- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim ben bir ara diyetteyken misafirlik kacamqklarina izin verirdim. Asiriya kacmamak sartiyla haftada bir kaçamak olabilir.Safransari yaa esim yok diye canm sikildi birax bos bukundum pasta ve kuruyemis kacamagi yaptm bisey olmaz dimi yarn tam gaz sifirdan basliyrm en fazla 100gr alirim dimi hem bugunde oglum hic memeden ayrilmadi
canin peki kilolar giderken bu programla sütunde azalma var mi yada sütun yetuyor mu?ben iyi veriyordm baktm sut az iyuce bebegmde emmek istemiyo az diye yemeye basladm iuce gerikizlar bu arada bugun75.2olmusum cok mutluyum hamile kaldigim kilodaym ama 5kilo kaldi hedefe
Boyum 1.58.. hamile kaldığımda 62 kiloydum doğuma kadar 18 kilo aldım ve 80 oldu kilom :/ şimdi 70 e düştüm ama hedefim 55 :):)Bu arada kaç kilosun hedefin ne boyunkac hamile lik sonrası ve öncesini de yazarsan iyi olur comhayalll07
canım inan sütüm hiç etkilenmedi zaten güzel yiyorum nereye emziren anne beslenme listesi yazsam hamurişi tatlı kızartma yemeyin diyo ben abur cibuti kestim yani suyunu çok içiyorum oglumun kilo alimida iyi şükürler olsun bu hafta ikinci ay kontrolü var yazarım yine kaç grm aldı sütü bitiremiyor bile ama senin ikiz olduğu için öyle bisey olmuş olabilircanin peki kilolar giderken bu programla sütunde azalma var mi yada sütun yetuyor mu?ben iyi veriyordm baktm sut az iyuce bebegmde emmek istemiyo az diye yemeye basladm iuce geri
hadi bakalım inş olacak dersen olurBoyum 1.58.. hamile kaldığımda 62 kiloydum doğuma kadar 18 kilo aldım ve 80 oldu kilom :/ şimdi 70 e düştüm ama hedefim 55 :):)
hoşgeldin cnm nede imkansız olsun önemli olan karar vermek hadi inş olacakBende geldim ye ye nereye kadar dimi 64 ile hamile kaldım 80 el doğuma girdim şu an 71 kiloyum evdeyim ve sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum özellikle tatlı ama artık dur demenin zamanı geldi oğlum 1 aylık oldu sadece anne Sütü alıyor hedefim 60 yani 11 kilo zor ama imkansız değildir sanırım hep evdeyim pazartesi yarım saat yürümeyede başlamak istiyorum
ahh o annelern yaninda yapilmaz tabi canim eliptik bisikletim var yuruyus yerine ama iki cocuktan gozum yemiyor..bransn ne ben okul oncesi ogrtmnym haziranda seminerlere baslicam eyluldede ise sen ne yapmayi dusunuyorsunBen şimdi doğum için memlekete annemin yanına geldim burda anne yanında inan çok zor dikkat etmek kendimi tutmiyorum iştah da var :)Normalde çalışıyorum öğretmenim. Kendi evime gidince daha dikkatli olacağım inşallah.. şimdi aşırıya kacamamak için uğraşıyorum canım . Tavsiyelerini beklerim. . Sen yürüyüş yapabilir misin çok faydası olur.. çok yemek istediğinde küçük porsiyonlarla geçirmeye çalış yoksa daha çok acıkıp fazla yiyebilirsin..
Aynen öyle :) Kolay gelsin senin işin de zor tabi 2 bıcırıkla. Onların peşinde koşmakta spor olur :) ben edebiyat öğretmeniyim iznim bitince baslayacam işe nisanda. Evim okula yakın gidip gelebilirim. İnşallah bi sorun olmaz.ahh o annelern yaninda yapilmaz tabi canim eliptik bisikletim var yuruyus yerine ama iki cocuktan gozum yemiyor..bransn ne ben okul oncesi ogrtmnym haziranda seminerlere baslicam eyluldede ise sen ne yapmayi dusunuyorsun
kizlar benide alin araniza 155 boyundayim 72 kiloyum ilk hedefim hamile kaldigim kilo 63 aynadaki beni gormek istemiyorun artik ama istahimda cok acik doymak bilmiyorum bazen biri 22 aylik biri 1.5 aylik olmak uzere iki cocugum var spor yapmam imkansiz gibi neler yapabilirim neler yapiyosunuz[/QUO
hoşgeldin canım aramiza.. bende seninle aynı durumdayım iştah konusunda bol bol su içmeye çalışıyorum aciktigim zaman önce su içiyorum. Kepek ve tam buğday ekmeği yiyorum.. bide tatlı krizi tutuca 1 2 tane Burçak bisküvisinden yiyorum. O bisküviler sütte yapıyor. Allah yardımcımız olsun zor ama verecez bu kiloları :)
canim hosgeldin iki bebisle spor zor inan benim istahmda cok acikti dengeli beslenerek cozdum olayikizlar benide alin araniza 155 boyundayim 72 kiloyum ilk hedefim hamile kaldigim kilo 63 aynadaki beni gormek istemiyorun artik ama istahimda cok acik doymak bilmiyorum bazen biri 22 aylik biri 1.5 aylik olmak uzere iki cocugum var spor yapmam imkansiz gibi neler yapabilirim neler yapiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?