• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kızlar hastane çıkışı nasıl oluyor? ben bir kaç kıyafet aldım da daha hastane çıkışı almadım bilmediğim için
canım hastane çıkışı bebeğin hastaneden çıkınca giyeceği takım oluyor
içinde bebeklerın giydiği iç çamaşırı yani zıbın
tulum
2li takım
battanıye
eldiven
şapkası vs oluyor.

diğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızı :KK73::KK73:aslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim:KK62::KK53:

Eklentiler

• 20140826_195018.webp
    20140826_195018.webp
    179,1 KB · Görüntüleme: 182
Yaaa bana da öğretin dosya yükle diyorum seçiyorum kapat diyoru,m garip yazılar çıkıyor yok bişey offfffffffffff

diğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızı :KK73::KK73:aslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim:KK62::KK53:
hatıka gule gule kullanın
kaça aldınız

güle güle kullan cnm hafta sonu bakmıştım aynısına çok beğendim 750tl idi fiyatı sen indirimden almışsın daha iyi olmuş

kızımın ılk kıyafetını aldım :KK54:
bu set hayalımdekı setti
ilk önce hastane çıkışını alacaktım ama sonra vazgectım 5li set olarak aldım
hastane çıkışını da farklı bir model alırım artık
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah:KK68:

çok güzelmiş kızlarımız kokoş olacak :))

Kızlaaar bebislerinize şeker yaptirnak istiyorsanız model secmeniz yeter:) gayette uyguna yapıyorum. Bunlar bi kısmı görmek isterseniz mesaj atmanız yeterli öpüyorum sizii :) :)

Eklentiler

• img1409214456700.webp
    img1409214456700.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 150
slm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)

Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999

canım çok güzelmiş arabanız hayırlı uğurlu olsun inşallah
arabanın içinde oğlunun resimlerinide göreceğiz :)
bu set hayalımdekı setti
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah:KK68:

canım çok güzel bunlar bende almak istiyorum artık
bi gösterse cinsiyetini :)

ooohhh maaşallah çok şekerler hayırlı olsun bakalım .)

baktım ben fiyatlara nette 100 tl üstü sen 75 e uyguna almışsın birde

n11.com'dan aldım. Çoğunlukla en uygun orada buluyorum alacaklarımı.

slm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)

Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999

malaesef olmuyor araba havale ile odeme yontemi yok internetten satisini yapan yerin kredi karti ile odeme yapmiyoruz biz o yuzden iptal etmek zorundayimm neyse vardir bundada bi hayir ...

sanfari canim 240 euro bu araba burda bu takim halinde turkiyede eminim en az 2 katidir bu fiyatin yoksa bende cok pahali bi araba almak istemiyorum bu sekilde komple ucuza geldigi icin aliyorum insallah sende butcene gore hayallerindeki gibi bi araba bulursunn :)

Ama çoook güzelmişş. Burada 2 katı bile olsa yinede uygun olurdu bu araba. Çok fonksiyonel vede güzel görünüyor.
Olsun hayır olsun. Nasibin de varsa yine alırsın sılam.

bu set hayalımdekı setti

Çook tattlı dantellerini yesinler:KK25:

Çok güzel arabanız iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah:KK36:

Ayaklarına takacak oynayacak oğluşum inşallah:KK68::KK68:

Eki Görüntüle 1229120

Eki Görüntüle 1229121

Eki Görüntüle 1229129

Eki Görüntüle 1229131

Eki Görüntüle 1229133

Eki Görüntüle 1229134

Facebook'tan yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
06 ay arası çok seçenek yok. Az daha büyüyünce daha çok çeşit olacak :mad:

cok guzeller canim gule gule guzel gunlerde giysin mustafan :) ben da masalima yurtdisindan siparis verdim ama malum gelmeleri 20 gunu buluyor heyecanla bekliyorum bakalim :)

cok guzeller canim gule gule guzel gunlerde giysin mustafan :) ben da masalima yurtdisindan siparis verdim ama malum gelmeleri 20 gunu buluyor heyecanla bekliyorum bakalim :)

Amiin çok teşekkür ederim inşallah.
Senin siparişlerini de 4 gözle bekliyorum. Çok güzel şeyler oluyor birde çabuk gelseler:KK50:

Ayaklarına takacak oynayacak oğluşum inşallah:KK68::KK68:

Eki Görüntüle 1229120

Eki Görüntüle 1229121

Eki Görüntüle 1229129

Eki Görüntüle 1229131

Eki Görüntüle 1229133

Eki Görüntüle 1229134

Facebook'tan yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
06 ay arası çok seçenek yok. Az daha büyüyünce daha çok çeşit olacak :mad:

ay şu uğur böcüklü bileklikten yeğenimin de vardı ama çok oynamadı daha sesli şeyler aradı bunların sesi az cıkıyor :) güle güle giydir canım cicilerinizi

Back
X