladim, ilk aylarda 49a dustum. Ki ideal kilom 49 benim. Hamilelik oncesi dogum kontrol hapindan dolayi 55e cikmistim. Son 2 ay erken dogum tehdidinden dolayi surekli yattim ve sonuc olarak 66kilo ile doguma gittim. Simdi ac karna 59'um. yani bi 9-10 kilo daha vermem lazim ideal kiloma donmek icin. Ama uzun suredir gr oynamiyor. Hatta daha da alicam diye cok korkuyorum. Istahim inanilmaz cok cunku. Deli gibi ekmek yiyorum. Tahin helvasi, tahin pekmez karisimi, vs vs vs. Ekmekle goturuyorum bunlari. Nolcak bilmiyorum. yarindan itibaren gunde 10 dk eliptik bisiklete bineyim diyorum. heralde bi zarari olmazdir. Sikilasmis olayim hem biraz.

S ssule07 canim eger istahin coksa dikkat et senin profil resmini hatrliyorum incecik hos bi kizsn emzirmekten kaynakli bu istah eger beynine doynuyorum sinyali gonderirsen inan doyamazsn hatta sutten kesincede benim agzim doyuyormusta gozum doymuyormus onu anladm simdi kirki cikmadi ise ozellikle spor yapma eliptik bisiklette 41.gun basla normal dogumsjn dikislern falan gerilmesn benimde var salonda hala dikkat ettigim icin spora halim kalmiyo sıkılasm_ icin kyllancam bi hafta sonra cikarip gunde en fazla dedigin gibi 15dk yapicam ....sutun etkilenmicek sekilde ye mutlaka ama abarhma kaliteli seyler ye tahinden bisey olmax ama abartili ekmek yeme sonra ben, .gibi emzirirken aldigin kiloalr ustune 2.cocuguda yaparsan vegmeye calistigi kilo iki katina cikar kizima hamile iken 66ile baslamstm o yuzen ona ulasmadan once bi 70olmak icin cabaliyorum siylwdiklerimi dusun kuxunu ve kendini dusunerek ye

Slm tekrardan kizlar sabah 76.4oldum sukurler olsun bi 400gr daha gitti cok guzel yiyorum oglum bol emiyor insallah kiklo alimidz guzeldir dikkat etmeye saglikli beslenmeye baslayali arada kacamaklarla 13gun oldu galiba buraya yaziyorum bakarm 78.8de takilmisken bu uygulama ile 76.4hamile kaldigim kiloya 1.400gr falan kaldi

Canim senin tecrubene ve tavsiyelerine guveniyorum. 40imi bekleyim madem spor icin. zaten surda 10 gunum kaldi kirkima. Dedigin gibi ekmegi biraz azaltmaya calisayim. Surekli gozum yemede icmede yav. Aslinda ben normalde de yeme icmeye duskunumdur. O yuzden onu cok dert etmiyorum. biraz spor yapsam yesem de veririm ben kilolari yavas yavas insaallah..

Merhabalar
Bende artik bu topikteyim
Bende 57 ile basladim 77 ile tamamladim
Şuan 70 kiloyum.
Doğumdan 1 hafta sonra tartildim 70 kiloydum ve hala 70 kiloyum
İdeal kilom 55.
Yani vermem gereken 15 kilom var.
Havalar isininca yürüyüşe baslatacagim.
Eaim nöbet usulü calistigi için evde Gündüz çoğunlukla. Gündüz bebeğe bakar ben yarim saatte olsa yürüyüşe cikarim
Haftada bir tartilacagim. P.tesiseri buraya bildirim yaparim.
Kendime bir.liste de hazirlatacagim.. 3 ogün yemek olacak. Ve sut yapan göç dağlara agirlik vereceğim.
P.tesi listemi buraya yazarim.inşallah.
Neden pazartesi çünkü annem gidiyor ve kendi duzenimi kurmaya baslayacagim

Safransari hosgeldin cnm bekliyoruz paylasimlarini yarndab itibaren aslinsa daha cok gider di kilo suyumu az ictin sezeryan sisligi olabilir kirkin cikana kadar baya gider

Kizlar hergun duzenli olmasada uymaya calisiyorm listeye kacamaklar yapiyorum ama abartmadan dun misafirlerim vardi bi onceki gunde kabzlitan dolayi tartilmamistim..bugun sabah tartildim 76.0sukurler olsun 400gr daha gitmis ka camak yfpinca sanki daha cok gidiyo anlamadm

Safransari hosgeldin cnm bekliyoruz paylasimlarini yarndab itibaren aslinsa daha cok gider di kilo suyumu az ictin sezeryan sisligi olabilir kirkin cikana kadar baya gider
Suyu hic içen biri değildim.ama sut için günde 3 lt içmeye calisiyorum.
Annem yanimda hareketin az oldu ve sürekli yedirdi ondan az gitti sanirim. Annem bugün gidiyor maratonum yarin basliyor benim.

Bendende epeyce kilo gitti ama hala şişkinlik var bende ayaklarım bile hala şiş eski kıyafetlerimin içine sigamiyorum hala 17 gün oldu ne zaman gidecek bu şişkinlik ?

Bendende epeyce kilo gitti ama hala şişkinlik var bende ayaklarım bile hala şiş eski kıyafetlerimin içine sigamiyorum hala 17 gün oldu ne zaman gidecek bu şişkinlik ?
Kirkin cikana kadar sis gitmiyor bol su ic ancak oyle normal mi sezeryan mi

Sezeryan oldu doğumdan önce ve ilk günler davul gibi şişiyordu ayaklarım şimdi daha iyi ama hala şiş şu içmeye çalışıyorum süt olmasi için daha fazla içerim artık :)

Ya benden niye 7 kilo gitti sadece Hala da yerimde sayiyorum. Ben de duzenimi oturtacam tam yine kv geldi ogluyla. Carsamba ya da persembe gidecekler insaallah. Ondan sonra da cumartesi 40imiz cikiyo zaten. 29 martta da mevlidimiz var. O zamana kadar toparlanmam lazim iyice :/

Bende de 20 kilodan 7 kilo.gitti sadece canim.
Bende yarindan itibaren takip.edecem kilomu ve dikkatli beslenecem

canim bozma moralini gidecek hepsi ins mart sonuna daha bi bucuk ay bi 4kilo gidebikir

Safransari yaa esim yok diye canm sikildi birax bos bukundum pasta ve kuruyemis kacamagi yaptm bisey olmaz dimi yarn tam gaz sifirdan basliyrm en fazla 100gr alirim dimi hem bugunde oglum hic memeden ayrilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…