• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Canım modeli neydi acaba kusura bakma çok soru sordum;(
cnm modelini urun gelince yazarım bugun teslim ediceklerdi yalniz senin icin sitesine baktim indirimde gorunmuyordu besikler..
normalde sehir dışına da satış yapan bi firma olmadi sitesinden numarasini alip bi ara istersen..

Kızlar iki Beşik Arasında kararsız kaldım eşimde yok tek Başıma da karar veremedim
image.webp
image.webp

Sizce hangisi daha güzel pierre cardinin Özellikleri daha iyi fakat diğerinin de yanı açılarak anne yanı Beşik olarak da kullanılabiliyor

Eki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
Kv min kızımıza ördükleri. Allahım bunları kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi kızım doğsun da sağ salim rüyam gerçek olsun. Ve tabi tüm hamileler mutlu mutlu bebeklerine kavuşsun. Amiin:)
amin cnm hepsi çok güzel

kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
çok güzel yakışıklı olur:)
Eki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
Kv min kızımıza ördükleri. Allahım bunları kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi kızım doğsun da sağ salim rüyam gerçek olsun. Ve tabi tüm hamileler mutlu mutlu bebeklerine kavuşsun. Amiin:)
çok güzeller canım amin
Kızlar iki Beşik Arasında kararsız kaldım eşimde yok tek Başıma da karar veremedim
Eki Görüntüle 1341536 Eki Görüntüle 1341537
Sizce hangisi daha güzel pierre cardinin Özellikleri daha iyi fakat diğerinin de yanı açılarak anne yanı Beşik olarak da kullanılabiliyor
canım yanı açılan daha iyi olur
eline sağlık
Kapı süsümüz :KK28:

çook güzel olmuş

Insanın kendi bebeğine bişey örmesi çok güzel bi duyguymuş bende battaniyeye başladım şimdi yavaş yavaş örüyorum bu da çok Şirin olmuş güzel günlerde kullanın inş
tesekkur ederim size de kolay gelsin ;)

ayy çok güzel
Bende hafta sonuna kadar yapacağım paylasirim burada malzemeler tam yapistiricim eksik

Eki Görüntüle 1341536 Eki Görüntüle 1341537
canım bence hangisi biraz daha büyükse onu tercih et
ama model olarak ikiside çok güzel
fiyonk o kadar önemli değil kız ya da erkek bebek sonuçta
gerekirse fiyonku sökmek zor olmaz sanırım
ellerine sağlık hamarat anne çok cici olmuş

çok güzel iyi günlerde kullanın

Back
X