Evetttt bugun eliptik bisiklete basladim cok sukur. 16dk kaldim ustunde. Su gibiyim su an. Hemen dusa girip cikmam lazim kizim uyurken. Su andan itibaren de ekmegi hamur isini tatliyi azaltiyorum. 29 marta kadar bi 5kilo versem super olur. Ama bir kac kilo ve ustune sikilassam o da olur. Hadi bakalim tam gaz devammmm :)
ayy ne guzel spor yapman sporla beaber yediklerine dikkat edersen istedgin kiloyu goremesende ki insallah gorursun gercekten sikilasirsin spor insani dahabi motive ediyo disipline ediyo keske bende yapabilsem tebrik ederim seniEvetttt bugun eliptik bisiklete basladim cok sukur. 16dk kaldim ustunde. Su gibiyim su an. Hemen dusa girip cikmam lazim kizim uyurken. Su andan itibaren de ekmegi hamur isini tatliyi azaltiyorum. 29 marta kadar bi 5kilo versem super olur. Ama bir kac kilo ve ustune sikilassam o da olur. Hadi bakalim tam gaz devammmm :)
ayy ne guzel spor yapman sporla beaber yediklerine dikkat edersen istedgin kiloyu goremesende ki insallah gorursun gercekten sikilasirsin spor insani dahabi motive ediyo disipline ediyo keske bende yapabilsem tebrik ederim seni
canim senin boyun kac ki hedef kilon 49 :)suanki hedef kilom bile senin kilondan fazla benim :) 59 olsam havalara ucarimEveeet bugun tartildim ac karna kiyafetsiz 57.9 geldim. Hadi bakalim hedefime 8 kilo var :) bu arada mevlid tarihimiz de 19 nisan oldu. Iki ayda bakalim ne kadar vericem.
canim senin boyun kac ki hedef kilon 49 :)suanki hedef kilom bile senin kilondan fazla benim :) 59 olsam havalara ucarim
Sende bendensin deseneKizlar bende geldim, 53le hamile kalmistim ki oda kilolu halimdi normalde 50 kilo guzel oluyor, amo cok uzak15 kilo aldim 68le doguma girdim, eve geldigimde 60 idim, suanda 59 ve haftalardir hic degismiyor kilom.. İstahim benimde cok kizlar ya, gozum hep cikolata, tatlilarda..bi tane yiyincede yetmiyor, yedikce yiyesim var . Tatliyi kesebilecegime suanda inancim hic yok oyle istiyorum yani dahada kilo almasam iyi . Asil beni uzen, kiyafetlerim olmuyor bana , gomleklerimin onu kapanmiyor, tamam sutum var masallah ama goguslerim cok buyudu rahatsiz ediyor beni , zaten emzirdigim icin elbise giyemiyorum halbuki gecen sene bi suru diktirmistim..
Sagol canim insallah dedigin gibi olur..nasıl gidiyor diyetin tekrar kilo vermeye basladin mi?selam sekerler bende bi on gundur azcik kacamaklarla ara vermistim saglikli yasamaya dun tekrar basladim yoksa piskolojim iyiye gitmiyorkendime iyi davranmayinca daha kotuyum neyseki biraktifim yerdeyim ne aldim ne verdim 74.4 bu sayfada olmakla sanirim ustume guzel sorumluluk aldm almamak icin gayret ediyorumvermek icin ikinxi startida verdim
S ssule07 canimmm saol tejrar gaza getirdin beni supersi simdideb gitmis bile bi kiloa yakin 8kilo nedirki 3haftada gitmisti 4kilo bende simdi tekrar donuyorum yanina eminim verirsin metabilizman iyiyse hem az az ver saglikla git
Dafiduck senin durum biraz farli canim diyecek bisey bulamadm ins saglikla hem yer hem kilo verrir hemde sutun olur
praline canim en az bir sene sende farkindasn eskiye donus yok ama tartida az gorunmwk moralmwn super olur l saglikli yasa mutlu ol
Hadi İnşallah darisi banaKizlar dun sabah ac karna tartildim ve dogumdan beri ill defa 58i gordum cok mutlu oldumgaliba yavas yavas gidiyot kilolaarr
Canim artar insallah sutyn, bende bu son gunlerde biraz istah azaldi bebiste emince.kilo vermeye basladim sanirim, ama tabi bikac gundur boyle heran geri gelebilir.:)) bende incecik oomak istiyorum, kiyafetlerimin cogu oomuyor artik bana, guya zayiflayacagim diye yeni biseyde almak istemiyorumHerkese selamm ben geldim kızlarcilginlar gibi ne bulursam yemek istiyorum hem de butun kilolarimi verip tığ gibi olmak istiyorum benim sütüm cok az kizlar sutum artsin diye hosaflar tatlilar dutlar incirler pekmezler ne bulursam yiyorum o yuzden de hic kilo veremiyorum onca yememe rağmen sütüm de artmiyor anlamiyorum niye boyle oluyor
73.9 oldum iyi gidiyor sayilir ilk bastaki kadar hizli gitmiyor haliyle vucutta kendini koruyor bende azcik daha iyi oldugum icin zorlamadan yavas gidiyorum etraftam yorumlar olumlu en azindan dogum sisligin gitmis diyorlar ;-) bende yavastan devam ediyorum birebir sıkı degilde bir ay sonra spor a baslicam bebisim 3,5sylik olsunda bakalim o zaman daha iyi olur cunku jole gibi bi karin yine var memeler kocaman bugun oglunun 7 aylik oldugunu dusundugum bi kiz gordum avmde bebek odasinda onan tahta gibi olmustu metabolizma demekki yok dedim ama o kadarda olmayim zaten olamam daSagol canim insallah dedigin gibi olur..nasıl gidiyor diyetin tekrar kilo vermeye basladin mi?
Supersin canim hadi bakalim devam bana ilham olun azck hep ben mi size olcam tam destek hep destekKizlar dun sabah ac karna tartildim ve dogumdan beri ill defa 58i gordum cok mutlu oldumgaliba yavas yavas gidiyot kilolaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?